Boeing 777

Boeing 777

Son dakika Boeing 777 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Boeing 777 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Boeing 777 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boeing 777

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boeing 777 gelişmeleri de dahil olmak üzere 323 boeing 777 haberi bulunmuştur. Tüm boeing 777 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sudan'dan tahliye edilen ikinci Türk kafilesi de İstanbul'a geldi
Sudan'dan tahliye edilen ikinci Türk kafilesi de İstanbul'a geldi Sudan'da iç savaşın ortasında kalan Türk vatandaşlarının Etiyopya üzerinden tahliyesi devam ediyor. 301 kişiden oluşan ikinci kafile THY'ye ait uçakla 09.15 sıralarında İstanbul'a geldi. Sudan'dan kaçan Türk vatandaşları, yaşadıkları zor ve korku dolu anlar yaşadıklarını aktardı. 
26.04.2023 Gündem
Alkollü yolcu uçakta olay çıkardı: THY uçağı Hindistan'a acil iniş yaptı
Alkollü yolcu uçakta olay çıkardı: THY uçağı Hindistan'a acil iniş yaptı Türk Hava Yolları'na (THY) ait İstanbul-Singapur seferini yapan yolcu uçağında alkollü olduğu öğrenilen Ukraynalı yolcu kabin ekibine saldırdı. THY uçağı, Hindistan'daki Chennai Havalimanı'na acil iniş yaptı. 
30.03.2023 Yaşam
Yolcu bilinç kaybı yaşadı, THY uçağı acil iniş yaptı
Yolcu bilinç kaybı yaşadı, THY uçağı acil iniş yaptı Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Singapur seferini yapan yolcu uçağında 69 yaşında bir yolcu aniden rahatsızlandı ve bilinç kaybı yaşadı. Yolcuya ilk müdahale kabin görevlileri yaparken, THY uçağı Hindistan'da bulunan Kolkata Havalimanı'na acil iniş yaptı.
6.10.2022 Gündem
Asiana Havayolları İstanbul uçuşlarına 2.5 yıl aradan sonra yeniden başladı
Asiana Havayolları İstanbul uçuşlarına 2.5 yıl aradan sonra yeniden başladı Koronavirüs pandemisi dolayısıyla  2020'nın mart ayında Türkiye uçuşlarını durduran Güney Kore merkezli  Asiana Havayolları, yaklaşık 2.5 yıl aradan sonra İstanbul'a tarifeli seferlerine yeniden başladı.
23.07.2022 Ekonomi
Pilot kokpitte duman ikazı alınca hemen geri döndü!
Pilot kokpitte duman ikazı alınca hemen geri döndü! Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Toronto seferini yapan uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra pilotun kokpitte duman ikazı alması üzerine İstanbul Havalimanı'na geri döndü.
27.05.2022 Gündem
Yolcu rahatsızlandı, THY uçağı acil iniş yaptı
Yolcu rahatsızlandı, THY uçağı acil iniş yaptı Miami-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağı, 80 yaşındaki bir yolcunun rahatsızlanması sonucu Kanada'da bulunan St. John Havalimanı'na acil iniş yaptı.
16.05.2022 Gündem
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika haberleri...  Ukrayna'dan Türkiye ve ABD teklifi!
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Ukrayna'dan Türkiye ve ABD teklifi! Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaş 14. gününe girdi. Dünyanın yakından takip ettiği savaş bölgesinden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna'ya hava gücü sağlamak için Polonya'nın sunduğu plana Washinhton'dan veto geldi. Kuşatmanın sürdüğü Harkiv'de bir günde 27 kişi ölürken, Gürcistan'ın eski Savunma Bakanı Irakly Okruashvili, diğer Gürcü gönüllülerle birlikte Ukrayna'ya geldi. Ukrayna'da iktidarda olan Halkın Hizmetkarları Partisi, ülkenin egemenliğinin korunması yeni güvenlik garantilerini gündeme getirdi.
9.03.2022 Dünya
Türkiye'nin milli otomobili TOGG ABD yolunda!
Türkiye'nin milli otomobili TOGG ABD yolunda! Türkiye'nin milli otomobili TOGG, ABD Las Vegas'taki CES 2022 fuarı için Atatürk Havalimanı'nda uçağa yüklenerek götürülüyor. TOGG'un Turkish Cargo tarafından gerçekleştirilecek küresel marka yolculuğuna oluşturulan 40 bin uçaklı 'sanal konvoy' eşlik etti.
