Büyük Taarruz

Büyük Taarruz

Son dakika Büyük Taarruz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Büyük Taarruz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Büyük Taarruz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyük Taarruz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyük taarruz gelişmeleri de dahil olmak üzere 749 büyük taarruz haberi bulunmuştur. Tüm büyük taarruz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı ile Hava Harp Okulu Komutanlığı'nın diploma ve sancak devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurla cumhuriyeti buluşturan ve kaynaştıran bir yönetim olarak 2023 senesini hak ettiği şekilde idrak etmenin gayretindeyiz" dedi. Erdoğan, "Ordumuz ile halkımızın arasını açmayı hedefleyen 15 Temmuz ihaneti, bu açıdan da başarısız olmuştur. İnşallah bundan sonra da sinsi niyetleri boşa düşürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaptığı açıklamada, "Kendi savaş uçaklarını geliştiren üretebilen ülke haline geldik." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da 2023-2024 yılı Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın itibarıyla gemi başına 3 bin 500 ila 60 bin lira arasında desteği depremzede balıkçılarımızın hesaplarına yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgedeki tüm krizlerin çözümü Türkiye
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgedeki tüm krizlerin çözümü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki programda konuştu. Türkiye hakkında sahte bir imaj ifade edildiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gerçek öyle değil. Sıkıntılarımız elbette vardır. Bunlar yarın da olacak. Son iki asrımızın en avantajlı dönemini yaşıyoruz. Bölgede tüm krizlerin çözümü Türkiye" dedi.
30.08.2023 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları, sözleri ve görselleri! Büyük Taarruz'un 101. Yılına özel en yeni, anlamlı, farklı, Atatürk ve zafer vurgulu resimli 30 Ağustos mesajları
30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları, sözleri ve görselleri! Büyük Taarruz'un 101. Yılına özel en yeni, anlamlı, farklı, Atatürk ve zafer vurgulu resimli 30 Ağustos mesajları 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları günün en çok arananları arasına girdi. 30 Ağustos Zaferi ile ilgili mesaj ve sözler için aramalar başladı. Büyük bir coşkuyla kutlanacak olan Zafer Bayramı ile ilgili araştırmalar yoğunlaştı. Büyük Taarruz'un zaferi her yıl ülkemizin her yerinde birçok törenle kutlanır, şehitler anılarak rahmet dilenir. Bu özel günde arkadaşlarına, yakınlarına mesaj göndermek isteyenler için 30. Zafer Bayramına dair en güzel sözler ve mesajlarımız var... 101. Yıla özel, resimli, bayraklı, anlamlı, övünç ve gurur verici Zafer Bayramı kutlama mesajları anlamlı sözler 30 Ağustos…
30.08.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli': 30 Ağustos Milli Mücadele'nin kati ve kesin hükmüdür
MHP lideri Bahçeli': 30 Ağustos Milli Mücadele'nin kati ve kesin hükmüdür 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Özellikle bilinmesini arzu ederim ki; 30 Ağustos Milli Mücadele’nin kati ve kesin hükmüdür. 30 Ağustos milli iradenin köpürerek taşması, dahası geçmiş ile gelecek arasına kurulan zafer köprüsüdür." dedi.
30.08.2023 Gündem
Ünlülerin 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları
Ünlülerin 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları Magazin dünyası Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 101'inci yıl dönümünde duygularını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarıyla dile getirdi. İşte ünlülerin 30 Ağustos Zafer Bayramı paylaşımları.
30.08.2023 Magazin
Zafer Zafer Benimdir Diyebilenindir (30 Ağustos) sözü ne zaman söylenmiştir, Zafer Zafer Benimdir Diyebilenindir sözü kime ait?
Zafer Zafer Benimdir Diyebilenindir (30 Ağustos) sözü ne zaman söylenmiştir, Zafer Zafer Benimdir Diyebilenindir sözü kime ait? 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle gündemde yer alan 30 Ağustos özlü, anlamlı sözlerden birisi de 'Zafer, zafer benimdir diyebilenindir' oldu. Sözün kime ait olduğu ise merak ediliyor. Peki, Zafer, zafer benimdir diyebilenindir sözünü kim söylemiştir? Zafer, zafer benimdir diyebilenindir sözü kime ait, ne zaman söylenmiş, ne anlama geliyor?
30.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük Zafer'in 101'inci yıl dönümüne ulaştığımız bu gurur günümüzde, aziz milletimizin, Kıbrıs Türkü'nün ve dünyanın dört bir yanındaki 7 milyonu aşkın vatandaşımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyorum.
