Boğaz Köprüsü

Boğaz Köprüsü

Son dakika boğaz köprüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boğaz köprüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boğaz köprüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boğaz Köprüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boğaz köprüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.057 boğaz köprüsü haberi bulunmuştur. Tüm boğaz köprüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhuriyetin 100'üncü yılı! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 50 yaşında
Cumhuriyetin 100'üncü yılı! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 50 yaşında Asya ile Avrupa kıtaları arasında tarihte ilk kesintisiz karayolu akışını sağlayan ülkemizin ilk köprüsü Boğaziçi Köprüsü, yeni adıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılında 50’inci hizmet yılını kutluyor.
29.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıkladı! İşte Türkiye'nin uzay yolcuları
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıkladı! İşte Türkiye'nin uzay yolcuları TEKNOFEST'e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin ilk uzay yolcularının Alper Gezer Avcı ve Tuva Cihangir Atasever olduğunu açıkladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren Erdoğan, "Ülkemize milletimize ve ordumuza hizmet eden yerli milli şirketler varken Amerikan firmalarının reklam ajanslığına soyunmanın adı mandacılıktır. Bay bay kemal senin o görüştüğün kişiler benimle görüştü. Türkiye’de böyle bir yatırım yapma arzularının olduğunu söylediler. ‘Buyurun gelin’ dedim. O gün bugün biz bir daha görmedi" dedi.
29.04.2023 Gündem
Türkiye'de çürük bina sayısı 5 milyona yakın! 191 okulun altından fay geçiyor
Türkiye'de çürük bina sayısı 5 milyona yakın! 191 okulun altından fay geçiyor TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda konuşan uzmanlar, Marmara’nın olası bir depreme hazır olmadığını belirtirken, Türkiye’de 5 milyona yakın binanın çürük olduğunu söyledi. Türkiye’de 48 bin 600 okulu incelediklerini belirten uzmanlar, 191 okulun fay üstünde olduğunu açıkladı.
6.04.2023 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü durduruldu
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü durduruldu İstanbul Boğazı'ndaki yoğun sis nedeniyle gemi trafiği çift yönlü olarak askıya alındı.
31.01.2023 Gündem
Türkiye’nin en yüksek ayaklı 2'nci viyadüğü açıldı
Türkiye’nin en yüksek ayaklı 2'nci viyadüğü açıldı Artvin'nin Yusufeli ilçesinde inşası tamamlanan, 150 metre yüksekliği ile Türkiye'nin en yüksek ayaklı ikinci viyadüğü olan Tekkale Viyadüğü ile birlikte Şilenkar Viyadüğü ve Yusufeli Barajı Viyadüğü, trafiğe açıldı.
3.11.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan 'yargılanacaksınız' sözlerine sert tepki: 'Apo'yu serbest bırakacaksın'
Bakan Soylu'dan 'yargılanacaksınız' sözlerine sert tepki: 'Apo'yu serbest bırakacaksın' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu muhalefet milletvekillerinin "yargılanacaksınız" sözlerine atıfta bulunarak, "Beni yargılayacaksın kimi serbest bırakacaksın. Apo'yu serbest bırakacaksın, Selo'yu serbest bırakacaksın" dedi.
23.08.2022 Siyaset
Kanal İstanbul'un ihalesiyle ilgili Bakan Karaismailoğlu'ndan açıklama
Kanal İstanbul'un ihalesiyle ilgili Bakan Karaismailoğlu'ndan açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul’un ana ihalesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Dünyanın bu işte tecrübeli en büyük altyapıları, deniz yapıları yapmış firmalarla da görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.
20.07.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu CNN TÜRK'te 1915 Çanakkale Köprüsü'nü anlattı
Bakan Karaismailoğlu CNN TÜRK'te 1915 Çanakkale Köprüsü'nü anlattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN TÜRK canlı yayınında Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Bakan Karaismailoğlu, 18 Mart'ta(yarın) açılacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün özelliklerini tek tek açıkladı. Ayrıca açılışa muhalefetin davet edildiğini belirten Bakan Karaismailoğlu, yapılan eleştirilere ise "Bu projeye atılan iftiralar yanlış hesap üzerinden yapılıyor." diyerek yanıt verdi.
