Bücür Cadı

Bücür Cadı

Son dakika Bücür Cadı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bücür Cadı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bücür Cadı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bücür Cadı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bücür cadı gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 bücür cadı haberi bulunmuştur. Tüm bücür cadı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan kızına kavuştu! 'İyi ki geldin'
Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan kızına kavuştu! 'İyi ki geldin' 90'lı yılların çocuk oyuncusu, Bücür Cadı dizisinin Zeliş'i Merve Erdoğan anne oldu. Kızıyla ilk fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.
10.09.2022 Magazin
'Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
'Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Bir döneme damgasını vuran 'Bücür Cadı' dizisinde canlandırdığı 'Zeliş' karakteriyle tanınan Merve Erdoğan, anne olacağını duyurmuştu. Oyuncu, şimdi de bebeğinin cinsiyetini açıkladı
5.05.2022 Magazin
"Bücür Cadı" dizisinin Zeliş’i Merve Erdoğan'dan güzel haber!
"Bücür Cadı" dizisinin Zeliş’i Merve Erdoğan'dan güzel haber! Merve Erdoğan, "Bücür Cadı" dizisinin Zeliş’i olarak tanındı. Oyuncu, ardından "Arka Sıradakiler" ile televizyon izleyicisinin hafızasına kazındı. Şimdilerde 3,5 aylık hamile Erdoğan, hamilelik haberinin gelmesiyle tüm dizi görüşmelerini durdurduğunu söyledi.
13.03.2022 Magazin
Oyuncu Merve Erdoğan nişanlandı
Oyuncu Merve Erdoğan nişanlandı Bir döneme damga vuran 'Bücür Cadı' dizisinde 'Zeliş' karakterini canlandıran oyuncu Merve Erdoğan, müzisyen Mert Carim ile nişanlandı. Erdoğan nişandan kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.
8.10.2020 Magazin
Seksenler dizisine katılan Cansın Özyosun kimdir? Can Özyosun kaç yaşındadır, nerelidir?
Seksenler dizisine katılan Cansın Özyosun kimdir? Can Özyosun kaç yaşındadır, nerelidir? TRT 1'den hafta için her gün ekrana gelen Seksenler dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. En son Deli Gönül dizisi ve Hadi Be Oğlum sinema filmiyle izleyiciyle buluşan Cansın Özyosun, Sibel karakterine hayat verecek. Peki, Cansın Özyosun kimdir?
28.01.2020 Gündem
Sinema filminde oynamak istiyor
Sinema filminde oynamak istiyor Tiyatro eğitimi alan ve Bücür Cadı dizisiyle adını duyuran, Merve Erdoğan şimdilerdeyse Sadri Alışık Tiyatrosu’nun sahnelediği Frankenstein oyununda yer alıyor. Erdoğan’la kariyeri ve gelecek planları üzerine sohbet ettik...
22.12.2017 Arşiv
İlk filminde başrolü kaptı!
İlk filminde başrolü kaptı! Güzel oyuncu Merve Erdoğan, kariyerindeki ilk sinema filminde, başrollerden biri olarak anlaştı...
13.09.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bücür Cadı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bücür cadı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.