Bülent Kocamanoğlu

Bülent Kocamanoğlu

Son dakika Bülent Kocamanoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bülent Kocamanoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bülent Kocamanoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Kocamanoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent kocamanoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 bülent kocamanoğlu haberi bulunmuştur. Tüm bülent kocamanoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu Elvin Levinler ile eşinin sıra dışı evliliği!
Ünlü oyuncu Elvin Levinler ile eşinin sıra dışı evliliği! Güzel oyuncu Elvin Levinler, 2017'de mimar Bülent Kocamanoğlu ile hayatını birleştirdi. Ancak çiftin evliliği alışılmışın dışına çıktı. Evlenmeden önce küçük bir ev tutan çift, çok sık seyahate çıktıkları için kısa sürede evlerini kapattı.
14.11.2020 Magazin
İzmir kaçamağı
İzmir kaçamağı Elvin Levinler, geçtiğimiz yıl Bodrum’da evlendiği eşi Bülent Kocamanoğlu’yla Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi.
12.11.2017 Magazin
Bebek yok
Bebek yok Elvin Levinler ile eşi Bülent Kocamanoğlu Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi.
10.11.2017 Magazin
Dijital medyaya  yoğunlaştım
Dijital medyaya yoğunlaştım Oyuncu Elvin Levinler, önceki gün eşi Bülent Kocamanoğlu’yla İstinyePark’da objektiflere takıldı.
7.10.2017 Magazin
Bebek mi geliyor?
Bebek mi geliyor? Oyuncu Elvin Levinler ile eşi Bülent Kocamanoğlu Zorlu AVM’de görüntülendi.
8.08.2017 Magazin
Dondurma telaşı
Dondurma telaşı Elvin Levinler ve eşi Bülent Kocamanoğlu, önceki akşam Arnavutköy’de el ele görüntülendi.
14.04.2017 Magazin
Donanma Komutanlığı'ndaki darbe girişimi davası kararına onama
Donanma Komutanlığı'ndaki darbe girişimi davası kararına onama Kocaeli'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığındaki eylemlere ilişkin yerel mahkemenin 44 sanık hakkındaki mahkumiyet ve 8 sanık hakkındaki beraat kararı, Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onandı.
6.05.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Kocamanoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent kocamanoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.