Bomonti

Bomonti

Son dakika bomonti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bomonti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bomonti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bomonti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bomonti gelişmeleri de dahil olmak üzere 425 bomonti haberi bulunmuştur. Tüm bomonti haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Farklı bir ödül töreni deneyimi: “Brandverse Awards”
Farklı bir ödül töreni deneyimi: “Brandverse Awards” Marketing Türkiye – BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve Deloitte Türkiye’nin jüri değerlendirme sürecine adil ve şeffaf bir rekabet ortamı yaratmak adına uzmanlığıyla katkı sağladığı Brandverse Awards’da ödül töreni bugün gerçekleşiyor. Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleşecek ödül töreninde sektörün tüm paydaşları gün boyu başarının tadını çıkarırken, yeni iletişim ağları yaratma fırsatını da yakalayacaklar…
16.06.2023 Magazin
Şişli'de Libyalı 3 kişiye silahlı saldırı!
Şişli'de Libyalı 3 kişiye silahlı saldırı! Şişli'de rezidanstan çıkan üç Libyalı, maskeli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda iki kişi yaralanırken, saldırganlar hızla olay yerinden kaçtı.
8.06.2023 Yaşam
İstanbul’da kafeteryada dehşet anları kamerada: Kurşun yağmuruna tutuldular
İstanbul’da kafeteryada dehşet anları kamerada: Kurşun yağmuruna tutuldular Şişli'de bir hafta önce darp edilen bir kişi, kendisini döven şahısların bulunduğu kafeteryayı arkadaşlarıyla bastı. Şahısların silahla karşılık vermesi üzerine çıkan kavgada, iki kişi ağır şekilde yaralandı. Müşterilerin adeta kaçacak delik aradığı o dehşet anları kameralara yansırken, polis iki saldırganı gözaltına aldı. 
20.05.2023 Yaşam
İstanbul ve İzmir’de gönüllüler koştu, depremzede Down sendromlu çocuklar burs kazandı
İstanbul ve İzmir’de gönüllüler koştu, depremzede Down sendromlu çocuklar burs kazandı N KOLAY 18. İstanbul Yarı Maratonu ve 4. Maraton İzmir bu yıl da anlamlı çalışmalara sahne oldu. Down sendromlu bireylerin bağımsız ve üretken yaşamlar kurması için 2011 yılından bu yana çalışmalar yürüten Türkiye Down Sendromu Derneği adına İstanbul ve İzmir’de maratona katılan sporcular koştukça deprem bölgesinde yaşayan 32 çocuk burs kazandı.
10.05.2023 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: İnşaatı başlamış metroyu kapatmak hangi akla sığar
Bakan Karaismailoğlu: İnşaatı başlamış metroyu kapatmak hangi akla sığar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN Türk'te gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İBB'ye kapatılan metro inşaatları üzerinden tepki gösteren Bakan Karaismailoğlu, "Büyük projeye karşı olur yapmazsınız anlarım ama inşaatı başlamış metroyu kapatmak hangi akla sığar. Yapacaklarını söylediler ama hareket yok" ifadelerini kullandı.
7.04.2023 Gündem
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
Camdaki Kız 55. bölümde neler oldu? Nalan ile Hayri'ye Selen'den kaçış yok!
Camdaki Kız 55. bölümde neler oldu? Nalan ile Hayri'ye Selen'den kaçış yok! Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 3 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 55. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 55. bölümde neler oldu?
4.11.2022 Magazin
Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş en iyi dizi ödülünü aldı!
Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş en iyi dizi ödülünü aldı! Strong Medya tarafından 3. Kez düzenlenen Lider Marka Ödülleri önceki akşam İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleşti. Sunuculuğunu oyuncu Ceren Benderlioğlu ve Hakan Bilgin’in üstlendiği geceye birçok ünlü isim katıldı. Şevval Sam’ın sahneye çıktı gecede katılımcılar keyifli dakikalar yaşadı.