17.03.2022 Gündem
Dilan Çiçek Deniz'e sevgilisi Thor Saevarsson'dan dikkat çeken yorum!
Dilan Çiçek Deniz'e sevgilisi Thor Saevarsson'dan dikkat çeken yorum! İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson, önceki gün sevgilisi Dilan Çiçek Deniz'in fotoğrafına, "Karım..." yorumunu yaptı. Ünlü oyuncu ise nikah masasına oturmaya hazırlandığı Saevarsson'a, "Kocam..." diyerek, yanıt verdi.
13.02.2022 Magazin
Dilan Çiçek Deniz - Thor Saevarsson evleniyor! O detayı ilk kez açıkladı
Dilan Çiçek Deniz - Thor Saevarsson evleniyor! O detayı ilk kez açıkladı Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson'dan Boğaz Köprüsü'nde sürpriz bir evlilik teklifi aldı. "Evet" yanıtını vererek Saevarsson ile hayatını birleştirme kararı alan ünlü oyuncu, "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış" dedi.
10.12.2021 Magazin
Kanal İstanbul ihalesi ne zaman, yapıldı mı? Kanal İstanbul projesi son durum, proje ne zaman başlayacak?
Kanal İstanbul ihalesi ne zaman, yapıldı mı? Kanal İstanbul projesi son durum, proje ne zaman başlayacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011'in Nisan ayında duyurduğu Kanal İstanbul projesine hız verilmiş durumda. Kanal İstanbul projesi son durum...
9.10.2021 Gündem
Türkiye'nin yolları fiber optik ağıyla 'akıllanacak'
Türkiye'nin yolları fiber optik ağıyla 'akıllanacak' Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, "Akıllı yollara yönelik, Karayolları Genel Müdürlüğü olarak Türkiye'de 15 bin kilometre fiber optik kablo ağ döşemeyi planladık. Şu anda da yaklaşık 1.500 kilometreleri geçmiş durumdayız" dedi.
7.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücreti belli oldu...
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücreti belli oldu... Son dakika haberine göre; Sona yaklaşılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 18 Mart 2022'de açılacağını söyleyen Bakan Karaismailoğlu, "Köprü açıldığında da ücret geçiş ücreti 15 Euro olacak" dedi. İstanbul'daki metro simgesi polemiğiyle ilgili de açıklama yapan Bakan, "Biz sadece Ulaştırma Bakanlığı'nın yaptığı metrolara 'U' harfini koyuyoruz. Harflere takılmamak lazım" diye konuştu.
22.09.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında memur zammı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında memur zammı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, "Dün imzalanan kamu çalışanlarına yönelik toplu sözleşmenin ülkemize ve kamu çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Gerek bakanımızı, gerek bu noktada Memur-Sen tarafını, tüm işçi ve memur kesimini, 2022-2023 yılları için memur maaşlarındaki artış oranı ortalama yüzde 31,2 ve miktar olarak 1352 lira olarak gerçekleşmiştir. En düşük memur maaşı 4 bin 348 liradan 5 bin 700 liraya yükselmiştir." dedi.
24.08.2021 Siyaset
Bakan Ziya Selçuk öğrencilerle bir araya geldi
Bakan Ziya Selçuk öğrencilerle bir araya geldi "Telafide Ben de Varım" etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, vapurla "İstanbul'un tarihine yolculuk" adlı programda lise ve ortaokul öğrencileriyle bir araya geldi.
10.07.2021 Eğitim
Bakan Karaismailoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' açıklaması
Bakan Karaismailoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, İstanbul Boğazı'nın güvenliği ile Uzak Doğu ve Batı arasındaki şu anda 710 milyar dolar olan ve sürekli büyüyen ticaret hacminden daha fazla pay alabilmek için gereklidir çünkü Türkiye, bu ticaretin tam ortasındadır" dedi.
5.07.2021 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: 13 kat daha güvenli olacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: 13 kat daha güvenli olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Temelini attığımız köprümüz, 45 kilometrelik Başakşehir-Bahçeşehir-Hadımköy yolunun bir parçası olmakla birlikte, Kanal İstanbul’un Sazlıdere kesiminin de geçişini sağlayacaktır.” dedi.
