Canan Hoşgör

Canan Hoşgör

Son dakika canan hoşgör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan canan hoşgör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını canan hoşgör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Canan Hoşgör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan canan hoşgör gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 canan hoşgör haberi bulunmuştur. Tüm canan hoşgör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Magazin
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından  evlendi
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından evlendi Oyuncu Canan Hoşgör, 3 yıldır beraber olduğu işletmeci Yusuf Bakoğlu ile önceki akşam evlendi.
29.01.2024 Magazin
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi!
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi! Şarkıcı ve söz yazarı Aslızen, 1.5 yıldır birlikte olduğu Mehmet Kaan Çelik ile nikâh masasına oturdu. İzmir'de gerçekleşen törende çifti, aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Bir çocuk annesi Aslızen, geçtiğimiz yıl katıldığı programda Çelik ile tanışma hikayelerini anlatmıştı.
11.10.2023 Magazin
Hamdi Alkan ve  Canan Hoşgör yıllar sonra bir araya geldi
Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör yıllar sonra bir araya geldi Yönetmen Hamdi Alkan, iki kez evlenip boşandığı kızlarının annesi oyuncu Canan Hoşgör ile uzun süre sonra bir araya geldi. Çiftin kızları Zeynep Alkan, sürpriz buluşmadan fotoğraf paylaştı.
12.09.2023 Magazin
Zeynep Alkan'dan ameliyat sonrası açıklama: Doymuyorum, kıtlıktan çıkmış gibiyim!
Zeynep Alkan'dan ameliyat sonrası açıklama: Doymuyorum, kıtlıktan çıkmış gibiyim! Bu sene 'Survivor 2023' kadrosunda ünlüler takımında olan Zeynep Alkan, sergilediği performansla uzun süre adada kalmayı başardı. Birleşme partisi öncesi talihsiz bir kaza yaşayan Survivor Zeynep, geçirdiği ameliyat sonrası açıklama yaptı.
30.03.2023 Magazin
Canan Hoşgör anne acısıyla sarsıldı!
Canan Hoşgör anne acısıyla sarsıldı! Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör, anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, annesinin vefat haberini sosyal medya hesabından yayınladığı bir fotoğrafla duyurdu. Bir süre önce de babasını kaybeden Hoşgör, daha sonra annesi ve babasının birlikte çekilen bir karelerini de paylaştı. Hoşgör'ün eski eşi Alkan'ın annesi de geçtiğimiz hafta hayatını kaybetmişti.
23.02.2023 Magazin
Zeynep Alkan: Harika bir deneyim
Zeynep Alkan: Harika bir deneyim Yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu Canan Hoşgör'ün 22 yaşındaki kızları Zeynep Alkan, Hollandalı sevgilisi Wesley Obis ile Maldivler'de tatil yapıyor.
6.10.2021 Magazin
Ayşe Mine kimdir, kaç yaşında, nereli? Müziğe 13 yaşında başlayan Ayşe Mine’nin biyografisi
Ayşe Mine kimdir, kaç yaşında, nereli? Müziğe 13 yaşında başlayan Ayşe Mine’nin biyografisi İbo Show bu hafta birbirinden değerli önemli isimleri ağırlıyor. Cumartesi günleri izleyenlere eğlenceli ve keyifli anlar yaşayan programın bu haftaki konuklarından biri de Ayşe Mine oldu. Ayşe Mine kimdir, kaç yaşında, nereli? Müziğe 13 yaşında başlayan Ayşe Mine’nin biyografisi…
6.02.2021 Gündem
Zeynep Alkan'dan şaşırtan açıklama
Zeynep Alkan'dan şaşırtan açıklama Yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu Canan Hoşgör'ün kızları Zeynep Alkan (22), önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
10.12.2020 Magazin
Canan Hoşgör'ü uyutup 182 bin dolarını çalmışlardı! Karar çıktı...
Canan Hoşgör'ü uyutup 182 bin dolarını çalmışlardı! Karar çıktı... Oyuncu Canan Hoşgör'ün, arkadaşı ve sigortacısı Ayşe Ceylan'ın evinde iken çantasında bulunan 182 bin 76 dolarının kaybolmasına ilişkin süren davada karar çıktı. Mahkeme, 'nitelikli hırsızlık' suçundan Ayşe Ceylan ve Ali Erdem'e 10 yıl, Barış Elma'ya da 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi.
31.05.2019 Magazin
Zeynep Alkan: Kanser olacağım ama kilo almayacağım
Zeynep Alkan: Kanser olacağım ama kilo almayacağım Yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, Instagram paylaşımları ile yine çok konuşulmaya devam ediyor.
12.02.2019 Magazin
Canan Hoşgör: Çocuklarımın geleceği gitti
Canan Hoşgör: Çocuklarımın geleceği gitti Yönetmen Hamdi Alkan'ın eski eşi oyuncu Canan Hoşgör'ün, arkadaşı ve sigortacısı Ayşe Ceylan'ın evindeyken çantasında bulunan 182 bin doları kaybolmuştu.
