Bozova

Bozova

Son dakika Bozova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bozova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bozova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bozova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bozova gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 bozova haberi bulunmuştur. Tüm bozova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde siyasi partilerin 21 seçim bölgesinde yaptığı 22 itirazı karara bağladı.
12.04.2024 Gündem
Şanlıurfa'da feci kaza! Aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti
Şanlıurfa'da feci kaza! Aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde otomobil ile kamyon çarpıştı. Korkunç kazada polis memuru Batuhan Akar ile eşi Halime Akar olay yerinde hayatını kaybetti. Çiftin çocukları Tunahan Akar ve Umay Akar ise hastanede hayatını kaybetti. Polis memurunun ailesi ile bayram tatili için memleketlerine gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.
5.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Şanlıurfa’da 2 katlı ev çöktü! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Şanlıurfa’da 2 katlı ev çöktü! Çok sayıda ölü ve yaralı var Şanlıurfa’nın Bozova ilçe kırsalındaki 2 katlı bir evin çökmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı.
1.02.2024 Gündem
Düğün sevinci faciaya dönüştü! 2 ölü, 1 yaralı, 1 kayıp
Düğün sevinci faciaya dönüştü! 2 ölü, 1 yaralı, 1 kayıp Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde düğüne giderken sulama kanalına devrilen otomobildeki 2 kişi boğularak hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralı olarak kurtuldu. Kayıp 1 kişiyi arama çalışması devam ediyor.
6.05.2023 Yaşam
Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi?
Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi? Kahramanmaraş merkezli olup 11 ili etkileyen, 50 binden fazla can kaybına sebep olan depremlerin ardından artçı depremler korkutmaya devam ediyor. Uzmanlar sık sık Türkiye’nin deprem bölgesi olduğun hatırlatırken Bozova fayına da dikkat çekiyor. Peki, Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi?
31.03.2023 Gündem
3 bakan son durumu açıkladı: Sel felaketinde can kaybı 20'ye yükseldi
3 bakan son durumu açıkladı: Sel felaketinde can kaybı 20'ye yükseldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa'da açıklama yaptı. Bakanlar, afet bölgesindeki son durumu ve alınan önlemleri açıkladı.
20.03.2023 Gündem
Bakan Soylu: Şanlıurfa ve Adıyaman'da can kaybı 18'e yükseldi
Bakan Soylu: Şanlıurfa ve Adıyaman'da can kaybı 18'e yükseldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şanlıurfa'da 16, Adıyaman'da 2 olmak üzere sel felaketinde 18 kişi hayatını kaybetti" açıklamasını yaptı.
17.03.2023 Gündem
Sel suları Hilvan - Bozova yolunu yuttu
Sel suları Hilvan - Bozova yolunu yuttu Şanlıurfa’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Siverek, Hilvan, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile kent merkezinde sağanak yağış sele dönüştü. Yağış dolayısıyla birçok ev ve işyeri su altında kaldı. Ev ve işyerlerine giren sular vatandaşlar ve belediye ekiplerince tahliye edildi.
15.03.2023 Vatan TV
Şanlıurfa'da sel suları köprüyü bir anda yıktı!
Şanlıurfa'da sel suları köprüyü bir anda yıktı! Selin vurduğu Şanlıurfa'da sel sularının adeta yuttuğu Hilvan - Bozova yolu, cep telefonu ile görüntülendi.
15.03.2023 Yaşam
Doç. Dr. Tekin: Bölgede büyük bir depremin uzun süre yaşanmayacağını düşünüyoruz
Doç. Dr. Tekin: Bölgede büyük bir depremin uzun süre yaşanmayacağını düşünüyoruz Adıyaman Üniversitesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Uzaktan Algılama Merkez Müdürü Doçent Doktor Senem Tekin, "Bu kadar büyük enerji boşalmasının bizler jeoloji mühendisleri olarak 6, 6.5 ve daha üzerinde bir depreme artık bu bölgelerde uzun süre yaşanmayacağını düşünüyoruz’ ’dedi.
