Candaş Tolga Işık

Candaş Tolga Işık

Son dakika candaş tolga ışık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan candaş tolga ışık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını candaş tolga ışık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Candaş Tolga Işık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan candaş tolga ışık gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 candaş tolga ışık haberi bulunmuştur. Tüm candaş tolga ışık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın bombası! Samet Aybaba resmen açıkladı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın bombası! Samet Aybaba resmen açıkladı Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın listelerinde bulunduğunu açıkladı.
27.04.2024 Beşiktaş
Naci Görür Tunceli için ne dedi? Tunceli deprem bölgesi mi, Tunceli depremi nereleri etkiler, Elazığ’ı, Diyarbakır’ı etkiler mi? Naci Görür Tunceli deprem açıklaması
Naci Görür Tunceli için ne dedi? Tunceli deprem bölgesi mi, Tunceli depremi nereleri etkiler, Elazığ’ı, Diyarbakır’ı etkiler mi? Naci Görür Tunceli deprem açıklaması Prof. Dr. Naci Görür, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Depremin 1'inci yılında deprem gerçeğini bir kez daha hatırlatan Görür, 'Bağırıyorum 'Tunceli’ye dikkat edin' diye. Bunu söylerken de laf olsun diye değil' dedi. Peki, Tunceli'de deprem olsa hangi iller etkilenir, Tunceli depremi nereleri etkiler, Elazığ’ı, Diyarbakır’ı etkiler mi? Tunceli'de deprem ne zaman olacak?
7.02.2024 Gündem
Murat Kurum son yaptırdığı anketin sonucunu açıkladı: Şu an biz 1,5 puan öndeyiz
Murat Kurum son yaptırdığı anketin sonucunu açıkladı: Şu an biz 1,5 puan öndeyiz Aday olduktan hemen sonra yaptırdığı ankette 2 puan geride olduğunu belirten AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Şuan biz 1,5 puan öndeyiz. Bu CHP'nin yaptırdığı ankette de böyle" dedi. "İstanbul'daki heyecanı, coşkuyu gittiğim her yerde görüyorum" diye Kurum, 'mevcut yönetimin kendisini dağların tepesinde gördüğünü' ifade etti.
31.01.2024 Gündem
Aras Bulut İynemli ‘Atatürk’ dizisi açıklaması! ‘Sözleşmeden değil edebimden sustum’
Aras Bulut İynemli ‘Atatürk’ dizisi açıklaması! ‘Sözleşmeden değil edebimden sustum’ ARAS Bulut İynemli, başrolünde yer aldığı ‘Atatürk’ dizisini yayınlamama kararı alan Disney Plus platformuna neden tepki göstermediğini açıkladı.
18.01.2024 Magazin
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok!
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok! Peş peşe meydana gelen depremler vatandaşlar arasında tedirgiblik yarattı. Geçtiğimiz günlerde Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedilmişti. Daha önce de büyük İstanbul depremiyle ilgili önemli uyarılarda bulunan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir televizyon programında bu depremin İstanbul depreminin öncüsü olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı. Tunceli ve Elazığ'daki deprem tehlikesine dikkat çeken Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesi için "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.
20.12.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar'dan TEKNOFEST açıklaması: Yarışmalara 1 milyon öğrenci başvurdu
Selçuk Bayraktar'dan TEKNOFEST açıklaması: Yarışmalara 1 milyon öğrenci başvurdu BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İzmir'deki TEKNOFEST alanından katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bayraktar "Burası dünyanın en büyük etkinliği. 1 milyon öğrencinin başvurması ve bu kadar geniş yarışma alanlarının olması anlamında dünyanın en büyük etkinliği. TEKNOFEST, kendi rekorlarını kırıyor." ifadelerini kullandı.
27.09.2023 Gündem
'Yurt dışında kiminle konuşsak bize Arda Güler ismini veriyor'
'Yurt dışında kiminle konuşsak bize Arda Güler ismini veriyor' TV 100 kanalında Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'nin süper yeteneği Arda Güler hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
14.06.2023 Galatasaray
Meral Akşener, Altılı Masa'daki gerilimi ilk kez anlattı: Kılıçdaroğlu hiddetlenip ayağa kalktı
Meral Akşener, Altılı Masa'daki gerilimi ilk kez anlattı: Kılıçdaroğlu hiddetlenip ayağa kalktı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılıp katılmayacağı belli oldu. CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile görüşen Kılıçdaroğlu, Akşener’e, bir yanına Mansur Yavaş diğer yanına Ekrem İmamoğlu’nu alarak verdiği pozla yanıt verdi. Akşener ise yaşanan süreç ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.
