Alp Özcan

Alp Özcan

Son dakika Alp Özcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alp Özcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alp Özcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alp Özcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alp özcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 alp özcan haberi bulunmuştur. Tüm alp özcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alp Özcan, Berrak Tüzünataç'ı çabuk unuttu!
Alp Özcan, Berrak Tüzünataç'ı çabuk unuttu! Allen Yatçılık’ın patronu Alp Özcan, adını 2016’da Meryem Uzerli ile yaşadığı aşk sayesinde duyurmuştu. Bu ilişkiye kısa bir mola verip Hollandalı manken Stephanie van Arendok ile flört etmişti. Alp Özcan, Nisan 2017’de yeniden Meryem Uzerli’ye dönmüştü. Ancak aşkta ikinci etap sadece iki ay sürmüştü. Ocak ayında aşk yaşamaya başladığı Berrak Tüzünataç’dan da kısa sürede ayrılan Alp Özcan yine yalnız kalamadı.
10.08.2019 Magazin
Berrak Tüzünataç ve Alp Özcan Bodrum'da aşk tatilinde
Berrak Tüzünataç ve Alp Özcan Bodrum'da aşk tatilinde Berrak Tüzünataç, yaklaşık bir aydır birlikte olduğu Alp Özcan’la Bodrum’da aşk tatili yaptı.
22.01.2019 Magazin
Bu filmden utanmadık
Bu filmden utanmadık Aslı Enver, Meryem Uzerli ve Özcan Deniz önceki gün bir radyo programında Öteki Taraf filmlerini anlattı. Oyuncular, bu filmin kendilerini utandırmayacağının altını çizdi
7.12.2017 Magazin
Meryem Uzerli Mısırlı sevgilisi ile evleniyor!
Meryem Uzerli Mısırlı sevgilisi ile evleniyor! Can Ateş ve Alp Özcan ilişkilerinde yara alan Meryem Uzerli bu kez ince eleyip sık dokuyor. Bassel Alzaro ile ilişkisi evliliğe doğru giden Uzerli, Mısırlı yıldızı Dubai’de ailesiyle tanıştıracak.
30.10.2017 Magazin
Yabancı damat!
Yabancı damat! Meryem Uzerli, annesinin “Türk erkeklerinden uzak dur” nasihatini dinledi. Mısırlı TV yıldızı Bassel Alzaro ile aşk yaşamaya başladı.
23.10.2017 Magazin
Yeni sevgilisi ile yakalandı!
Yeni sevgilisi ile yakalandı! Oyuncu Meryem Uzerli'den ayrılan Alp Özcan'ın, Stéphanie van Arendonk ile aşk yaşadığı iddia edildi.
14.10.2017 Magazin
Mısırlı misafir!
Mısırlı misafir! Alp Özcan ile ilişkisini 5 ay önce bitiren Meryem Uzerli (34), Mısırlı TV yıldızı Bassel Alzaro (31) ile Taksim’de bir otele girerken görüntülendi
30.09.2017 Magazin
Meryem Uzerli: 'Türk erkeklerinden uzak dur' diyor...
Meryem Uzerli: 'Türk erkeklerinden uzak dur' diyor... Oyuncu Meryem Uzerli, Elle Dergisi'ne verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.
16.08.2017 Magazin
Meryem Uzerli’den bikinili paylaşım!
Meryem Uzerli’den bikinili paylaşım! Meryem Uzerli, Alp Özcan'dan ayrıldıktan sonra bekarlığın tadını çıkarıyor. Meryem Uzerli, Instagram hesabından bikinili fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor...
7.08.2017 Magazin
İşte Meryem'i unutturan İspanyol güzel!
İşte Meryem'i unutturan İspanyol güzel! Meryem Uzerli, Allen Yatçılık’ın sahibi olan sevgilisi Alp Özcan’dan geçen Mayıs’ta ikinci kez ayrıldı.
6.08.2017 Magazin
Meryem Uzerli yeni aşkı ile sarmaş dolaş!
