Çağlar Demirel

Çağlar Demirel

Son dakika çağlar demirel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çağlar demirel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çağlar demirel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağlar Demirel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağlar demirel gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 çağlar demirel haberi bulunmuştur. Tüm çağlar demirel haberleri aşağıda listelenmiştir.
HDP'li vekiller hakkındaki suçlamalar neler?
HDP'li vekiller hakkındaki suçlamalar neler? HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde olması nedeniyle seçim propagandası yapamamasını eleştirenler var. Peki Demirtaş ve diğer HDP'li milletvekilleri hakkında hangi soruşturmalar var? Nelerle suçlanıyorlar?
16.06.2018 Siyaset
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı HDP'de 24 Haziran'daki seçim için mevcut 48 milletvekilinden 25'i aday gösterilmezken, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın iki avukatı ile yeğeni Ömer Öcalan'a aday listesinde yer verildi.
21.05.2018 Siyaset
Tutuklu HDP'liler Afrin'de öldürülen teröristler için açlık grevi başlatıyor
Tutuklu HDP'liler Afrin'de öldürülen teröristler için açlık grevi başlatıyor Tutuklu Figen Yüksekdağ ve Sebahat Tuncel'in de aralarında bulunduğu HDP ve DBP yöneticisi tutuklu 9 kadın, teröristlere karşı gerçekleştirilen Afrin operasyonuna tepki için 3 gün aç kalacak.
25.01.2018 Siyaset
HDP Milletvekili Yıldırım hakkında "yakalama" kararı çıkarıldı
HDP Milletvekili Yıldırım hakkında "yakalama" kararı çıkarıldı Diyarbakır'da görülen terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK ana davasında yargılanan HDP Van Milletvekili Nadir Yıldırım hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartıldı.
22.01.2018 Siyaset
HDP'li 19 vekil hakkında fezleke
HDP'li 19 vekil hakkında fezleke HDP'li 19 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi.
4.12.2017 Siyaset
HDP'li vekile 7,5 yıl hapis
HDP'li vekile 7,5 yıl hapis HDP Diyarbakır Milletvekili Çağlar Demirel, terör örgütü üyeliği suçundan 7,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
29.09.2021 Gündem
7 yıl süren KCK ana davasının maliyeti 238 bin lira
7 yıl süren KCK ana davasının maliyeti 238 bin lira KCK ana davasında 111 sanığı çeşitli hapis cezasına çarptıran Diyarbakır 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nin gerekçeli kararında, davanın yargılama giderinin 238 bin lira olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
HDP Muş Milletvekili tutuklandı
HDP Muş Milletvekili tutuklandı HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
HDP'li 3 vekile hapis istemi
HDP'li 3 vekile hapis istemi Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, HDP Diyarbakır milletvekilleri Çağlar Demirel, İdris Baluken ve İmam Taşçıer hakkında 3 ayrı suçtan 10 yıla kadar değişen oranlarda hapis cezası istemiyle dava açıldı
29.09.2021 Gündem
Nadir Yıldırım gözaltına alındı
Nadir Yıldırım gözaltına alındı Hakkında zorla getirilme kararı olan HDP Milletvekili Nadir Yıldırım, Diyarbakır Adliyesi'nde İdris Baluken'in davasını izlediği sırada gözaltına alındı. Yıldırım, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem
HDP Siirt Milletvekili Konca tutuklandı
HDP Siirt Milletvekili Konca tutuklandı Batman 1. Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra savcılığın itirazı üzerine gözaltına alınan HDP Siirt Milletvekili Besime Konca, tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: HDP'li bir vekil daha tutuklandı
Son dakika: HDP'li bir vekil daha tutuklandı Son dakika alınan habere göre, HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel tutuklandı...
