Burcu Çiftçi

Burcu Çiftçi

Son dakika Burcu Çiftçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burcu Çiftçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burcu Çiftçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burcu Çiftçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu çiftçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 burcu çiftçi haberi bulunmuştur. Tüm burcu çiftçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
'4 Kadın Zamanı'nda tansiyon yükseldi
'4 Kadın Zamanı'nda tansiyon yükseldi Kanal D’nin hafta içi her sabah canlı yayınla ekrana gelen programı '4 Kadın Zamanı’nda bugün, gergin anlar yaşandı.
12.10.2018 Magazin
Hamile eşini öldüren sanığa 'tahrik' indirimi
Hamile eşini öldüren sanığa 'tahrik' indirimi Adana'da 4,5 aylık hamile eşini tabanca ile öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi, ardından tahrik hükmü uygulanıp ceza 19 yıl 2 aya indirildi.
12.05.2015 Yaşam
İnternetten indirdiği programla eşini dinleyince...
İnternetten indirdiği programla eşini dinleyince... ADANA’da kendisini aldattığından şüphelendiği eşi 44 yaşındaki Halime Yelmez’i boğarak öldüren 47 yaşındaki Hasan Yelmez tahrik ve iyi hal indirimleri uygulanarak 19 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.
14.04.2015 Yaşam
'Beni kardeşimle aldattı'
'Beni kardeşimle aldattı' ADANA’da 4.5 aylık hamile eşi 20 yaşındaki Burcu Çiftçi’yi tabancayla öldüren 27 yaşındaki Mehmet Çiftçi, eşinin kendisini kardeşi dahil bir çok kişiyle aldattığını ileri sürdü.
23.12.2014 Yaşam
Korkunç cinayetin ardından yasak aşk çıktı!
Korkunç cinayetin ardından yasak aşk çıktı! Adana'da, dört aylık hamile eşini öldüren koca hakime verdiği ifadesinde karısının kendisini kardeşiyle bile aldattığını ileri sürdü.
28.11.2014 Yaşam
'Her gün şerefsiz yaşamaktansa...'
'Her gün şerefsiz yaşamaktansa...' Adana'da 3 aylık hamile kadının tabancayla öldürülmesi olayıyla ilgili katil zanlısı olarak aranan koca yakalandı.
28.11.2014 Yaşam
Öldürdüğü eşi hamile çıktı!
Öldürdüğü eşi hamile çıktı! Adana’da geçimsizlik nedeniyle baba evine dönen eşi, 4.5 aylık hamile 20 yaşındaki Burcu Çiftçi’yi, barışma teklifini kabul etmeyince tabancayla öldürdüğü iddiasıyla firari 27 yaşındaki Mehmet Çiftçi hakkında, ’kasten öldürme’ suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.
10.11.2014 Yaşam
20 yaşındaki hamile eşini öldürdü
20 yaşındaki hamile eşini öldürdü Adana'da 20 yaşındaki Burcu Çiftçi, kıskançlık nedeniyle boşanma aşamasına geldiği 5 yıllık eşi 27 yaşındaki Mehmet Çiftçi tarafından tabancayla öldürüldü...
11.09.2014 Yaşam
Mezarlığa götürüp öldürdü!
Mezarlığa götürüp öldürdü! ADANA’da mezarlığın yanında eşi olduğu öne sürülen bir kişi tarafından tabanca ile başına ateş edilen Burcu Çiftçi kurtarılamadı...
11.09.2014 Yaşam
Burcu çiftçi oldu!
Burcu çiftçi oldu! Seksi sunucu kiraladığı tarlasında bakın ne yetiştirecek?
2.05.2014 Magazin
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
'Kraliçe' bu akşam başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterler
'Kraliçe' bu akşam başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterler Kanal D’nin; yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen 'Queen Sugar'dan uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı 'Kraliçe' dizisi, bu akşam izleyici karşısına çıkıyor.
22.03.2023 Televizyon
'Kraliçe' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri
'Kraliçe' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.
20.03.2023 Televizyon
Burcu Binici kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?
Burcu Binici kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? EDHO yeni sezon bu akşam ekranlara geliyor. 200.bölüm ile ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin yeni yeni sezon oyuncuları merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinin yeni sezon oyuncularından biri de Burcu Binici oldu. Peki; Burcu Binici kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, nereli ve evli mi?
26.10.2021 Gündem
Murat Dalkılıç'ın yeni şarkısı Hande Erçel'e
Murat Dalkılıç'ın yeni şarkısı Hande Erçel'e Pop müziğin başarılı ismi Murat Dalkılıç, önceki gün Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında müzikseverlerle buluştu.
31.08.2019 Magazin
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu İlçe ilçe seçim sonuçları... Hangi ilçede kim kazandı? Detaylar haberimizde... 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları...
31.03.2019 Siyaset
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Prof.Dr. Vedat Bilgin Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı'na atandı. Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
22.02.2019 Siyaset
Sur tarihiyle yeniden sahneye çıkarılıyor
Sur tarihiyle yeniden sahneye çıkarılıyor Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırılarda yıkıma uğrayan merkez Sur ilçesinin 6 mahallesi tarihi yapısıyla yeniden inşa ediliyor.
10.12.2018 Gündem
'Suzan Suzi' beyaz perdeye aktarılıyor
'Suzan Suzi' beyaz perdeye aktarılıyor Kültür Bakanlığı desteğiyle Diyarbakır'da çekilecek "Suzan Suzi" filminin tanıtım toplantısı yapıldı.
30.09.2018 Kültür Sanat
Saraybosna'da tatamiye Türk damgası
Saraybosna'da tatamiye Türk damgası Gençler Avrupa Kupası'nda Ay-yıldızlı Judokalar toplamda; 4 altın ve 3 bronz madalya ile ülke sıralamasında birinciliği elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Şenlikte buluştular
Şenlikte buluştular Moeva markasının bu yıl 6’ncısını düzenlediği kermes Four Seasons Otel’de gerçekleşti.
8.12.2017 Magazin
Üniversiteli kız kardeşler tatilde tarlada
Üniversiteli kız kardeşler tatilde tarlada Konya'da üniversite öğrencisi iki kız kardeş, tatilde aile bütçesine katkı sağlamak için kendilerine ait tarlada çalışıyor.
4.09.2017 Yaşam
ATV yayın akışında bugün neler var? – 14 Temmuz Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? – 14 Temmuz Cuma ATV’nin 14 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı Kertenkele dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlayacak ve ardından da eğlenceli programlar boyunca gün boyu devam edecek. Akşam kuşağında ise Dev Avcısı Jack isimli yabancı sinema filmi yer alıyor. ATV’nin 14 Temmuz Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
2017 Altın Palmiye Ödülleri belli oldu!
2017 Altın Palmiye Ödülleri belli oldu! Müzik, sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin belirlendiği 2017 Altın Palmiye Ödülleri'nde halk oylaması sonucunda ödülleri hak edenler belli oldu.
23.04.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Çiftçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu çiftçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.