Burulaş

Burulaş

Son dakika burulaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burulaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burulaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burulaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burulaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 burulaş haberi bulunmuştur. Tüm burulaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yolcularla tartışıp hakaret eden şoför otobüsü terk etti
Yolcularla tartışıp hakaret eden şoför otobüsü terk etti Bursa'da yolcular ile tartışıp, hakaret eden otobüs şoförü, daha sonra yol kenarına çektiği araçtan inip uzaklaştı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Bursa’da toplu taşımaya zam yapıldı
Bursa’da toplu taşımaya zam yapıldı Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BURULAŞ, toplu taşımaya zam yaptığını açıkladı.
31.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da özel araçların trafiğe çıkması yasaklandı
İstanbul'da özel araçların trafiğe çıkması yasaklandı İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalanlar geceyi araçlarında geçirdi. Yağışların bugün de devam etme ihtimaline karşı özel araçların trafiğe çıkması kısıtlandı, uçuşlar durduruldu, otobüslerin terminallerden çıkış süresi uzatıldı.
25.01.2022 Gündem
Flaş yasak kararı! Bugünden itibaren kaldırılıyor
Flaş yasak kararı! Bugünden itibaren kaldırılıyor Yüz binlerce vatandaşa güzel haber. Yasaklar bugün itibarı ile kaldırılıyor. Koronavirüs salgınında aşılama çalışmalarının başlaması ile birlikte yasak sürecinin sona erdirilmesine karar verildi. Sağlık çalışanlarının ardından 65 yaş üstü vatandaşlar için aşılama sürecine geçildi. Aşılama takviminin başlamasıyla birlikte 65 yaş üstü vatandaşlara uygulanan toplu ulaşım kısıtlamasının kaldırılmasına karar verildi. Bugün itibarı ile Bursa'da toplu ulaşım kısıtlaması kaldırıldı. 65 yaş üzeri vatandaşlar da toplu ulaşımdan kısıtlama olmaksızın faydalanabilecekler.
15.02.2021 Gündem
65 yaş üstüne müjde! Yasak kaldırılıyor...
65 yaş üstüne müjde! Yasak kaldırılıyor... 65 yaş üstü için flaş karar ve duyuruldu. Pandemi ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Aralık ayından bu yana 65 yaş üstü vatandaşlara getirilen toplu ulaşım kısıtlaması, aşılama takviminin başlaması nedeniyle Pazartesi gününden itibaren kaldırılıyor.
13.02.2021 Gündem
BUDO seferleri yeniden başlıyor
BUDO seferleri yeniden başlıyor Yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında faaliyeti geçici durdurulan Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferleri, 12 Haziran'da yeniden başlayacak.
8.06.2020 Yaşam
BURULAŞ duyurdu: 1 Mayıs'tan itibaren ücretsiz
BURULAŞ duyurdu: 1 Mayıs'tan itibaren ücretsiz Bursa Büyükşehir Belediyesi sağlık için çalışanlara destek olmaya devam ediyor.
29.04.2020 Gündem
İŞKUR personel alımı: Belediye ve SYDV İŞKUR üzerinden KPSS’siz 650 personel alımı yapıyor!
İŞKUR personel alımı: Belediye ve SYDV İŞKUR üzerinden KPSS’siz 650 personel alımı yapıyor! İŞKUR personel alımı ilanları vermeye devam ediyor. Belediye ve SYDV İŞKUR üzerinden KPSS şartısz 650 personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan 20 Şubat 2020 tarihli ilanlara göre, kamuya KPSS şartsız az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeyinde 650 personel alımı yapılacak. Personeller, belediye ve sosyal yardım kuruluşlarında daimi olarak istihdam edilecek.
21.02.2020 Personel Alımı
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri)
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri) 80 belediye İŞKUR üzerinden 690 memur-işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan iş ilanında, il/ilçe belediyelerine KPSS’siz en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden 960 memur-işçi alımı yapılacağı bildirildi.
