Camdaki Kız Hayri

Camdaki Kız Hayri

Son dakika Camdaki kız Hayri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Camdaki kız Hayri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Camdaki kız Hayri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Camdaki Kız Hayri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan camdaki kız hayri gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 camdaki kız hayri haberi bulunmuştur. Tüm camdaki kız hayri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Camdaki Kız Hayri öldü mü? Cihangir Ceyhan Camdaki Kız'dan ayrıldı mı?
Camdaki Kız Hayri öldü mü? Cihangir Ceyhan Camdaki Kız'dan ayrıldı mı? Camdaki Kız Hayri öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Laz Kızı Hayri'yi kalbinden bıçaklıyor. Nalan'ı aldatan Hayri'nin sonu geldi. Peki Cihangir Ceyhan Camdaki Kız'dan ayrıldı mı?
8.06.2023 Televizyon
Hayri, Nalan'ı gözden çıkardı! Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu?
Hayri, Nalan'ı gözden çıkardı! Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, dün akşam yine seyirciyi ekrana kilitledi. Hayri'nin Laz Kızı için Nalan'ı bırakmak istemesi bölüme damga vurdu. Peki, Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu? İşte detaylar...
2.06.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu! Yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu! Yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 60. bölümüyle AB kategorisinde 7,99 reyting ve 20,28 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde ise 8,57 reyting ve 18,92 izlenme payı elde ederek perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
9.12.2022 Televizyon
Camdaki Kız heyecan dolu bölümüyle ekranlara damga vurdu
Camdaki Kız heyecan dolu bölümüyle ekranlara damga vurdu Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Kanal D dizisi 'Camdaki Kız', 27 Ekim'de yayınlanan 54’üncü bölümüyle AB kategorisinde 5,71 reyting ve 16,75 izlenme payı ile perşembe akşamının en çok izlenen dizisi oldu.
28.10.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri, Feride'ye yakalandı!
Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri, Feride'ye yakalandı! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 31 Mart Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan dizinin son bölümünde; Nalan'ın Hayri ile olan ilişkisinden hiç hoşlanmayan Feride, kızının peşine düşüyor. Hayri'yle birlikte zaman geçirmek için konaktan çıkan Nalan, karşısına bir anda Feride'yi buluyor.
1.04.2022 Magazin
Camdaki Kız'da şoke eden ölüm! 'Nalan'ı seven tek kişi de gitti'
Camdaki Kız'da şoke eden ölüm! 'Nalan'ı seven tek kişi de gitti' 'Camdaki Kız', 17 Mart Perşembe akşamı 35’inci bölümüyle, Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Hayri ve Nalan’ı ayrı ayrı uyaran Feride, kontrolü elden bırakmazken; intikam ateşiyle yanıp tutuşan Cana, Feride İpekoğlu’nu araştırmaya başladı. Bu sırada kızının yaşadıklarına üzülen Adil, ona gerçekleri anlatmaya karar verdi. Ancak kalbine yenik düşen Adil’in (Şerif Erol) ani ölümü ve Cana’nın babası yardımıyla büyük sırrı öğrenmesi sosyal medyada gündem oldu.
18.03.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri, Feride'ye yakalandı, sosyal medya sallandı!
Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri, Feride'ye yakalandı, sosyal medya sallandı! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 10 Mart Perşembe akşamı 34’üncü bölümüyle ekranlara geldi. Nalan’ın bebeğini kaybetmesi herkesi derinden sarsarken; Rafet ve Feride de buna sebep olan Sedat ile Cana için intikam planı yaptı. Yaşadığı kötü günlerde en büyük desteği Hayri’den bulan Nalan’ın onunla vakit geçirmesi Feride’nin dikkatinden kaçmadı. Nalan ve Hayri’nin Feride’nin radarına takılması sosyal medyada gündem oldu.
11.03.2022 Magazin
Google 2021 arama trendleri! Google’da en çok ne arandı? 2021’de Türkiye en çok neyi merak etti?