Meryem Uzerli yeni aşkı ile sarmaş dolaş! Meryem Uzerli bir gece kulübünde ünlü iş adamı ile sabaha kadar sarmaş dolaş dans etti.
23.07.2017 Magazin
Yedekler kolejlere hücum etti!
Yedekler kolejlere hücum etti! Kesin kayıtlarda kontenjan açığı oluşması üzerine yedek adayların hücum ettiği Robert Kolej, Alman Lisesi, Üsküdar Amerikan ve St. Joseph’in tüm kontenjanları doldu
5.07.2017 Eğitim
Yeni aşkı Meryem’in kopyası
Yeni aşkı Meryem’in kopyası Alp Özcan, yeni aşkıyla fotoğrafını Instagram’dan paylaştı.
28.06.2017 Magazin
Alp Özcan Meryem Uzerli'yi çabuk unuttu!
Alp Özcan Meryem Uzerli'yi çabuk unuttu! Meryem Uzerli ile Allen Yatçılık'ın sahibi Alp Özcan, 1.5 yıllık aşkın ardından 2 ay önce ayrıldı.
28.06.2017 Magazin
Aşk defteri kapanmaz
Aşk defteri kapanmaz Meryem Uzerli, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın sezon finali yapmasıyla Almanya’nın yolunu tuttu.
14.06.2017 Magazin
Kenan'la karısını beğeniyorum
Kenan'la karısını beğeniyorum Quality Of Magazine dergisinin bu yıl 8’incisini düzenlediği ‘Quality Ödül Töreni’ne Meryem Uzerli de katıldı.
6.06.2017 Magazin
Bomba aşk iddiası! Meryem Uzerli ile Adebayor...
Bomba aşk iddiası! Meryem Uzerli ile Adebayor... Aradığı aşkı bir türlü bulamayan Meryem Uzerli ile Başakşehir'in dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Emmanuel Adebayor, sosyal medyada birbirlerini takibe aldı.
4.06.2017 Magazin
Meryem Uzerli'nin göbeği olay oldu!
Meryem Uzerli'nin göbeği olay oldu! Meryem Uzerli'nin göbeğini açıkta bırakan kıyafetiyle verdiği poz dikkat çekti ve çok sayıda yorum aldı.
4.06.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'dan Kerem'e 'Bella Hadid' ayarı!
Aslışah Alkoçlar'dan Kerem'e 'Bella Hadid' ayarı! Sosyal meydadan Bella Hadid'in fotoğrafını paylaşan Alışah Alkoçlar'a Kerem Tunçeri, anında yanıt yazdı. Bunun üzerine Aslışah sevgilisini hemen uyardı...
29.05.2017 Magazin
Meryem Uzerli 'o adam'la birlikte!
Meryem Uzerli 'o adam'la birlikte! Alp Özcan, önceki hafta kendisi için ‘O adamı sormayın!’ diyen Meryem Uzerli ile Fransa’da bir araya geldi.
25.05.2017 Magazin
Meryem Uzerli durmuyor! Şimdi de...
Meryem Uzerli durmuyor! Şimdi de... Güzel oyuncu Meryem Uzerli, mini elbisesiyle arabada verdiği pozu Instagram hesabından paylaştı.
24.05.2017 Magazin
O adamı artık konuşmayalım
O adamı artık konuşmayalım Meryem Uzerli, önceki akşam Arnavutköy Curtiz’de düzenlenen Final Four’un açılış partisine katıldı.
19.05.2017 Magazin
Ayrıldınız mı?
Ayrıldınız mı? Sevgilisi Alp Özcan ile ikinci kez yollarını ayıran Meryem Uzerli önceki akşam Bebek Lucca’da eğlendi.
17.05.2017 Magazin
Meryem Uzerli'den inanılmaz pozlar!
Meryem Uzerli'den inanılmaz pozlar! Sevgilisinden ayrılan Meryem Uzerli'nin Instagram'dan paylaştığı kareler çok konuşulacağa benziyor.
17.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alp Özcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alp özcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.