Büyücü

Büyücü

Son dakika büyücü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyücü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyücü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyücü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyücü gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 büyücü haberi bulunmuştur. Tüm büyücü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? En başarılı film serileri denildiğinde çoğu kişinin aklına Yüzüklerin Efendisi gelir. Oyunu, dizisi, kitabı ve filmi olan bu yapım muhteşem sahneleri ile akıllara kazınmıştır. Filmin elde ettiği başarı dünya çapında oldukça önemli bir konumda yer alıyor. Özellikle gişe hasılatı yönünden tatmin edici sonuçlar ortaya koymuştur. 2001 yılında vizyondaki yerini alan Yüzüklerin Efendisi, seri şekilde devam etmiştir. 
5.02.2024 Gündem
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç Kendilerini büyücü, hoca ya da medyum olarak tanıtıyorlar. Teknolojik imkânları kullanarak internet dünyasında, 700 ile 4500 lira karşılığında inanç istismarına devam ediyorlar. Dijital üfürükçülerle yazıştık. ‘Eski sevgiliyi geri döndürmek’ için yapacağı muska için 1200 lira, ‘kaynana dilini bağlamak’ için ise 4500 lira istedi.
16.09.2023 Yaşam
Ömer Seyfettin Eserleri Nelerdir? Ömer Seyfettin Eserleri'nin Özellikleri
Ömer Seyfettin Eserleri Nelerdir? Ömer Seyfettin Eserleri'nin Özellikleri Ömer Seyfettin Türk Edebiyatının en büyük isimlerinden birisidir. Eserlerinin yanı sıra hayatı da pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Hikayeleri ile bilinen Ömer Seyfettin aslında hikayeci olmadan önce bir şair olmaktadır. Şiirleri dergi sayfalarında kalıp bir araya toplanmadığı için özellikleri de pek bilinmemektedir. Şiiri bırakarak hikayeye devam etmesi edebiyatımız için de büyük bir kazanç olmuştur. 
1.09.2023 Eğitim
Sabah ezanında geliyor! Ailenin kabusu oldu, büyücünün kimliği ifşa oldu
Sabah ezanında geliyor! Ailenin kabusu oldu, büyücünün kimliği ifşa oldu İstanbul'da bir aile kabusu oldu. Yaklaşık 1,5 yıldır bir kişi, ailenin yaşadığı eve gelip camlarına sıvı döküp evin etrafına da üzerinde işaretler olan kağıt parçaları bırakıyor. Aile yaşadıklarını araştırınca 'Size büyü yapılmış' cevabıyla karşılaştı. Aile korkuya kapılırken kamera görüntülerinden kişinin kim olduğu ortaya çıktı.
15.07.2023 Yaşam
Menajeri Kerem Aktürkoğlu ile ilgilenen dev kulübü açıkladı
Menajeri Kerem Aktürkoğlu ile ilgilenen dev kulübü açıkladı Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Kerem Aktürkoğlu hakkında çok önemli açıklamalarda bulunan menajer Erekut Söğüt oyuncusu için "Serie A veya Premier Lig gibi liglere gitmesi normal" değerlendirmesinde bulundu.
13.12.2022 Galatasaray
Akılalmaz olay! Evli adamla beraber olan kadının toynakları ve kuyruğu çıktı
Akılalmaz olay! Evli adamla beraber olan kadının toynakları ve kuyruğu çıktı Akıllara durgunluk veren olay sosyal medyada gündem oldu. Herkes bu olayı konuşuyor. İsmi açıklanmayan bir kadın, evli bir erkekle beraber olduğu için ayaklarının at toynağına dönüştüğü ve kuyruğunu çıktığı söylendi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü videoya inanmazken bir kısmı ise durumu eğlenceli bulduklarını dile getirdi.
9.12.2022 Dünya
İbo Show ne zaman başlayacak, yayından kaldırıldı mı?
İbo Show ne zaman başlayacak, yayından kaldırıldı mı? İbo Show ne zaman başlayacak, yayından kaldırıldı mı? İbrahim Tatlıses yıllar sonra tekrar ekranlara geldi. Şarkıcı Onur Akay, internet sitesinde yazdığı yazıda İbrahim Tatlıses’in, Star TV'de sezon finali yapan İbo Show isimli programının eylül ayında ekrana dönmeyeceğini duyurdu.
3.08.2022 Televizyon
28 yıllık sırrı bir bant parçası çözdü! Rikki Neave öldüğünde 6 yaşındaydı...
28 yıllık sırrı bir bant parçası çözdü! Rikki Neave öldüğünde 6 yaşındaydı... İngiltere'nin Peterborough şehrinin Welland kasabasındaki evlerinde annesi ve kız kardeşleriyle birlikte yaşayan Rikki Neave ortadan kaybolduğunda henüz 6 yaşındaydı.
4.05.2022 Dünya
'Asalı büyücü' hakkında flaş karar! Dükkan ve inşaatlarının önüne 'domuz yağlı büyü' yapıp...
