Çakma

Çakma

Son dakika çakma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çakma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çakma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çakma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çakma gelişmeleri de dahil olmak üzere 518 çakma haberi bulunmuştur. Tüm çakma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok'
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok' Terzi ve ayakkabı tamircilerinin iş yükü katbekat arttı. Giysiler tamire valiz valiz getirilmeye başlandı. ‘Biz son nesiliz’ diyen meslek temsilcileri, işlerinin geleceğinden endişeli.
19.02.2024 Ekonomi
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak!
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak! Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da başlayan 'Havlunu da al gel' hareketi Türkiye'ye de sıçramıştı. Bu kez de özel işletmeler ücret ödemeden bırakın denize girmeyi sahilde yürümeye bile izin vermedi.
22.08.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den Kıbrıs Türk'tür videosu! Körüklü çizmeler ve Zeki Müren şarkısının şifreleri...
Devlet Bahçeli'den Kıbrıs Türk'tür videosu! Körüklü çizmeler ve Zeki Müren şarkısının şifreleri... Kıbrıs'ta yol yapım projesine BM askerlerinin araçlarla engel olmaya çalışması tansiyonu yükseltmiş, tepkileri çekmişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yol inşaatına BM Barış Gücü askerlerinin müdahalesine körüklü çizmeyle yürüdüğü bir videoyla tepki göstermişti. Arka fonda çalan Zeki Müren şarkının hikâyesi ise 1963 yılına dayanıyordu.
21.08.2023 Gündem
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler Belaruslu sevgilisinden geçen yıl ayrılan Nursace’nin sahibi Nurettin Çelik mahkemeye velayet davası açtı. Nurettin Çelik, velayet hakkını kötüye kullanarak 4 yaşındaki kızını göstermediği iddiasıyla Belaruslu eski sevgilisi Valeryıa Korosteleva’ya velayet davası açtı.
21.08.2023 Gündem
Kadıköy'de yangında can pazarı! Balkona sıkışan aile 3. kattan zemine atladı: 1 ölü, 2 yaralı
Kadıköy'de yangında can pazarı! Balkona sıkışan aile 3. kattan zemine atladı: 1 ölü, 2 yaralı Sabah saatlerinde Kadıköy'de 3 katlı binada çıkan yangında balkonda mahsur kalan çift kendini boşluğa bıraktı. Olayda Hatice Arslan hayatını kaybederken, eşi Cemil Arslan ve kızı Şeyma Arslan yaralandı.
21.08.2023 Gündem
Yozgat'ta yolcu otobüsü faciası yaşandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var, kimlikleri belli oldu
Yozgat'ta yolcu otobüsü faciası yaşandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var, kimlikleri belli oldu Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yolcu otobüsü şarampole uçtu. Gelen ilk bilgilere göre 12 kişi yaşamını yitirdi, 19 kişi de yaralandı. Öte yandan Bakan Tunç, kazayla ilgili adli soruşturmanın başladığını duyurdu. Öte yandan hayatını kaybeden vatandaşların kimlikleri belli oldu
21.08.2023 Yaşam
Tatile çıkacakları bekleyen büyük tehlike: Çakma reklam siteleri
Tatile çıkacakları bekleyen büyük tehlike: Çakma reklam siteleri Tatile çıkma planı yapanlara uzmanlarsan kritik uyarı geldi. Özellikle uygun fiyatlı tatil paketi satın almak isteyenler internet üzerinden karşılarına çıkan ilk siteleri değerlendiriyor. Ancak bu siteler çoğunlukla 'çakma' oluyor. Peki tatil satın alırken dolandırıcıların hedefi olmamak için neler yapılabilir.
21.08.2023 Gündem
Tavuk pirzola ve kanat fiyatları üçe katlandı! Fiyatları yüzde 40 düşürecek formül açıklandı
Tavuk pirzola ve kanat fiyatları üçe katlandı! Fiyatları yüzde 40 düşürecek formül açıklandı Yazın gelmesi ile özellikle mangalcılar, Kurban Bayramı’na rağmen marketler ürün bırakmadı. Hafta sonları öğlen saatlerine kadar raflarda, tavuk pirzola ve kanat ürünleri tükenmiş oluyor. Bu ilgi fiyatlara da yansıdı. Fahiş artış sonrası uyarıda bulunan Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, fiyatları düşürmek için yapılması gerekenleri bir bir anlattı.
