Bombalı

Bombalı

Son dakika bombalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bombalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bombalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bombalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bombalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.633 bombalı haberi bulunmuştur. Tüm bombalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı!
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı! İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında Ahlam Albashır “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak “ ve 6 kişiye karşı “Kasten öldürme” suçlarından 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Albashır'a ayrıca diğer suçlardan bin 794 yıla kadar hapis cezası verildi
26.04.2024 Gündem
İstanbul'da otoparka el bombalı saldırı kamerada
İstanbul'da otoparka el bombalı saldırı kamerada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalandığını açıklamıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ilk saldırıda el bombasının aracın önüne düşüp patladığı, ikinci saldırıda bombanın otopark kapısında patladığı görülüyor.
21.04.2024 Gündem
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalandığını açıklamıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ilk saldırıda el bombasının aracın önüne düşüp patladığı, ikinci saldırıda bombanın otopark kapısında patladığı görülüyor.
21.04.2024 Vatan TV
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
MİT'ten nokta operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusu (SMO) güçlerine yönelik eylem hazırlığında olan PKK/YPG'li terörist Ahmet Al Hac Ömer, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) istihbarat desteğiyle yakalandı.
9.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 2023 yılında 923 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! 2023 yılında 923 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2023 yılı genelinde bölücü terör örgütü, FETÖ, DEAŞ ve sol terör örgütlerine düzenlenen operasyonlara ilişkin rakamları açıkladı. Yerlikaya yapılan operasyonlarda 8'i kırmızı, 1'i mavi, 2'si yeşil, 16'sı turuncu ve 37'si gri kategoride bulunan 923 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 7 bin 716 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
30.01.2024 Gündem
Uğur Mumcu kimdir? Gazeteci Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü?
Uğur Mumcu kimdir? Gazeteci Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü? Uğur Mumcu'nun katledilişinin bugün 31. yıl dönümü. Mumcu, 24 Ocak tarihinde bombalı suikastle hayatını kaybetti. 27 Ocak tarihinde ise son yolculuğuna uğurlanan Uğur Mumcu’nun ölümünün üzerinden 31 yıl geçti. Peki, Uğur Mumcu kimdir, suikastı nasıl oldu ve ne zaman? Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü?
24.01.2024 Gündem
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı gerçekleştirildiği duyurdu. İran tarafı ise saldırıda 3 kadın, 4 çocuk olmak üzere 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün İran, Pakistan’da saldırı düzenlemiş, 2 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk da yaralanmıştı.
18.01.2024 Dünya
Papa Francis, İran’daki patlamaların kurbanları için dua etti
Papa Francis, İran’daki patlamaların kurbanları için dua etti Katolik dininin ruhani lideri Papa Francis, İran’da 3 Ocak bombalı saldırılarında ölen ve yaralananlar için dua etti.
6.01.2024 Dünya
Filipinler'de bombalı saldırı!
Filipinler'de bombalı saldırı!  Filipinler’deki Mindanao Devlet Üniversitesi’nin spor salonunda düzenlenen bir ayin sırasında gerçekleştirilen bombalı saldırıda, 4 kişi hayatını kaybetti.
3.12.2023 Dünya
MİT'ten Irak'ta nokta operasyonu! Sözde Kerkük sorumlusu etkisiz hale getirildi
MİT'ten Irak'ta nokta operasyonu! Sözde Kerkük sorumlusu etkisiz hale getirildi MİT, PKK/KCK’nın sözde Kerkük eyalet sorumlusu 'Çiya Amed' kod adlı Remzi Avcı'yı, Irak/Süleymaniye’de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
14.11.2023 Gündem
Hizbullah lideri Nasrallah sessizliğini bozdu! İsrail-Hamas savaşına katılacaklar mı?
Hizbullah lideri Nasrallah sessizliğini bozdu! İsrail-Hamas savaşına katılacaklar mı? Hizbullah lideri Hasan Nasrallah bugün yaptığı ilk halka açık konuşma ile İsrail-Hamas savaşına ilişkin sessizliğini bozdu ve "Filistin için dayanışma içindeyiz. Direniş güçleri ABD'nin Irak'taki ve Suriye'deki üslerine saldırı düzenleyecekler. ABD bunun bedelini ödemeli. Savaşı ve saldırıları sona erdirmeliyiz. Hamas'ın bu direnişi kazanmasını sağlamalıyız " ifadelerini kullandı.
3.11.2023 Dünya
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale Gazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Rus paralı asker grubunun Hizbullah'a Pantsir sağlayacağı iddiası İsrail'in gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Söz konusu silahın bölgedeki dengeleri değiştireceği belirtiliyor. Öte yandan İsrail polisi Cuma namazı sonrası yine Gazzelilerin üzerine gaz bombalarıyla saldırdı.
3.11.2023 Gündem
28 ilde Kahramanlar Operasyonu! Bakan Yerikaya detayları açıkladı
28 ilde Kahramanlar Operasyonu! Bakan Yerikaya detayları açıkladı 28 ilde 4 bin 731 timden oluşan 61 bin 500 jandarma ile "Kahramanlar Operasyonu" düzenlendi. Terör örgütlerinin kış aylarında kullanmak için hazırladığı 11 büyük mağara ve sığınak ile yüklü miktarda patlayıcı madde imha edildi.
