Boşandı

Boşandı

Son dakika boşandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boşandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boşandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boşandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boşandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.723 boşandı haberi bulunmuştur. Tüm boşandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Yargı'nın Ertuğrul'u Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz
Yargı'nın Ertuğrul'u Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı 'Yargı' dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu
24.03.2024 Magazin
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir?
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir? Dördüncü kez kansere yakalanan ve uzun süredir tedavisi devam eden ünlü oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Bahar Öztan'ın çocuğu var mı? Bahar Öztan'ın oğlunun adı ne, babası kim, Bahar Öztan'ın eski eşi Yavuz Çolak kimdir?
22.03.2024 Magazin
Mesut Akusta ve Şafak Özbir’in yedi yıllık evliliği bitti! Eski eşin paylaşımı gündem oldu
Mesut Akusta ve Şafak Özbir’in yedi yıllık evliliği bitti! Eski eşin paylaşımı gündem oldu En son TRT’de yayınlan 'Yürek Çıkmazı' adlı yapımda yer alan Mesut Akusta, yedi yıl önce evlendiği Şafak Özbir ile boşandı. İkilinin tek celsede biten davasının ardından, Şafak Özbir sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
22.03.2024 Magazin
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu Antalya'da tartıştığı 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) av tüfeğiyle başına ateş edip öldüren İbrahim Güzelçolak (49) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
21.03.2024 Gündem
Esra Erol'un görümcesi Şafak Özbir Mesut Akusta ile boşandı
Esra Erol'un görümcesi Şafak Özbir Mesut Akusta ile boşandı 2yılında dünya evine giren oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir’in yedi yıllık evliliği tek celsede sona erdi.
21.03.2024 Magazin
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi Konyalı 3 çocuk babası Hüseyin A. (42), 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla noktaladıktan sonra komşularının, çocuklarına DNA testi yaptırmasını söylemesi üzerine babalık davası açtı. Adli Tıp Kurumu'nun DNA test sonuçlarında ise Hüseyin A.’nın, çocuklarından 2’sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Hüseyin A., “15 yaşındaki oğlum benden çıktı. 12 ve 9 yaşlarındaki kız çocuklarının biyolojik babasının ben olmadığım netleşti. Eski eşime DNA test sonuçlarından sonra ‘Çocukların babası kim?’ diye sorduğumda, ‘Senin kuzenin M.K.’, diye cevap verdi” dedi.
14.03.2024 Gündem
Adana'da başhekim yardımcısı kadın, eski eşi tarafından öldürüldü
Adana'da başhekim yardımcısı kadın, eski eşi tarafından öldürüldü Adana'da devlet hastanesinde başhekim yardımcısı olan kadın, ayrıldığı eşi tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.
9.03.2024 Adana
Doğuş apar topar ameliyata alındı! Sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Doğuş apar topar ameliyata alındı! Sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Şarkıcı Doğuş, geçtiğimiz günlerde böbreğinde 12 santimlik bir kist olduğunu öğrenmişti. Ünlü isim apar topar ameliyata alındı. Azerbaycan'da bıçak altına yatan ve sağlık durumu merak edilen Doğuş, hastane odasından paylaşım yaptı.
29.02.2024 Magazin
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu İzmir'in Konak ilçesinde, yaklaşık 1 ay önce Tarihi Asansör yakınında bir hurdacı tarafından bulunan insan iskeleti, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testinin ardından, 28 Temmuz 2022'de boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan'ı (31) öldürdükten sonra ortadan kaybolan Deniz Özarslan'a (36) ait olduğu ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
Şarjör değiştirip 25 el ateş etti! Suç makinesi cani adama film gibi operasyon
Şarjör değiştirip 25 el ateş etti! Suç makinesi cani adama film gibi operasyon Kağıthane'de 8 yıl önce boşandığı eski eşini, evden eşyalarını aldığı esnada bahçede sıkıştırarak şarjör de değiştirip silahla 25 el ateş açarak ağır yaralayan cani koca, film gibi bir operasyonla yakalandı.
19.02.2024 Gündem
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
Hamdi Alkan'dan Selen Görgüzel açıklaması! 'Herkes kendi yolunda'
Hamdi Alkan'dan Selen Görgüzel açıklaması! 'Herkes kendi yolunda' Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ve 2014 yılında Roma'da hayatını birleştirdiği Selen Görgüzel Mart 2022'de boşandı. Alkan, ayrılık sonrası eski eşiyle ilişkisi ve özel hayatı hakkında konuştu.
8.02.2024 Magazin
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
Yıllar sonra gelen itiraf! Ailemiz Füsun Erbulak yüzünden dağıldı...
Yıllar sonra gelen itiraf! Ailemiz Füsun Erbulak yüzünden dağıldı... Yazar, oyuncu ve gazeteci Ayşe Erbulak yıllar sonra şaşırtan bir açıklama yaptı. Erbulak, babası Altan Erbulak’ın annesi Altan Aşkın’ı oyuncu Füsun Erbulak’la aldattığını ve ailesinin bu yüzden dağıldığını açıkladı.