16.08.2022 Televizyon
Demirören Medya'ya ödül yağdı!
Demirören Medya'ya ödül yağdı! Ratel Medya ve Luna Medya ortak organizatörlüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Uluslararası Elmas Ödül Töreni; iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını muhteşem bir geceyle bir araya getirdi. Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen törenin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Yavuz Seçkin yaptı.
7.06.2022 Televizyon
Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al aslen nereli, kaç yaşında, eşi kim, hangi dizilerde oynadı?
Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al aslen nereli, kaç yaşında, eşi kim, hangi dizilerde oynadı? Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Abdurrahman Gazi karakteriyle hafızalara kazınan Celal Al, Amerika’da Ermenilerin karşısına dikildi. New York’ta Türkiye konsolosluğu önünde toplanan Ermenilerin eylemlerine bozkurt işaretiyle karşılık veren oyuncu Al, 'Ne mutlu Türküm diyene!' sözleriyle haykırdı. Peki, Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al aslen nereli, kaç yaşında, eşi kim, hangi dizilerde rol aldı?
25.04.2022 Magazin
Down sendromlu bireylerin haklarına dikkat çekilecek!
Down sendromlu bireylerin haklarına dikkat çekilecek! Down sendromlu bireylerin toplumdaki yerlerini güçlendirmek için çalışan Türkiye Down Sendromu Derneği (Down Türkiye), onların vazgeçilmez hakları için dört yıldır sürdürdüğü #rengimizbelliolsun kampanyasına bu yıl da devam ediyor. 15 Mart’ta gerçekleştirilen basın toplantısı ile başlatılan ve tüm ay boyunca devam edecek kampanya ile dernek; toplumda Down sendromlu bireylerin var olduğuna, haklarını eşit şekilde kullanarak yaşamaları gerektiğine vurgu yapacak.
15.03.2022 Sağlık
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu!
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu! Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de dün akşam gerçekleşen ‘Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’ iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getirdi. Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumuyla gerçekleşen gecede başarılı yerel yönetimler, markalar ve isimler ödüllerini aldı.
25.02.2022 Televizyon
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için “Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.
19.01.2022 Gündem
İrem Derici kıyafetiyle dikkat çekti! 'Maşallah zebra gibiyim'
İrem Derici kıyafetiyle dikkat çekti! 'Maşallah zebra gibiyim' Paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, önceki gece Fine Bomonti adlı mekanda sahne aldı. Tarzıyla dikkat çeken Derici, konuklarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.
14.12.2021 Magazin
Gözlerini Hera Aslan'dan alamadı!
Gözlerini Hera Aslan'dan alamadı! Ozan Doğulu ve sevgilisi Hera Aslan, bir mekanda sahneye çıktı. Doğulu, sahne boyunca gözlerini bir an olsun sevgilisi Aslan’dan ayırmadı.
4.12.2021 Magazin
Çağla Şıkel'in anlamsız kaçış çabası!
Çağla Şıkel'in anlamsız kaçış çabası! Geçtiğimiz haftalarda Bomonti'deki bir mekanda gizemli bir erkekle objektiflere yansıyan Çağla Şıkel, önceki akşam Bebek'te görüntülendi. Arkadaşlarıyla eğlence turuna çıkan ünlü manken, görüntü vermemek adına büyük çaba sarf etti.
29.11.2021 Magazin
Türkiye İnovasyon ve Başarı ödüllerinden Kanal D'ye 2 ödül birden!
Türkiye İnovasyon ve Başarı ödüllerinden Kanal D'ye 2 ödül birden! Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Töreni dün akşam Ece Erken ve Çetin Altay sunumuyla Hilton İstanbul Bomonti Otel’de gerçekleşti.
16.11.2021 Televizyon
Yollar ne zaman açılacak?  15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak?
