Buğra Gülsoy

Buğra Gülsoy

Son dakika buğra gülsoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan buğra gülsoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını buğra gülsoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buğra Gülsoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buğra gülsoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 319 buğra gülsoy haberi bulunmuştur. Tüm buğra gülsoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahar dizisi bu akşam var mı? 23 Nisan Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm yayınlanacak mı?
Bahar dizisi bu akşam var mı? 23 Nisan Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm yayınlanacak mı? Bahar dizisi bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de Salı akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy'un yer aldığı Bahar geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Peki bu akşam Bahar yeni bölüm var mı? İşte 23 Nisan Show TV yayın akışı...
23.04.2024 Gündem
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? 9 Nisan Salı Bahar yeni bölüm neden yok? İşte Show Tv yayın akışı
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? 9 Nisan Salı Bahar yeni bölüm neden yok? İşte Show Tv yayın akışı Show Tv'de yayınlanan Bahar dizisi bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerinde olduğu MF Yapım imzalı Bahar, Salı günleri ekrana geliyordu. Geniş bir izleyiciye sahip olan Bahar 9 Nisan yeni bölümü yayınlanacak mı? Bahar bugün neden yok? İşte 9 Nisan Show Tv yayın akışı
9.04.2024 Magazin
Buğra Gülsoy'un eski eşi Nilüfer Gürbüz yeni aşkını ilan etti
Buğra Gülsoy'un eski eşi Nilüfer Gürbüz yeni aşkını ilan etti Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz, 6 sene önce nikah masasına oturmuştu. 'Evliliklerinde kriz yaşadıkları' haberleri ile gündeme gelen bir çocuk sahibi çift, geçtiğimiz sene ise boşanmıştı. Gürbüz, Şirin Ediger'in eski sevgilisi Bahadır Gürceer ile aşk yaşamaya başladığını duyurdu.
19.03.2024 Magazin
Bahar dizisi konusu nedir? Bahar: Uyanmaya Hazır mıısın ne zaman başlıyor? Bahar dizisi oyuncuları kimler?
Bahar dizisi konusu nedir? Bahar: Uyanmaya Hazır mıısın ne zaman başlıyor? Bahar dizisi oyuncuları kimler? Bahar dizisi için geri sayım başladı. Demet Evgar, Buğra Gülsoy'un başrollerinde olduğu dizi güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Show Tv'de yayınlanacak Bahar: Uyanmaya hazır mısın konusu nedir? Bahar dizisi oyuncuları kimler? İşte Bahar dizisi ile ilgili bilgiler
6.02.2024 Magazin
Buğra Gülsoy'a 'boşanma' sorusu!
Buğra Gülsoy'a 'boşanma' sorusu! Başarılı projelerde rol alan oyuncu ve yazar Buğra Gülsoy, önceki gün 6. Merzifon Kitap Fuarı'na katıldı. Yaklaşık bir saat sevenleriyle söyleyişi yapıp soruları cevaplayan Gülsoy, sonrasında ‘Luna’ adlı kitabının imza törenine geçti.
8.05.2023 Magazin
Nilüfer Gürbüz'e 'eski eş' soruları geldi, partiyi terk etti!
Nilüfer Gürbüz'e 'eski eş' soruları geldi, partiyi terk etti! Oyuncu Buğra Gülsoy ile 2018 yılında nikâh masasına oturan Nilüfer Gürbüz, beş yıllık evliliğini 1 Mart'ta anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Önceki akşam Mecidiyeköy'de bir mekanda gerçekleşen partiye katılan Gürbüz, basın mensuplarına görüntü vermek istemese de bu çabasında başarılı olamadı.
5.05.2023 Magazin
Evlilikleri 5 dakikada sona ermişti! Boşanma sonrası ilk paylaşım
Evlilikleri 5 dakikada sona ermişti! Boşanma sonrası ilk paylaşım Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz 2018 yılında dünyaevine girmişti. Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz, 5 yıllık evliliklerini 5 dakikada sona erdirdi. Geçtiğimiz gün boşanan çiftten bugün birlikte ilk kez poz geldi. İşte o paylaşım...
10.03.2023 Magazin
Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman boşanıyor mu? 'Dünyamdan çık git artık'
Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman boşanıyor mu? 'Dünyamdan çık git artık' Fotoğrafçı Mehmet Turgut ile söz yazarı ve caz yorumcusu Ada Sanlıman 5 yıllık ilişkilerini 6 ay önce evlilikle taçlandırmıştı.İddiaya göre çiftin evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor.
8.03.2023 Magazin
Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz’ün boşanma detayı belli oldu!
Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz’ün boşanma detayı belli oldu! Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ile 5 yıllık eşi Nilüfer Gürbüz cephesinden kötü haber geldi. Oyuncu Buğra Gülsoy, 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile nikah masasına oturmuştu. Nisan ayında 4 yaşına girecek olan Cem adında bir oğulları olan çifti boşandı. Çiftin boşanma protokolünün detayları ortaya çıktı.
8.03.2023 Magazin
Oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz tek celsede boşandı!
Oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz tek celsede boşandı! Yer aldığı projelerle adından söz ettiren Buğra Gülsoy ile 5 yıllık eşi Nilüfer Gürbüz cephesinden gelen boşanma iddiaları doğru çıktı. Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz dün gerçekleşen davada tek celsede boşandı.
1.03.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya 'Sonunda kavuştuk' diyerek paylaştı!
Nilperi Şahinkaya 'Sonunda kavuştuk' diyerek paylaştı! Diplomat olan babasının Cibuti'de olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, Levent Şahinkaya'ya kavuştu. Babasıyla yanak yanağa pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan Şahinkaya, "Sonunda kavuştuk" açıklamasında bulundu.
