Boran Kuzum

Boran Kuzum

Son dakika Boran Kuzum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Boran Kuzum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Boran Kuzum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boran Kuzum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boran kuzum gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 boran kuzum haberi bulunmuştur. Tüm boran kuzum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boran Kuzum’un hayali yurtdışı! ‘Her sene bir ülkede farklı bir gözden eğitim alıyorum’
Boran Kuzum’un hayali yurtdışı! ‘Her sene bir ülkede farklı bir gözden eğitim alıyorum’ 'Bihter' filminin Behlül'ü Boran Kuzum, Paris'ten gelir gelmez Cemal Reşit Rey’de sahnelenen 'Köroğlu' balesinin prömiyerine yetişti. Tarzıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, yurt dışına açılmak için elinden gelen çabayı gösterdiğini söyledi.
13.02.2024 Magazin
Boran Kuzum, Emma Corrin’le bir araya geldi
Boran Kuzum, Emma Corrin’le bir araya geldi Boran Kuzum önceki akşam Cartier’in ‘Trinity Koleksiyonu’nun 100. yılına özel Paris’teki Le Petit Palais’ta düzenlenen partiye katıldı.
10.02.2024 Magazin
Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’
Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’ Çağlar Ertuğrul 2016’dan beri Kayla Manukyan ile aşk yaşıyor. Oyuncu Çağlar Ertuğrul, "Benim ilişkim var, maşallah 7 yıldır devam ediyor. Çoğu evlilik bizimki kadar bile devam etmiyor" dedi.
18.11.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu' dizisinin hikayesi film olarak uyarlandı. Dijital platformda yayınlanacak 'Bihter'den yeni kareler yayınlanınca, izleyiciler ikiye bölündü.
17.08.2023 Magazin
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle!
Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle! Fenomen dizi Aşk-ı Memnu'nun hikayesini beyazperdeye taşıyan "Bihter" filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Filmde yeni Bihter'in Farah Zeynep Abdullah olması çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de filmin yapım ortağı oldu.
5.05.2023 Magazin
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek!
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek! İzleyicilerin merakla beklediği 'Aşk-ı Memnu'nun yeni Firdevs Yöreoğlu'su, başarılı oyuncu Hande Ataizi oldu. Kanal D'de yayınlanan tekrar bölümleri bile önemli reyting başarısı elde eden ve sosyal medyada gündem olan efsane dizide aynı karaktere hayat veren Nebahat Çehre (78), yeni Firdevs hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.01.2023 Magazin
Bihter ve Nihal belli oldu! Aşk-ı Memnu efsanesinin yeni Behlül'ü için tek aday var
Bihter ve Nihal belli oldu! Aşk-ı Memnu efsanesinin yeni Behlül'ü için tek aday var Aşk-ı Memnu efsanesi "Bihter" adıyla film oluyor. Geçtiğimiz hafta Bihter rolünü Farah Zeynep Abdullah olacağı açıklanmıştı. İşte yeni Behlül için en güçlü aday...
25.01.2023 Televizyon
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak?
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak? Efsane olan dizilerden Aşk-ı Memnu film olarak ekranlara dönüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolünde olduğu dizinin filminde Farah Zeynep Abdullah Bihter'e hayat verecek. Dizide Behlül'ün kim olacağı merak edilirken o isimler gündeme geldi.
16.01.2023 Magazin
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz!
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz! Hem senaryosunu yazdığı hem oyuncu kadrosunda yer aldığı ve dijital bir platformda yayınlanacak olan komedi türündeki filmin çekimlerini tamamlayan Gülse Birsel, önceki gün bir yılbaşı etkinliğine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelerek kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Birsel, meslektaşı Birce Akalay'ın "Kadın mizahına ihtiyacımız var" sözleriyle ilgili konuştu.
18.12.2022 Magazin
Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama!
Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama! Galatasaray forması giyen Mauro Icardi, Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan'ın birlikte çekildikleri fotoğraf sosyal medyada gündem olmuştu. Paylaşımda; Özkan ile Icardi'nin birbirlerinin parmaklarını tuttukları görülürken, güzel oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürülmüştü. Galatasaray taraftarları tarafından 'yenge' lakabı takılan Özkan, önceki gün katıldığı bir galada "Torreira ile aşk" iddialarına yanıt verdi.
3.11.2022 Magazin
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kaan Yıldırım, önceki gün film özel gösteriminde objektiflere yansıdı. Dizide sergilediği performansla izleyiciden alkış alan 28 yaşındaki güzel, "İkiniz de yoğun çalışıyorsunuz, aranızda özlem olacak mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
21.10.2022 Magazin
Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski aşkını ilan etti!
Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski aşkını ilan etti! Bir döneme damgasını vuran 'Vatanım Sensin' adlı diziyle şöhreti yakalayan Boran Kuzum'un, kendisi gibi oyuncu Yasemin Szawlowski ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ünlü çift, birlikteliklerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.
4.10.2022 Magazin
Aşkın Kıyameti nerede çekildi? Aşkın Kıyameti filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?