Yollar ne zaman açılacak? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak? Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan İstanbul Maratonu bugün koşuluyor. Anadolu yakasından başlayıp Avrupa yakasında son bulacak maratonda 15 Temmuz Şehirler Köprüsü başta olmak üzere İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Pek çok kişi de 'Yollar ne zaman açılacak? Bugün hangi yollar kapalı?' sorularını araştırıyor. Peki, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak? İşte İstanbul'da kapatılan yollar ve trafiğin açılacağı saatler...
7.11.2021 Gündem
İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar! İstanbul Maratonu ne zaman 2021? 43. İstanbul Maratonu halk koşusu
İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar! İstanbul Maratonu ne zaman 2021? 43. İstanbul Maratonu halk koşusu İstanbul Maratonu ne zaman? İstanbul Valiliği, 7 Kasım Pazar günü düzenlenecek 43. İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu. İşte İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar…
6.11.2021 Gündem
Yüzde 20 zam geldi, 500 liradan başlıyor 4 bin 500 liraya kadar çıkıyor
Yüzde 20 zam geldi, 500 liradan başlıyor 4 bin 500 liraya kadar çıkıyor Ev sahibi kiracı herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Son 7 ayda yüzde 20 zam geldi, 4 bin 500 liraya kadar çıkıyor. Yapılan araştırmaya göre son 7 ayda İstanbul genelinde aidatlar yüzde 20 arttı. Markalı konut projelerinde 100 metrekarelik daireler için ödenen ortalama aidat bedeli 500-600 liraya çıktı. Aynı büyüklükte bir ev için merkezi bölgelerdeki en yüksek aidatlar ise bin lira ile 4 bin 500 lira arasında değişiyor. Kiracılar site yönetimlerinin belirlediği aidatı ödemek durumunda, ama her harcama kiracının sorumluluğunda değil
8.08.2021 Ekonomi
Turistlerin şikayet ettiği taksiciye bin 110 lira ceza kesildi!
Turistlerin şikayet ettiği taksiciye bin 110 lira ceza kesildi! Şişli Bomonti'den Taksim'e getirdiği turistlerden 200 TL istediği gerekçesiyle taksiciye bin 110 lira ceza kesildi. Taksi de bağlanarak otoparka çekildi. Turisler de polise şikayet ettikleri taksiciye 100 lira verdi.
4.08.2021 Gündem
Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer 2 milyar dolarla kaçtı... 'Kardeşim bizi de vurup gitti'
Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer 2 milyar dolarla kaçtı... 'Kardeşim bizi de vurup gitti' Son dakika haberine göre; Kripto para alım satımı yapılan Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer’in, piyasadan topladığı milyonlarca dolarla yurtdışına kaçtığı ileri sürüldü. Başsavcılık konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Thodex müşterileri firmanın merkezine gitti. Özer’in ağabeyi Güven Özer, “Nasıl böyle bir şey yaptı, anlayamadım. Çok akıllı ve dürüst bir çocuktur. Bizi de vurup gitti” dedi. Akşam saatlerinde ise Faruk Fatih Özer açıklama yaparak, “Birkaç gün içinde Türkiye’ye döneceğim” dedi.
23.04.2021 Ekonomi
Aidat ücretleri cep yakıyor! Resmen kira bedeli kadar...
Aidat ücretleri cep yakıyor! Resmen kira bedeli kadar... İstanbul’da bazı site sakinlerinin ödediği aidatlar kira fiyatlarını buldu. Markalı konut projelerinde yüz metrekarelik daireler için ödenen ortalama aylık aidat bedeli 400-450 lira olurken, Şişli ve Beşiktaş’ın ortalaması bin liraya yaklaştı. Gayrimenkul değerleme genel müdürü Cansel Turgut Yazıcı, "İstanbul’da aidat fiyatları aylık 55 lira ile başlıyor, 3 bin 500 liraya kadar gidiyor. Metrekaresi ve sitenin büyüklüğüne göre bu fiyatlar farklılık gösteriyor" dedi.
4.01.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bomonti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bomonti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.