Camdaki Kız Nalan

Camdaki Kız Nalan

Son dakika camdaki kız nalan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan camdaki kız nalan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını camdaki kız nalan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Camdaki Kız Nalan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan camdaki kız nalan gelişmeleri de dahil olmak üzere 233 camdaki kız nalan haberi bulunmuştur. Tüm camdaki kız nalan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Camdaki Kız'da Nalan ihaneti öğrendi! Hayri ve Nalan'ın sonu nasıl olacak? Camdaki Kız finali nasıl bitiyor?
Camdaki Kız'da Nalan ihaneti öğrendi! Hayri ve Nalan'ın sonu nasıl olacak? Camdaki Kız finali nasıl bitiyor? Camdaki Kız 80 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan, Hayri'nin ihanetini hem de kendi ağzından öğreniyor. "Ben başkasına aşık oldum" diyen Hayri'ye tokat yağdıran Nalan yıkılıyor. Laz Kızı'nın gelişiyle dengeler değişti. Peki Hayri ve Nalan'ın sonu nasıl olacak? Camdaki Kızı finali nasıl bitiyor?
18.05.2023 Televizyon
Burcu Biricik depremzede çocuklarla buluştu
Burcu Biricik depremzede çocuklarla buluştu Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Nalan' karakterine hayat veren Burcu Biricik önceki gün Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi gören depremzede çocukları ziyaret etti. Ünlü oyuncu, Kahramanmaraş merkezli depremin yıkıma neden olduğu Hatay'da enkaz altından 3'üncü gün çıkartılan ve iki bacağı diz altından ampüte edilen 14 yaşındaki İnci Aşit ile de bir araya geldi.
27.04.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
Nur Sürer Camdaki Kız'dan ayrıldı: 43 yıldır en mutlu olduğum set
Nur Sürer Camdaki Kız'dan ayrıldı: 43 yıldır en mutlu olduğum set Kanal D’nin sevilen dizisi “Camdaki Kız”dan Hande Ataizi’nin ardından Nur Sürer de ayrıldı. ‘Feride’ karakterini canlandıran usta oyuncu son çekim gününde setten çiçekler ve alkışlarla uğurlandı. Ekibin vedası sırasında duygusal anlar yaşandı.
27.12.2022 Magazin
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu! Yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu! Yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 60. bölümüyle AB kategorisinde 7,99 reyting ve 20,28 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde ise 8,57 reyting ve 18,92 izlenme payı elde ederek perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
9.12.2022 Televizyon
Camdaki Kız’da Nalan tüm gerçekleri öğrendi, Sedat çılgına döndü
Camdaki Kız’da Nalan tüm gerçekleri öğrendi, Sedat çılgına döndü Camdaki Kız, 24 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Nalan'ı evine çağıran Cana Sedat'tan hamile olduğunu söyledi. Feride ise Hayri ile iyice yakınlaşan Nalan’ı eve geri döndürmenin peşinde. İşte Camdaki Kız 58. bölümde yaşananlar...
25.11.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan ile Hayri yine yakalanıyor! Camdaki Kız 56. bölümde neler yaşandı?
Camdaki Kız'da Nalan ile Hayri yine yakalanıyor! Camdaki Kız 56. bölümde neler yaşandı? Camdaki Kız, 10 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Her bölümü iple çekilen Camdaki Kız'ın 55. bölümünde yaşananlar, izleyenleri şaşırttı. Son bölümde, Selen’in, Nalan ile Hayri’yi yakalayacağı sanılan sahne büyük gerilim yaşandı. Dizideki sürpriz misafir ve Nalan’ın şartları zorladığı sahneler ise merak uyandırdı. İşte Camdaki Kız 56. bölümde yaşananlar...
17.11.2022 Magazin
Camdaki Kız heyecan dolu bölümüyle ekranlara damga vurdu
Camdaki Kız heyecan dolu bölümüyle ekranlara damga vurdu Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Kanal D dizisi 'Camdaki Kız', 27 Ekim'de yayınlanan 54’üncü bölümüyle AB kategorisinde 5,71 reyting ve 16,75 izlenme payı ile perşembe akşamının en çok izlenen dizisi oldu.
28.10.2022 Magazin
'Camdaki Kız'da Nalan'a gizemli not! Ne yaptığını biliyorum
'Camdaki Kız'da Nalan'a gizemli not! Ne yaptığını biliyorum Kanal D ekranlarının sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’ 16 Haziran akşamı yayınlanan 47’nci bölümüyle sezon finali yapmıştı. Üçüncü sezonuyla ekranlara dönen dizi, 15 Eylül'de 48’inci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni sezonun ilk bölümünde; Alp’i döven Sedat’ın içeri girmesi dikkat çekerken; Nalan’a bırakılan gizemli not gündem oldu. Peki 'Camdaki Kız'ın yeni sezonunda neler yaşandı?