7.07.2023 Gündem
Araba ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktı
Araba ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktı Dolandırıcılar çalıntı araçları, ağır hasarlı ve trafiğe çıkamayacak durumdaki araçlardan aldıkları motor ve şasi numaralarıyla satmaları büyük mağduriyetlere neden oluyor. Araba alacak vatandaşlara kritik uyarılarda bulunan İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel, mağduriyet yaşamamak için yapılması gerekenleri bir bir anlattı.
16.06.2023 Gündem
Çalışan herkesi ilgilendiriyor! Sürekli ve geçici iş göremezlik raporunda yüzde 10 detayı: Paralar geri istenebilir
Çalışan herkesi ilgilendiriyor! Sürekli ve geçici iş göremezlik raporunda yüzde 10 detayı: Paralar geri istenebilir Rapor parası olarak bilinen iş göremezlik ücreti ile ilgili bilinmeyenler ortaya çıktı. İşçinin tedavisi bitmeden işe başlaması durumunda sürekli iş göremezlik gelirinin kesileceğini söyleyen SGK Uzmanı Dilek Ete, sürekli ve geçici iş göremezlik süreçlerini detaylı bir şekilde anlattı.
15.06.2023 Çalışan Hakları
MEB resmen duyurdu! Sınav ücreti alınmayacak
MEB resmen duyurdu! Sınav ücreti alınmayacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin; şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavına girecek personelden sınav ücreti alınmayacağını söyledi.
12.06.2023 Eğitim
Tatil planı yapanlara dikkat çeken uyarı:Çakma reklam sitelerine aldanmayın!
Tatil planı yapanlara dikkat çeken uyarı:Çakma reklam sitelerine aldanmayın! Yaz tatili için planlar yapılmaya başladı. Erken rezervasyon yaparak kampanyalardan yararlanmak isteyenlerin tercihi internet üzerinden tatil paketi satın almak oluyor. Uzmanlar ise vatandaşları sahte siteler konusunda uyarıyor.
12.06.2023 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: Tarihi yürüyüş yarıda kalmamalıdır
MHP lideri Bahçeli: Tarihi yürüyüş yarıda kalmamalıdır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi öncesi Etimesgut'ta önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Tarihi yürüyüş yarıda kalmamalıdır. Eğer eser ve hizmet siyaseti yol kazasına uğramamalıdır. Muhakkak suretiyle bir denge ve uyumun olması lazımdır. Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de desteği yoktur. Türkiye'yi güven ve istikrar içinde yönetmesi imkansızdır. Bu zihniyet siyasi çıkar uğruna Türkiye'yi bile pazarlamaya hazırdır." ifadelerini kullandı.
27.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Çakma milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz
MHP lideri Bahçeli: Çakma milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz illiyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Çakma milliyetçilerle, maskeli milliyetçilerle, Kandil Dağı’nı Tanrı Dağı’na reva gören mağara milliyetçileriyle Türk milletinin işi olmaz, hiç kimse de maske takarak milletimizi aldatamaz” dedi.
27.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Bir anda çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı
Bakan Akar: Bir anda çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Milletimizin 14 Mayıs'taki milliyetçi tavrını, birlik beraberlikten, milli ve yerli duruştan yana tavrını gördükten sonra bir anda çakma milliyetçiler, çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı" dedi.
25.05.2023 Gündem
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Gazeteci Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Akar göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına yanıt verdi. "Biz sadece teröristleri hedef alıyoruz" diyen Bakan Akar, "Türkler ve Kürtler kardeştir. Fitne ve fesatla aramızı bozmaya çalışmasınlar" dedi.
23.05.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş: 14 Mayıs'tan sonra çakma milliyetçilik yapmaya kalkıyorlar
Numan Kurtulmuş: 14 Mayıs'tan sonra çakma milliyetçilik yapmaya kalkıyorlar AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ümraniye'de vatandaşlarla biraraya geldi. Kurtulmuş, Ümraniye Alemdağ Caddesi'nde vatandaşlarla sohbet etti. Ümraniye'deki AK noktayı da ziyaret eden Kurtulmuş burada bir konuşma yaptı. Kurtulmuş,  "PYD/YPG ile kol kola olan, PKK'ya bir türlü terör örgütü diyemeyenlere, Kandil'deki terör baronlarının açık desteklerine karşı 'Çekilin oradan bizim sizin desteğinize ihtiyacımız yok' diyemeyenler şimdi 14 Mayıs'tan sonra çakma milliyetçilik yapmaya kalkıyor." dedi. 
