Caddebostan Sahili

Caddebostan Sahili

Son dakika Caddebostan Sahili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Caddebostan Sahili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Caddebostan Sahili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caddebostan Sahili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caddebostan sahili gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 caddebostan sahili haberi bulunmuştur. Tüm caddebostan sahili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatlar uçuşa geçecek!  Yüksek kiralar dudak uçuklattı: 20 bin TL
Fiyatlar uçuşa geçecek! Yüksek kiralar dudak uçuklattı: 20 bin TL Kadıköy’de artan kira fiyatları hakkında konuşan Emlak Uzmanı İzak Hason, "Eskiden fiyatlar enflasyonun altında kalırdı ve dolar yükselişinin altında kalırdı. İlk defa son yıllarda fiyatlar doların da üzerinde kaldı. İstanbul merkezli 6 ve üzeri bir deprem olduğu takdirde bütün yeni binaların fiyatlarını hiç kimse tutamayacak ve artacak" dedi.
21.02.2023 Ekonomi
İstanbul'da kırmızı yosunlar karaya vurdu
İstanbul'da kırmızı yosunlar karaya vurdu İstanbul’da etkili olan lodos sonrasında Caddebostan Sahili kırmızı yosunla kaplandı. Şiddetli dalgalar, kırmızı yosunları yürüyüş yoluna taşıdı.
11.12.2022 Yaşam
Marmara Bölgesi'nde yaşanan kuvvetli rüzgar hayatı felç etti
Marmara Bölgesi'nde yaşanan kuvvetli rüzgar hayatı felç etti İstanbul'da öğle saatlerinde başlayan lodos Kadıköy Caddebostan Sahili'nde dev dalgalara neden oldu. Sancaktepe’de şiddetli rüzgar 5 katlı bir binanın çatısını uçurdu. Yerinden çıkarak havada asılı kalan çatı parçaları, itfaiye ekipleri tarafından kesilerek indirildi. Bina sakinleri ise korku ve panikle kendilerini sokağa attı. Adapazarı'nda lodos etkili olurken, park halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi. Ağacın dalları ise 4 araçta hasara yol açtı. Edirne'de şiddetini zaman zaman artıran lodos sebebiyle bir binanın çatı kaplaması uçtu. Kocaeli’de lodos etkisini gösterdi, İzmit Sahili’nde bulunan otopark, adeta denizle birleşti.
21.11.2022 Gündem
Perili Köşk 449 milyon 363 bin 500 liraya satıldı
Perili Köşk 449 milyon 363 bin 500 liraya satıldı Kadıköy Caddebostan Sahili'nde bulunan ve "Perili Köşk" olarak da bilinen Ragıp Paşa Köşkü, 449 milyon 363 bin 500 liraya satın alındı.
2.09.2022 Yaşam
Perili Köşk 449 milyon liradan satışa çıkıyor!
Perili Köşk 449 milyon liradan satışa çıkıyor! Kadıköy Caddebostan Sahili'nde bulunan ve "Perili Köşk" olarak bilinen Ragıp Paşa Köşkü, Anadolu 25.İcra Hukuk Mahkemesi kararıyla icra yoluyla satışa çıkartılacak. Köşkün değeri ise 449 milyon lira olarak belirlendi.
4.07.2022 Galeri
Perili Köşk satışa çıkıyor! Değeri 449 milyon lira...
Perili Köşk satışa çıkıyor! Değeri 449 milyon lira... Kadıköy Caddebostan Sahili'nde bulunan ve "Perili Köşk" olarak bilinen Ragıp Paşa Köşkü, Anadolu 25.İcra Hukuk Mahkemesi kararıyla icra yoluyla satışa çıkartılacak. Köşkün değeri ise 449 milyon lira olarak belirlendi.
4.07.2022 Gündem
Perili Köşk 449 milyon liradan satışa çıkıyor
Perili Köşk 449 milyon liradan satışa çıkıyor Kadıköy Caddebostan Sahili'nde bulunan ve "Perili Köşk" olarak bilinen Ragıp Paşa Köşkü, Anadolu 25.İcra Hukuk Mahkemesi kararıyla icra yoluyla satışa çıkartılacak. Köşkün değeri ise 449 milyon lira olarak belirlendi.