16.09.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in bikinili pozuna beğeni ve yorum yağdı! ‘Aman Feride görmesin’
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in bikinili pozuna beğeni ve yorum yağdı! ‘Aman Feride görmesin’ Camdaki Kız dizisinde başrolü canlandıran Burcu Biricik, dizinin sezon finali yapmasıyla soluğu tatilde almıştı. Bikinili pozlarını paylaşan Burcu Biricik, güzelliğiyle mest etti.
9.11.2022 Magazin
'Camdaki Kız'da Sedat, büyük sırrı öğrendi!
'Camdaki Kız'da Sedat, büyük sırrı öğrendi! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 42’nci bölümüyle yine zirvede yer aldı. Dizinin bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre AB kategorisinde 6,61 reyting ve yüzde 19,05 izlenme payı ile, 20+ABC1 kategorisinde ise 6,93 reyting ve yüzde 17,76 izlenme payı alarak günün en çok izlenen yapımı oldu.
13.05.2022 Televizyon
Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri, Feride'ye yakalandı!
Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri, Feride'ye yakalandı! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 31 Mart Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan dizinin son bölümünde; Nalan'ın Hayri ile olan ilişkisinden hiç hoşlanmayan Feride, kızının peşine düşüyor. Hayri'yle birlikte zaman geçirmek için konaktan çıkan Nalan, karşısına bir anda Feride'yi buluyor.
1.04.2022 Magazin
Camdaki Kız'da şoke eden ölüm! 'Nalan'ı seven tek kişi de gitti'
Camdaki Kız'da şoke eden ölüm! 'Nalan'ı seven tek kişi de gitti' 'Camdaki Kız', 17 Mart Perşembe akşamı 35’inci bölümüyle, Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Hayri ve Nalan’ı ayrı ayrı uyaran Feride, kontrolü elden bırakmazken; intikam ateşiyle yanıp tutuşan Cana, Feride İpekoğlu’nu araştırmaya başladı. Bu sırada kızının yaşadıklarına üzülen Adil, ona gerçekleri anlatmaya karar verdi. Ancak kalbine yenik düşen Adil’in (Şerif Erol) ani ölümü ve Cana’nın babası yardımıyla büyük sırrı öğrenmesi sosyal medyada gündem oldu.
18.03.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri, Feride'ye yakalandı, sosyal medya sallandı!
Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri, Feride'ye yakalandı, sosyal medya sallandı! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 10 Mart Perşembe akşamı 34’üncü bölümüyle ekranlara geldi. Nalan’ın bebeğini kaybetmesi herkesi derinden sarsarken; Rafet ve Feride de buna sebep olan Sedat ile Cana için intikam planı yaptı. Yaşadığı kötü günlerde en büyük desteği Hayri’den bulan Nalan’ın onunla vakit geçirmesi Feride’nin dikkatinden kaçmadı. Nalan ve Hayri’nin Feride’nin radarına takılması sosyal medyada gündem oldu.
11.03.2022 Magazin
'Camdaki Kız'a damga vuran sahne! Nalan, Sedat’ı yakaladı: 'Beni Cana'yla yalnız bırak, eve git'
'Camdaki Kız'a damga vuran sahne! Nalan, Sedat’ı yakaladı: 'Beni Cana'yla yalnız bırak, eve git' Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan’ın paylaştığı 'Camdaki Kız', 17 Şubat Perşembe akşamı 31'inci bölümüyle Kanal D ekranlarına geldi. Feride'nin Cana'ya kumpas kurarak bodruma kapatması çarpıcı gelişmeler arasında yer aldı. Sedat ve Cana ilişkisine daha fazla sessiz kalmak isteyemeyen Adil'in atacağı adım heyecan uyandırırken, dizinin final anında Nalan'ın Sedat'ın yasak aşkı ile yüzleşmesi damga vurdu.
18.02.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan'dan sevindiren haber! Sedat'ı durdurmak için kullandı...
Camdaki Kız'da Nalan'dan sevindiren haber! Sedat'ı durdurmak için kullandı... Gülseren Budaycıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan 'Camdaki Kız' dizisi, 3 Şubat Perşembe akşamı 29'uncu bölümüyle ekranlara geldi. İnşaatta yaşanan kazanın ardından Sedat'ın tutuksuz yargılanması için kolları sıvayan Rafet Koroğlu, evladı için mücadele ederken; hamile olduğunu öğrenen Nalan ,bu durumu kocasını durdurmak için kullandı. İşte 'Camdaki Kız' son bölümde yaşananlar...