5.03.2023 Gündem
Türkiye için sevindiren gelişme! Selçuk Bayraktar'dan Kızılelma duyurusu
Türkiye için sevindiren gelişme! Selçuk Bayraktar'dan Kızılelma duyurusu Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Kızılelma'ya ilişkin önemli bir gelişmeyi duyurdu. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, ”İnsansız savaş uçağımız KIZILELMA Sistem Tanımlama Uçuşu’nu başarıyla tamamladı. Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
23.01.2023 Ekonomi
Selçuk Bayraktar: Bu ekibi parayla, maddiyatla motive edemezsiniz
Selçuk Bayraktar: Bu ekibi parayla, maddiyatla motive edemezsiniz DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı bir programda Baykar'ı hedef alan açıklamalarına tepkiler sürerken Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar'dan yeni bir paylaşım geldi. Bayraktar, "Biz ekibimizi maddiyatla, mühendislik güdüleriyle motive etmiyoruz. Biz birlikte ülkemizin yarınlarını inşa ediyoruz" dedi.
19.01.2023 Ekonomi
Süpersonik KIZILELMA müjdesi! Selçuk Bayraktar bizzat duyurdu
Süpersonik KIZILELMA müjdesi! Selçuk Bayraktar bizzat duyurdu Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, yerli insansız savaş uçağı Kızılelma'nın yeni bir modeli üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Bayraktar, "Kızılelma'nın süpersonik varyantını da yapmayı düşünüyoruz. Sesin üstünde de uçabilen bir varyantı olacak. Bunun yanında KIZILELMA agresif manevralar yapacak" dedi.
3.01.2023 Gündem
Survivor yeni sezon ne zaman, yarışmacıları belli oldu mu? Survivor’da kimler olacak?
Survivor yeni sezon ne zaman, yarışmacıları belli oldu mu? Survivor’da kimler olacak? Survivor’ın yeni sezonu merakla beklenirken Acun Ilıcalı’dan yeni sezon ile ilgili açıklama geldi. Katıldığı bir programda konuşan Acun Ilıcalı, Survivor’ın yeni sezonu ile ilgili ipucu verdi. Peki, Survivor yeni sezon yarışmacıları belli oldu mu? Survivor’da kimler olacak? İşte Acun Ilıcalı’nın Survivor açıklamaları!
9.11.2022 Magazin
Sergen Yalçın estetik mi yaptırdı? Sergen Yalçın’ın son halini görenler şaşırdı!
Sergen Yalçın estetik mi yaptırdı? Sergen Yalçın’ın son halini görenler şaşırdı! Sergen Yalçın’ın son hali görenleri şaşırttı. Katıldığı bir televizyon programında Sergen Yalçın’ın yüzündeki değişim dikkat çekti. Sergen’i görenler sosyal medyada estetik yorumları yaptı. Peki, Sergen Yalçın estetik mi yaptırdı? İşte Sergen Yalçın’ın son hali…
2.11.2022 Magazin
Domenec Torrent'i bombaladı! 'Barcelona'ya eleniyoruz hala pas oyunu yapıyoruz'
Domenec Torrent'i bombaladı! 'Barcelona'ya eleniyoruz hala pas oyunu yapıyoruz' Galatasaray ile kontratı sona eren tecrübeli futbolcu Arda Turan Candaş Tolga Işık'ın programında Domenec Torrent hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
29.06.2022 Galatasaray
Tolga Çevik'ten eşine romantik doğum günü sürprizi!
Tolga Çevik'ten eşine romantik doğum günü sürprizi! Komedyen Tolga Çevik ile uzun süredir mutlu bir evlilik sürdüren Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge Çevik, 40 yaşına bastı. Eşine doğum günü için sürpriz yapan ünlü isim, Özge Çevik'e yeniden evlenme teklifinde bulundu.
31.05.2022 Magazin
Esra Erol'dan Ali Özbir paylaşımı!
Esra Erol'dan Ali Özbir paylaşımı! Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan Esra Erol, zaman zaman paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak eşi Ali Özbir'in köpekleri Pogi ile bir videosunu yayınlayan Erol, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
10.04.2022 Magazin
Hasan Can Kaya 'seyircileri ajanstan' iddiasına sert yanıt verdi!
Hasan Can Kaya 'seyircileri ajanstan' iddiasına sert yanıt verdi! 'Konuşanlar' programı ile hayatlarımıza giren ve kendisine has tarzıyla şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya, Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. Kaya, 'Konuşanlar'daki seyircilerin ajanstan getirildiği iddialarına sert çıktı.
