Bülent Emrah Parlak

Bülent Emrah Parlak

Son dakika bülent emrah parlak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bülent emrah parlak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bülent emrah parlak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Emrah Parlak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent emrah parlak gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 bülent emrah parlak haberi bulunmuştur. Tüm bülent emrah parlak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bülent Emrah Parlak'la görüntülenmişti Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı!
Bülent Emrah Parlak'la görüntülenmişti Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı! Oyuncu çift Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan’ın 4 yıllık evlilikleri sona erdi. 'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri çok konuşulmuştu.
1.12.2023 Magazin
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar Bülent Emrah Parlak, sabaha karşı gizemli bir kadınla Taksim sokaklarında sarmaş dolaş görüntülendi. Romantik anlar yaşayan ikili, birbirlerini öpücüklere boğdu. Bülent Emrah Parlak, evli olduğu dönemde eşine şiddet uyguladığı yönünde çıkan haberler ile de gündem olmuştu.
29.10.2023 Magazin
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi!
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi! Beş yıllık evliliklerini üç yıl önce sonlandıran oyuncu Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder'in kızları Lisa Parlak yedi yaşına bastı. Kızının doğum günü partisinden kareleri sosyal medya hesabından yayınlayan Parlak, esi eşiyle çekilen bir karesine de yer verdi.
28.05.2023 Magazin
1 Mayıs nerede kutlanacak, 1 Mayıs programı saat kaçta? 1 Mayıs İşçi Bayramı Maltepe mitingi 2022
1 Mayıs nerede kutlanacak, 1 Mayıs programı saat kaçta? 1 Mayıs İşçi Bayramı Maltepe mitingi 2022 1 Mayıs İşçi Bayramı nerede kutlanacak, 1 Mayıs programı nasıl olacak? 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı yarın Türkiye’nin dört bir yanında kutlanacak? 1 Mayıs tarihi yaklaştıkça, kutlamaların hangi illerde, nerede yapılacağı da sorgulanmaya başlandı. Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) ve birçok kuruluş İstanbul’daki 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlamalarını Maltepe Meydanı’nda düzenliyor.
30.04.2022 Gündem
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Uzun zamandır yoğun bakımda olan büyük usta vefatıyla sevenlerini yasa boğdu. Ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi.
31.08.2021 Magazin
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha!
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha! Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'e Cemal Hünal'ın ardından bir bomba isim daha dahil oldu.
24.02.2021 Magazin
Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, evli mi, biyografisi…
Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, evli mi, biyografisi… İbo Show’da bu hafta nostajı dolu saatler ile seyirci müziğe doyacak. Cumartesi akşamlarının en sevilen programlarından biri olan İbo Show’da 90’lar rüzgârı esecek. Birbirinden kıymetli sanatçıların ağırlandığı programda Burak Kut da yerini aldı. Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, biyografisi…
13.02.2021 Gündem
Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder boşandı!
Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder boşandı! 5 yıllık evliliklerinden bir kız çocukları olan Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder çifti bugün İstanbul 6. Aile Mahkemesi'nde görülen davayla boşandı. Duruşmada, Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder ve avukatları hazır bulundu. Gizli görülen celsede mahkeme, tarafların boşanmasına karar verdi.
28.07.2020 Magazin
Bülent Emrah Parlak, 'Arka Sokaklar'da
Bülent Emrah Parlak, 'Arka Sokaklar'da Kanal D’nin, 14 sezondur ekranda olan, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar', her Cuma akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor.
13.02.2020 Televizyon
'Türkiye'de hiç toplu taşıma kullanmadım'
'Türkiye'de hiç toplu taşıma kullanmadım' Başrolünü Esra Dermancıoğlu ve Halil Babür’ün paylaştığı 'Klan' oyunu, önceki gün Zorlu PSM Studio sahnesinde izleyicisiyle buluştu. Biletlerin günler öncesinden tükendiği oyunu; sanat camiasından Bülent Emrah Parlak, Nükhet Duru, Cansel Elçin ve Belçim Bilgin gibi ünlü isimler izledi.
30.10.2019 Magazin
Gökçe Bahadır'ın sırrı spor
Gökçe Bahadır'ın sırrı spor Erkan Kolçak Köstendil'in dört kıta, 13 ülkede oynadığı '12 Numaralı Adam' oyununun Türkiye turnesinin finali İstanbul'da yapıldı. Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen galaya; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Gökçe Bahadır, Leyla Lydia Tuğutlu, Bülent Emrah Parlak ve Bige Önal gibi birçok ünlü isim katıldı.
28.09.2019 Magazin
Ve İlker Kaleli konuştu: Artık ayıp oluyor
Ve İlker Kaleli konuştu: Artık ayıp oluyor Zorlu PSM’nin DOT iş birliğiyle hayata geçirdiği, Ajvide Lindqvist’in çok satan romanı ve senaryosunu da kaleme aldığı kült film “Let the Right One In”in sahne uyarlaması (Jack Thorne) “Bırak İçeri Gireyim”, önceki akşam Zorlu PSM’de perde açtı.
7.02.2019 Magazin
'Dünyanın sorunu erkek sorunu'
'Dünyanın sorunu erkek sorunu' Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'ye oyuncu Bülent Emrah Parlak konuk oldu.
30.10.2018 Magazin
Komedi festivali başlıyor
Komedi festivali başlıyor BKM, bu yıl kasım ayında üçüncü kez uluslararası komedi festivaline ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
28.09.2018 Magazin
Anıl Çelik ve Açelya Topaloğlu aşkı bitti mi?