'Asalı büyücü' hakkında flaş karar! Dükkan ve inşaatlarının önüne 'domuz yağlı büyü' yapıp... Bahçelievler'de iki müteahhidin anlaşmazlığında büyü yapması için tutulduğu iddia edilen ve akrabaları ile birlikte otomobile asalı saldırdığı yaptığı güvenlik kameralarına yansıyan Suriyeli Eymen M.(47) ve S.H.(37) gözaltına alındı. İki şüpheli, sınır dışı edilecek.
17.04.2022 Gündem
Berat Kandili ne zaman? İşte Berat Kandili fazileti ve Berat Kandili ile ilgili hadisler!
Berat Kandili ne zaman? İşte Berat Kandili fazileti ve Berat Kandili ile ilgili hadisler! Ramazanın müjdecisi Berat Kandili idrak edilecek. Berat Kandili dolayısıyla selatin camileri başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında camilerde programlar düzenlenip, Kur'an-ı Kerim, ilahiler, Mevlid-i Şerif okunacak ve dualar edilecek. İslam inancına göre "berat", günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olma anlamlarına geliyor. Peki, Berat Kandili ne zaman? Berat Kandili fazileti ne? İşte Berat gecesi duası ve Berat Kandili ile ilgili hadisler!
15.03.2022 Gündem
'Dergah' adı altında dolandırıcılığa 40 yıl hapis cezası
'Dergah' adı altında dolandırıcılığa 40 yıl hapis cezası Eskişehir'de 'dergah' adı altında çiftlik evinde psikolojik rahatsızlığı olan kişileri tedavi etme bahanesiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan Sibel Gönül'e (51), 121 yıl hapis cezası istendiği davada, mağdurların zararlarını karşıladığı için yarı oranında indirimler yapılarak, toplamda 40 yıl 51 ay hapis cezası verildi.
25.02.2022 Gündem
Dini seans adı altında cinsel ilişki! Binlerce video ve fotoğraf çıktı! İğrenç olay
Dini seans adı altında cinsel ilişki! Binlerce video ve fotoğraf çıktı! İğrenç olay Kendisini ‘Bio enerji uzmanı’ ve ‘Yaşam koçu’ olarak tanıtarak psikolojik yardım almak isteyen kadınları ‘cin çıkarma’ bahanesiyle zorla ilişkiye giren büyücü Bahadır Koyuncu, eşi ve yardımcısına yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. “Nitelikli cinsel saldırı”, “Dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık” suçlarından 15 yıldan 84 yıla kadar hapis cezası istenen sözde bio enerji uzmanı Koyuncu’nun dijital arşivinden 2 bine yakın müstehcen fotoğraf ve video çıktı. Koyuncu’nun yanına gelen kadınları soyarak, ‘sizde büyü var’, ‘cinleri çıkarmamız lazım’ diyerek cinsel saldırıda bulunduğu belirlendi.
21.02.2022 Yaşam
16 bin pound maaş veriliyordu! Belediyenin kadrolu büyücüsü kovuldu
16 bin pound maaş veriliyordu! Belediyenin kadrolu büyücüsü kovuldu Yeni Zelanda’da Christchurch şehrinin tanıtım çalışmalarında yer alan ve yıllık 16 bin pound maaş ödenen, 23 yıldır kentin resmi büyücüsü olarak çalışan 88 yaşındaki Ian Brackenbury Channell’in işine son verildi.
15.10.2021 Dünya
Metin Hara mahkemeye şikayet etti! 'Psikolojim çöktü'
Metin Hara mahkemeye şikayet etti! 'Psikolojim çöktü' Metin Hara; ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı ilişkiyle ilgili yorumların ve diploması olmamasına rağmen tabip unvanını kullanmasını eleştiren haber ve paylaşımların kaldırılması için savcılığın kapısını çaldı. Hara, “O haber ve yorumlar beni aşağılıyor, psikolojimin çökmesine neden oluyor” dedi
23.09.2021 Magazin
Operasyonun detayları ortaya çıktı! Büyü başına 4 bin 500 TL almışlar
Operasyonun detayları ortaya çıktı! Büyü başına 4 bin 500 TL almışlar Ankara'da büyü yapma vaadiyle dolandırıcılık yapan Suriyeli 'büyücü çetesi'ne yönelik 13 kişinin gözaltına alındığı operasyonun detayları ortaya çıktı. Çetenin, yurt dışındaki müşterilerine okuyup-üfledikleri yüzük veya kolyeleri 4 bin 500 TL karşılığında gönderdiği belirlendi.
11.02.2021 Gündem
Büyücü operasyonu! Evden çıkanlar polisi şaşkına çevirdi, 13 kişi...