Aşkın Kıyameti nerede çekildi? Aşkın Kıyameti filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Aşkın Kıyameti filmi dijital platformda izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Aşkın Kıyameti filminin çekildiği yer ise merak konusu oldu. Peki, Aşkın Kıyameti nerede çekildi? Aşkın Kıyameti filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?
22.06.2022 Televizyon
Boran Kuzum'dan itiraf: Kendimi çok mutsuz buldum!
Boran Kuzum'dan itiraf: Kendimi çok mutsuz buldum! Boran Kuzum'dan itiraf! Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu, YouTube'da yayınlanan 'Teras Noir' programına konuk olan Boran Kuzum, bugüne kadar hayat verdiği ve izleyicide iz bırakan karakterler hakkında konuştu. Boran Kuzum,"İnanmadığım veya bir şeye hizmet etmediğini düşündüğüm bir işte çalışmamaya gayret ettim. Çünkü onu deneyimledim ve kendimi çok mutsuz buldum" dedi.
27.03.2022 Magazin
Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Eski aşkları...
Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Eski aşkları... Ezgi Eyüboğlu ile ayrıldıktan sonra fenomen Ala Tokel ile aşk yaşamaya başlayan Oğulcan Engin hızlı çıktı.Engin, son olarak Miray Daner ile aşk iddialarıyla gündem olurken bu iddialardan sonra ikilinin eski aşklarından bomba tepkiler geldi. Gündemde olan aşktan ilk karede sosyal medyaya düştü.
17.10.2021 Magazin
Boran Kuzum'dan duygulandıran paylaşım: Onsuz ilk doğum günüm
Boran Kuzum'dan duygulandıran paylaşım: Onsuz ilk doğum günüm Son olarak BluTV'de yayınlanan 'Saygı' adlı dizide rol alan Boran Kuzum, yeni yaşını geçtiğimiz ay kaybettiği babası Bora Kuzum ile fotoğraflarını paylaşarak kutladı. Yakışıklı oyuncunun, paylaşımına düştüğü not takipçilerini duygulandırdı.
2.10.2021 Magazin
Meriç Aral’a tatilde Boran Kuzum eşlik etti!
Meriç Aral’a tatilde Boran Kuzum eşlik etti! 'Kırmızı Oda' dizisinde rol alan Meriç Aral, diziden ayrıldıktan sonra tatil sezonunu açtı. Serkan Keskin, rol aldığı dizinin setinden dolayı sevgilisinin yanında olmayınca oyuncuya; yakın dostları Boran Kuzum ve Melikşah Altuntaş eşlik etti.
13.06.2021 Magazin
Ahsen Eroğlu ve Boran Kuzum aşk mı yaşıyor?
Ahsen Eroğlu ve Boran Kuzum aşk mı yaşıyor? Menajerimi Ara dizisinin Dicle'si Ahsen Eroğlu ile Boran Kuzum hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Magazin kulislerinde ikilinin aşk yaşadıkları konuşuluyor.
3.03.2021 Magazin
Miray Daner ve Boran Kuzum aşk iddialarına yanıt verdi: Biz gerçekten...
Miray Daner ve Boran Kuzum aşk iddialarına yanıt verdi: Biz gerçekten... Miray Daner ve Boran Kuzum, AVM’de bir restoranda kahve içip sohbet etti, çıkışta soruları yanıtladı. Haklarında çıkan aşk iddiaları için de, "Biz gerçekten çok iyi dostuz." dediler.
31.10.2020 Magazin
Boran Kuzum o iddiaların ardından paylaştı
Boran Kuzum o iddiaların ardından paylaştı Birlikte oynayacakları diziden Miray Daner ile olan fotoğraflarını paylaşan Boran Kuzum, altına düştüğü not ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Kuzum, "Yol arkadas¸ım" diye başladığı notla hayranlarını heyecanlandırdı.
13.10.2020 Magazin
Menajerimi Ara 7. bölüm fragmanı (ön izleme) yayınlandı - Yeni bölümde Gökçe Bahadır konuk oluyor! Menajerimi Ara 6. son bölümde neler oldu?
Menajerimi Ara 7. bölüm fragmanı (ön izleme) yayınlandı - Yeni bölümde Gökçe Bahadır konuk oluyor! Menajerimi Ara 6. son bölümde neler oldu? Star TV'de ekrana gelen Menajerimi Ara 6. son bölümüyle ekrana geldi. Son bölüme Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu damga vururken, dizinin hayranları 7. Bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Menajerimi Ara 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde konuk oyuncu olarak Gökçe Bahardır’ın yer aldığı görülüyor.
30.09.2020 Gündem
Miray Daner ve Boran Kuzum kafa karıştırdı!
Miray Daner ve Boran Kuzum kafa karıştırdı! 'Vatanım Sensin' dizisinde birlikte oynayan Miray Daner ve Boran Kuzum bir kez daha partner olmaya hazırlanıyor. Yoğun iş temposu arasında birbirlerinin fotoğrafını paylaşan Miray Daner ve Boran Kuzum kafa karıştırdı.
5.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Boran Kuzum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boran kuzum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.