Anıl Çelik ve Açelya Topaloğlu aşkı bitti mi? 'Erkenci Kuş' dizisinde rol alan oyuncu Anıl Çelik bir süredir meslektaşı Açelya Topaloğlu ile aşk yaşıyordu.
28.08.2018 Magazin
Tiyatro sahnesinde ‘evet’ dedi
Tiyatro sahnesinde ‘evet’ dedi Beş yıldır beraber olan Asena Tuğal ve Şahin Irmak çifti önceki gün mutluluğa ‘Evet’ dedi. İkili evlenmek için özellikle tiyatro sahnesini tercih ettiğini söyledi
22.07.2018 Magazin
Dev kadro yeniden bir arada
Dev kadro yeniden bir arada Bu hafta vizyona giren dokuz film arasında en çok dev oyuncu kadrosuyla Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz öne çıkıyor.
20.07.2018 Arşiv
Yılın bombası! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' yeni bölümlerle dönüyor...
Yılın bombası! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' yeni bölümlerle dönüyor... Ekranın efsane işlerinden biri olan ve birçok oyuncuyu şov dünyasına kazandıran 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekrana yeni bölümlerle geri dönüyor.
24.01.2018 Televizyon
Ünlü oyuncu ölümden döndü!
Ünlü oyuncu ölümden döndü! BKM'nin sevilen oyuncusu Bülent Emrah Parlak, bisikletiyle kuralları hiçe sayınca arabanın altında kalmaktan son anda kurtuldu.
18.09.2017 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar 17 Eylül Pazar günü Kanal D yayın akışı, eğlenceli komedi programı Kanal D Çocuk Kulübü ile başlayacak. Kanal D sabah yayın kuşağı Ankara’nın Dikmeni adlı yerli dizi ile devam edecek. Aşk Adası adlı yabancı sinema ve Magazin D Pazar’dan sonra, Ver Elini Aşk ve Meryem adlı yerli diziler Kanal D ekranlarında olacak. Canlı yayınlanacak Kanal D Haber’den sonra, sevilen dizi Çocuklar Duymasın ve Süper Magazin Kanal D akşam yayın kuşağında yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi Kanal D 9 Eylül Cumartesi günü yayın akışı, 06.15’te eğlenceli içeriklerin ve çeşitli sevilen çizgi filmlerin yayınlandığı Kanal D Çocuk Kulübü ile başlayacak, bir başka komedi programı yerli dizi Ankara’nın Dikmen’i ile devam edecek. Şans Kapıyı Kırınca adlı komedi dizisi ile süren yayın akışında, Magazin D ve Ver Elini Aşk gibi programlar da yayınlanacak. Akşam kuşağından önce Meryem ve Kanal D Haber yayınlanırken, akşam kuşağında tv’de ilk kez John Wick ve daha sonra Zorlu ikili adlı yabancı sinemalar yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar Kanal D’de bayramın 3. Günü 3 Eylül Pazar tarihli yayın akışı, sabah saat 05.30’da Kanal D Çocuk kulübü isimli programın yayınlanması ile başlayacak. Kanal D çocuk kulübünü takiben Ankara’nın Dikmeni adlı yerli dizi, Macera Avcıları Afrika’da ve Magazin D sabah kuşağında ekrana gelecek. Akşam kuşağında ise ana haberden sonra Robot Chappie adlı yabancı sinema Tv’de ilk kez ekrana gelecek. Kanal d akşam yayın kuşağı ise Çocuklar Duymasın dizisinin kolajı ile sona erecek.
29.09.2021 Gündem
Kanal d yayın akışında bugün neler var? 2 Eylül Cumartesi
Kanal d yayın akışında bugün neler var? 2 Eylül Cumartesi Kanal D’nin 2 Eylül Cumartesi tarihli yayın akışı, sabah 05.45 saatlerinde Kanal D çocuk kulübü isimli eğlenceli programın ekrana gelmesiyle başlıyor. Sabah kuşağı Kanal D’de Ankara’nın Dikmeni ve Macera Avcıları Güney Amerika’da gibi dizi ve filmler ile Magazin D’nin yayınlanmasıyla devam edecek. Akşam saatlerinde ise Kanal D Ana Haber’den sonra Efsane Yumruk adlı yabancı film ilk kez ekranlarda olacak, kanal d yayın akışı Aşkın Yaşı Yok adlı filmin yayınlanması ile sona erecek.
29.09.2021 Gündem
Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi
Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi Tv8 2 Eylül tarihli yayın akışı, Oynat Bakalım adlı sevilen program ile başlayacak. Tv8 sabah kuşağı yayın akışında daha sonra 1 Alp 3 Çocuk adlı program ve Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi filmi izleyebileceksiniz. Sabah kuşağı Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Magazin 8 adlı programlar ile devam ederken akşam yayın kuşağında yabancı sinema, 5’er Beşer adlı program, Ukrayna Türkiye A milli futbol maçı ve bir program ile sona erecek.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 1 Eylül Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 1 Eylül Cuma 1 Eylül 2017 Cuma tarihli Kanal D yayın akışı, sabahın erken saatlerinde Ankara’nın Dikmeni adlı komedi dizisinin tekrar yayınıyla başlıyor. Dizinin başrol oyuncusu ise başarılı oyuncu Bülent Emrah Parlak. Sabah kuşağında Ankara’nın Dikmeni’ni takiben 3 adet yabancı sinema yayınlanıyor. Akşam kuşağında ise saat 18.45’te yayınlanacak olan ana haberlerin sonrasında ise Herkül: Efsane Başlıyor Adlı Yabancı Sinema saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Emrah Parlak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent emrah parlak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.