26.06.2021 Ekonomi
Kanal İstanbul üzerinde ilk köprü nereye yapılacak? Kanal İstanbul'da kaç köprü yapılacak?
Kanal İstanbul üzerinde ilk köprü nereye yapılacak? Kanal İstanbul'da kaç köprü yapılacak? Kanal İstanbul için ilk adım atılıyor. Kamuoyunda "çılgın proje" olarak bilinen Kanal İstanbul, bugün ilk köprünün temelinin atılmasıyla fiilen hayata geçirilmeye başlanacak. Peki, Kanal İstanbul üzerinde ilk köprü nereye yapılacak? Kanal İstanbul'da kaç köprü yapılacak? İşte Kanal İstanbul projesi ile ilgili detaylar...
26.06.2021 Gündem
Kanal İstanbul ne zaman başlayacak, Kanal İstanbul ihalesi ne zaman? Kanal İstanbul son durum
Kanal İstanbul ne zaman başlayacak, Kanal İstanbul ihalesi ne zaman? Kanal İstanbul son durum Kanal İstanbul ne zaman yapılacak? Sorusu zaman zaman gündeme geliyor. Avrupa Yakası'nda hayata geçirilecek olan Kanal İstanbul Projesi'nin temeli haziran sonunda atılacak. Projede ilk kazmanın vurulacağı tarih ise Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından yapılan açıklamadan sonra belli oldu. Peki, Kanal İstanbul ne zaman açılacak, ihalesi yapıldı mı, ne zaman? Kanal İstanbul'un güzergahı neresi? İşte konu hakkında detaylar…
9.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında Kanal İstanbul müjdesini duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında Kanal İstanbul müjdesini duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "CHP bir grup emekli amiralin buram buram darbe kokan bildirisini aklamaya çalışıyor. Çok açık, net söylüyorum. Şu anda emekli amirallerin merkezinde CHP'nin kendisi vardır. Bu 104'ün içerisinde şu anda CHP'li olanlar vardır. Bundan sonra hesabını çok ağır vereceksiniz." dedi. Erdoğan Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak, "Buradan bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Kanal İstanbul ile ilgili hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamladık. Yaz aylarında inşallah temelini atacağız. Projenin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
7.04.2021 Siyaset
İstanbul'da beş ilçede otoyol projesi için acele kamulaştırma kararı!
İstanbul'da beş ilçede otoyol projesi için acele kamulaştırma kararı! Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi'nin yapımı kapsamında İstanbul'un 5 ilçesindeki bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi.
4.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan istifasını istedi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan istifasını istedi! Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'ın sosyal medya üzerinden yaptığı 'Işıklar yanıyor' paylaşımı çok konuşulmaya devam ediyor. Yıldırım tepki alan sözleri sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Çok arzu ediyorsan bu işi istifa edersin, gelirsin siyasetin içerisine girersin" sözleri gündeme damga vurdu.
15.10.2020 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayıp hayatta kaldı!
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayıp hayatta kaldı! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayan 17 yaşındaki Şeyma A., o sırada köprünün altından geçen gezi teknesine alındı. İlk müdahaleyi teknedeki sağlık çalışanı yolcu yaptı. 7 dakikada kıyıya çıkarılıp hastaneye götürülen genç kız, yaşama döndü.
5.10.2020 Yaşam
Çanakkale AK Parti İl Başkanı Makas: Sarıçay'daki kirlilik endişe verici
Çanakkale AK Parti İl Başkanı Makas: Sarıçay'daki kirlilik endişe verici AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, Sarıçay ve çevresinde bir süre önce yaşanan kirliliği gündeme getirerek, "Çanakkale’nin çevre sorunlarının bittiğini düşünmüyorum. Vatandaşlarımız Sarıçay üzerindeki köprülerden geçerken pislikleri, çayın rengini gördükçe endişeye kapılmaktadır" diyerek, CHP'li belediyeyi göreve davet etti.
18.06.2020 Gündem
Otoyol ihalesi 30 Haziran'a ertelendi
Otoyol ihalesi 30 Haziran'a ertelendi Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi yapımına dair ihale 30 Haziran'a ertelendi.
14.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boğaz Köprüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boğaz köprüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.