Bomba İmha Uzmanı

Bomba İmha Uzmanı

Son dakika bomba imha uzmanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bomba imha uzmanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bomba imha uzmanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bomba İmha Uzmanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bomba imha uzmanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 603 bomba imha uzmanı haberi bulunmuştur. Tüm bomba imha uzmanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galata’da dehşet anları!  “Ölmek istiyorum” diyerek şüpheli çantayı fırlattı çığlık çığlığa kaçarken birbirlerini ezdiler
Galata’da dehşet anları! “Ölmek istiyorum” diyerek şüpheli çantayı fırlattı çığlık çığlığa kaçarken birbirlerini ezdiler   Galata Kulesi Meydanı’nda bir binanın girişinde unutulan şüpheli çantayı alan şahsın, “ölmek istiyorum” diyerek vatandaşların üstüne fırlatması sonucu yaşanan dehşet anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Vatandaşların can havliyle koşarak adeta birbirlerini ezdikleri o anlarla ilgili fünye ile patlatılan çantadan yiyecek ve çocuk bezi çıkmıştı.
23.05.2023 Gündem
Polisten kaçtı, tabanca ve el bombasıyla yakalandı!
Polisten kaçtı, tabanca ve el bombasıyla yakalandı! Adana'da asayiş uygulaması yapan polislerden kaçan şüpheli, üzerinde ruhsatsız tabanca ile yakalandı. İsminin Y.K. (23) olduğu ve terör örgütü PKK'dan çok sayıda suç kaydı bulunduğu belirlenen şüphelinin kaçış güzergahında inceleme yapan ekipler, bahçeye atıldığı belirlenen el bombası ele geçirdi.
17.05.2023 Gündem
Şehit Polis Özgür Barçın, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Polis Özgür Barçın, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı SURİYE'nin Tel-Abyad bölgesinde bomba yüklü şüpheli aracın kontrolü sırasında meydana gelen patlamada şehit olan bomba imha uzmanı polis memuru Özgür Barçın (40) Ankara'da toprağa verildi.
1.05.2023 Gündem
Çanakkale Savaşları'ndan kalma 4 top mermisi bulundu
Çanakkale Savaşları'ndan kalma 4 top mermisi bulundu Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde belediyenin altyapı çalışmaları sırasında Çanakkale Savaşları'ndan kaldığı değerlendirilen 4 top mermisi bulundu.
24.03.2023 Yaşam
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından düzenlenen nevruz etkinliğinde terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçaları açılırken, örgütün elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı. Yaşanan gerginlikte atılan taşlardan 5 polis memuru yaralandı, 19 kişi gözaltına alındı.
21.03.2023 Gündem
Galata Kulesi'nin yanında şüpheli paket paniği, çantayı alıp: Ölmek istiyorum ben açarım
Galata Kulesi'nin yanında şüpheli paket paniği, çantayı alıp: Ölmek istiyorum ben açarım Beyoğlu'nda şüpheli çanta paniğe neden oldu. Polisin aldığı güvenlik önlemlerine rağmen, bir kişi, "Ben zaten ölmek istiyorum ağabey. Ben bu çantayı açarım" diye bağırarak yanına gittiği çantayı eline aldı. Bu kişinin polisin müdahalesi sonrası çantayı atmasıyla sokakta bulunanlar panikle kaçmaya başladı. Fünye ile patlatılan çantadan patlamış mısır, çocuk bezi ve kıyafetler çıktı.
1.01.2023 Gündem
Petrol müjdesi! TPAO duyurdu, kuyu sayısı artıyor
Petrol müjdesi! TPAO duyurdu, kuyu sayısı artıyor Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Siirt'in Şirvan ilçesinde Şirvan-2 adlı bir sondaj kuyusu açarak petrol arayacak. Şırnak’tan da bir petrol haberi geldi. Gabar Dağı'nın terörden alındırılmasının ardından yapılan aramalarda adeta petrol fışkırdı. Bölgede açılan 14 kuyudan günde ortalama 5 bin varil petrol çıkarılıyor. İşte detaylar...