4.07.2022 Yaşam
Bağdat Caddesi ve Caddebostan Sahili doldu taştı
Bağdat Caddesi ve Caddebostan Sahili doldu taştı İstanbul'da havanın ısınmasıyla vatandaşlar, kendini dışarı attı. Kadıköy Bağdat Caddesi ve Caddebostan Sahili doldu taştı.
10.04.2022 Yaşam
İstanbul, Kadıköy'de tedirgin eden görüntü! Hepsi ortaya çıktı, vatandaşlar şaşırdı
İstanbul, Kadıköy'de tedirgin eden görüntü! Hepsi ortaya çıktı, vatandaşlar şaşırdı Kadıköy'de Caddebostan sahilinde deniz yaklaşık 2 metre çekilirken, açıklarındaki bir bölgede yer yer kirlilik olduğu görüldü. Sahil havadan görüntülendi.
2.04.2022 Yaşam
Caddebostan sahili hafta sonunda doldu taştı
Caddebostan sahili hafta sonunda doldu taştı İstanbul'da hava sıcaklıklarının artmasıyla vatandaşlar Caddebostan sahiline akın etti. Sahildeki yoğun kalabalık havadan görüntülendi.
27.03.2022 Yaşam
Kadıköy'de pazar hareketliliği, kimileri yüzdü kimileri yürüyüş yaptı
Kadıköy'de pazar hareketliliği, kimileri yüzdü kimileri yürüyüş yaptı İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışının bitmesinin ardından pazar günü vatandaşlar kendini sokağa attı. Kimileri caddede gezmeyi tercih ederken, Kadıköy'de bazı vatandaşlar denize girdi.
30.01.2022 Yaşam
Lodos ne zaman bitecek? Yarın lodos var mı, lodos ne kadar, kaç gün sürecek?
Lodos ne zaman bitecek? Yarın lodos var mı, lodos ne kadar, kaç gün sürecek? Lodos hayatı felç etti. Türkiye’nin birçok ilinde etkili olan lodos nedeniyle çatılar uçtu, deniz seferleri iptal oldu. İstanbul Boğazı da çift yönlü olarak gemi geçişlerine kapatıldı. İstanbul Esenyurt'ta üzerlerine çatı düşen 2 kişi hayatını kaybetti. Söz konusu gelişmelerin ardından Lodos ne zaman bitecek? Yarın lodos var mı, lodos ne kadar, kaç gün sürecek? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
29.11.2021 Yaşam
Türkiye seferber oldu, ünlüler de kayıtsız kalmadı
Türkiye seferber oldu, ünlüler de kayıtsız kalmadı Günlerdir Türkiye'nin gündemindeydi. Bakanlık öncülüğünde harekete geçildi. Bugün başladı. Ünlü isimler de destek verdi. Müsilaj seferberliğine Pınar Altuğ ve Hakan Ural da destek verdi.
8.06.2021 Magazin
Seferberlik saat 14.00'te başlıyor! Çağrı yapıldı
Seferberlik saat 14.00'te başlıyor! Çağrı yapıldı Türkiye'nin en büyük deniz temizleme seferberliğini başlattıklarını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Saat:14:00'te Caddebostan sahilinde buluşalım" çağrısında bulundu.
8.06.2021 Gündem
Kadıköy Caddebostan Sahili'nde salya artışı
Kadıköy Caddebostan Sahili'nde salya artışı Marmara Denizi'nde görülen deniz salyaları Kadıköy Caddebostan Sahili'ni kapladı. Denizin üzerini saran sarı tabaka bugün de yoğun bir şekilde görüldü.
3.05.2021 Gündem
İrem Derici'ye büyük şok! Para cezası kesildi
İrem Derici'ye büyük şok! Para cezası kesildi Caddebostan Sahili'nde arkadaşlarıyla maskesiz sosyal mesafesiz piknik yapan Şarkıcı İrem Derici, kendisini görüntüleyen gazetecilere, 'Şikayet edebileceğiniz bir yer varsa gidin oraya şikayet edin' diye tepki göstermişti. Kadıköy Kaymakamlığı Derici'ye sosyal mesafe ve maske kurallarını ihlal ettiği için 4 bin 369 lira para cezası uyguladı.
