Bomba Düzeneği

Bomba Düzeneği

Son dakika bomba düzeneği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bomba düzeneği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bomba düzeneği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bomba Düzeneği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bomba düzeneği gelişmeleri de dahil olmak üzere 686 bomba düzeneği haberi bulunmuştur. Tüm bomba düzeneği haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten nokta operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
MİT'ten nokta operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusu (SMO) güçlerine yönelik eylem hazırlığında olan PKK/YPG'li terörist Ahmet Al Hac Ömer, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) istihbarat desteğiyle yakalandı.
9.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan saldırı açıklaması: Polisimizin dikkati faciayı önledi
Bakan Yerlikaya'dan saldırı açıklaması: Polisimizin dikkati faciayı önledi İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis noktasında yapılan terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya adliyeye gelerek basın açıklaması yaptı. Bakan Yerlikaya, "Teröristler D blok önündeki görevli polis memurlarımız tarafından GBT yapmak için durdurulmuş, ancak kadın terörist önce biber gazı sıkmış, ardından da silahla ateş etmeye başlamıştır. Buradaki bir polisimiz maalesef yaralanmıştır. Teröristler Çağlayan Adliyesi C blok istikametine doğru koşmuş, burada çıkan çatışmada her iki terörist de kahraman polislerimizce etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
6.02.2024 Gündem
İstanbul'da operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
İstanbul'da operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü, MİT Başkanlığı ile yürütülen çalışmalar kapsamında DEAŞ silahlı terör örgütünün sözde Irak sorumlusu, EYP uzmanı yabancı uyruklu A.J.A. yakalanarak gözaltına alındı.
Yatak odasında bulduğu çılgına çevirdi, otomobiline bomba düzeneği yerleştirdi!
Yatak odasında bulduğu çılgına çevirdi, otomobiline bomba düzeneği yerleştirdi! Çorum'da bir süre birlikte yaşayıp ayrıldığı Hatun Demir'in (56) otomobilinin altına bomba düzeneği yerleştirdiği suçlamasıyla tutuklu yargılanan 2 sanıktan Kadir Karadağ (45), “Hatun Demir’in yatak odasında bir telefon buldum ve bir başka erkekle iletişimde olduğunu ve beni ilgilendiren konuşmalar yaptıklarını tespit ettim. Hatun Demir'in telefonundaki ses kayıtlarının çözümlenmesini talep ediyorum" dedi.
13.04.2023 Yaşam
Cerablus ve El Bab bölgesinde 18 terörist yakalandı
Cerablus ve El Bab bölgesinde 18 terörist yakalandı İçişleri Bakanlığı, Suriye Cerablus ve El Bab bölgesinde, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı takip ve koordinesinde 13 DEAŞ ve 5 PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubunun yakalandığını duyurdu.
4.12.2022 Gündem
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı?
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı? Mersin terör saldırısını kim yaptı, Mersin terör saldırısı nasıl oldu? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ve İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bombalı terör saldırısıyla ilgili, "Mersin saldırısı da Münbiç'ten oldu, İstiklal Caddesi saldırısı da Münbiç'ten oldu" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Mersin terör saldırısı için yapılan aramalar arttı.
19.11.2022 Gündem
Arka Sokaklar 635. bölüm fragmanı yayında!
Arka Sokaklar 635. bölüm fragmanı yayında! Uyuşturucu baronu Kadem, bu sefer Rıza Babanın ailesini hedef alıyor!
23.10.2022 Magazin
Mersin'deki polisevi saldırısında şehit düşen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdi
Mersin'deki polisevi saldırısında şehit düşen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdi Mersin'in Mezitli ilçesinde PKK'lı iki kadın teröristin saldırısında şehit düşen polis memuru Sedat Gezer'in (48) çatışma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Şehit polis Sedat Gezer'in, kahramanca çatışıp, kadın teröristlerden birini etkisiz hale getirmesi ve son ana kadar da çatışmaya devam etmesi, akıllara İzmir Adliyesi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'i getirdi.  Saldırının ardından gerçekleştirilen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. 