21.12.2021 Ekonomi
324 Türk vatandaşı Kabil'den Türkiye'ye getirildi
324 Türk vatandaşı Kabil'den Türkiye'ye getirildi Türk Hava Yollarının (THY), Afganistan'ın başkenti Kabil'de bulunan Türk vatandaşlarını getiren uçağı İstanbul'a geldi.
16.08.2021 Gündem
Emirates uçağı İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı
Emirates uçağı İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı Emirates Havayolları'nın Şikago-Dubai seferini yapan uçağı, yolculardan birinin rahatsızlanması üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı.
9.06.2021 Gündem
Japon hava yolu firmaları, Boeing 777'lerin kullanımını durduruyor
Japon hava yolu firmaları, Boeing 777'lerin kullanımını durduruyor Japonya'da hava yolu firmalarına, ABD'de kalkıştan kısa süre sonra motoru arızalanarak acil iniş yapan Boeing 777 model uçakların kullanımının durdurulması talep edildi.
22.02.2021 Ekonomi
Üç buçuk milyon dozluk ikinci bölümü İstanbul'da
Üç buçuk milyon dozluk ikinci bölümü İstanbul'da Türkiye'nin Çin'den satın aldığı inaktif koronavirüs aşısının 10 milyon dozluk sevkiyatının 3.5 milyon dozluk ikinci bölümü Türkiye'ye getirildi.
29.01.2021 Gündem
Çin'den gelen aşıları taşıyan uçak iniş yaptı!
Çin'den gelen aşıları taşıyan uçak iniş yaptı! Çin'den 6,5 milyon Sinovac aşısını Türkiye'ye getiren uçak İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Aşıların Türkiye'ye ulaşmasıyla birlikte, güvenirlilik testi süreci başlayacak. 14 gün sürecek bu aşamanın ardından aşılar güvenli bulunursa, acil kullanım onayı çıkarılacak. 14 Ocak'ta yapılmaya başlanan Sinovac aşısının ilk dozu ise, 1 milyon 200 binden fazla kişiye uygulandı.
25.01.2021 Gündem
Atatürk Havalimanı'nda hareketli anlar!
Atatürk Havalimanı'nda hareketli anlar! Turkish Cargo'ya ait İstanbul Atatürk Havalimanı-Almatı seferini yapan uçağı kalkıştan kısa bir süre sonra kuş sürüsüne girdi. Uçak havada yakıt boşalttıktan sonra Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı.
3.01.2021 Yaşam
Bakan Koca duyurdu: Aşılar yola çıktı
Bakan Koca duyurdu: Aşılar yola çıktı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İnaktif aşılarımızın ilk bölümünü getiren uçak Türkiye saati ile 19.50’de Pekin havalimanından havalandı." açıklamasını yaptı.
29.12.2020 Gündem
Dev hava yolu şirketi duyurdu! 450 çalışan işsiz kalacak
Dev hava yolu şirketi duyurdu! 450 çalışan işsiz kalacak Güneydoğu Asya ülkesi Tayland'da ucuz hava yolu şirketi NokScoot'un yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınında uğradığı zarar nedeniyle tasfiye edileceği bildirildi.
27.06.2020 Ekonomi
Toronto'daki 301 Türk yolcu tahliye uçağıyla İstanbul'a geldi
Toronto'daki 301 Türk yolcu tahliye uçağıyla İstanbul'a geldi Corona salgını nedeniyle dış hat uçuşların askıya alınmasının ardından Kanada'nın Toronto şehrinde kalan 301 Türk vatandaşı, Türk Hava Yolları'nın (THY) tahliye seferiyle İstanbul'a getirildi. Uçakta vücut ısısı ölçülen Türk yolcular, 14 günlük karantina süresini evlerinde geçirecek.
9.06.2020 Gündem
Selin Sevimli kimdir? 9 milyon yolculu TK1919 Samsun uçağı pilotu Selin Sevimli'nin hikayesi...