29.09.2021 Gündem
HDP'li Besime Konca tekrar gözaltına alındı
HDP'li Besime Konca tekrar gözaltına alındı HDP Siirt Milletvekili Besime Konca savcının itirazı üzerine Diyarbakır'da gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Savcı HDP' li Demirel için tutuklama istedi
Savcı HDP' li Demirel için tutuklama istedi Diyarbakır'da hakkında açılan davaya katılmadığı gerekçesiyle gözaltı kararı verilerek gözaltına alınan HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel için savcı tutuklama talep etti
29.09.2021 Gündem
8 HDP'li vekil için zorla getirme kararı
8 HDP'li vekil için zorla getirme kararı DİYARBAKIR'da, KCK Ana davasından dosyaları ayrılarak yargılanan ve 6'sı 10 Kasım'da haklarında daha önce verilen mahkemeye zorla getirilme kararları kaldırılan HDP'li 8 Milletvekili için yeniden mahkemeye zorla getirilme kararı çıkartıldı.
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekiller Diyarbakır ve Batman'a getirildi
HDP'li vekiller Diyarbakır ve Batman'a getirildi Ankara'da gözaltına alınan HDP' li vekiller geceyarısı Diyarbakır ve Batman' a getirildi
29.09.2021 Gündem
Başkent'te HDP'li iki vekile gözaltı
Başkent'te HDP'li iki vekile gözaltı Diyarbakır ve Batman'da yürütülen soruşturmalar kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel ve Siirt Milletvekili Besime Konca Ankara'da gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
720 bin taşeron işçiye müjde
720 bin taşeron işçiye müjde Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'den taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin son dakika açıklaması geldi. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "720 bin civarında taşeron işçisinin kamuya aktarılmasını konuşuyoruz. Kesin olarak bu yerine getirilecektir. Ancak bunun teknik düzenlemeleri için ciddi çalışmalar yapılıyor. Genel sistemi bozmayacak şekilde mevcut şu anda sisteme entegrasyonunu en sancısız şekilde yapılmasını sağlayacak çalışma yapılıyor." dedi. İşte taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin son dakika haberinden detaylar...
9.12.2016 Ekonomi
HDP'de tek kişilik grup toplantısı
HDP'de tek kişilik grup toplantısı Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Toplantısı boş sıralar karşısında yapıldı.
29.09.2021 Gündem
O vekillere ses analizi yapılacak
O vekillere ses analizi yapılacak KCK ana davasında haklarında zorla getirilme kararı çıkarılan HDP’li 8 vekil ile ilgili, dosyada delil olarak bulunan tapelerin kendilerine ait olup olmadığının belirlenmesi için ses analizi yapılacağı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
KCK ana davasındaki 8 milletvekilinin fezlekesi mahkemede
KCK ana davasındaki 8 milletvekilinin fezlekesi mahkemede Terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK ana davası sanıklarından aralarında HDP milletvekilleri Osman Baydemir ve Selma Irmak'ın da bulunduğu 8 milletvekili hakkında hazırlanan fezleke mahkemeye ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Bu kez ‘katliam’ gerilimi
Bu kez ‘katliam’ gerilimi İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın, Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen katliamla ilgili Meclis’e bilgi vermesi usulüne muhalefet tepki gösterdi...
29.09.2021 Gündem
Meclis'te iç tüzük kavgası
Meclis'te iç tüzük kavgası İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın Meclis'te yaptığı değerlendirmeler sonunda iç tüzükteki 59. madde üzerine tartışma yaşandı.
29.09.2021 Gündem
Dokunulmazlıklar için bireysel başvuru vizesi
Dokunulmazlıklar için bireysel başvuru vizesi HDP’nin AYM’ye yapmak istediği başvuruya imza verecek vekillere engel olan CHP lideri, “Bizim vekillerimiz arzu ederse kendisi bireysel başvuru yapar” dedi
29.09.2021 Gündem
CHP'den HDP'ye: Siyasi hadsizlik
CHP'den HDP'ye: Siyasi hadsizlik CHP'nin Antalya kampında gündeme gelen dokunulmazlık krizi alevleniyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çağlar Demirel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağlar demirel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.