4.02.2022 Magazin
Camdaki Kız'da bebek sevinci! Gerçek ortaya çıktı, 'İşte Sedat'ın aradığı mucize'
Camdaki Kız'da bebek sevinci! Gerçek ortaya çıktı, 'İşte Sedat'ın aradığı mucize' Gülseren Budaycıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan 'Camdaki Kız' dizisi, 3 Şubat Perşembe akşamı 29'uncu bölümüyle ekranlara geldi. İnşaatta yaşanan kazanın ardından Sedat'ın tutuksuz yargılanması için kolları sıvayan Rafet Koroğlu, evladı için mücadele ederken; hamile olduğunu öğrenen Nalan ,bu durumu kocasını durdurmak için kullandı. İşte 'Camdaki Kız' son bölümde yaşananlar...
3.02.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan'ın sevincini yaşayamaması gündem oldu!
Camdaki Kız'da Nalan'ın sevincini yaşayamaması gündem oldu! Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan 'Camdaki Kız', 27 Ocak Perşembe akşamı 28'inci bölümüyle ekranlara geldi. Gülseren Budaycıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizide; Koroğlu Şirketi'nin yeni otel projesinde yaşanan kaza büyük bir sıkıntıya sebep olurken; yaşadıklarını sineye çekip konağa dönen Nalan, hamile olduğunu öğrendi. Kocası zor durumdayken bebek haberini alan Nalan'ın mutluluğunu yaşayamaması sosyal medyada gündem oldu.
28.01.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik: Garsonluk yaptım!
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik: Garsonluk yaptım! Yasemin Sakallıoğlu önceki akşam Maximum Uniq Hall’de sahne aldı. Sakallıoğlu geceden elde edilen geliri köy okullarına bağışladığını açıkladı ve “Bizimle gülenler başkasını da güldürsün” dedi. Geceyi izlemeye gelenler arasında Burcu Biricik de vardı. Güzel oyuncu butik otel açtığını duyurdu.
21.01.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan büyük sırrı öğrendi! Sosyal medyada gündem oldu....
Camdaki Kız'da Nalan büyük sırrı öğrendi! Sosyal medyada gündem oldu.... Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 20 Ocak Perşembe akşamı 27’nci bölümüyle ekranlara geldi. Sedat ve Meliha’nın büyük sırrını öğrenen ve hayal kırıklığı ile kocasından uzaklaşan Nalan, yaşadıklarını sorgularken; olaya tüm aile dahil oldu. Bu sırada yasak aşkı nedeniyle büyük hata yapan Cana ise kaybettiklerinden sorumlu tuttuğu Sedat’a adeta gözdağı verdi. Cana’nın, konağı basması sosyal medyada gündem oldu.
21.01.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Sedat ve Melisa'nın sırrı açığa çıktı! 'Artık anlamışsındır Nalan'
Camdaki Kız'da Sedat ve Melisa'nın sırrı açığa çıktı! 'Artık anlamışsındır Nalan' Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 30 Aralık Perşembe akşamı 26’ncı bölümüyle ekranlara geldi. Muzo ve Selen’in söylediği yalanların ortaya çıktığı bölümde; Rafet, Melisa meselesine el atarken; Cavit ve Sedat’ın arasında bir şeyler döndüğünü anlayan Nalan, izlediği video ile şoke oldu. Nalan’ın yüzüne tokat gibi çarpan gerçeklere sosyal medyadan yorum yağdı.
31.12.2021 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan'a büyük şok! Son bölüme damga vurdu!
Camdaki Kız'da Nalan'a büyük şok! Son bölüme damga vurdu! Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı Camdaki Kız dizisi 18 Kasım Perşembe akşamı 20’nci bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D’de yayınlanan dizinin son bölümüne; Koroğlu Ailesi’nin yeniden bir çatı altında toplanması ve Sedat’ın peşine düşen Nalan’ın, Cana’yı bambaşka biriyle görmesi damga vurdu.
19.11.2021 Magazin
Burcu Biricik bornozlu stiliyle dikkat çekti
Burcu Biricik bornozlu stiliyle dikkat çekti Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Nalan' karakterine hayat veren Burcu Biricik, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Oyuncu, elindeki kahvesi, bornozu ve botlarıyla dikkat çekti.
26.10.2021 Magazin
Camdaki Kız'da Alp’ten flaş hamle! ‘İşte şimdi yandın Sedat’
Camdaki Kız'da Alp’ten flaş hamle! ‘İşte şimdi yandın Sedat’ ‘Camdaki Kız’da Sedat ve Cana’nın Alp’i ikna etme çabaları sürerken, korkuları gündem oldu.
15.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Camdaki Kız Nalan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki camdaki kız nalan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.