Caferi

Caferi

Son dakika caferi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan caferi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını caferi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caferi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caferi gelişmeleri de dahil olmak üzere 407 caferi haberi bulunmuştur. Tüm caferi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Derdimiz de davamız da işimiz de İstanbul
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Derdimiz de davamız da işimiz de İstanbul AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Küçükçekmece’deki Caferi Derneği’ni ziyaret etti.
24.01.2024 Gündem
İran’da 20 kız öğrenci daha zehirlendi
İran’da 20 kız öğrenci daha zehirlendi İran’da bugüne kadar 25 eyaletteki 30 okulda 5 bini aşkın öğrenci zehirlenmişti. Tebriz kentinde bulunan bir okulda 20 kız öğrencinin daha zehirlendiği bildirildi.
4.04.2023 Dünya
İran’da 5.6 büyüklüğünde deprem: 82 yaralı
İran’da 5.6 büyüklüğünde deprem: 82 yaralı İran’ın Hoy kentinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde yaralı sayısı 104’e yükseldi.
24.03.2023 Dünya
MHP lideri Bahçeli 'Aldığım kararı ilan ediyorum' diyerek açıkladı
MHP lideri Bahçeli 'Aldığım kararı ilan ediyorum' diyerek açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, Twitter hesabından 'aldığım kararı buradan paylaşıyorum ve ilan ediyorum' diyerek Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinden üstüne kayıtlı 5788,91 metrekarelik (yaklaşık 6 dönüm) arsayı bilabedel Horasan Erenleri Federasyonu’na hibe ettiğini duyurdu.
19.12.2022 Gündem
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki göstererek. "Herkes biliyor ki, ABD’ye Cumhurbaşkanı adaylığı için icazet almaya ya da işaret edilecek müstakbel zillet adayının ismini öğrenmeye gittin." dedi.
11.10.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu Evrensel Aşura Matem Merasimi'nde konuştu
Kemal Kılıçdaroğlu Evrensel Aşura Matem Merasimi'nde konuştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Evrensel Aşura Matem Merasimi'nde yaptığı konuşmada, "Bizler Hazreti Hüseyin'in Kerbela'da temsil ettiği adaletten yanayız. Adaletten tarafız. Ancak şunu da özenle vurgulamak isterim. Hazreti Hüseyin'e ağlayanlardan olup Yezid gibi davrananlardan da değiliz" dedi.
8.08.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, 13 ülkenin meclis ve senato başkanı ile görüştü
TBMM Başkanı Şentop, 13 ülkenin meclis ve senato başkanı ile görüştü TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kurban Bayramı dolayısıyla 13 ülkenin meclis ve senato başkanları ile görüşerek bayramlarını tebrik etti.
12.07.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, Kuzey Makedonyalı mevkidaşı Caferi ile görüştü
TBMM Başkanı Şentop, Kuzey Makedonyalı mevkidaşı Caferi ile görüştü Resmi ziyaret kapsamında Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’e gelen TBMM Başkanı Dr. Mustafa Şentop, Kuzey Makedonya Meclisi'nde resmi törenle karşılandıktan sonra Kuzey Makedonya Meclis Başkanı Talat Caferi ile görüştü.
21.12.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, Kuzey Makedonya Milli Günü'nü kutladı
TBMM Başkanı Şentop, Kuzey Makedonya Milli Günü'nü kutladı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kuzey Makedonya Milli Günü'nü kutladı.
8.09.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan AB'ye müzakere çağrısı
TBMM Başkanı Şentop'tan AB'ye müzakere çağrısı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye'nin, coğrafyasının yanı sıra tarihi ve sosyokültürel birikimiyle Balkan ülkesi olduğunu belirterek, "Ülkemizin, bu coğrafyanın ayrılmaz parçası olduğu unutulmamalı, Türkiye'yi bölge dışı bir aktörmüş gibi göstermeye çalışan söylemlere paye verilmemelidir" dedi. Şentop, Avrupa Birliği'ne, Tiran ve Üsküp'le katılım müzakerelerinin bir an önce başlatılması çağrısında da bulundu.
22.06.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan kritik görüşme!
TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan kritik görüşme! TBMM Başkanı Şentop, Kuzey Makedonya Adalet Bakanı Bojan Marichijk'i kabul etti. Şentop, "Bazı örgüt ve şahısların suç işledikten sonra, çok ağır nitelikteki bir darbe teşebbüsü yaptıktan sonra başka bir ülkede aynı suç işlenene kadar beklenilmesini hukuken doğru bulmuyorum." dedi. Marichijk ise 25 kişinin iadesiyle ilgili yazışmaların devam ettiğine değinerek FETÖ'yle mücadeleye konusunda Türkiye'ye destek mesajı verdi.
7.04.2021 Gündem
Terör örgütü DHKP/C'nin sözde Türkiye ve memur sorumluları yakalandı
Terör örgütü DHKP/C'nin sözde Türkiye ve memur sorumluları yakalandı Terör örgütü DHKP/C'nin sözde Türkiye sorumlusu Yasemin Karadağ ile sözde memur sorumlusu Yeter Gönül Aydın, İstanbul'da düzenlenen operasyonda yakalandı.
