Brıcs

Brıcs

Son dakika BRICS haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BRICS ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BRICS haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brıcs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brıcs gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 brıcs haberi bulunmuştur. Tüm brıcs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu'nda Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Hemen her hafta savunma sanayi alanında gurur verici bir haber alıyoruz. Kısa süre önce Milli Muharip Uçağımız KAAN'la ilgili müjdemizi paylaşmıştık. İnşallah 2023 senesi bitmeden uçağımızın havalandığını göreceğiz'' dedi.
30.08.2023 Gündem
Putin'den şartlı tahıl anlaşması onayı
Putin'den şartlı tahıl anlaşması onayı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması’na ilişkin “Yükümlülükler gerçek anlamda yerine getirilirse tahıl anlaşmasına geri dönmeye hazırız.” dedi.
22.08.2023 Dünya
İsrail basınından dikkat çeken analiz: Netanyahu, Erdoğan'ı yalnızca kıskanabilir
İsrail basınından dikkat çeken analiz: Netanyahu, Erdoğan'ı yalnızca kıskanabilir İsrail merkezli Haaretz gazetesi yayınladığı analiz haberinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu karşılaştırarak “Netanyahu, Erdoğan'ı yalnızca kıskanabilir” ifadelerine yer verdi.
25.07.2023 Dünya
Putin: Kolektif Batı nükleer bileşenli silahlar kullanmaya başladığında karşılık vereceğiz
Putin: Kolektif Batı nükleer bileşenli silahlar kullanmaya başladığında karşılık vereceğiz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Kolektif Batı nükleer bileşenli silahlar kullanmaya başladığında karşılık vereceğiz" dedi.
21.03.2023 Dünya
Rusya: G20 zirvesinde Türkiye ile doğal gaz iş birliği ve tahıl ihracatının geliştirilmesiyle ilgili duyuru yapacağız
Rusya: G20 zirvesinde Türkiye ile doğal gaz iş birliği ve tahıl ihracatının geliştirilmesiyle ilgili duyuru yapacağız Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek G20 Liderler Zirvesinde Türkiye ile gaz iş birliğinin geliştirilmesi, tahıl ve gübre tedarikinin organize edilmesiyle ilgili bir dizi özel girişimin duyurulmasının planlandığını açıkladı.
10.11.2022 Ekonomi
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: ABD öncülüğündeki kolektif batı Rusya'yı savaş alanında yenmeye çalışıyor
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: ABD öncülüğündeki kolektif batı Rusya'yı savaş alanında yenmeye çalışıyor Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu için ABD’de bulunan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "ABD öncülüğündeki kolektif batı Rusya'yı savaş alanında yenmeye çalışıyor" ifadelerini kullanarak, “ABD ve müttefikleri, jeopolitik hedefleri uğruna Ukrayna'yı feda etmeye hazır” dedi.
21.09.2022 Dünya
Lavrov: Hafter'in devlet başkanlığı ilanını Rusya onaylamıyor
Lavrov: Hafter'in devlet başkanlığı ilanını Rusya onaylamıyor Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Hafter'in devlet başkanlığı ilanını Rusya'nın onaylamadığını açıkladı.
28.04.2020 Dünya
Putin duyuru: Türkiye ile anlaştık
Putin duyuru: Türkiye ile anlaştık Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yoğun temas içerisinde olduklarını belirterek, "Belirli örgütlere dair çeşitli endişeleri olduğunu biliyorum. Türk tarafı, çalışma ve fiili seviyede Rus meslektaşlarına bölgedeki durumlara dair endişelerini iletecek. Eğer gerçekten bazı ihlaller görürsek buna fiili olarak reaksiyon göstermeye hazırız." dedi.
14.11.2019 Dünya
Erdoğan ve Putin'in görüşme trafiği hız kesmiyor
Erdoğan ve Putin'in görüşme trafiği hız kesmiyor Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 2018'deki 7 baş başa, 18 telefon görüşmesinin ardından 2019'un ilk görüşmesini yarın gerçekleştirecek.
22.01.2019 Dünya
Afrika 2018’de barıştı
Afrika 2018’de barıştı Afrika’nın farklı köşelerindeki siyasi, insani ve ekonomik krizler bu yıl da devam etmesine rağmen, kıtada 2018’e damga vuran gelişmelerin başında barış anlaşmaları geldi.
29.12.2018 Dünya
Enerji Bakanı Dönmez tarih verdi
Enerji Bakanı Dönmez tarih verdi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TürkAkım Projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez TürkAkım'da ilk gaz akışının 2019 yılı sonunda gerçekleşeceğini söyledi.
19.11.2018 Ekonomi
Erdoğan’dan Birleşmiş Milletler zirvesinde 6 mesaj
Erdoğan’dan Birleşmiş Milletler zirvesinde 6 mesaj Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda hitap edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye, terörle mücadelede işbirliği, mülteci sorununda yük paylaşımı, ticaret savaşları Filistin ve BM’de yapısal reform konularında kritik mesajlar verecek
23.09.2018 Gündem
Amerika’dan koptuk  Rusya’ya yakınlaştık
Amerika’dan koptuk Rusya’ya yakınlaştık Optimar araştırma şirketinin anketine göre Türk halkının yüzde 28.8’i Rusya’ya kendisini yakın hissederken; aynı oran ABD için 9.9 olarak açıklandı. Anket, ABD’nin Türkiye ekonomisini hedef alan yaptırımlarının hız kesmediği bir dönemde kamuoyunun Türk dış politikasına destek verdiğini ortaya koydu.
