Bu Tarz Benim

Bu Tarz Benim

Son dakika bu tarz benim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bu tarz benim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bu tarz benim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bu Tarz Benim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bu tarz benim gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.795 bu tarz benim haberi bulunmuştur. Tüm bu tarz benim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nil Anka kimdir? Nil Anka Ümmü Gülsüm mü, ‘Nil Anka mı deyim’ olayı nedir, neden gündem oldu?
Nil Anka kimdir? Nil Anka Ümmü Gülsüm mü, ‘Nil Anka mı deyim’ olayı nedir, neden gündem oldu? Sosyal medyada bir anda gündeme gelen "Nil Anka-Ümmügülsüm" olayı, kullanıcılar tarafından merak konusu oldu. Peki, Nil Anka gerçekte kimdir, Ümmügülsüm olayı nedir? ‘Nil Anka mı deyim’ sözü nereden geliyor, neden gündem oldu.
22.12.2023 Gündem
Nihal Candan kimdir, Bahar Candan Nihal Candan tutulandı mı? Bahar Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?
Nihal Candan kimdir, Bahar Candan Nihal Candan tutulandı mı? Bahar Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? Nihal Candan ve Bahar Candan ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Dilan ve Engin Polat'ın ardından kara para aklamak iddialarıyla gözaltına alınan Candan kardeşlerin hayatı, ne iş yaptıkları, yaşları ve ailelerine yönelik detaylar sorgulanıyor. Peki, Nihal Candan ve Bahar Candan kimdir, ne iş yapıyor, nereli?
14.11.2023 Gündem
İşte Benim Stilim ile tanınan Ayşegül Melisa Doğan estetik harikası çıktı!
İşte Benim Stilim ile tanınan Ayşegül Melisa Doğan estetik harikası çıktı! 2014-2015 yıllarında Bu Tarz Benim yarışmasıyla ünlenen Ayşegül Melisa Doğan, programda yarışan bir diğer isim olan Özlem Özden'le yaşadığı kavgalarla hafızalara kazınmıştı. Fenomen isim, yarışma sonrası bir dizi estetik operasyon geçirmişti. Doğan'ın yeni halini gören tanıyamıyor.
1.09.2022 Magazin
Survivor Ardahan'ın eski sevgilisi bakın kim çıktı!
Survivor Ardahan'ın eski sevgilisi bakın kim çıktı! Survivor All Star yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş, eski sevgilisi ile gündemde. Survivor Ardahan'ın, bir dönem Bu Tarz Benim yarışmacısı Tuğçe Ergişi ile aşk yaşadığını öğrenenler şoke oldu.
6.04.2022 Magazin
İdil Naz Kaluç sosyal medyayı sallıyor!
İdil Naz Kaluç sosyal medyayı sallıyor! Bu Tarz Benim ve Big Brother gibi yarışmalarla adını duyuran İdil Naz Kaluç, cesur pozlarıyla adından söz ettiriyor. 306 bin takipçisi olan Kaluç'un dekolteli paylaşımlarına yorum ve beğeni yağıyor.
10.01.2022 Magazin
Aycan-Nurcan Şencan kardeşlerinin şaşırtan değişimi
Aycan-Nurcan Şencan kardeşlerinin şaşırtan değişimi Bir dönem ekranlarda yayınlanan, moda yarışmasının birincileri Aycan-Nurcan Şencan kardeşlerin son halini görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı.
2.10.2020 Magazin
'Bu Tarz Benim' yarışmacısına şok! Ayşegül Melisa Doğan'ın 7 yıl hapsi isteniyor!
'Bu Tarz Benim' yarışmacısına şok! Ayşegül Melisa Doğan'ın 7 yıl hapsi isteniyor! 'Bu Tarz Benim' moda yarışmasında fenomen haline gelen Ayşegül Melisa Doğan, alkollü araç kullanırken polise yakalandı. Arkadaşından çaldığı ehliyete ceza kestirince Doğan'a hırsızlık suçuyla dava açıldı
7.04.2020 Magazin
Nihal'in farklı tarzı! Pantolonu olay oldu...
Nihal'in farklı tarzı! Pantolonu olay oldu... Bir dönem Bu Tarz Benim ve Survivor'da yarışmacı olan Nihal Candan, giydiği pantolonla sosyal medyada gündem oldu.
8.04.2019 Magazin
Nur Bozar bakın şimdi ne yapıyor?
Nur Bozar bakın şimdi ne yapıyor? Bir döneme damga vuran 'Bu Tarz Benim'in en ünlü yarışmacısı Nur Bozar şimdilerde ne yapıyor?