30.08.2023 Gündem
Kurumsal 30 Ağustos mesajları! En yeni, resimli, 101.Yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı kurumsal mesajları ve iş arkadaşa, müdüre, şirketlere, iş ortaklarına Zafer Bayramı sözleri
Kurumsal 30 Ağustos mesajları! En yeni, resimli, 101.Yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı kurumsal mesajları ve iş arkadaşa, müdüre, şirketlere, iş ortaklarına Zafer Bayramı sözleri 30 Ağustos Zafer Bayramı kurumsal mesajları ve sözleri günün anlam ve önemine istinaden sorgulanıyor. Büyük Taarruz'un 101. yıldönümü anılıyor. Türkiye'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda 2023'e dair mesajlar bu kapsamda en çok sorgulanan konular arasına girdi. Atatürk'ün sözleri ve Türk bayrağının yer aldığı görseller Facebook, Whatsapp ve Instagram gibi sosyal medya mecralarının yanı sıra sokaklarda da sıkça görülüyor, 'Zafer Bayramınız Kutlu Olsun' mesajları ve fotoğrafları dilden dile dolaşıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları, savaşın şehit ve gazileri bu mesajlarla hatırlatılıyor. Bu özel günde şanlı zaferi anmak ve kutlamak için kurumsal 30 Ağustos mesajları işletmeler tarafından resim ve yazı seçenekleriyle araştırılıyor. İşte Resimli, 101. Yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı kurumsal mesajları ve iş arkadaşa, müdüre, şirketlere, iş ortaklarına Zafer Bayramı sözleri
30.08.2023 Gündem
Zaferin simgesi haline gelen fotoğraf: 'Geceler süren yorgunluğuna rağmen ayaktaydı'
Zaferin simgesi haline gelen fotoğraf: 'Geceler süren yorgunluğuna rağmen ayaktaydı' Etem Tem, Afyon Kocatepe'de yarattığı "Anıt Fotoğrafı" nasıl çektiğini, ülkenin kaderini belirleyen o sabahı ve ardından gelen günlerde neler yaşandığını Fikret Otyam ile 1960 yılında yaptığı söyleşide anlatıyor...
30.08.2023 Gündem
Büyük destan: 30 Ağustos! Bir millet küllerinden yeniden doğdu
Büyük destan: 30 Ağustos! Bir millet küllerinden yeniden doğdu 26 Ağustos’ta başlayan ve 5 gün 5 gece süren Büyük Taarruz, Türk ordusunun Yunan’a karşı kesin zaferiyle sonuçlandı. Türk milleti 30 Ağustos’ta Mustafa Kemal Paşa’nın önderliğinde makus talihini yendi ve dünyanın en güçlü devletleri tarafından desteklenen Yunan işgal güçlerini topraklarından attı. 101 yıl önce bugün kazanılan zaferle bir millet küllerinden yeniden doğdu, Anadolu'nun işgal edilemeyeceği tüm dünyaya gösterildi.
30.08.2023 Gündem
101 yıl oldu heyecan bitmedi! En yeni 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları | Unutulmaz 30 Ağustos görselleri
101 yıl oldu heyecan bitmedi! En yeni 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları | Unutulmaz 30 Ağustos görselleri 101 yıl oldu. Büyük Taarruz'un yıldönümünde heyecan yine dorukta. Türkiye'nin dört bir yanında 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanmaya başlandı. Atatürk'ün 30 Ağustos sözleri hafızalarda tazelendi. Türk vatandaşları, bu kutlu günün heyecanını sevdikleriyle paylaşmak için araştırmalara başladı. "30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun" mesajları yine gündeme geldi. Şehit ve gazilerimizin minnetle anıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramın mesajları gönderilmeye başlandı. Biz de en yeni, kısa, uzun, anlamlı, duygusal, farklı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajlarını ve görsellerine haberimizde yer verdik.
29.08.2023 Gündem
Zafer Bayramı'nın kaçıncı yılı 2023? Bu yıl 30 Ağustos’un kaçıncı yılı kutlanacak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kaçıncı yılını kutluyoruz?
Zafer Bayramı'nın kaçıncı yılı 2023? Bu yıl 30 Ağustos’un kaçıncı yılı kutlanacak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kaçıncı yılını kutluyoruz? 30 Ağustos Zafer Bayramı kaçıncı yılı 2023, Zafer Bayramı'nın tarihi nedir? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anmak isteyenler anma alanlarına akın edecek. Peki, Zafer Bayramı'nın Türk devleti için önemi nedir ve bu yıl zaferin kaçıncı yılı kutlanacak? Zafer Bayramı'nın kaçıncı yılı 2023?
29.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Büyük Taarruz paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Büyük Taarruz paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümünde paylaştığı mesajda, "Gazi Mustafa Kemal'i ve Milli Mücadele'mizin kahraman tüm neferlerini şükranla yad ediyorum" dedi.
26.08.2023 Gündem
İYİ Parti 3, HDP 2 ilçe istiyor iddiası! Abdulkadir Selvi CNN Türk'te açıkladı...
İYİ Parti 3, HDP 2 ilçe istiyor iddiası! Abdulkadir Selvi CNN Türk'te açıkladı... Partilerin yerel seçimler öncesi nasıl bir strateji geliştireceği merak konusu olmaya devam ediyor. 'İYİ Parti ve HDP yerel seçimlerde yeniden CHP'yi destekler mi?' sorusuna ilişkin Gazeteci Abdulkadir Selvi'den flaş bir iddia geldi.
