Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur haftanın finalinde hangi isim elendi? Tuğçe Ergişi kimdir?

Kısmetse Olur 26 Aralık Pazar ekranlara gelen final bölümü ile nefesleri kesti. Seda Akgül'ün sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur haftanın finalinde elenen isimler belli oldu. Kısmetse Olur'a yeni katılan Tuğçe Ergişi'ye ilişkin tüm detayları sizler için derledik...

Kısmetse Olur haftanın finalinde hangi isim elendi? Tuğçe Ergişi kimdir?

Kısmetse Olur reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. 25 Aralık Pazar ekranlara gelen Kısmetse Olur haftanın finalinde eve veda eden isim Turgay oldu. Turgay'ın elenmesi ile Kısmetse Olur evinde küçük çaplı bir şok yaşandı. Kısmetse Olur haftanın finalinde ayrıca öldülün sahibi belli oldu...

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLA

KISMETSE OLUR'DA ÖDÜLÜN SAHİBİ KİM OLDU?

Kımsetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Adnan ve Rabia arasında yapılan oylama sonucunda 10 bin TL'lik çekin sahibi Rabia oldu. Rabia'nın çeki almasıyla gelinler evi koruma altına alındı ve Aycan elenmekten son anda kurtuldu. Kısmetse Olur'da bu hafta Turgay elendi.

Gelin adayları oryantal şov yapıyor!
Kısmetse Olur'da gelinler evine verilen müzikle eğlenceli anlar yaşanıyor! Gelin adayları dans ederek stres atıyor!
Kaan ve Turgay arasında Sibel krizi!
Kaan ve Sibel'in yakınlaşmasından sonra Turgay ne tepki verecek? Sibel, Kaan'dan etkileniyor mu?
Onur, Aycan'ı affedecek mi?
Onur ve Aycan arasındaki kıskançlık krizi tartışmalara sebep oluyor! Aycan, Sibel'i neden kıskanıyor?
Adnan ve Onur'dan eğlenceli taklitler!
Adnan ve Onur, yaşlandıklarında nasıl olacaklarını taklit edince evde kahkahalar yükseldi... Didem ve Aycan, Adnan ve Onur'un bu hallerine ne tepki verdi?

Haberin Devamı

TUĞÇE ERGİŞİ KİMDİR?
1989 İstanbul doğumlu olan Tuğçe Ergişi, Tiyatro Bölümü mezunudur. Özellikle renkli giyinmeyi seven ve giysilere çok düşkün olan Tuğçe Ergişi’nin evinde gardroplarla çevrili giyinmek için özel bir odası bulunuyor. 2014 yılında “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katılan isminden söz ettiren Tuğçe Ergişi, Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmada Ayşenur Balcı, Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Özlem Özden, Roza Şake, Nur Bozar, Sara Ayşem Koçoğlu, Meltem Keklik ile yarıştı.

Haberin Devamı