Büyücü operasyonu! Evden çıkanlar polisi şaşkına çevirdi, 13 kişi... Ankara'da dua okuma, muska yazma gibi yöntemleri kullanıp, büyü yaptıklarını iddia ederek dolandırıcılık yapan Suriyeli 'büyücü çetesi' polis operasyonuyla çökertildi. 1 yıl öncesine kadar belediyeden yemek yardımı alırken şimdi lüks yaşam sürdüğü belirlenen 13 kişi, gözaltına alındı.
10.02.2021 Gündem
Harry Potter ve Melez Prens fragmanı!
Harry Potter ve Melez Prens fragmanı! Başrollerinde, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson'ın olduğu "Harry Potter ve Melez Prens" filmi pazartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D'de!
28.01.2021 Televizyon
Korunmak için 'kutsal iksir' içti! Koronavirüse yakalandı
Korunmak için 'kutsal iksir' içti! Koronavirüse yakalandı Sri Lanka'da Hindu büyücünün yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirdiğini öne sürdüğü "kutsal iksiri" etkili olduğunu savunarak kullanan ve halka da tavsiye eden Sağlık Bakanı Pavithra Wanniarachchi'nin Kovid-19'a yakalandığı bildirildi.
23.01.2021 Dünya
Eylül ayından hangi sektörler kazançlı çıkacak? Hangi sektörler kaybedecek?
Eylül ayından hangi sektörler kazançlı çıkacak? Hangi sektörler kaybedecek? Pandemi süreci devam ederken birçok sektör zor günler yaşamaya devam ediyor. Peki, eylül ayında hangi sektörler kazançlı çıkacak? Hangi sektörler kaybetmeye devam edecek? Çin Astrolojisi Uzmanı Ceren Sakin konuyu astrolog gözü ile yorumladı.
30.08.2020 Astroloji
Minik büyücü baba oluyor
Minik büyücü baba oluyor Harry Potter’ın en yakın arkadaşı Ron Weasley karakteri ile üne kavuşan oyunca baba oluyor
13.04.2020 Magazin
Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı! Büyücü çıktı!
Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı! Büyücü çıktı! Kayseri'de bir apartmanda corona virüs paniğine neden olan madde, 'büyü' için sürülen domuz yağı çıktı.
10.04.2020 Yaşam
Sözde 'dergah'la dolandırıcılığa ‘yaşam koçluğu’ savunması
Sözde 'dergah'la dolandırıcılığa ‘yaşam koçluğu’ savunması Eskişehir’de, sözde ‘dergah’ adıyla kurulan çiftlik evinde, psikolojik rahatsızlığı olanları tedavi ettiğini öne sürerek dolandırdığı öne sürülen Sibel Gönül (50), avukat oğlu Sadık Hamza Gönenli (25) ile bir suç ortağının yargılanmasına başlandı. Yaklaşık 13 milyon liralık vurgun yaptığı iddia edilen Gönül, suçlamaları kabul etmeyerek, “Ben yaşam koçuyum. Ben kimseyi dolandırmadım. Bana danışan insanlarla yaptığım görüşmeler sonucu hizmetimin parasını alıyordum” dedi.
21.02.2020 Yaşam
Ayetel kürsi kaç ayetten oluşur? Ayet-el kürsi'de geçen Allah'ın isimleri nelerdir? (Ayet-el Kürsi'nin fazileti)
Ayetel kürsi kaç ayetten oluşur? Ayet-el kürsi'de geçen Allah'ın isimleri nelerdir? (Ayet-el Kürsi'nin fazileti) Ayet-el Kürsi Kuran-ı Kerim’de Bakara Suresi’nde geçmektedir. Kuran-ı Kerim'de Bakara suresi'nin 255. ayeti Ayet-el Kürsi'dir. Ayetel kürsi başlı başına bir sure değil, ayettir. Ayetin birçok fazileti vardır ve Medine-i Münevvere'de indirilmiştir. Koruyucu özelliklere sahip olan ayet-i kerime, namazlardan sonra tesbihattan önce okunur. Ayet-el kürsi kaç ayetten oluşur, hangi surede geçer, Ayet-el kürsi'de geçen Allah'ın isimleri ve Ayet-el Kürsi'nin fazileti nedir gibi soruların cevabı haberimizde.
3.11.2022 Gündem
Netflix dizileri: The Witcher konusu ve oyuncuları!
Netflix dizileri: The Witcher konusu ve oyuncuları! The Witcher Netflix'te ilk sezonuyla başladı. Romandan oyuna ve oyundan da diziye uyarlanan The Witcher "The Witcher nedir?", "The Witcher konusu ve oyuncuları kimler?
20.12.2019 Gündem
Cuma Hutbesi 6 Aralık 2019 | Batıl inançlar ve Hurafeler
Cuma Hutbesi 6 Aralık 2019 | Batıl inançlar ve Hurafeler Cuma hutbesi 6 Aralık 2019 konusu yayınlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Cuma Hutbesi belli oldu. İşte 6 Aralık Cuma Hutbesi konusu...
6.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyücü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyücü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.