Google 2021 arama trendleri! Google’da en çok ne arandı? 2021’de Türkiye en çok neyi merak etti? Dünyaca ünlü arama devi Google Türkiye’de 2021 yılında en çok aranan konu ve isimleri açıkladı. Google arama trendlerinde EBA başı çekerken, aranan ünlü isimler arasında ilk sırayı Mesut Özil aldı. Peki, Google’da en çok ne arandı? 2021 yılında Türkiye en çok neyi merak etti? İşte 2021 Google arama trendleri…
8.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin eşini kim canlandıracak?
Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin eşini kim canlandıracak? Ünlü şarkıcı Alişan’ın eşi Buse Varol, uzun zamandır ara verdiği oyunculuğa geri dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde “setlere dönüyorum” diye açıklama yapan Buse Varol’un, Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinin eşinin canlandıracağı ileri sürüldü.
10.11.2021 Magazin
Camdaki Kız Türkan'ı kim oynayacak? Camdaki Kız dizisinde Hayri'nin karısı Türkan’ı oynayacak karakter belli mi?
Camdaki Kız Türkan'ı kim oynayacak? Camdaki Kız dizisinde Hayri'nin karısı Türkan’ı oynayacak karakter belli mi? Kanal D'nin beğenilen ve reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız'a dahil olan Hayri karakteri nihayet göründü. Hayri’nin diziye dahil olmasıyla Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız kitabından uyarlanan dizide Hayri'nin eşi rolünü kimin oynayacağı merak konusu oldu. Peki, Camdaki Kız Hayri'nin karısı Türkan kim olacak? Camdaki Kız Türkan'ı kim oynayacak?
30.09.2021 Gündem
Cihangir Ceyhan: Bu projede Rafet Koroğlu'nu oynamak isterdim
Cihangir Ceyhan: Bu projede Rafet Koroğlu'nu oynamak isterdim Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'ın en merak edilen karakteri olan Hayri'ye hayat veren Cihangir Ceyhan, "Onu kim olduğunu bilerek, severek oynamaya çalışıyorum. İnsandır, beşer şaşar tarafıyla heyecanlandırdı bu rol beni. Yoksa her şeyi çok düzgün yapan, karizmatik biri olması çekici gelmezdi" diyor.
26.09.2021 Magazin
Camdaki kız yeni oyuncu kim, Camdaki kız Hayri'yi kim oynayacak? Camdaki Kız Hayri karakteri tahminleri!
Camdaki kız yeni oyuncu kim, Camdaki kız Hayri'yi kim oynayacak? Camdaki Kız Hayri karakteri tahminleri! Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, en heyecanlı yerinde sezon finali yapıyor. Ekranlara merhaba dediği andan bu yana Camdaki Kız ilginç ve bir o kadar da etkileyici hikayesi ile izleyenleri ekranlara bağlamayı başarmıştı. Sezon finalinde beklenen düğün gerçekleşiyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız'ın hikayesinde en önemli karakter 'Hayri' sezon finalinin son sahnesinde diziye girecek. Pek çok kişi de Camdaki Kız Hayri karakterini araştırıyor. Dizi ile ilgili bir kaç ünlü oyuncunun adı zikrediliyor. Peki, Camdaki Kız Hayri'yi kim oynayacak? Camdaki kız Hayri kim? Camdaki Kız'ın yeni oyuncusu kim olacak? Hayri karakteri ile ilgili adı geçen o isimler...
10.06.2021 Gündem
Cihangir Ceyhan: Adana Altın Koza'da ödül almak daha kıymetli
Cihangir Ceyhan: Adana Altın Koza'da ödül almak daha kıymetli Camdaki Kız' dizisinde oynadığı 'Hayri' rolüyle şöhreti yakalayan Cihangir Ceyhan, YouTube'da 'Ne Olursan Ol Rahat Ol' programına katıldı. Ünlü oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
19.05.2024 Adana
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü!