30.03.2021 Gündem
DHKP/C'nin sözde Türkiye sorumlusu tutuklandı!
DHKP/C'nin sözde Türkiye sorumlusu tutuklandı! Terör örgütü DHKP/C'nin sözde Türkiye sorumlusu Caferi Sadık Eroğlu, tutuklandı.
15.02.2021 Gündem
Terör örgütü DHKP-C'nin sözde Türkiye sorumlusu Caferi Sadık Eroğlu yakalandı
Terör örgütü DHKP-C'nin sözde Türkiye sorumlusu Caferi Sadık Eroğlu yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Sarıyer'de bir adrese düzenlenen operasyon ile DHKP-C terör örgütünün sözde Türkiye sorumlusu Caferi Sadık Eroğlu'nu gözaltına aldı.
12.02.2021 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: 'Türkiye güçlü bir devlettir'
TBMM Başkanı Şentop: 'Türkiye güçlü bir devlettir' Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, "Türkiye güçlü bir devlettir, dostluğunun değeri ilgili bütün taraflarca kabul edilmektedir. Biz her alanda iyinin, güzelin, doğrunun ve adaletin yanında durmak için çaba sarf eden, gayret gösteren bir ülkeyiz. İçinden geçtiğimiz salgın sürecinde dost veya düşman herkes buna şahitlik yaptı." ifadelerini kullandı.
21.12.2020 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, farklı ülkelerin meclis başkanlarıyla görüştü
TBMM Başkanı Şentop, farklı ülkelerin meclis başkanlarıyla görüştü TBMM Başkanı Mustafa Şentop, farklı ülkelerin meclis başkanlarıyla telefonla görüşerek bayramlarını tebrik etti.
31.07.2020 Siyaset
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
DHKP/C'li İbrahim Gökçek'in cenazesinde çıkan olaylarda 43 kişi  gözaltına alındı
DHKP/C'li İbrahim Gökçek'in cenazesinde çıkan olaylarda 43 kişi gözaltına alındı İstanbul'da, aranan teröristler listesinde "gri" kategoride aranırken DHKP/C soruşturması kapsamında yakalanarak tutuklanan, başlattığı açlık grevine son vermesinin ardından hastanede hayatını kaybeden İbrahim Gökçek'in cenazesinde çıkan olaylarda 43 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin 25'i serbest bırakılırken, 18'inin emniyetteki işlemleri sürüyor.
9.05.2020 Gündem
ABD basını gizli belgeleri yayınladı! İstihbaratın özel arşivinden sızdırıldı
ABD basını gizli belgeleri yayınladı! İstihbaratın özel arşivinden sızdırıldı ABD basını İran'ın Irak'taki "siyasi hegemonyası"yla ilgili gizli belgeleri yayınladı. 700 sayfalık belgelerde yer alan iddialarla yer yerinden oynayacak...
18.11.2019 Dünya
DHKP/C'nin sözde Türkiye sorumlusu yakalandı
DHKP/C'nin sözde Türkiye sorumlusu yakalandı İstanbul'da terör örgütü DHKP/C'ye yönelik operasyonda, İçişleri Bakanlığının aranan teröristler listesi "gri" kategoride yer alan ve örgütün sözde Türkiye Komitesi Sorumlusu olan Kamile Kayır'ın da arasında bulunduğu 7 kişi yakalandı.
20.06.2019 Gündem
İstanbul'da terör örgütü DHKP/C'ye operasyon
İstanbul'da terör örgütü DHKP/C'ye operasyon İstanbul'da terör örgütü DHKP/C'ye düzenlenen operasyonda, 7 kişi gözaltına alındı.
16.05.2019 Gündem
'Çin Uygur camilerini yıkıyor'
'Çin Uygur camilerini yıkıyor' Çinli otoritelerin, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde aralarında yüzlerce yıllık camiler ve türbelerin de olduğu 33 dini mekanı tamamen veya kısmen yıktığı ileri sürüldü.
7.05.2019 Dünya
Bakan Soylu açıkladı: O teröristler sığınakta yakalandı
Bakan Soylu açıkladı: O teröristler sığınakta yakalandı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, "İstanbul’da emniyetimiz, DHKP/C Türkiye sorumlusu dahil, biri yeşil listeden, ikisi gri listeden, 7 teröristi sığınakta ele geçirdi" dedi.
26.02.2019 Gündem
İran Devrim Muhafızları Komutanı'ndan BAE'yi kızdıracak ziyaret
İran Devrim Muhafızları Komutanı'ndan BAE'yi kızdıracak ziyaret Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Muhammed Ali Caferi, Birleşik Arap Emirlikleri ve İran'ın egemenlik iddiasında bulunduğu Basra Körfezi'ndeki Ebu Musa Adası'nı ziyaret etti.
30.01.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Caferi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caferi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.