Bütçe Tasarısı

Bütçe Tasarısı

Son dakika bütçe tasarısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bütçe tasarısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bütçe tasarısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bütçe Tasarısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bütçe tasarısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 729 bütçe tasarısı haberi bulunmuştur. Tüm bütçe tasarısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlıktan 'İBB'nin bütçe tahmini gecikti' iddiasına açıklama
Bakanlıktan 'İBB'nin bütçe tahmini gecikti' iddiasına açıklama Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanlığı'nın, 2 Eylül 2022'ye kadar bildirilmesi istenen; 2023, 2024 ve 2025 yıllarına ait bütçe tahminlerini 8 Ekim Cumartesi günü saat 18.00'de sisteme girdiğini duyurdu.
10.10.2022 Gündem
F-16'lar için ABD'de kritik toplantı! Türkiye'den dikkat çeken talep
F-16'lar için ABD'de kritik toplantı! Türkiye'den dikkat çeken talep F-16 uçaklarının alımı ile ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye'den flaş Viper modeli talebi geldi. ABD ile yapılan F-16 uçağı alımı ve modernizasyonu ile ilgili görüşmelerin dördüncüsü başladı. Milli Savunma Bakanlığından bir heyet ABD'ye gitti. Peki, görüşmenin içeriği ne? Bundan sonra süreç nasıl devam edecek? İşte detaylar...
17.08.2022 Dünya
Stokçulara yeni ceza tarifesi! Ve belli oldu, yıl bitmeden düzenlemenin çıkması bekleniyor
Stokçulara yeni ceza tarifesi! Ve belli oldu, yıl bitmeden düzenlemenin çıkması bekleniyor Son dönemdeki stok tartışmalarından sonra mecliste hazırlığı süren pakete ceza artışı da girdi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ürünleri stoklayarak fiyat artışına neden olanlara verilecek cezaların arttırılmasına ilişkin sözlerinin ardından, ‘Perakende Satış Yasası’nın 18’inci maddesinde yer alan stokçulara verilen cezalarda artışa gidilecek. Üzerinde çalışılan düzenlemeye göre, stokçuluk yaptığı tespit edilenlerden ilk gruptakilere 50 bin TL ila 100 bin TL, ikinci kademedekilere ise 100 bin TL ila 2 milyon TL arasında para cezası verilecek.
13.12.2021 Ekonomi
ABD Temsilciler Meclisi geçici bütçe tasarısını onayladı
ABD Temsilciler Meclisi geçici bütçe tasarısını onayladı ABD Temsilciler Meclisi, federal hükümetin kapanmasını önleyecek geçici bütçe tasarısını onayladı. Tasarı, Başkan Joe Biden’ın imzasının ardından yürürlüğe girecek.
30.09.2021 Dünya
ABD'de savunma bütçesi yasalaştı! Dikkat çeken Türkiye detayı
ABD'de savunma bütçesi yasalaştı! Dikkat çeken Türkiye detayı ABD Başkanı Donald Trump'ın daha önce veto ettiği 2021 savunma bütçesi, Temsilciler Meclisi'nin ardından Senato'da da 3'te 2'nin üzerinde oyla kabul edilerek yasalaştı. Söz konusu bütçe tasarısı, 4 yıllık görev süreci içinde Trump'ın veto yetkisini aşarak yasalaşan ilk tasarı olarak kayıtlara geçti.
1.01.2021 Dünya
ABD Başkanı Trump, 2021 Savunma Bütçe Tasarısı'nı veto etti
ABD Başkanı Trump, 2021 Savunma Bütçe Tasarısı'nı veto etti ABD Başkanı Donald Trump, daha önce "veto edeceğini" açıkladığı, savunma bütçesine 740 milyar dolar ayıran Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasa (NDAA) Tasarısı'nı veto etti.
23.12.2020 Dünya
Altın fiyatlarında ibre yeniden yukarı çevrildi! Tam, yarım, çeyrek ve gram altın ne kadar? 22 Aralık güncel altın fiyatları
Altın fiyatlarında ibre yeniden yukarı çevrildi! Tam, yarım, çeyrek ve gram altın ne kadar? 22 Aralık güncel altın fiyatları Gram altın yeni güne 464 lira seviyesinde başladı. İngiltere'de yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) yüzde 70 daha hızlı yayılan bir türünün ortaya çıkması ve ABD'deki 900 milyar dolarlık teşvik paketinde anlaşmaya varılması altın fiyatlarında ibreyi yeniden yukarı çevirdi. Cuma gününü 461,2 liradan tamamlayan altının gram fiyatı haftaya önceki kapanışın yüzde 2,2 üzerinde başlayarak 471 liranın üzerine çıktı. Aynı dakikalarda çeyrek altın 770 lira, Cumhuriyet altın ise 3.145 liradan işlem gördü.
22.12.2020 Gündem
İstanbul'da suya yüzde 25 zam teklifi!
İstanbul'da suya yüzde 25 zam teklifi! İstanbul'da yaşayan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren adım. İSKİ Genel Müdürlüğü'nün 2021 yılı su satış tarifeleri teklifinde, 1 Ocak 2021'den itibaren geçerli olmak üzere suya konutta yüzde 25 zam talebi yer aldı.
9.11.2020 Ekonomi
Bütçeye vatandaş denetimi geliyor
Bütçeye vatandaş denetimi geliyor Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci bütçesi, TBMM’ye geliyor. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından hazırlanan 2020 bütçesi, aynı zamanda bir reform özelliği taşıyacak.