23.01.2024 Magazin
Eşinin öldürdüğü Ezgi'nin annesi: Katilin yakalanması için yaşıyorum
Eşinin öldürdüğü Ezgi'nin annesi: Katilin yakalanması için yaşıyorum İzmir'in Konak ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Zerkin'i (31) tabanca ile öldürüp kaçan Deniz Özarslan (36), 513 gündür yakalanamadı. Ezgi'nin annesi Ziynet Zerkin (60), "Ateş düştüğü yeri yakıyor. Kızımın katilinin son nefesime kadar peşinde olacağım ve yakalanması için yaşıyorum. Öfkeliyim, öfkem dağlardan büyük" dedi.
6.01.2024 Gündem
Beren Saat - Kenan Doğulu boşandı mı? Çarpıcı açıklama geldi
Beren Saat - Kenan Doğulu boşandı mı? Çarpıcı açıklama geldi Oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu, iki yıllık birlikteliğin ardından Temmuz 2014'te Los Angeles'ta dünyaevine girdi. Bir dönem "evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı haberleriyle" magazin gündeminden düşmeyen çiftten Kenan Doğulu, boşanma iddiaları hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
2.01.2024 Magazin
Fatih'te tekerlekli sandalye ile gelip eski eşini vurdu
Fatih'te tekerlekli sandalye ile gelip eski eşini vurdu Fatih'te yürüme engelli kişi, eski eşini evinin önünde 2 el ateş ederek yaraladıktan sonra akülü sandalye ile olay yerinden kaçtı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken polis ekipleri , saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
28.12.2023 Gündem
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay Bağcılar'da gördüğü şiddet nedeniyle bir yıl önce eşinden ayrılan Songül Kaya (35) sokak ortasında eski eşinin ailesinin sopalı saldırısına uğradı. Eğitimci olan eski eşinden hala tehdit aldığını söyleyen Kaya, çocukları için devletten yardım bekliyor.
22.12.2023 Gündem
Bakan Şimşek açıkladı: Program hedeflerimiz bir bir gerçekleşmeye devam edecek
Bakan Şimşek açıkladı: Program hedeflerimiz bir bir gerçekleşmeye devam edecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Uygulamaya koyduğumuz politikalarımızın sonuçlarını her gün alıyoruz, program hedeflerimiz bir bir gerçekleşmeye devam edecek" dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Vefat eden annenin maaşını alabilmek için anlaşmalı boşandı, kendisini kapının önünde buldu!
Vefat eden annenin maaşını alabilmek için anlaşmalı boşandı, kendisini kapının önünde buldu! Ölen annenin maaşını alabilmek için eşiyle anlaşmalı boşandı sonrasında kendisini kapının önünde buldu. Eşinden boşanan Ersin Kurt, "Bir gün beni kapının önüne koydu. Kayınbabama da bakmıyorlar ben bakıyorum nasıl bırakayım” diyerek başından geçenleri anlattı.
11.12.2023 Gündem
Bülent Emrah Parlak'la görüntülenmişti Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı!
Bülent Emrah Parlak'la görüntülenmişti Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı! Oyuncu çift Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan’ın 4 yıllık evlilikleri sona erdi. 'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri çok konuşulmuştu.
1.12.2023 Magazin
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor Evli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Bu boşanmalara, son yıllarda fiziksel ve psikolojik şiddet dışında cimrilik, ter kokma, ağız kokusu da eklendi.
24.11.2023 Gündem
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir?
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir? Kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un davasının görülmesine başlandı. İlk duruşmaya katılmayan sanık Akkuş hakkında mahkeme yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar Ebru Şallı Uğur Akkuş ayrıldı mı, Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Uğur Akkuş kimdir, kiminle evli? Sorularına yanıt aramaya başladı.
21.11.2023 Magazin
Sunay Zeybek kimdir, Müge Anlı’da aranan Sunay Zeybek bulundu mu?
Sunay Zeybek kimdir, Müge Anlı’da aranan Sunay Zeybek bulundu mu? Mehmet Ali Görel, 2 Kasım'da Denizli'den kaybolan eşi Sunay Zeybek'i arıyor. Mehmet Ali Görel, Sunay Hanım kaybolduktan sonra üzüntüden 27 kilo verdiğini açıklarken Mehmet Ali Görel'in eski eşi Zeynep Kömür "Evliliğimi bitiren kadını bulalım. Benim yuvam yıkıldı. Başka yuvalar yıkılmasın" diyerek Sunay'ı aramaya geldi. Peki, Sunay Zeybek kimdir, Müge Anlı’da aranan Sunay Zeybek bulundu mu?
20.11.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Boşandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boşandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.