27.02.2023 Gündem
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı!  Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı! Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar Şanlıurfa’da çekildi. TOKİ tarafından açıklanan kura takvimine göre bugün Şanlıurfa ve Van’da TOKİ kurası heyecanı yaşandı. Canlı yayında yapılan kura çekilişleri sonrasında isim listeleri de belli oldu. Peki, Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
13.11.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyarette bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.
18.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Kuzenlerin 'arazi' kavgası: 1 ölü, 4 yaralı
Kuzenlerin 'arazi' kavgası: 1 ölü, 4 yaralı Şanlıurfa'da, arazi anlaşmazlığından husumetli amca çocuklarının silahlı kavgasında Hasan Hurma (22) hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
28.08.2022 Yaşam
Piknik faciasında ölü sayısı 3’e yükseldi
Piknik faciasında ölü sayısı 3’e yükseldi Şanlıurfa’da piknik faciasında boğularak hayatını kaybeden baba ve kızının ardından, durumu ağır olan Mehmet Kahraman da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
24.08.2022 Yaşam
Piknikte aile faciası! Kurtarmaya çalıştığı kızıyla birlikte boğuldu
Piknikte aile faciası! Kurtarmaya çalıştığı kızıyla birlikte boğuldu Şanlıurfa'da Serdal Karaman (40), serinlemek için Atatürk Barajı Gölü'ne giren çocukları Mehmet Karaman (13) ile Esra Karamanın (15) boğulduğunu düşünerek suya atladı. Baba- kız hayatını kaybederken, Mehmet ise hastanede tedaviye alındı. 
21.08.2022 Yaşam
Serinlemek için girdiği baraj gölünde boğuldu
Serinlemek için girdiği baraj gölünde boğuldu Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde serinlemek için Atatürk Barajı Gölü'ne giren Murat Pelek (19), yaşamını yitirdi.
17.07.2022 Yaşam
Antalya'da korkunç olay! 3 kişi yanarak can verdi
Antalya'da korkunç olay! 3 kişi yanarak can verdi Antalya’nın Korkuteli ilçesinde tır ve kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yanarak yaşamını yitirirken, 1 kişi ise ağır yaralandı. Yaralı, hava ambulansı ile Antalya’ya sevk edildi.
14.07.2022 Yaşam
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
PKK'nın sözde sorumlusu Ferhat Tunç öldürüldü!
PKK'nın sözde sorumlusu Ferhat Tunç öldürüldü! PKK'nın sözde Gap-Rıha Eyalet Sorumlusu Rubar kod adlı Ferhat Tunç, Emniyet, İstihbarat, Havacılık ve PÖH'lerin operasyonuyla etkisiz hale getirildi.
7.12.2021 Gündem
Halk süpürme tekniğiyle aşılanıyor
Halk süpürme tekniğiyle aşılanıyor Türkiye’nin korona virüs aşılanma oranı düşük illeri arasında yer alan Şanlıurfa’da 102 ekipten oluşan 300 sağlık çalışanı, süpürme tekniğiyle aşılama çalışmaları yapıyor.
5.12.2021 Sağlık
Cinayet şüphelisi gelin arabasında yakalandı!
Cinayet şüphelisi gelin arabasında yakalandı! Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yaylım ateşine tuttukları otomobilde Bedih Zenciroğlu'nu (48) öldürüp, oğlu İbrahim Zenciroğlu'nu (22) da yaralayan şüphelilerden biri düğün için süslenen gelin arabasında, diğeri ise gizlendiği çiftlik evinde yakalandı.
3.11.2021 Gündem
Okul servisleri ile ilgili korkunç gerçek!
Okul servisleri ile ilgili korkunç gerçek! Afyonkarahisar ve Şanlıurfa’da 6 öğrencinin hayatını kaybettiği servis kazalarının ardından, öğrenci servislerinin güvenliği yeniden gündeme geldi.
16.10.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bozova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bozova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.