31.10.2023 Gündem
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir?
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir? Ahmet Taner Kışlalı ölümünün 24. Yılında saygı ve sevgiliyle anılıyor. Eski Kültür bakanlarından, siyaset bilimci ve yazar Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı'nın ölümünün üzerinden 24 yıl geçerken, hayatı ve ölümü araştırılmaya başlandı.
21.10.2023 Gündem
Bu akşam diziler yayınlanacak mı 19 Ekim, diziler neden yok? Diziler yok mu, ne zaman başlıyor? Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz var mı?
Bu akşam diziler yayınlanacak mı 19 Ekim, diziler neden yok? Diziler yok mu, ne zaman başlıyor? Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz var mı? Diziler bu akşam var mı yok mu, Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz 19 Ekim Perşembe günü var mı? Milli yas nedeniyle bazı yapımlar iptal edilince bu akşam dizilerin olup olmayacağı sorgulanmaya başlandı. İsrail'in hastaneye bombalı saldırısı sebebiyle edilen yas ilanın ardından dün diziler yayınına ara vermişti. Perşembe akşamları televizyonda Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz gibi dizlerin yeni bölümleri seyirci ile buluşuyor. Dizilerin yeni bölümlerinin bu akşam yayınlanıp yayımlanmayacağı sorgulanıyor.
19.10.2023 Televizyon
Ali Erbaş, Filistin'deki saldırılarda ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldırdı
Ali Erbaş, Filistin'deki saldırılarda ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldırdı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Gazze'deki saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kıldırdı. Erbaş, "Son 1 haftadır İsrail'in, Filistin üzerinde yapmış olduğu katliam, soykırım, dünyanın gözü önünde yapılıyor ve ne yazık ki insan olduğunu söyleyen bazı kimseler, bazı ülkeler bunu destekliyor" dedi.
18.10.2023 Gündem
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan Ankara'daki terör saldırısına sert tepki: PKK/YPG'nin kontrolündeki tüm tesisler artık meşru hedef
Bakan Fidan'dan Ankara'daki terör saldırısına sert tepki: PKK/YPG'nin kontrolündeki tüm tesisler artık meşru hedef Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili konuşan Bakan Fidan, PKK/YPG'nin kontrolündeki tüm tesislerin güvenlik güçlerinin meşru hedefi olduğunu söyleyerek "2. ve 3. şahısların buradan uzak durmasını tavsiye ediyorum." ifadelerini kullandı.
4.10.2023 Gündem
İstiklal saldırısının faili öldürüldü
İstiklal saldırısının faili öldürüldü İstanbul İstiklal Caddesi'nde düzenlenen terör saldırısının planyacılarından "Mazlum Afrin" kod adlı terörist Nabo Kele Hayri, Suriye'de MİT tarafından etkisiz hale getirildi.
4.10.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine hava harekatı
Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine hava harekatı Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik 3 ayrı üsten havalanan savaş uçaklarıyla birlikte insansız hava araçları ve tanker uçakların da görev aldığı hava harekatında sınırdan 140 kilometre derinlikteki terör hedefleri eş zamanlı vuruldu.
4.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan terör saldırısında yaralanan polisle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan terör saldırısında yaralanan polisle görüştü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'daki terör saldırısı sonrası yaralanan polisleri ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da polis Alim Reis'le telefonla görüştü. Bakan Yerlikaya o anları paylaştı.
3.10.2023 Gündem
Yalnız yaşayan kadını domuz bağıyla boğarak öldürdüler! 3 sanık için istenen cezalar belli oldu
Yalnız yaşayan kadını domuz bağıyla boğarak öldürdüler! 3 sanık için istenen cezalar belli oldu Beyoğlu'nda yalnız yaşayan kadını darbedip parasını aldıktan sonra domuz bağı yöntemiyle boğarak öldürdükleri iddiasıyla yargılanan 2'si yaşı küçük 3 sanıkla ilgili savcı mütalaasını açıkladı. Mütalaada, sanık Mehmet Solmaz'ın ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapsi istenirken; olay tarihinde 16 yaşında olan 2 sanığın ise toplam 29'ar yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmaları talep edildi.
3.10.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayıları 16 milyonu bulan emeklilerimizin insanca ve huzur içinde yaşayacakları bir ücret düzeyine kavuşmalarından başka seçenek kalmamıştır. Emekli maaşlarındaki muhtemel iyileştirmeler, enflasyon üzerinde zam verilmesi, hatta zammın kök ücrete yansıtılması samimi dileğimiz ve beklentimizdir" dedi.
3.10.2023 Gündem
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı Kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere'de Alpergin'i kaçırıp 2 gün boyunca bir türkü barda üzerine kaynar su döküp, beyzbol sopasıyla döverek öldüren kişilerin Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu ileri sürüldü. Çetenin üst düzey yöneticilerinin olayın ardından Türkiye'ye kaçtığı ve Sultangazi'de saklandıkları öne sürüldü.
3.10.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bombalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bombalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.