Can Ateş

Can Ateş

Son dakika CAN ATEŞ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CAN ATEŞ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CAN ATEŞ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Ateş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can ateş gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.396 can ateş haberi bulunmuştur. Tüm can ateş haberleri aşağıda listelenmiştir.
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır?
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır? O Ses Türkiye yarışması yılbaşı programı belli oldu. Hürriyet'in haberine göre özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak isimlerden biri Meryem Uzerli olacak. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 ne zaman başlıyor?
2.12.2023 Televizyon
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü!
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü! 'Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan’ karakteriyle tanınan Meryem Uzerli, son yıllarda doğup büyüdüğü Almanya ile Türkiye arasında mekik dokuyor. Uzerli, son olarak 7.4 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından çocukluk fotoğraflarını yayınladı.
7.11.2022 Magazin
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu!
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu! 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle tanıdığımız oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından yeni fotoğraflarını yayınladı. Ünlü ismin takipçileri tarafından büyük ilgi gören pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
7.08.2022 Magazin
Antalya'da feci kaza: 6 ölü
Antalya'da feci kaza: 6 ölü Antalya’nın Serik ilçesinde çarpışan iki otomobilden biri savrularak dereye yuvarlandı. Kazada 6 kişi yaşamını yitirdi.
9.02.2021 Yaşam
Meryem Uzerli ikinci kez anne oldu
Meryem Uzerli ikinci kez anne oldu Oyuncu Meryem Uzerli ikinci kez annelik sevinci yaşadı. Uzerli bebeğine Lily Koi adını verdi.
9.01.2021 Magazin
Uluslararası Biyoloji Olimpiyatı’nda Türkiye'ye 4 madalya
Uluslararası Biyoloji Olimpiyatı’nda Türkiye'ye 4 madalya Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) "2202-Bilim Olimpiyatları Programı" kapsamında milli takımlarda yetiştirilen genç bilim insanları, çevrim içi olarak gerçekleştirilen 2020 Uluslararası Biyoloji Olimpiyatı'nda 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.
25.08.2020 Bilim ve Teknoloji
"Beni şöhretim için kullanmış"
"Beni şöhretim için kullanmış" Meryem Uzerli, Mart 2013’te 'tükenmişlik sendromu'na yakalandığını söyleyerek ‘Muhteşem Yüzyıl’daki ‘Hürrem’ rolünü bırakıp doğup büyüdüğü Berlin’e dönmüştü.
20.03.2020 Magazin
Kızının babasıyla görüşüyor
Kızının babasıyla görüşüyor 7. Boğaziçi Film Festivali'nin beşinci günü, Atlas Sineması'nın son seansı olan 21:30’da 'Kovan' filmi seyircilerin karşısına çıktı. Yoğun katılımla gerçekleşen gösterimin ardından, filmin yönetmeni ve senaristi Eylem Kaftan, başrol oyuncularından Meryem Uzerli, Feyyaz Duman, Burcu Salihoğlu ve film ekibi seyircilerin karşısına çıktı.
24.10.2019 Magazin
Olmaz anne  bunu giyme!
Olmaz anne bunu giyme! IVANA Sert, KKTC’de katıldığı açılışta göğüs dekolteli elbisesiyle göz kamaştırdı.
6.08.2018 Magazin
LGS şampiyonları  kolej tercih etti
LGS şampiyonları kolej tercih etti LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan 18 şampiyonun 14’ü özel okulları tercih etti. Şampiyonların 9’u ise Robert Kolej’e ön kayıt yaptırdı
2.07.2018 Gündem
Beyazıt Öztürk tamamen sildi!
Beyazıt Öztürk tamamen sildi! Beyazıt Öztürk, Bebek'te iki yıldır oturduğu 400 metrekarelik evi bıraktı, 100 metrekarelik daireye taşındı.
12.12.2017 Magazin
Meryem Uzerli Mısırlı sevgilisi ile evleniyor!