28.02.2023 Magazin
Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz çifti boşanıyor!
Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz çifti boşanıyor! Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ile 5 yıllık eşi Nilüfer Gürbüz cephesinden kötü haber geldi. Son zamanlarda oynadığı yapımlarla adından sıkça söz ettiren oyuncu Buğra Gülsoy, 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile nikah masasına oturmuştu. Nisan ayında 4 yaşına girecek olan Cem adında bir oğulları olan çift boşanıyor.
28.02.2023 Magazin
Hafsanur Sancaktutan tül elbisesiyle dikkat çekti!
Hafsanur Sancaktutan tül elbisesiyle dikkat çekti! 'Dünyayla Benim Aramda' dizisi Altın Kelebek'te 'En İyi İnternet Dizisi' ödülünü aldı. Dizisi ödül alan oyuncu Hafsanur Sancaktutan tarzıyla geceye damga vuran isimlerdendi. Bazı takipçileri güzel oyuncunun tülden elbisesini beğenirken bazısı ise elbisenin transparan olmasını eleştirdi.
5.12.2022 Magazin
Buğra Gülsoy eşi Nilüfer Gürbüz ile görüntülendi: 'Cemo bizi bekliyor'
Buğra Gülsoy eşi Nilüfer Gürbüz ile görüntülendi: 'Cemo bizi bekliyor' Son projesinde Demet Özdemir'le başrolü paylayan Buğra Gülsoy, önceki gün eşi Nilüfer Gürbüz ile Etiler'de görüntülendi. Ünlü çift, bir mekanda arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi.
12.11.2022 Magazin
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı!
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı! Oryantal Asena, sahnelere veda ettikten sonra gelinlik tasarımları yapmaya başladı.
7.11.2022 Magazin
Demet Özdemir’in partneri belli oldu!
Demet Özdemir’in partneri belli oldu! Demet Özdemir, Haftanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy'u buluşturan "Dünyayla Benim Aramda"nın Kenan'ı belli oldu. Rol için Metin Akdülder ile anlaşıldı.
20.03.2022 Magazin
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi?
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor 2022 All Star’da Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri. Geçen hafta sürgün adasına giden Survivor Mert, eleme potasından çıkarken, yeni bölümde Sude ile arasında aşk olduğu iddialarıyla yeniden gündem oldu. Adayı karıştıran olay sonrasında Survivor Mert Öcal’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Mert Öcal hangi dizilerde oynadı? İşte Survivor Mert hakkında merak edilenler…
30.01.2022 Magazin
Misafir dizisi final mi yapacak? Yeni sezonun iddialı dizilerinden Misafir bitiyor mu?
Misafir dizisi final mi yapacak? Yeni sezonun iddialı dizilerinden Misafir bitiyor mu? Misafir dizisi final mi yapacak? Fox TV'nin yeni dizisi Misafir için final kararı alındı. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un başrollerde oynadığı Misafir dizisi düşük reytingler nedeniyle ekrana veda edecek. Dizinin final tarihi de belli oldu. Peki, Misafir dizisi ne zaman final yapacak?
29.11.2021 Televizyon
Misafir dizisi uyarlama mı? Misafir hangi diziden uyarlama, konusu ve oyuncu kadrosu!
Misafir dizisi uyarlama mı? Misafir hangi diziden uyarlama, konusu ve oyuncu kadrosu! Misafir dizisi bu akşam FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Misafir'in ilk bölümünde 3 çocuklu ve eşini kaybetmiş Erdem'in (Buğra Gülsoy) evine davet ettiği misafir (Gece/Hazal Kaya) ile başlayan serüveni ekranlara gelecek. Peki, Misafir dizisi uyarlama mı, konusu nedir, oyuncuları kim? Misafir hangi diziden uyarlama?
11.11.2021 Televizyon
Misafir dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Misafir dizisi oyuncuları ve konusu!
Misafir dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Misafir dizisi oyuncuları ve konusu! Misafir dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Misafir bu akşam ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak. Travmatik bir çocukluk geçiren Gece ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem’in hikayesi anlatılacak. Peki, Misafir dizisi oyuncuları kimdir, Misafir dizisi konusu nedir? İşte Misafir dizisi konusu ve oyuncuları…
11.11.2021 Televizyon
Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy ilk kez buluştu!
Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy ilk kez buluştu! Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy'un aynı projede yer aldığı ortaya çıkmıştı. İki ünlü isim Fox TV'nin yeni sezon tanıtımında ilk kez bir araya geldi
19.09.2021 Magazin
Uyanış Büyük Selçuklu neden yok? Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm (26. Bölüm) bu akşam var mı, yayından kaldırıldı mı, ne zaman yayınlanacak?
Uyanış Büyük Selçuklu neden yok? Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm (26. Bölüm) bu akşam var mı, yayından kaldırıldı mı, ne zaman yayınlanacak? Ekranların sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden kötü haber... Yayıncı kanal yayın akışından çıkardı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin çekimlerine ara verildi. Peki, Uyanış Büyük Selçuklu neden bu akşam neden yok? Uyanış Büyük Selçuklu yayından kaldırıldı mı? Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bitti mi? İşte Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile ilgili flaş gelişme...
22.03.2021 Gündem
'Uyanış: Büyük Selçuklu' dünya çapında ses getirdi
'Uyanış: Büyük Selçuklu' dünya çapında ses getirdi İlk bölümüyle zirveye oturan TRT 1’in iddialı yapımı 'Uyanış: Büyük Selçuklu', uluslararası TV araştırma şirketi 'The Wit'in haftalık öne çıkanlar bölümü olan Daily Hits listesine giren tek Türk dizisi oldu.
5.10.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Buğra Gülsoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buğra gülsoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.