9.12.2022 Ekonomi
Türkiye için sevindiren gelişme! Gabar Dağı'nda petrol keşfi
Türkiye için sevindiren gelişme! Gabar Dağı'nda petrol keşfi Enerji ihtiyacını yerli imkanlarla karşılamak isteyen Türkiye, petrol sahalarını gün yüzüne çıkardı. Terörden temizlenen Şırnak'tan adeta petrol fışkırdı.
5.12.2022 Ekonomi
Beyoğlu'nda şüpheli valiz paniği
Beyoğlu'nda şüpheli valiz paniği Beyoğlu Talimhane girişine bırakılan valiz paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı, valizi fünye ile patlattı. İncelenen valizin boş olduğu anlaşıldı.
26.11.2022 Yaşam
Üst geçitteki şüpheli valizden kurabiye çıktı
Üst geçitteki şüpheli valizden kurabiye çıktı Antalya'da üst geçitte bırakılan şüpheli valiz, tedirginliğe yol açtı. Polis önlem alırken, bazıları tüm uyarılara karşın üst geçidi kullanıp koşarak karşıya geçti. Bomba uzmanı ekipler tarafından açılan valizden 3 kutu kurabiye çıktı.
25.08.2022 Yaşam
Otomobil aldığı oğluna sürpriz yapacaktı, şehit haberi geldi
Otomobil aldığı oğluna sürpriz yapacaktı, şehit haberi geldi Pençe - Kilit Operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından açılan taciz ateşinde ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Çavuş Batuhan Şimşek'in (24) baba ocağına ateş düştü. Şehidin babası Hakan Şimşek'in oğluna bugün otomobil aldığı ve haber vermek için aradığında oğluna ulaşamadığı öğrenildi.
28.07.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan saldırı girişimine anında müdahale eden polislere ödül
Bakan Soylu'dan saldırı girişimine anında müdahale eden polislere ödül İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önüne gelerek sahte bomba düzeneğiyle saldırı girişiminde bulunan canlı bomba eylemine müdahale eden polis memurlarını ödüllendirdi.
27.05.2022 Gündem
İnşaat kazısında 1'inci Dünya Savaşı'ndan kalma el bombası bulundu
İnşaat kazısında 1'inci Dünya Savaşı'ndan kalma el bombası bulundu Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında çok sayıda el bombası bulundu. Patlayıcı özelliğini yitiren el bombalarının 1'inci Dünya Savaşı ile Kurtuluş Savaşında kullanıldığı değerlendiriliyor. 
24.04.2022 Yaşam
Bucha sokaklarında onlarca sivilin cansız bedeni defnedilmeyi bekliyor
Bucha sokaklarında onlarca sivilin cansız bedeni defnedilmeyi bekliyor Ukrayna’nın Bucha kentinde Rus ordusunun çekilmesinin ardından Ukrayna güçleri tarafından evlerden toplanan onlarca cansız beden defnedilmeyi bekliyor.
8.04.2022 Dünya
ABD’nin tehlikeli Ukrayna planı sızdı! Dünya endişe ile izliyor, şehir savaşı...
ABD’nin tehlikeli Ukrayna planı sızdı! Dünya endişe ile izliyor, şehir savaşı... Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrası tüm dünya ülkedeki gelişmeleri yakından takip ediyor. ABD ve Avrupa’dan Moskova yönetimine art arda sert yaptırımlar uygulanırken, savaşla ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Amerika'nın Ukrayna'ya gönderdiği silah listesi sızdı. Belgeye göre; Pentagon aralık ayından itibaren uçaklara karşı roketler ve çok sayıda piyade tüfeğini Kiev yönetimine teslim etti. Ortaya çıkan belgelerden sonra çatışmaların şehir savaşına dönüşeceğinden endişe ediliyor.