31.01.2020 Personel Alımı
61 Belediye KPSS’siz 760 personel alımı yapacak! (Belediye personel alımı başvuru şartları ve tarihleri)
61 Belediye KPSS’siz 760 personel alımı yapacak! (Belediye personel alımı başvuru şartları ve tarihleri) 61 belediye KPSS’siz 760 personel alımı yapacak. İŞKUR üzerinden ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan ilanda KPSS şartsız, en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinde 760 personel alınacağı belirtildi.
18.01.2020 Personel Alımı
Otobüste takma diş unuttular!
Otobüste takma diş unuttular! Bursa'da toplu taşıma araçlarında unutulan eşya ve malzemeler görenleri şaşırttı. Unutulanlar arasında takma diş, güveç, yumurta gibi ürünler bulunduğu görüldü.
25.11.2019 Yaşam
Otobüs firmalarında "3 günlük tatil" yoğunluğu
Otobüs firmalarında "3 günlük tatil" yoğunluğu Burulaş Genel Müdürü Çapar: "İşletmelerden elimize ulaşan bilgilere göre, araç ve yolcu kapasitesi bakımından genel anlamda 20-23 Nisan tarihleri arasındaki tüm seferlerin koltuk satışları büyük oranda dolmuş durumda" dedi.
18.04.2018 Ekonomi
Bursa'da ulaşıma ikinci indirim müjdesi
Bursa'da ulaşıma ikinci indirim müjdesi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geçtiğimiz aylarda toplu ulaşımda indirim yaptıklarını hatırlatarak bir kez daha indirim yapmayı düşündüklerini, toplu ulaşımın daha fazla tercih edilmesi için girişimlerinin süreceğini söyledi.
21.02.2018 Gündem
Deniz uçağı bilet satışları durduruldu!
Deniz uçağı bilet satışları durduruldu! Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşım şirketi Burulaş bünyesinde faaliyet gösteren Burulaş Havacılık’ın deniz uçağı bilet satışları ile Turizm Travel Seyahat Acente hizmeti durduruldu.
29.09.2021 Gündem
Otobüs şoförü tartıştığı genci çekiçle dövdü
Otobüs şoförü tartıştığı genci çekiçle dövdü Öfkeli belediye otobüsü şoförü, tartıştığı otomobil sürücüsünü "imdat" çekiciyle hastanelik etti
30.04.2017 Yaşam
BURULAŞ zamdan sonra indirim yaptı
BURULAŞ zamdan sonra indirim yaptı Bursa'da önceki gün uygulamaya konulan ve kamuoyunda büyük tepki çeken ulaşım zammının ardından yeni bir gelişme yaşandı.
17.11.2016 Ekonomi
Metroda beleşçi müşteri dehşeti
Metroda beleşçi müşteri dehşeti Bursa'da metroya bedava binmek için turnikelerin üzerinden atlayan gençler, özel güvenlikçilerden birisini bıçakladı, diğerini ise feci şekilde darp etti.
9.09.2016 Yaşam
BURULAŞ'ta 11 kişi görevden alındı
BURULAŞ'ta 11 kişi görevden alındı BURSA Büyükşehir Belediyesi’nde sürdürülen soruşturmalar çerçevesinde ulaşım şirketi BURULAŞ bünyesinde çalışan 11 personel görevden uzaklaştırıldı...
29.09.2021 Gündem
BUDO'dan sefer iptalleri
BUDO'dan sefer iptalleri Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bugün ve yarın yapılması planlanan seferlerinden bazıları, teknik arıza nedeniyle iptal edildi...
29.09.2021 Gündem
BUDO'dan sefer iptalleri
BUDO'dan sefer iptalleri Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi...
2.04.2016 Yaşam
BUDO'dan sefer iptalleri
BUDO'dan sefer iptalleri Bursa-İstanbul arasındaki bazı seferler, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak
26.03.2016 Yaşam
BUDO'dan sefer iptalleri
BUDO'dan sefer iptalleri Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi...
6.02.2016 Yaşam
BUDO'dan sefer iptalleri!
BUDO'dan sefer iptalleri! Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferler iptal edildi
5.02.2016 Yaşam
BUDO'dan sefer iptalleri
BUDO'dan sefer iptalleri Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi...
29.09.2021 Gündem
BUDO'dan sefer iptalleri
BUDO'dan sefer iptalleri Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Burulaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burulaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.