12.02.2021 Magazin
İrem Derici tüm koronavirüs kurallarını hiçe saydı! Kendini böyle savundu...
İrem Derici tüm koronavirüs kurallarını hiçe saydı! Kendini böyle savundu... Caddebostan Sahili'nde arkadaşlarıyla maskesiz ve sosyal mesafesiz piknik yapan şarkıcı İrem Derici, tüm koronavirüs kurallarını hiçe saydı. Derici kendisine soru soran muhabire de ilginç cevaplar verdi.
12.02.2021 Magazin
Caddebostan sahilini yine kırmızı yosunlar sardı
Caddebostan sahilini yine kırmızı yosunlar sardı İstanbul Kadıköy Caddebostan sahilini kırmızı yosunlar sardı. Kadıköy Caddebostan Sahili'nde bulunan yelken kulübü görevlileri küreklerle biriken yosunları temizledi. Sahilde bulunan kırmızı yosunlar havadan da fotoğraflandı.
14.12.2020 Gündem
Kadiköy Caddebostan Sahili yine kalabalık
Kadiköy Caddebostan Sahili yine kalabalık Kadıköy Caddebostan Sahili'nde, artan vaka sayısına ve yapılan uyarılara rağmen vatandaş kalabalığı devam ediyor.
17.06.2020 Yaşam
Caddebostan Sahili'nde yine aynı manzara!
Caddebostan Sahili'nde yine aynı manzara! Türkiye'de son günlerde corona virüs vaka sayısının artmasına rağmen Kadıköy Caddebostan Sahili'nde gençler eğlenmeye devam etti. Bazı gençler müzik eşliğinde oyun oynarken bazı gençler ise virüs bitsin diye dilek balonu uçurdu
15.06.2020 Yaşam
Bu kez Caddebostan... Deniz kıyısı pislik içinde
Bu kez Caddebostan... Deniz kıyısı pislik içinde İstanbul’da normalleşme sürecinin ardından vatandaşlar sahillere akın etti ancak son günlerde artan deniz kirliliği vatandaşların dikkatini çekiyor.
11.06.2020 Yaşam
Caddebostan Sahili bu akşam da yoğun kalabalık
Caddebostan Sahili bu akşam da yoğun kalabalık Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Caddebostan Sahili'nde bu akşam da kalabalıktı. Sahilde yoğunluk oluşturan gençler hem yeşillik alanlarda oturdu hem de canlı müzik dinledi.
9.06.2020 Yaşam
Caddebostan Sahili'nde utandıran manzara!
Caddebostan Sahili'nde utandıran manzara! Yeni normalin başlamasıyla birlikte Caddebostan sahiline akın eden vatandaşlardan geriye sahile bıraktıkları çöpler kaldı. Sabahın erken saatlerinde sahile spor için gelen vatandaşlar duruma tepki göstererek, "Özellikle şu dönemde hijyenik bir şey değil" dedi. Belediye ekiplerinin ise etrafa saçılmış çöpleri temizleme çalışmaları sürüyor.
7.06.2020 Yaşam
Caddebostan sahilinde çemberli sosyal mesafe dönemi
Caddebostan sahilinde çemberli sosyal mesafe dönemi Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsle ilgili artık yeni döneme giriliyor. Sosyal mesafenin, maske ve tedbirlerin hayatımızın bir parçası olduğu yeni dönemde açık hava alanları da bu uyarılara göre hazırlanıyor. İşte İstanbul'da sosyal mesafeli yeni döneme hazırlığın görüntüleri...
26.05.2020 Yaşam
Caddebostan Sahili'nde yürüyüş yapanlara para cezası
Caddebostan Sahili'nde yürüyüş yapanlara para cezası KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında İstanbul sahillerinde oturmak, yürüyüş ve spor yapmak yasaklandı. Yasağa rağmen pek çok kişi sahil şeritlerinde yürüyüş yaparken, Caddebostan Sahili'nde yürüyen kişilere idari para cezası kesildi. Sahile gelen bazı vatandaşların ise denizi otomobillerinden izlediği görüldü.
8.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Caddebostan Sahili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caddebostan sahili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.