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü! Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız, son bölümüyle seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 82. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız'ın final bölümünde neler oldu?
16.06.2023 Magazin
Laz Kızı Hayri'yi neden öldürüyor? Camdaki Kız finalinde Laz Kızı Hayri'yi neden bıçakladı?
Laz Kızı Hayri'yi neden öldürüyor? Camdaki Kız finalinde Laz Kızı Hayri'yi neden bıçakladı? Laz Kızı Hayri'yi neden öldürüyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Camdaki Kız dizisinin final bölümü bu akşam ekrana geliyor. Dizide Nalan'ı Laz Kızı ile aldatan Hayri, sonunda Laz Kızı tarafından öldürülüyor. Ancak dizinin izleyenlerinin kafası karışık. Laz Kızı Hayri'yi neden bıçakladı? İşte detaylar...
15.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı? Nasıl bitiyor? Camdaki Kız neden final yapıyor?
Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı? Nasıl bitiyor? Camdaki Kız neden final yapıyor? Camdaki Kız dizisi bu akşam final yapıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi 3 yıl süren ekran macerasına nokta koyuyor. Nalan, Sedat, Hayri gibi karakterlerin hayatlarını anlatan dizi Kanal D'nin fenomen dizisi olmuştu. Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan gibi yıldızların yer aldığı Camdaki Kız 82 bölüm sürdü. Peki uyarlama olan Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı bitti? İşte Camdaki Kız final bölümüne ait detaylar...
15.06.2023 Televizyon
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence’nin ilk tanıtımı yayınlandı. İzleyiciye birçok duyguyu bir arada yaşatacak olan dizide kardeşlik hikayesi de ele alınacak.
9.06.2023 Magazin
Camdaki Kız son bölümde yer yerinden oynadı! Laz Kızı, Hayri'yi öldürdü! Camdaki Kız 81. Bölümde neler oldu?
Camdaki Kız son bölümde yer yerinden oynadı! Laz Kızı, Hayri'yi öldürdü! Camdaki Kız 81. Bölümde neler oldu? Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 8 Haziran Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 81. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 81. bölümde neler oldu?
9.06.2023 Magazin
Camdaki Kız hayranlarını üzen 'final' haberi!
Camdaki Kız hayranlarını üzen 'final' haberi! Gülseren Budayıcıoğlu, aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikâyesinin anlatıldığı “Camdaki Kız” dizisinin 2 bölüm sonra final yapacağını duyurdu ve açıklamalarda bulundu.
3.06.2023 Magazin
Camdaki Kız yine zirvede yerini aldı!
Camdaki Kız yine zirvede yerini aldı! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 80’inci bölümüyle Total kategoride 6,41 reyting, 17,17 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,31 reyting ve 19 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 7,22 reyting ve 18,61 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
2.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız’da Laz Kızı'nı canlandıran Alya, pozlarıyla olay oldu! "Hayri’den önce ben aşık oldum"
Camdaki Kız’da Laz Kızı'nı canlandıran Alya, pozlarıyla olay oldu! "Hayri’den önce ben aşık oldum" Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız dizisinde Hayri ile sahneleri dikkat çeken Laz Kızı’na şarkıcı Alya hayat veriyor. Düzgün fiziği ve duru güzelliği ile dikkat çeken Alya Instagram hesabını da aktif olarak kullanıyor. Alya'nın Instagram paylaşımları dikkat çekiyor.
19.05.2023 Magazin
Camdaki Kız yine zirvede!
Camdaki Kız yine zirvede! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 79’uncu bölümüyle Total kategoride 5,86 reyting, 14,47 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,91 reyting ve 18,66 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 7,39 reyting ve 17,40 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
19.05.2023 Televizyon
Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?
Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu? Camdaki Kız'ın 79. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Camdaki Kız'ın başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?
19.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Camdaki Kız Hayri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki camdaki kız hayri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.