Burçak

Burçak

Son dakika burçak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burçak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burçak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burçak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burçak gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 burçak haberi bulunmuştur. Tüm burçak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otizmli çocukların eğitimi için destek çağrısı
Otizmli çocukların eğitimi için destek çağrısı Tohum Otizm Vakfı, otizmli çocukların eğitimine destek olmak için Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu'nda yerini aldı.
7.11.2023 Vitrin
Çocuklar doğa için kolları sıvadı
Çocuklar doğa için kolları sıvadı WWF-Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü iş birliği ve QNB Finansbank finansal desteği ile yürüttüğü ‘Doğa Öncüleri Gençlik Programı’ kapsamında doğal hayatı korumak için hazırlanan projeler Ulusal Gençlik Konferansı’nda tanıtıldı.
6.10.2023 Vitrin
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor Kreş ve anaokulu ücretleri, bu yıl üniversite fiyatlarını aşarak 500 bin TL’ye ulaştı. Hem çocuğun hem de ailenin zorlu görüşmelerden geçerek kabul edildiği bu okullarda, fahiş fiyatlara rağmen boş yer bulunamıyor.
19.08.2023 Ekonomi
İstanbul için zaman doldu: "7'nin üzerinde deprem bekliyoruz"
İstanbul için zaman doldu: "7'nin üzerinde deprem bekliyoruz" 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden bugün tam 24 yıl geçti. Ancak geçen bu süre zarfında depreme hala hazırlıklı değiliz. Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN TÜRK canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.08.2023 Gündem
İskenderun Limanı'ndaki yangın havadan görüntülendi! İşte son durum
İskenderun Limanı'ndaki yangın havadan görüntülendi! İşte son durum Hatay'ın İskenderun Limanı'nda konteyner deposunda depremden sonra çıkan yangın, ekiplerin müdahalesine rağmen devam ediyor. Gündüz saatlerinde yangın söndürme helikopteriyle yapılan müdahale, havanın kararmasıyla sonlandırıldı. İtfaiye ekipleri, söndürme çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, yangınla ilgili son durumu açıkladı.
8.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
BİM 1 Kasım aktüel ürünler kataloğunda hangi indirimler var? 1 Kasım BİM aktüel ürünler kataloğu 2022 yayınlandı! BİM 1-4 Kasım Salı ve Cuma günü indirimleri!
BİM 1 Kasım aktüel ürünler kataloğunda hangi indirimler var? 1 Kasım BİM aktüel ürünler kataloğu 2022 yayınlandı! BİM 1-4 Kasım Salı ve Cuma günü indirimleri! BİM 1 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM her hafta Salı ve Cuma günleri birbirinden farklı ürünleri indirimli fiyatlarla tüketiciye sunuyor. Vatandaşlar Salı gününün gelmesiyle BİM’de bu Salı neler var? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Çikolata ve Bisküvi ürünlerinden Temizlik ve Hijyen ürünlerine, Dondurulmuş gıdalardan, Kahvaltılık grubuna kadar birçok ürün indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı.
1.11.2022 Ekonomi
22 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 22-28 Ekim 2022 indirimli ürünleri neler? 22 Ekim Perşembe A101 kataloğu!
22 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 22-28 Ekim 2022 indirimli ürünleri neler? 22 Ekim Perşembe A101 kataloğu! 22 Ekim A101 indirimleri merakla takip ediliyor. A101 22 Ekim 2022 kataloğu yayınlandı. A101 22-28 Ekim tarihlerinde geçerli olacak olan indirim kataloğunda yine birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini aldı, alıcısını bekliyor. İşte 22 Ekim Perşembe A101 kataloğu…
22.10.2022 Ekonomi
Filiz Akın'dan iyi haber geldi!
Filiz Akın'dan iyi haber geldi! Geçtiğimiz aylarda ses tellerinde çıkan sorun sebebiyle boğazından parça alınan Filiz Akın'ın tahlil sonuçları temiz çıktı. İyi haberi eşi Sönmez Köksal'dan alan usta oyuncu, mutluluğunu sosyal medya hesabından yayınladığı video ile takipçileriyle de paylaştı.
10.10.2022 Magazin
Sosyal konutta örnek ev görüntüleri
Sosyal konutta örnek ev görüntüleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Başvurular daha ikinci günden 1 milyonu aştı. Sosyal konutlarla ilgili merak edilen çok sayıda soru var. CNN TÜRK Muhabiri Burçak Bozkuş örnek TOKİ evinde tüm merak edilenleri yanındaki TOKİ Başkan Yardımcısı Levent Sungur'a sordu.