21.05.2023 Gündem
Tatil sezonu açıldı, uyarılar art arda geldi! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem
Tatil sezonu açıldı, uyarılar art arda geldi! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem Yaz tatili için plan yapanlara uyarılar art arda gelmeye başladı. Dolandırıcılar her sektörde olduğu gibi tatil sektöründe de adeta pusu kurdu. Ucuz tatil ile kandırılan vatandaşlar, sahte sitelerle tuzağa çekiliyor. Konuyla ilgili ise uzmanlar önemli uyarılarda bulundu.
15.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı
Bakan Akar: Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı. Daha düne kadar ‘Suriye’nin, Irak’ın kuzeyinde ne işimiz var’ diyenler, ‘özgürlük, insan hakları’ edebiyatı yapanlar şimdi hepsi terörle mücadeleden bahsediyor. Bir grup insan vatandaşımızı aldatmaya çalışıyor. Bunları herkesin görmesi lazım” dedi.
13.05.2023 Gündem
Tatil planlayanlara sahte site ve sosyal medya uyarısı! Paylaşım yaparken iki kez düşünün
Tatil planlayanlara sahte site ve sosyal medya uyarısı! Paylaşım yaparken iki kez düşünün Yaz tatili için planlar başlarken uzmanlar, internet üzerinden rezervasyon yaptıracak müşterileri uyardı. Dolandırıcılar, otel sayfalarını birebir kopyalayıp onlarca kişinin hesabını boşaltmaya başladı. TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü ise hem dolandırıcıların hem de hırsızların yeni yöntemlerini anlatarak, önemli tavsiyelerde bulundu.
5.05.2023 Gündem
Tadım ve puanlama sırasında ipler geriliyor!
Tadım ve puanlama sırasında ipler geriliyor! Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta 1127. bölüm fragmanı ile yayınlandı.
24.04.2023 Televizyon
Kocaeli'nin kıyı yerleşimlerinde 'zemin sıvılaşması' riski
Kocaeli'nin kıyı yerleşimlerinde 'zemin sıvılaşması' riski Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nden öğretim üyesi Dr. Metin Aşcı, Kahramanmaraş depreminde de görülen zemin sıvılaşması konusunda il genelinde analiz yaptıklarını belirterek, "Kocaeli'de kıyı şeridi, denize bakan kısımlar sıvılaşma açısından en riskli alanlar. Dere yataklarının sıfıra yakın eğimde aktığı alanlar sıvılaşma riskinin olduğu alanları oluşturuyor. Burada inşa edilecek yapılarda tedbirlerin alınması gerekir" dedi.
19.02.2023 Gündem
Sahte mimarın 42 yıllık yalanı! 'İnşaattan anlarım' dedi hiçbir şey çıkmadı
Sahte mimarın 42 yıllık yalanı! 'İnşaattan anlarım' dedi hiçbir şey çıkmadı sahte doktor skandalının yankıları devam ederken bu kez de sahte mimar ortaya çıktı. 43 yıl boyunca insanları kandırarak mimarlık yapan Avni Tekinaslan ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Kendi hazırladığı mezuniyet belgesiyle tam 42 yıl sahte mimarlık yapan Avni Tekinaslan’la ilgili Gazi Üniversitesi detaylı bir arşiv çalışması başlattı. Arşiv çalışması sonucunu okuyanlar ise gözlerine inanamadı. İşte haberin detayları...
24.12.2022 Gündem
Sahte mimar 42 yıllık yalanı anlattı: İnşaattan anlarım kimse şüphelenmedi
Sahte mimar 42 yıllık yalanı anlattı: İnşaattan anlarım kimse şüphelenmedi Sahte diplomayla tam 42 yıl mimarlık yapan Avni Tekinaslan, Türkiye’nin gündemine düşen film gibi dolandırıcılık hikâyesinin ayrıntılarını anlattı.
19.12.2022 Yaşam
Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'den Tolga Güleryüz paylaşımları!
Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'den Tolga Güleryüz paylaşımları! 'Baş Belası' tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru hareket eden ekibi taşıyan minibüs, Merzifon'a bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden TIR'a arkadan çarpmıştı. Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı. Kazadan yaralı olarak kurtulan Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten, kaybettikleri arkadaşları Tolga Güleryüz için duygulandıran paylaşımlar yaptı.
10.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çakma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çakma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.