26.12.2018 Magazin
'Tanıyana kadar sana bir antipatim vardı”
'Tanıyana kadar sana bir antipatim vardı” Canan Hoşgör, Selen Görgüzel Alkan’ın sunduğu Hayat Akarken’e konuk oldu!
18.12.2018 Magazin
Uyutup parasını çalmışlardı! İstenen ceza belli oldu
Uyutup parasını çalmışlardı! İstenen ceza belli oldu Oyuncu Canan Hoşgör'ün arkadaşı ve sigortacısı Ayşe C.’nin evinde iken çantasında bulunan 82 bin 76 dolarının çalınmasına ilişkin ikisi tutuklu dört kişi hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Açılan davanın iddianamesinde, Ayşe C. hakkında, "Beden bakımından kendini savunamayacak durumda olan bir kişiye karşı yağma" suçundan 15 yıla, üç kişi hakkında da bu suça yardım suçundan 7.5 yıla kadar hapis cezası istendi
20.10.2018 Magazin
Babamın eli ağırdır
Babamın eli ağırdır HAMDİ Alkan’ın Canan Hoşgör’den olan kızı Zeynep Alkan (20), önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
15.08.2018 Magazin
Zeynep Alkan'a sürpriz teklif!
Zeynep Alkan'a sürpriz teklif! Komedyen ve oyuncu Ata Demirer, yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'a yeni filminde rol verdi
5.08.2018 Magazin
Arkadaşınıza bile güvenmeyin canımı kurtardığıma şükrediyorum
Arkadaşınıza bile güvenmeyin canımı kurtardığıma şükrediyorum Arkadaşı A. C. tarafından 27 yıllık birikimi 182 bin doları çalınan Canan Hoşgör, arkadaşının kendisini nasıl soyduğunu ve yaşadığı travmaları anlattı. Hoşgör herkesi uyararak, ‘Sahip olduklarınızla ilgili ketum davranın. Güven duyduğum birinden tavsiye alayım dedim, canımı kurtardığıma şükrediyorum. Hala ne olduğunu bilmediğimiz bir uyuşturucu verildi bana, ölebilirdim’ diyor.
28.07.2018 Arşiv
Canan’ı soyan şoförü tutuklandı
Canan’ı soyan şoförü tutuklandı OYUNCU-yönetmen Hamdi Alkan’ın eski eşi Canan Hoşgör’ün kahvesine uyku ilacı atarak 182 bin 76 dolarını çaldıkları iddia edilen üç kişi hakkında başlatılan soruşturma kapsamında bir kişi, tutuklandı.
23.07.2018 Gündem
'İçkiye ilaç' davasında flaş gelişme!
'İçkiye ilaç' davasında flaş gelişme! Oyuncu-yönetmen Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör'ün kahvesine uyku ilacı atarak 182 bin 76 dolarını çaldıkları iddia edilen üç kişi hakkında başlatılan soruşturma kapsamında bir kişi, "Beden bakımından kendini savunamayacak durumda olan bir kişiye karşı yağma" suçundan tutuklandı.
23.07.2018 Magazin
Kahveme ilaç atıp paramı çaldılar!
Kahveme ilaç atıp paramı çaldılar! Oyuncu Canan Hoşgör, yatıya gittiği arkadaşına yanında götürdüğü 200 bin dolarını çaldığı gerekçesiyle dava açmış, olay şok etkisi yaratmıştı...
22.07.2018 Magazin
Zeynep Alkan'ın duş pozu yürek hoplattı
Zeynep Alkan'ın duş pozu yürek hoplattı Ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan sahildeki cesur pozunu sosyal medyadan takipçileri ile paylaştı.
19.07.2018 Magazin
Eski ve yeni eş bir arada
Eski ve yeni eş bir arada Hamdi Alkan’ın Canan Hoşgör ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ayşe 11 yaşına bastı.
13.03.2018 Magazin
Hamdi Alkan'nın kızının videosu olay oldu!
Hamdi Alkan'nın kızının videosu olay oldu! Sosyal medyada yaptığı her paylaşımı olay olan oyuncu Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan yine konuşulmayı başardı. İşte Zeynep Alkan'ın yaptığı o seksi dans...
20.02.2018 Magazin
Ebru Şallı'nın itirafı başını yaktı!
Ebru Şallı'nın itirafı başını yaktı! 10 yıllık evli Uğur Akkuş’la birlikte olan Ebru Şallı, “Uğur’un evli olduğunu biliyordum” diye konuşunca; Akkuş’un eşi Gonca Akkuş, Ebru Şallı’ya ‘ikinci kadın’ davası açma kararı aldı. İhanetle sarsılan Akkuş, avukatına talimat verdi.
24.07.2017 Magazin
'Kadınlardan büyük ilgi görüyorum'
'Kadınlardan büyük ilgi görüyorum' 1. Marmara Forum 'Kristal Kamera Kısa Film Yarışması'nın finalistleri önceki akşam Bakırköy Marmara Forum'da düzenlenen özel bir gala ile belirlendi.
1.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Canan Hoşgör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki canan hoşgör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.