15.09.2022 Haber
Asgari ücrette beklenti ne? SGK Uzmanı Özgür Kaya yanıtladı
Asgari ücrette beklenti ne? SGK Uzmanı Özgür Kaya yanıtladı Yıl sonuna yaklaşmamızla birlikte gözler asgari ücret ile emekli ve memur maaş zammına çevrilmiş durumda. Peki yeni yıl için bu anlamda beklentiler neler? Detayları, CNN TÜRK muhabiri Burçak Bozkuş, konuğu Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya ile birlikte aktardı.
14.09.2022 Haber
'Cüneyt Arkın, Türk milletinin gönlünü fethetti'
'Cüneyt Arkın, Türk milletinin gönlünü fethetti' TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar', yakın zamanda kaybettiğimiz usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın anıldığı özel bölümüyle ekranlara geliyor. 'Battal Gazi', 'Köroğlu', 'Kara Murat' ve 'Malkoçoğlu' karakterleriyle Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran Cüneyt Arkın'a saygı programında Hülya Koçyiğit’in konuğu, sinema tarihçisi Burçak Evren oldu.
13.08.2022 Magazin
Ormanlık alanlara girişler yasaklandı! O ilimizde orman yangınları tedbiri...
Ormanlık alanlara girişler yasaklandı! O ilimizde orman yangınları tedbiri... Aydın Valiliği tarafından yapılan açıklamada yangınları önleyici tedbirler çerçevesinde kent genelinde belirlenen ormanlık alanlara izinsiz girişlerin 31 Ekim 2022 tarihine kadar yasaklandığı, kurallara uymayanlara ise cezai işlem uygulanacağı belirtildi.
27.06.2022 Gündem
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu...
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu... Aşırı yağmur, kuvvetli sağanak ve sel ile ilgili son dakika açıklaması! AFAD ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kırmızı kod uyarıları art arda geldi. Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Sinop'ta alarm verildi. Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde şiddetli yağışın etkisiyle taşan sel suları 2 köprüyü yıktı, bir mahallede ise evleri sel suları bastı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İnebolu'da dere kenarında dükkanların açılmayacağını belirtti. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında yaptığı açıklamada, bugünün tehlikeli olduğunu ifade ederek, “Kritik saatler başladı. Yağış şiddetini artırdı. İş biraz daha ciddileşmeye başladı" uyarısında bulundu. AFAD'dan yapılan son açıklamada ise Batı Karadeniz'deki 15 ilçe için taşkın riskinin tehlikeli boyutlara ulaştığı bildirildi.
27.06.2022 Gündem
Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! TOKİ ucuza satışa çıkarıyor! İstanbul, Ankara, İzmir dahil 27 şehirde...
Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! TOKİ ucuza satışa çıkarıyor! İstanbul, Ankara, İzmir dahil 27 şehirde... Ev sahibi olmak isteyenlere ve konut üreticilerine büyük fırsat! TOKİ'den flaş hamle geldi. Bakanlık hem kiracıların hem de ev satın almak isteyenlerin yaşadıkları zorlukların önüne geçmek için önemli bir adımı duyurdu. TOKİ, 27 ilde yüzlerce arsayı açık artırmaya çıkaracak. Yatırım yapmak isteyenler için vadeli, KDV’den muaf olan konut üreticisine 10 bin konutluk yatırım fırsatı sunulacak. Açık artırma yoluyla satılacak arsaların oldukça ekonomik olduğu belirtiliyor. Aynı zamanda hem ev yapımına hem toplu konuta hem de sanayi yatırımları için uygun olduğu da aktarıldı. Açık artırmaya çevrimiçi olarak da katılmak mümkün olacak. İşte İstanbul, Ankara, Muğla, İzmir'in de dahil olduğu arsaların satışa sunulacağı 27 il...
20.06.2022 Ekonomi
Genital problemlerin tedavisinde hangi uygulamalar tercih ediliyor?
Genital problemlerin tedavisinde hangi uygulamalar tercih ediliyor? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Burçak Tok, genital problemlerin tedavisi hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
26.04.2022 Sağlık
'En İyi Açık Oturum Programı' Tarafsız Bölge'nin oldu
'En İyi Açık Oturum Programı' Tarafsız Bölge'nin oldu Uluslararası Kristal Ödülleri, İstanbul Beşiktaş'taki törenle sahiplerini buldu. Ahmet Hakan'ın CNN TÜRK'te sunduğu Tarafsız Bölge programı, "En İyi Açık Oturum Programı" ödülünü kazandı.
17.02.2022 Televizyon
Beline kadar kara battı! Yaban hayvanları için soğuğa aldırmadı!
Beline kadar kara battı! Yaban hayvanları için soğuğa aldırmadı! Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Sokak Hayvanlarını Barındırma ve Koruma Derneği Başkanı Cebrail Çelik, yaban hayvanlar aç kalmasın diye dağ, tepe, ova demeden soğuk havaya rağmen beline kadar karda yürüyerek doğaya ekmek bıraktı.