28.09.2022 Gündem
Mersin’de Polisevi’ne saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edildi
Mersin’de Polisevi’ne saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edildi Mersin'in Mezitli ilçesinde polisevine düzenlenen bombalı saldırıda 2 polis memuru yaralandı. Ağır yaralanan bir polis memuru kaldırıldığı hastanede şehit düştü. İçişleri Bakanlığı, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen bir şüphelinin silahıyla birlikte gözaltına alındığını açıkladı. Ayrıca Bakanlık, polisevinin uzağına bırakılan bir bomba düzeneğinin de kontrollü bir şekilde patlatıldığı bilgisini paylaştı. Saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı 2 teröristten birinin Dilşah Ercan olduğu belirtildi.
27.09.2022 Gündem
Mersin'de polisevi yakınında patlama
Mersin'de polisevi yakınında patlama Mersin'in Mezitli ilçesinde lüks otomobille polisevi önüne gelen teröristler, bombalı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateş sırasında 2 polis memuru yaralanırken, çıkan çatışmanın ardından bir terörist yakalandı. Teröristlerin kaçarken bıraktıkları çantadaki bomba düzeneği ise kontrolü şekilde imha edildi. Alarma geçen güvenlik güçleri kentin giriş ve çıkışını kontrol altına alarak geniş çaplı operasyon başlattı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mezitli ilçesindeki polisevine yönelik saldırının ardından Mersin'e hareket etti.
26.09.2022 Gündem
PKK'ya ait cephane ele geçirildi
PKK'ya ait cephane ele geçirildi Eren Abluka-35 operasyonu çerçevesinde tespit edilen 2 mağarada 19 adet AK-47 model tüfek, 20 kilogram ağırlığında TNT patlayıcı, 18 adet roketatar mühimmatı ile çok sayıda malzeme ele geçirildi.
29.08.2022 Gündem
Putin, Aleksandr Dugin'in kızının bombalı saldırıda öldürülmesinin ardından ilk kez konuştu: Sinsi ve acımasız bir saldırı
Putin, Aleksandr Dugin'in kızının bombalı saldırıda öldürülmesinin ardından ilk kez konuştu: Sinsi ve acımasız bir saldırı Rusya'da Putin ile yakınlığıyla tanınan siyaset bilimci Alexander Dugin'in kızının öldürülmesinin yankıları sürüyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, aracına bomba konularak öldürülen gazeteci Darya Dugina için yayınladığı taziye mesajında, "Sinsi ve acımasız bir saldırı" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Dünya
Bakan Soylu'dan saldırı girişimine anında müdahale eden polislere ödül
Bakan Soylu'dan saldırı girişimine anında müdahale eden polislere ödül İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önüne gelerek sahte bomba düzeneğiyle saldırı girişiminde bulunan canlı bomba eylemine müdahale eden polis memurlarını ödüllendirdi.
27.05.2022 Gündem
Prof. Dr. Birpınar: Türkiye iklim finansmanı için doğru adres olmaya devam edecek
Prof. Dr. Birpınar: Türkiye iklim finansmanı için doğru adres olmaya devam edecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Türkiye İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, "Türkiye artan miktarlarda iklim finansmanı için doğru adres olmaya devam edecek" dedi.
7.04.2022 Gündem
Üzerinde patlayıcı olmayan 'bomba düzeneği' ile yakalandı
Üzerinde patlayıcı olmayan 'bomba düzeneği' ile yakalandı Adana'da mahalle bekçilerinin şüphe üzerine durdurup arama yaptığı B.Ö.'nün üzerinde bir ruhsatsız tabanca ile beline sarılı, içinde patlayıcı olmayan bomba düzeneği ele geçirildi. Şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.
6.04.2022 Gündem
Dini nikahlı eşinin otomobiline bomba düzeneği yerleştirdi
Dini nikahlı eşinin otomobiline bomba düzeneği yerleştirdi Çorum’da bir şahıs iddialara göre dini nikahlı eşinin otomobiline bomba düzeneği yerleştirildi. Durumu fark eden kadının ihbarı üzerine olay yerine gelen bomba imha ekipleri tarafından, düzenek fünye ile imha edildi.
6.01.2022 Yaşam
AK Parti binasının önüne bırakılan koliden zaman ayarlı bomba düzeneği çıktı
AK Parti binasının önüne bırakılan koliden zaman ayarlı bomba düzeneği çıktı Zeytinburnu AK Parti ilçe binasının önüne bırakılan ve bomba uzmanlarınca imha edilen karton kolinin içindeki düzeneğin, zaman ayarlı ve parça tesirli bomba olduğu ortaya çıktı. Olayla bağlantılı 1 kişi güvenlik birimlerince her yerde aranıyor.
