Gazete Vatan Logo

Misafir dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Misafir dizisi oyuncuları ve konusu!

Misafir dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Misafir bu akşam ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak. Travmatik bir çocukluk geçiren Gece ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem’in hikayesi anlatılacak. Peki, Misafir dizisi oyuncuları kimdir, Misafir dizisi konusu nedir? İşte Misafir dizisi konusu ve oyuncuları

Misafir dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Misafir dizisi oyuncuları ve konusu!

Misafir dizisi bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Misafir dizisi 11 Kasım Perşembe saat 20.00’de ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün oturduğu, senaryosunu Özge Aras’ın uyarladığı Misafir dizisi oyuncuları ve konusu dizinin başlamasına saatler kala yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İşte Misafir dizisi oyuncuları ve konusu!

MİSAFİR DİZİSİ KONUSU 

“Misafir”de; travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadın olan Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem’in (Buğra Gülsoy) umut dolu karşılaşma hikayesi konu alınacak.

MİSAFİR DİZİSİ OYUNCULARI 

“Misafir”in oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın yanı sıra Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi başarılı isimler de yer alıyor.