14.10.2019 Siyaset
TFF'de seçimli genel kurul tarihi belli oldu
TFF'de seçimli genel kurul tarihi belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) olağan seçimli genel kurul tarihi resmen açıklandı.
17.05.2019 TFF 1.Lig
ABD'de Demokratlar hükümetin açılması için iki tasarı kabul etti
ABD'de Demokratlar hükümetin açılması için iki tasarı kabul etti Temsilciler Meclisi'nde kabul edilen federal hükümeti kısmen açık tutmaya yönelilik tasarılar Trump'ın Meksika sınırına inşa edilmesinini istediği duvar için finansman içermiyor ve Trump'ın bu tasarıları veto etmesi bekleniyor
4.01.2019 Dünya
Trump tehdit etti: Kapatırım
Trump tehdit etti: Kapatırım ABD Başkanı Donald Trump, Kongre'den duvara bütçe verilmemesi halinde Meksika sınırını kapatma tehdidinde bulundu.
28.12.2018 Dünya
Trump açıkladı: Kapalı kalacak
Trump açıkladı: Kapalı kalacak ABD Başkanı Donald Trump, Meksika sınırına yapılması planlanan duvar inşaatı için fon talepleri yerine gelene kadar federal hükümetin kapalı kalacağını söyledi.
25.12.2018 Dünya
Trump ile Demokrat liderler arasında 'Meksika sınırına duvar' tartışması
Trump ile Demokrat liderler arasında 'Meksika sınırına duvar' tartışması ABD Başkanı Donald Trump ile Demokratların Senato lideri Chuck Schumer ve Temsilciler Meclisi lideri Nancy Pelosi arasında Oval Ofis'te yaşanan "Meksika sınırına duvar tartışması", Amerikan kamuoyunun gündemine oturdu.
11.12.2018 Dünya
CHP'de 'bütçe görüşmeleri' hazırlığı! İzinler kaldırıldı
CHP'de 'bütçe görüşmeleri' hazırlığı! İzinler kaldırıldı TBMM Genel Kurulu'nda bugünden itibaren 12 gün aralıksız sürecek bütçe görüşmeleri başlıyor. Saat 13.00'te açılacak olan Genel Kurulu; ilk gün Meclis Başkanı Binali Yıldırım yönetecek. Cumhuriyet Halk Partisi grubunda ise ilk kez izinler kaldırıldı, tüm milletvekilleri tam kadro Genel Kurul'da olacak.
10.12.2018 Siyaset
Yeni dönemin ilk bütçe tasarısı Meclis'te
Yeni dönemin ilk bütçe tasarısı Meclis'te Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk bütçe tasarısı Meclis'e sunuldu.
18.10.2018 Siyaset
ABD Başkanı Trump 854 milyar dolarlık bütçeyi onayladı
ABD Başkanı Trump 854 milyar dolarlık bütçeyi onayladı ABD'nin Savunma, Sağlık, Çalışma ve Eğitim Bakanlıklarına, 1 Ekim'de başlayacak yeni mali yılı boyunca finansman sağlayacak 854 milyar dolarlık bütçe tasarısı Trump'ın imzasıyla yasalaştı.
29.09.2018 Dünya
TFF Olağan Genel Kurulu Ankara'da toplanacak
TFF Olağan Genel Kurulu Ankara'da toplanacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu yarın Ankara'da yapılacak.
31.05.2018 Futbol
TFF'den Olağan Genel Kurul çağrısı
TFF'den Olağan Genel Kurul çağrısı Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinden Olağan Genel Kurul çağrısı yaptı.
17.05.2018 Futbol
En kritik oylama!
En kritik oylama! Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Dursun Özbek, hem mali hem de idari açıdan ibra bekleyecek.
30.03.2018 Galatasaray
İsrail koalisyon şoku! Erkem seçim kapıda
İsrail koalisyon şoku! Erkem seçim kapıda İsrail Maliye Bakanı Moşe Kahlon'un, 2019 yılı için hazırlanan bütçe tasarısının zamanında onaylanmaması durumunda hükümetten çekilme tehdidinde bulunmasının ardından 6 partili İsrail koalisyon hükümetindeki çatlağın derinleştiği ve "erken seçimlerin kapıda" olduğu iddia edildi.
3.03.2018 Dünya
ABD korkudan bunu yaptı!
ABD korkudan bunu yaptı! ABD Hava Kuvvetleri’nin, Rus ve Çin’in yüksek hassasiyetli füzelerle ilgili endişeler nedeniyle birleşik bilgi ağının oluşturulması için keşif uçakları ve maliyetli uydulardan vazgeçeceği belirtildi.
21.02.2018 Dünya
İran'da bütçe oylaması reddedildi
İran'da bütçe oylaması reddedildi İran Meclisi'nde gelecek yılın bütçe tasarısının 83'e karşı 120 oyla reddedildiği bildirildi.
28.01.2018 Dünya
ABD'de federal hükümet yeniden açıldı
ABD'de federal hükümet yeniden açıldı ABD Senatosu, bütçe krizi nedeniyle 3 gündür kısmen "kapalı" olan federal hükümetin yeniden açılmasını sağlayacak geçici bütçe tasarısını onayladı
22.01.2018 Dünya
Trump'tan hükümetin "kapanmaması" için son hamle
Trump'tan hükümetin "kapanmaması" için son hamle ABD Başkanı Donald Trump’ın federal hükümetin bütçe krizi nedeniyle bu gece kapanmasını önlemek için Demokrat lider Chuck Schumer ile görüşeceği bildirildi.
19.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bütçe Tasarısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bütçe tasarısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.