16.03.2022 Magazin
Ekonomide OHAL iddiası! Peş peşe açıklamalar geldi
Ekonomide OHAL iddiası! Peş peşe açıklamalar geldi Profesör İzzet Özgenç’in ağır ekonomik bunalım gerekçesiyle ‘Olağanüstü Hal’ ilan edilebileceği yönündeki tweet’i ortalığı karıştırdı. Zaten diken üzerinde olan piyasaları olumsuz yönde etkiledi. Olayla ilgili detaylar ortaya çıktı.
16.12.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: İttifak kabul ederse aday olurum
Kılıçdaroğlu: İttifak kabul ederse aday olurum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?" sorusuna ilk kez net yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "İttifak adaylığımı kabul ederse bundan onur duyarım" ifadelerini kullandı. Bir topluma 84 milyona kazık atılmışsa isyan etmemeniz münkün değil" dedi. Meclis'te yaptığı el hareketine yönelik eleştirilere yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Bir topluma 84 milyona kazık atılmışsa isyan etmemeniz münkün değil" dedi. "Helalleşme" çıkışına da değinen Kılıçdaroğlu, özeleştiri yaptı.
15.12.2021 Siyaset
Yılmaz Erdoğan açıkladı! 'Bir Demet Tiyatro' geri dönüyor mu?
Yılmaz Erdoğan açıkladı! 'Bir Demet Tiyatro' geri dönüyor mu? Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Kin' filmiyle adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan, katıldığı bir programda; 'Bir Demet Tiyatro' hakkında konuştu. Usta isim, yıllar önce yayınlanan program için sorulan 'Yeniden televizyonda oynar mı?' sorusuna yanıt verdi.
13.10.2021 Magazin
Hull City hangi ligde ve ülkede, ne kadar? Acun Ilıca’nın satın alacağı Hull City sahibi, değeri ve kadrosu…
Hull City hangi ligde ve ülkede, ne kadar? Acun Ilıca’nın satın alacağı Hull City sahibi, değeri ve kadrosu… Acun Ilıcalı, İngiliz futbol kulübü Hull City'yi almak için girişimlere başladığını açıkladı. Acun Ilıcalı, geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'ı satın aldı. Sittard'daki hisselerini satan Ilıcalı, İngiltere'den bir takım almak istediğini ifade etmiş ve Ilcalı'nın Mayıs 2021'de Hull City'le temas halinde olduğu haberleri, hem ulusal hem de İngiliz basınında yer almıştı. Acun Ilıcalı, şimdi de Hull City'yi almak için görüşmelerini sürdürdüğünü açıkladı. Söz konusu gelişmenin ardından Hull City hangi ülkede, hangi ligde? Hull City sahibi kim, piyasa değeri ne, kadrosunda yer alan kişiler kim? gibi soruların ardı arkası kesilmedi. İşte Hull City Takımı ve değeri…
15.09.2021 Gündem
Fenerbahçe göndermek istedi, o bütün teklifleri reddetti! Ali Koç'tan sert sözler!
Fenerbahçe göndermek istedi, o bütün teklifleri reddetti! Ali Koç'tan sert sözler! Fenerbahçe'de transferin son günleri bir hayli hareketli geçti. Sarı lacivertliler, Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda transferler yaparken takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili de büyük mesai harcandı. Fenerbahçe'nin göndermek istediği yıldız futbolcu önemli tekliflere rağmen kendisine gelen tüm talepleri reddetti.
9.09.2021 Fenerbahçe
Ali Koç Zanka ve Samatta'nın Fenerbahçe'den ayrıldığını duyurdu
Ali Koç Zanka ve Samatta'nın Fenerbahçe'den ayrıldığını duyurdu Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç Danimarkalı stoper Zanka ve Tanzanyalı forvet Samatta'nın takımdan ayrıldığını açıkladı.
1.09.2021 Fenerbahçe
Okan Buruk'tan flaş Galatasaray açıklaması!
Okan Buruk'tan flaş Galatasaray açıklaması! Adı şu sıralar sık sık Galatasaray ile anılan Okan Buruk, Yusuf Günay ya da bir başka yöneticiyle görüşmediklerini açıkladı.
21.05.2021 Galatasaray
Şenol Güneş takip ettiği 3 yıldızı açıkladı
Şenol Güneş takip ettiği 3 yıldızı açıkladı Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş Rıdvan Yılmaz, Halil Dervişoğlu ve İrcan Can Kahveci'yi takip ettiğini açıkladı.
11.05.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Candaş Tolga Işık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki candaş tolga ışık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.