30.03.2017 Magazin
Ivana Sert resmen kovuldu! Sebebi belli oldu
Ivana Sert resmen kovuldu! Sebebi belli oldu TV8'de ekrana gelen İşte Benim Stilim'in jüri üyelerinden Ivana Sert, kovuldu. İşte Ivana Sert'in İşte Benim Stilim'den kovulma sebebi ve Ivana Sert kimdir sorusunun cevabı...
10.03.2017 Televizyon
Ceyda Kırıcı kimdir? Popüler gelin adayı Ceyda kaç yaşında?
Ceyda Kırıcı kimdir? Popüler gelin adayı Ceyda kaç yaşında? Geçtiğimiz sezon Kısmetse Olur'da gelin adayı olarak yer alan Ceyda Kırıcı'nın hayatı merak ediliyor. Polemikleriyle gündeme gelen Ceyda Kırıcı şimdi ne yapıyor? İşte eski gelin adayı Ceyda Kırıcı kimdir sorusunun cevabı...
29.09.2021 Gündem
Ebru Akel kimdir?
Ebru Akel kimdir? Ebru Akel bir süredir gözlerden uzak bir yaşantı sürdürüyor. Ekranların bir dönemler aşina olduğu Ebru Akel'in özel hayatı oldukça merak ediliyor. Yeni bir programa başlaması gündemde olan güzel isim Ebru Akel hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik...
29.09.2021 Gündem
İşte Ayşenur Balcı'nın oyuncu sevgilisi
İşte Ayşenur Balcı'nın oyuncu sevgilisi Show TV'nin bir dönem reyting rekorları kıran programı 'Bu Tarz Benim' ile ünlenen Ayşenur Balcı, yeni bir aşka yelken açtı.
28.01.2017 Magazin
Kısmetse Olur haftanın finalinde hangi isim elendi? Tuğçe Ergişi kimdir?
Kısmetse Olur haftanın finalinde hangi isim elendi? Tuğçe Ergişi kimdir? Kısmetse Olur 26 Aralık Pazar ekranlara gelen final bölümü ile nefesleri kesti. Seda Akgül'ün sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur haftanın finalinde elenen isimler belli oldu. Kısmetse Olur'a yeni katılan Tuğçe Ergişi'ye ilişkin tüm detayları sizler için derledik...
29.09.2021 Gündem
'Rüzgar' tersine döndü!
'Rüzgar' tersine döndü! Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, 3...
8.11.2016 Magazin
Kendi stilim
Kendi stilim Rüzgar Erkoçlar geçtiğimiz gün Nişantaşı City’s’de arkadaşlarıyla yemek yedi...
16.10.2016 Magazin
Kemal için dua edin!
Kemal için dua edin! Merdivenden düşen Kemal Doğulu’nun ağır depresyon geçirdiği öğrenildi. Kardeşi Kadir Doğulu, “Durumu kritik, onun için dua edin” çağrısı yaptı.
16.06.2016 Magazin
Nur Bozar kimdir?
Nur Bozar kimdir? İşte Benim Stilim yarışmasının dikkat çekmeyi başaran isimlerinden Nur Bozar kimdir? Özel hayatı fazlasıyla merak edilen başarılı isim Nur Bozar hakkında bilinmeyenleri sizin için derledik. İşte Nur Bozar ayrıntıları ve merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde...
26.04.2016 Magazin
Nur Bozar ilk kez konuştu
Nur Bozar ilk kez konuştu Bu Tarz Benim' yarışması ile hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşa Nur Bozar, Renkli Sayfalar'a konuk oldu hakkında merak edilenleri anlattı...
25.04.2016 Magazin
Ivana Sert kimdir?
Ivana Sert kimdir? Yarışma programlarında ki juri üyeliği ile hayran kitlesinde büyük bir artış yaşanan Ivana Sert kimdir? Bu akşam yayınlanacak Beyez Show'a konuk olacak olan güzel isim Ivana Sert'in özel hayatı fazlasıyla merak edilen konular arasında. İşte güzel isim Ivana Sert hakkında tüm bilinmeyenler...
22.04.2016 Magazin
Bugün TV8'de hangi yarışmalar ve programlar var? İşte TV8 yayın akışı
Bugün TV8'de hangi yarışmalar ve programlar var? İşte TV8 yayın akışı TV8 yayın akışında 31 Mart günü neler var? TV8'in bugünkü canlı yayın akışını sizler için derledik. İzleyiciler bugün TV8'de neler olduğunu merak ediyor. İşte TV8'de yer alacak programlar, yarışmalar ve diziler...
31.03.2016 Magazin
Survivor’da büyük sürpriz! Bu hafta elenen isim belli oldu
Survivor’da büyük sürpriz! Bu hafta elenen isim belli oldu Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor'da bu hafta elenen isim Nihal oldu.
30.03.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bu Tarz Benim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bu tarz benim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.