24.12.2021 Haber
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Polisin aracının altında bomba bulunmuştu! İtiraf ettiler
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Polisin aracının altında bomba bulunmuştu! İtiraf ettiler İçişleri Bakanlığı, Mardin Nusaybin ilçesinde bir polis memuruna ait aracın altına yerleştirilen bomba düzeneği ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda; olayı gerçekleştirdiği belirlenen şahıslara yönelik bugün sabah saatlerinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda A.D, S.D., Ş.A., A.A. isimli 4 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 3’ü ilk ifadesinde araç altına bomba düzeneğini yerleştirdiklerini itiraf etti.
10.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Siirt'teki mitinginde bombalı saldırı son anda önlendi! Polis aracının altında düzenek bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Siirt'teki mitinginde bombalı saldırı son anda önlendi! Polis aracının altında düzenek bulundu Bombalı saldırı son anda farkedildi. Mardin'in Nusaybin ilçesinde, özel aracının altına yerleştirilen patlayıcıyı kontrollü olarak imha edilen polis memurunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'teki programı için görevlendirilen ekipte yer aldığı ortaya çıktı.. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN Türk'te yaptığı açıklamada "Siirt mitingini sabote etmek istediler. Bu aracın altındaki düzenek sabah tespit ediliyor ancak kamuoyunda herhangi bir infial olmasın diye bilgilendirme biraz bekletilmiş" ifadelerini kullandı.
4.12.2021 Gündem
Gece yarısı sır olay! Anne ve oğlu bu notla birlikte bulundu
Gece yarısı sır olay! Anne ve oğlu bu notla birlikte bulundu Beylikdüzü'nde anne ve oğlunun cesetleri oturdukları dairede kapılarında 'Bomba düzeneği var yaklaşmayın' yazan ayrı odalarda bulundu.
20.06.2021 Yaşam
PKK'lı terörist Sonay Bakar'a müebbet hapis cezası!
PKK'lı terörist Sonay Bakar'a müebbet hapis cezası! Milli Savunma Bakanı Akar ve İçişleri Bakanı Soylu'ya suikast talimatı aldığını itiraf eden PKK'lı Sonay Bakar, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
17.02.2021 Gündem
Rasulayn'da eş zamanlı bombalı saldırı!
Rasulayn'da eş zamanlı bombalı saldırı! Suriye’nin kuzeyinde Rasulayn ilçe merkezinde eş zamanlı 2 bombalı terör saldırısı meydana geldi, ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadı.
3.02.2021 Dünya
Büyükşehirleri kana bulayacaktı! Mardin'de yakalandı
Büyükşehirleri kana bulayacaktı! Mardin'de yakalandı Mardin’in Kızıltepe ilçesinde metropollerde eylem hazırlığında olan PKK’lı terörist, patlamaya hazır 1 kilo 970 gramlık patlayıcı madde ve zaman ayarlı bomba düzeneği ile yakalandı.
16.11.2020 Gündem
Soylu ve Akar'a suikast girişimi davası sanığından şoke eden ifadeler
Soylu ve Akar'a suikast girişimi davası sanığından şoke eden ifadeler Ankara'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a yönelik suikast girişimi suçundan açılan davada 1'i tutuklu 3 sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanık Sonay B., terör örgütü PKK/KCK tarafından Suriye'den suikast keşfi yapması için İstanbula gönderildiğini itiraf etti. Sonay B., örgüte 15 yaşında lise öğrencisiyken Diyarbakırda belediyenin kurduğu bir çadırda konuştuğu kişilerin yönlendirmesiyle katıldığını söyledi.
17.09.2020 Gündem
Bursa'da yakalanan DEAŞ'lı intihar bombacısının ifadesi ortaya çıktı
Bursa'da yakalanan DEAŞ'lı intihar bombacısının ifadesi ortaya çıktı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 2 ayda 5 iş yerini ateşe vererek yakan ve polis merkezine intihar saldırısı düzenlemeyi planlarken yakalanıp, gözaltına alınan DEAŞ'lı terörist Muhammed Abduaalrazak Alzalan (19), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Alzalan’ın mahkemede verdiği ifadede, “Yangınlardan tatmin olmadığım için canlı bomba olmaya karar verdim. Yakalanmasaydım Türkiye’de polis ve askerin olduğu bir kuruma bombalı eylem düzenleyecektim” dediği öğrenildi.
21.08.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bomba Düzeneği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bomba düzeneği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.