16.08.2023 Gündem
4 siyasi partiden oluşan Ata İttifakı kuruldu
4 siyasi partiden oluşan Ata İttifakı kuruldu Zafer Partisi, Adalet Partisi, Türkiye İttifakı Partisi ve Ülkem Partisi'nden oluşan “Ata İttifakı” Zafer Partisi’nin Genel Merkezi’nde kuruldu.
11.03.2023 Gündem
Milli Mücadele'nin en önemli isimlerinden biriydi! 'Türk Papa' Eftim
Milli Mücadele'nin en önemli isimlerinden biriydi! 'Türk Papa' Eftim Cumhuriyete giden yolda Milli Mücadele'nin en önemli destekçilerinden biri de, “Ben Türk dostu Eftim değil, Türkoğlu Türk Eftim'im” diyen Papa Eftim'di. İşte Büyük Taaruz'dan önce TBMM’nin bahçe duvarında halka seslenen, Milli Mücadele'ye hem destek veren hem de destek toplayan 'Türk Papa'nın hikâyesi.
29.10.2022 Gündem
Bakan Kurum: CHP’nin tehdit dili masanın 6 yanını da sarmış
Bakan Kurum: CHP’nin tehdit dili masanın 6 yanını da sarmış Aksaray’da 500 milyon liraya mal olan 24 eserin açılışına katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP’yi eleştirerek, “CHP’nin tehdit dili masanın 6 yanını da sarmış” dedi.
9.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da önemli açıklamalar: Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da önemli açıklamalar: Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hangi tuzakları kurarsanız kurun TEKNOFEST gençliğinin uyanışını engelleyemeyecek, gelecek asrın Türkiye yüzyılı olmasının önüne geçemeyeceksiniz. Samsun'dan fitne tüccarlarına açıkça söylüyorum. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız. Sinsi emellerinize ulaşamayacaksınız" dedi.
3.09.2022 Siyaset
Selçuk Bayraktar, tarihi uçuşun kokpit görüntülerini paylaştı
Selçuk Bayraktar, tarihi uçuşun kokpit görüntülerini paylaştı TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, ikinci pilot olarak görev yaptığı HÜRKUŞ ile Akıncı’nın kol uçuşu yaptığı ve havacılık tarihinde bir ilk olarak tarihe geçen uçuşun kokpit görüntülerini paylaştı.
1.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Dengimiz ve muhatabımız değil’ diyerek uyardı: Yunanistan düşmanca davrandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Dengimiz ve muhatabımız değil’ diyerek uyardı: Yunanistan düşmanca davrandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde “30 Ağustos - Büyük Zafer’in 100. Yılı Özel Programı”nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Bir asır önce kendi halklarını ve ülkelerini felakete sürükleyen Yunanistanlı siyasetçilerin bugünde aynı yanlışta ısrar ettiklerini görüyoruz. Yunanistan bizim ne siyasi, ne ekonomik, ne de askeri olarak dengimiz ve muhatabımız değildir. Yunanistan’ın hava sahamızı ihlal, uçaklarımızı tacizle başlayan hasmane tavırlarını S-300 radar kilidi atma seviyesine çıkararak aslında bize değil NATO’ya ve müttefiklere meydan okumuştur” dedi.
30.08.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu: 30 Ağustos ile bir memleket küllerinden doğmuştur
Bakan Kasapoğlu: 30 Ağustos ile bir memleket küllerinden doğmuştur Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kütahya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenlerinde konuştu. Kasapoğlu, "30 Ağustos'ta kazanılan sadece bir savaş değildir. 30 Ağustos ile bir memleket küllerinden doğmuştur." dedi.
30.08.2022 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı! Türkiye asırlık gururu büyük coşkuyla kutladı
30 Ağustos Zafer Bayramı! Türkiye asırlık gururu büyük coşkuyla kutladı Türkiye, Büyük Zafer'in 100'üncü yıl dönümünü tüm şehirlerde coşkuyla kutluyor. 81 ilde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla törenler düzenleniyor.
30.08.2022 Yaşam
Devlet Mezarlığı'nda '30 Ağustos' töreni
Devlet Mezarlığı'nda '30 Ağustos' töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Devlet Mezarlığı'nı ziyaret etti.
30.08.2022 Gündem
Ünlülerin 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları!
Ünlülerin 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları! Magazin dünyasının tanınmış simaları Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 100'üncü yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyor.
30.08.2022 Magazin
Atatürk zafer sözleri! Zafer zafer benimdir, diyebilenindir! 30 Ağustos Zafer Bayramı Atatürk sözleri!
Atatürk zafer sözleri! Zafer zafer benimdir, diyebilenindir! 30 Ağustos Zafer Bayramı Atatürk sözleri! Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharrebesi 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlandı. Büyük Taarruz zaferi tüm yurtta coşkuyla kutlanırken, sosyal medya hesapları üzerinden günün anlam ve önemine ait mesaj ve söz paylaşmak isteyen, Atatürk’ün zafer üzerine söylediği sözleri araştırıyor. 100.yıla özel Zafer Bayramı Atatürk sözleri için biz de derleme hazırladık. İşte Atatürk zafer sözleri…
30.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Taarruz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyük taarruz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.