6.09.2018 Dünya
İlklerin başkanı!
İlklerin başkanı! Recep Tayyip Erdoğan… 2007’deki anayasa değişikliğinin ardından halkın iradesiyle seçilen ilk cumhurbaşkanı oldu, 28 Ağustos 2014’te göreve başladı. 24 Haziran’daki seçimlerde de yeni sistemin ‘ilk başkanı’ seçildi. Devletin zirvesinde 4. yılını geride bırakırken, birçok ilke imza attı
27.08.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devletin zirvesindeki 4. yılı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devletin zirvesindeki 4. yılı Türkiye'nin doğrudan halk iradesiyle seçilen ilk cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devletin zirvesindeki 4. yılını geride bıraktı.
27.08.2018 Siyaset
Dünya dolara karşı birleşiyor!
Dünya dolara karşı birleşiyor! ABD’nin doları küresel tehdit unsuru olarak kullanması, dünyada dolara olan güveni sarstı. Alternatif ödeme planı üzerinde çalışan ülkeler, yeni bir küresel transfer sistemi oluşturacaklarını açıkladı.
23.08.2018 Dünya
Rus yetkiliden dolara alternatif yeni para birimi açıklaması
Rus yetkiliden dolara alternatif yeni para birimi açıklaması Rus parlamentosunun alt kanadı Duma'nın Finansal Piyasalar Komitesi Başkanı Anatoly Aksakov, baskı aracı olarak ABD dolarının kullanımının yeni küresel para biriminin oluşmasına yol açacağını söyledi.
16.08.2018 Ekonomi
Türkiye’den 5 maddelik İdlib planı
Türkiye’den 5 maddelik İdlib planı BBC Türkçe ve Şark’ul Evsat gazetesinin iddiasına göre giderek kördüğüme dönen İdlib için Türkiye, Soçi toplantısı öncesi Rusya’ya bir yol haritası sundu ve 5 maddelik teklifte bulundu
13.08.2018 Gündem
Çin medyasından Erdoğan'a çağrı!
Çin medyasından Erdoğan'a çağrı! Türkiye ve ABD ilişkilerinin krize dönüştüğünü vurgulayan Çin medyası, "Türkiye BRICS'e katılarak uluslararası arenada kendini kanıtlamak istiyor. BRICS'de Türkiye'nin küresel etkisini artırmaya yardım edecek potansiyele sahip" yorumunda bulundu.
3.08.2018 Dünya
NATO ülkesine ilk yaptırım
NATO ülkesine ilk yaptırım Papaz Brunson’un serbest bırakılmamasını gerekçe gösteren ABD, iki Türk bakan için yaptırım kararı aldı. Ankara’nın tepki gösterdiği siyasi yaptırım kararı, NATO tarihinde bir ilk oldu
2.08.2018 Gündem
İran ve Rusya'dan Türkiye'ye destek açıklaması
İran ve Rusya'dan Türkiye'ye destek açıklaması Rusya Parlamentosunun alt kanadı Dumanın Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkan Yardımcısı Aleksey Çepa, ABD'nin iki Türk bakana yönelik yaptırım kararını eleştirdi. İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif de ABD yaptırımlarını yasa dışı olarak tanımladı
2.08.2018 Dünya
MÜSİAD Başkanı: Kurda 4.30'un üstü köpük
MÜSİAD Başkanı: Kurda 4.30'un üstü köpük Dolar/TL'deki son dönem hareketlerini yorumlayan MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, "Kurda maksimum seviyenin 4.30 olduğunu düşünüyoruz. Bunun üstü köpük" dedi. Kaan, faiz konusunda özellikle hassas olduklarını belirterek, "Birilerinin faizle piyasaya ayar vermesini doğru bulmuyoruz" ifadesini kullandı.
30.07.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan belediye başkanı adayları ile ilgili flaş sözler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan belediye başkanı adayları ile ilgili flaş sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yerel seçimlerde partinin salt oyu ile iş yürümez. Burada belediye başkan adaylarının kişilikleri de çok önemlidir. Çünkü öyle insanlar var ki bakıyorsunuz ciddi bir karşılığı var. O, aşıp geçiyor" dedi.
29.07.2018 Siyaset
ABD bizi kaybeder!
ABD bizi kaybeder! ABD’nin son olarak rahip Brunson gerekçesi ile Türkiye’ye yaptırım uygulama tehditlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şunu da bilmeleri lazım: Biz göbeğimizden Amerika’ya bağlı değiliz. ABD, bu tavrı değiştirmez ise, Türkiye gibi güçlü ve samimi bir ortağı kaybedeceğini de unutmamalı” diye yanıt verdi
29.07.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Afrika ziyareti' değerlendirmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Afrika ziyareti' değerlendirmesi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10'uncu  Brezilya-Rusya-Hindistan-Çin-Güney Afrika (BRICS) Zirvesi'ni ve Güney Afrika ziyaretini değerlendirdi.
28.07.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Brıcs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brıcs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.