5.03.2022 Dünya
Karısıyla ilişkisi olduğunu düşündüğü patronuna ait araca EYP yerleştiren koca tutuklandı
Karısıyla ilişkisi olduğunu düşündüğü patronuna ait araca EYP yerleştiren koca tutuklandı Denizli’de internetten öğrenerek yaptığı el yapımı bombayı karsının ilişki yaşadığı patronunun arabasına yerleştiren koca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
7.01.2022 Yaşam
Karısının patronuyla ilişkisi olduğundan şüphelendi! Bomba yapıp arabaya koydu
Karısının patronuyla ilişkisi olduğundan şüphelendi! Bomba yapıp arabaya koydu Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Hasan D. (42) boşanma davasının sürdüğü eşinin, ilişkisi olduğunu düşündüğü patronu apart işletmecisinin otomobiline uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı yerleştirdiği suçlamasıyla gözaltına alındı. Hasan D.'nin internetten yapımını öğrendiğini söylediği bombayı, eşi ile patronu aynı andan otomobile bindiğinde patlatmayı planladığını anlattığı öğrenildi.
6.01.2022 Yaşam
Bomba paniği! Uçak Trabzon Havalimanı’na acil iniş yaptı
Bomba paniği! Uçak Trabzon Havalimanı’na acil iniş yaptı Trabzon seferini yapan Al Jazeera Havayolları'na ait yolcu uçağı havadayken bomba ihbarı yapıldı. Trabzon Havalimanı'na acil iniş yapan uçaktaki yolcular tahliye edildikten sonra bomba imha uzmanı ekipler, uçakta arama başlattı.
7.10.2021 Gündem
Düzce'de deniz kenarında bulundu! Rus yapımı mayın...
Düzce'de deniz kenarında bulundu! Rus yapımı mayın... Düzce'nin Akçakoca ilçesindeki bir plajda, Rus yapımı olduğu düşünülen mayın tetikleyicisi karaya vurdu. Polis tarafından sahile güvenlik şeridi çekilirken, bölgeye bomba imha uzmanının gelmesi bekleniyor.
10.07.2021 Gündem
Adana'da dükkana EYP'li saldırı
Adana'da dükkana EYP'li saldırı Adana'da kimliği belirsiz kişi ya kişilerin, kapalı olan lostra dükkanının önüne atılan el yapımı patlayıcı (EYP), büyük bir gürültü ile infilak etti. Patlamada yaralanan olmazken, iş yerinin camları ve kepengi zarar gördü.
4.07.2021 Gündem
Gece yarısı sır olay! Anne ve oğlu bu notla birlikte bulundu
Gece yarısı sır olay! Anne ve oğlu bu notla birlikte bulundu Beylikdüzü'nde anne ve oğlunun cesetleri oturdukları dairede kapılarında 'Bomba düzeneği var yaklaşmayın' yazan ayrı odalarda bulundu.
20.06.2021 Yaşam
Bahçeye fidan dikecekti! Ne olduğunu anlamadı, kızı görünce kaçtı...
Bahçeye fidan dikecekti! Ne olduğunu anlamadı, kızı görünce kaçtı... Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, Habib Topçu (54), fidan dikmek için kazdığı çukurda el bombası buldu. Topçu'nun ne olduğunu bilmeyerek kulübesine götürdüğü bomba, çağrılan bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
17.03.2021 Yaşam
Antalya Adliyesi'nde 'şüpheli motosiklet' alarmı!
Antalya Adliyesi'nde 'şüpheli motosiklet' alarmı! Antalya'da, adliyenin girişinin yanına bırakılan paket servis motosikletinin plakasının kamyonete ait olduğu belirlenince polis, çevrede önlem alıp, çalışma başlattı. Yapılan kontrolde, ruhsat üzerindeki 'AAH' harflerinin plakaya yanlış basımla 'AHH' yazıldığı belirlendi. Duruşmaya geldiği öğrenilen kurye Mesut D. ise bomba imha uzmanını görünce motosikletinin hasar göreceği düşüncesiyle polise tepki gösterdi.
17.12.2020 Gündem
Kayseri'de şüpheli valiz alarmı! Fünye ile patlatıldı
Kayseri'de şüpheli valiz alarmı! Fünye ile patlatıldı Kayseri'de yol kenarına bırakılan valiz polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan valizden çöp çıktı.
28.10.2020 Gündem
Sarıyer'de metro durağı çıkışında şüpheli paket alarmı
Sarıyer'de metro durağı çıkışında şüpheli paket alarmı Sarıyer'de Hacıosman Metro durağının çıkışında bulunan otobüs durağında şüpheli paket fünye ile uzaktan patlatıldı.
29.08.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bomba İmha Uzmanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bomba imha uzmanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.