13.02.2022 Gündem
İstanbul'da yollara bırakılan araçlar çekiliyor! Vali Yerlikaya uyarmıştı
İstanbul'da yollara bırakılan araçlar çekiliyor! Vali Yerlikaya uyarmıştı İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından sahiplerinin almadığı, yollarda bırakılan araçlar çekilmeye başlandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Hadımköy ve Arnavutköy arasında park edilmiş kamyon ve TIR'ların araç sürücülerine çağrıda bulunmuş, acilen bölgeden araçların çekilmesi gerektiğini belirtmişti. Yerlikaya, 'Çekilmediği takdirde araçlar görevlilerce çekilecektir' demişti. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de buzlanmaya dikkat çekerek uyardı. İşte detaylar...
26.01.2022 Gündem
Antik kentlerin 5 endemik bitkisi koruma altına alındı
Antik kentlerin 5 endemik bitkisi koruma altına alındı Antalya'nın her yıl milyonlarca turist ağırlayan 5 antik kentin 5 antik bitkisi, 'Apollo'dan Athena'ya Antik Kentler Endemik Çiçekler' adlı proje kapsamında koruma altına alındı. Phaselis'te yetişen burçak, Perge'nin hava civası, Side'nin canavar otu, Aspendos'un orkidesi ve Termessos'un çiğdemi, dünyada yayılış gösterdiği tek alanlarda tanıtım tabelalarıyla ziyaretçilere anlatılacak.
20.01.2022 Gündem
Mersin'de 6 operanın bale solistleri birlikte sahne aldı
Mersin'de 6 operanın bale solistleri birlikte sahne aldı Mersin Devlet Opera ve Balesi (DOB) 'Gala Bale' isimli eser ile yıldızlar buluşmasına ev sahipliği yaptı. Yenişehir Belediyesi’nin desteği ile opera sahnelerinde gösterdikleri başarılı performanslar ile sanat kariyerlerini kanıtlamış 6 operanın bale solistlerinin birlikte sahne aldığı eserin gösterimi Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.
26.12.2021 Kültür Sanat
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de!
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de! Tarım ve Orman Bakanlığının Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğde, bitkisel üretimi artırmak, verim ve kaliteyi yükseltmek, üretim maliyetlerinin karşılanmasına katkıda bulunmak, sürdürülebilirliği sağlamak, kayıtlılığı arttırmak ve çevreye duyarlı alternatif tarım tekniklerinin geliştirilmesine yönelik, çiftçilere destekleme yapılmasına ilişkin usul ve esasların belirlendi.
8.12.2021 Ekonomi
Yanlış anesteziyle felç ettiği iddia edildi! Haberleri kaldırmak isteyen o doktora şok
Yanlış anesteziyle felç ettiği iddia edildi! Haberleri kaldırmak isteyen o doktora şok İstanbul’da iddiaya göre diş hekimi Burçak Usanmaz’ın Burcu Demirkundak’ın 20’lik dişine anestezi yaparken yanlış ilaç kullanması sonucu Demirkundak’ın sağ tarafı felç oldu. Olaydan ötürü hakkında 1 yıla kadar hapis ceza istemiyle dava açılan diş hekimi, konuyla ilgili çıkan haberlerden rahatsızlık duyunca Sulh Ceza Hakimliği’ne başvurdu. Maddi manevi yıprandığı için işini yapamaz hale geldiğini belirten Usanmaz, çıkan haberlerin kaldırılmasını isterken Hakimlik, diş hekiminin talebini reddetti.
2.12.2021 Gündem
EDHO setindeki saldırı davasına flaş gelişme! Oktay Kaynarca da şikayetçi oldu
EDHO setindeki saldırı davasına flaş gelişme! Oktay Kaynarca da şikayetçi oldu 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi oyuncuları ile set ekibine kaldıkları otelde hakaretler edip, tehditler savuran ve saklandıkları odaya kapıyı tekmeleyerek girmeye çalıştığı iddiasıyla yargılanan 8 sanığın davasında, dizi oyuncularının celse arasında ifade verdiği ortaya çıktı. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın 2 sanığın kendisine ve mesai arkadaşlarına hakaret ve tehditler savurduğunu söyleyerek sanıklardan şikayetçi olduğu öğrenildi.
26.11.2021 Magazin
Sürücü kazada yaralanan iki kişiyi olay yerinde bırakıp kaçtı
Sürücü kazada yaralanan iki kişiyi olay yerinde bırakıp kaçtı Şişli'de refüje çıkıp takla atan otomobilin sürücüsü, araçtaki yaralı 2 kişiyi olay yerinde bırakarak kaçtı.
25.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Burçak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burçak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.