Meryem Uzerli Mısırlı sevgilisi ile evleniyor! Can Ateş ve Alp Özcan ilişkilerinde yara alan Meryem Uzerli bu kez ince eleyip sık dokuyor. Bassel Alzaro ile ilişkisi evliliğe doğru giden Uzerli, Mısırlı yıldızı Dubai’de ailesiyle tanıştıracak.
30.10.2017 Magazin
Yabancı damat!
Yabancı damat! Meryem Uzerli, annesinin “Türk erkeklerinden uzak dur” nasihatini dinledi. Mısırlı TV yıldızı Bassel Alzaro ile aşk yaşamaya başladı.
23.10.2017 Magazin
Mısırlı misafir!
Mısırlı misafir! Alp Özcan ile ilişkisini 5 ay önce bitiren Meryem Uzerli (34), Mısırlı TV yıldızı Bassel Alzaro (31) ile Taksim’de bir otele girerken görüntülendi
30.09.2017 Magazin
Meryem Uzerli baba evinde çok mutlu!
Meryem Uzerli baba evinde çok mutlu! Kızı Lara ile şu sıralar Almanya'da olan Meryem Uzerli, baba evinde çok mutlu…
22.08.2017 Magazin
Meryem Uzerli: 'Türk erkeklerinden uzak dur' diyor...
Meryem Uzerli: 'Türk erkeklerinden uzak dur' diyor... Oyuncu Meryem Uzerli, Elle Dergisi'ne verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.
16.08.2017 Magazin
Bebek'ten ormana kaçtı
Bebek'ten ormana kaçtı Şehrin gürültü ve trafiğinden sıkılan Beyazıt Öztürk, Belgrad ormanlarıyla çevrili bir projeden 2.5 milyon TL’ye ev satın aldı.
31.07.2017 Magazin
Meryem Uzerli yeni aşkı ile sarmaş dolaş!
Meryem Uzerli yeni aşkı ile sarmaş dolaş! Meryem Uzerli bir gece kulübünde ünlü iş adamı ile sabaha kadar sarmaş dolaş dans etti.
23.07.2017 Magazin
Bomba aşk iddiası! Meryem Uzerli ile Adebayor...
Bomba aşk iddiası! Meryem Uzerli ile Adebayor... Aradığı aşkı bir türlü bulamayan Meryem Uzerli ile Başakşehir'in dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Emmanuel Adebayor, sosyal medyada birbirlerini takibe aldı.
4.06.2017 Magazin
Meryem Uzerli’den sabah ezanı paylaşımı
Meryem Uzerli’den sabah ezanı paylaşımı Muhteşem Yüzyıl dizisiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Meryem Uzerli, sabah ezanını dinlerken çektiği bir video paylaştı.
5.04.2017 Magazin
Oktay tipim değil!
Oktay tipim değil! Meryem Uzerli, rol arkadaşı Oktay Kaynarca ile aşk dedikodularına son noktayı koydu.
10.01.2017 Magazin
Ateş’e ‘hayır’
Ateş’e ‘hayır’ Meryem Uzerli, yılbaşını 3 yaşındaki kızı Lara ile geçirmek isteyen Can Ateş’e “Hayır” dedi
31.12.2016 Magazin
Meryem Uzerli onu her yerden sildi!
Meryem Uzerli onu her yerden sildi! Alp Özcan’la yollarını ayıran Meryem Uzerli, hesabından eski erkek arkadaşıyla fotoğraflarını silerken hızını alamadı! Güzel oyuncu, Özcan’ı takipten çıkardı...
7.11.2016 Magazin
Gerçek aşk Lara
Gerçek aşk Lara SEVGİLİSİ Alp Özcan’dan ayrıldığı konuşulan Meryem Uzerli teselliyi eski sevgilisi Can Ateş’ten olan kızı Lara’da buluyor...
5.10.2016 Magazin
'Maddi sıkıntılar yüzünden ayrıldılar ' iddiası!
'Maddi sıkıntılar yüzünden ayrıldılar ' iddiası! Bir süredir evlenecekleri konuşulan Meryem Uzerli ile Alp Özcan, sürpriz bir kararla yollarını ayırdı...
3.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Can Ateş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can ateş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.