Selin Sevimli kimdir? 9 milyon yolculu TK1919 Samsun uçağı pilotu Selin Sevimli'nin hikayesi... Türk Hava Yolları'nın (THY), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel tarihi bir uçuş gerçekleştirdi. Samsun uçağının kaptan pilot koltuğunda, şirketin en genç kaptan pilotu Selin Sevimli oturdu. Peki, Selin Sevimli kimdir? Selin Rudar Sevimli kaç yaşında ve nereli? Samsun pilotu Selin Sevimli'nin hikayesi...
20.05.2020 Gündem
THY'nin en genç kaptan pilotu Selin Sevimli tarihe geçti!
THY'nin en genç kaptan pilotu Selin Sevimli tarihe geçti! Türk Hava Yolları'nın (THY), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel dün tarihi bir uçuş gerçekleştirdiği Samsun uçağının kaptan pilot koltuğunda, şirketin en genç kaptan pilotu 29 yaşındaki Selin Sevimli oturdu.
20.05.2020 Yaşam
Testler hatalı sonuç mu veriyor? Hızlı tanı kitleri ne zaman gelecek?
Testler hatalı sonuç mu veriyor? Hızlı tanı kitleri ne zaman gelecek? Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi ve İstanbul Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilimdalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, testlerde yalancı negatif ya da yalancı pozitif denilen “hatalı” sonuç çıkma ihtimalinin çok küçük bir hasta grubunda söz konusu olabileceğini kaydetti. Yavuz, sadece test sonucuyla karar verilmediğini ve hastanın klinik durumunun da değerlendirildiğini söyleyerek endişe edilmemesi gerektiğini vurguladı. Öte yandan hızlı tanı kitlerinin Türkiye'ye getirilmesiyle ilgili planlanan tarih belli oldu
20.03.2020 Corona Virüsü
Corona virüse karşı hızlı tanı kitlerinin geliş tarihi belli oldu
Corona virüse karşı hızlı tanı kitlerinin geliş tarihi belli oldu Dünyayı kasıp kavuran corona virüsle mücadele önemli yer tutacak olan hızlı tanı kitlerinin Çin Halk Cumhuriyetinden Türkiye’ye getirilmesiyle ilgili planlanan tarih de belli oldu. Son anda bir değişiklik olmaması halinde Şanghay'dan İstanbul'a Turkish Cargo'nun geniş gövde kargo uçaklarıyla taşınacak test kitlerinin 23 Mart tarihi itibarıyla Türkiye'de olması planlanıyor.
20.03.2020 Ekonomi
THY’nin en genç kaptan pilotu belli oldu!
THY’nin en genç kaptan pilotu belli oldu! Türk Hava Yolları’nın (THY) en genç kaptan pilotu da belli oldu. Eğitimdekiler de dahil toplam 4 bin 974 pilotun görev yaptığı milli havayolu şirketinin en genç kaptan pilotu 29 yaşındaki Boeing 737 tipi uçaklarda görev yapan kadın pilot Selin Sevimli oldu.
1.02.2020 Ekonomi
Boeing 777X'in ilk deneme uçuşu yapıldı
Boeing 777X'in ilk deneme uçuşu yapıldı Dünyanın en büyük çift motorlu ticari uçağı Boeing 777X'in ilk deneme uçuşu gerçekleştirildi.
27.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Boeing 777X'in ilk deneme uçuşu yapıldı
Boeing 777X'in ilk deneme uçuşu yapıldı Dünyanın en büyük çift motorlu ticari uçağı Boeing 777X'in ilk deneme uçuşu gerçekleştirildi.
26.01.2020 Ekonomi
THY'den yeni karar! Sefer sayısı artıyor
THY'den yeni karar! Sefer sayısı artıyor Türk Hava Yolları(THY) 'Melekler Şehri' olarak da anılan Los Angeles hattında özellikle transit yolcu sayısındaki artışa paralel, sefer sayısını da artırma kararı aldı. Los Angeles hattında 8 yılda 1 milyon 734 bin yolcu taşıyan THY, bu hatta haftada 7 olan sefer sayısını 14 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla 11'e çıkarma kararı aldı.THY, Los Angeles hattında İstanbul aktarmalı İran, İsrail, Lübnan, Hindistan, Ürdün, Suudi Arabistan’dan transit yolcularda ilk sıralarda yer alıyor.
22.09.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Boeing 777 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boeing 777 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.