Pilot

Pilot

Son dakika pilot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pilot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pilot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pilot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pilot gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.793 pilot haberi bulunmuştur. Tüm pilot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya Pilotlar Günü kutlu olsun | Pilotlar günü kutlama mesajları ve sözleri < Dünya Pilotlar Günü nedir, ne zaman ortaya çıktı? Pilotlar günü sözleri
Dünya Pilotlar Günü kutlu olsun | Pilotlar günü kutlama mesajları ve sözleri < Dünya Pilotlar Günü nedir, ne zaman ortaya çıktı? Pilotlar günü sözleri Dünya Pilotlar Günü her yıl olduğu gibi bu yıl da mesajlar ve etkinliklerle kutlanıyor. Pilot yakınları bu özel günü kutlamak için arama motorlarına yönelerek pilotlar günü kutlama mesajları ve sözleriyle ilgili aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, Dünya Pilotlar Günü ne zaman ortaya çıktı? İşte, Dünya Pilotlar Günü sözleri ve kutlama mesajları...
26.04.2024 Gündem
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul uçuşunda rahatsızlandı. Ortaylı'nın kendisine yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sefer gecikmeli gerçekleşti.
23.04.2024 Gündem
Çocuk Bayramı kapsamında model uçaklar havalandı!
Çocuk Bayramı kapsamında model uçaklar havalandı! Antalya'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi koordinesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında etkinlik düzenlendi. Model uçaklar çocuklar için havalandı. Çocuklar, birbirinden farklı model uçakların uçuşunu ilgiyle izledi.
22.04.2024 Gündem
Tarkan, ‘Yarının Köyleri’ projesi için Adana'da
Tarkan, ‘Yarının Köyleri’ projesi için Adana'da Megastar Tarkan, Yarının Köyleri projesi için bir kez daha kamera karşısına geçti. Çekimler, projenin ilk aşamasında belirlenen 3 pilot köyden biri olan Adana’nın Kürkçüler Köyü’nde gerçekleşti. Ekim 2022’den bu yana devam eden projenin lansman filminde de rol alan Tarkan, “Yarının Köyleri’nin bir hayalden gerçeğe dönüşmesine bizzat tanık olmak ve aradan geçen zamanda yaratılan pozitif etkiyi görmek çok güzel. Sosyal duyarlılığı yüksek bir marka olarak Trendyol’un köylere kurduğu dijital köprülerin kırsal kalkınma adına önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum” dedi.
20.04.2024 Adana
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar tarafından geliştirilen yüksek teknoloji ürünü insansız sistemlerin testleri başarıyla devam ediyor. KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi’nin Edirne’nin Keşan ilçesinde bulunan Baykar Uçuş Eğitim ve Test Merkezinde sürdürülecek olan test süreci başladı.
16.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Akıllı yollar geliyor, kaza riski en aza indirilecek
Bakan Uraloğlu: Akıllı yollar geliyor, kaza riski en aza indirilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, doğu-batı, kuzey-güney demeden Türkiye’yi baştan başa yüksek standartlı yol ağıyla kuşattıklarını belirterek, bölünmüş yol ve otoyol yapımına büyük önem verdiklerini söyledi.
9.04.2024 Gündem
Türkiye ve Almanya ortak oldu!
Türkiye ve Almanya ortak oldu! Alman Federal Ekonomik İşler ve İklim Eylemi Bakanlığı’nın finanse ettiği ‘Uluslararası Hidrojen Artışı’ programı Türkiye ve Almanya arasında, yeşil hidrojenin seramik üretiminde kullanımına yönelik değer zincirinin tamamını analiz etmeyi amaçlayan pilot proje başlatıldı.
3.04.2024 Gündem
Yerli ve milli kaska görüntüleme sistemi Tulgar: Kaan pilotlarının gözü olacak
Yerli ve milli kaska görüntüleme sistemi Tulgar: Kaan pilotlarının gözü olacak Türkiye'nin ilk yerli ve milli muharip uçağı Kaan'ın kaska entegre görüntüleme sistemi Tulgar, Kaan pilotlarının adeta gözü olacak. CNN Türk ekibi, sistemin üretildiği Ankara'nın Akyurt ilçesindeki ASELSAN tesislerini ziyaret etti.
27.03.2024 Ekonomi
Kaza kırıma uğraması ne demek, kaza kırıma uğramak nedir? Helikopter kaza kırıma uğradı ifadesinin anlamı
Kaza kırıma uğraması ne demek, kaza kırıma uğramak nedir? Helikopter kaza kırıma uğradı ifadesinin anlamı Konya’da 3. Ana Jet Üssü'nde eğitim için havalanan Türk Yıldızları'na ait uçağın kaza kırıma uğraması sonucu 1 asker şehit oldu.
15.03.2024 Gündem
İŞKUR'dan 25 bin TL destek! Aylık 3 bin lira verilecek
İŞKUR'dan 25 bin TL destek! Aylık 3 bin lira verilecek İŞKUR, kadın istihdamı yapan şirketlere 25 bin lira destek vereceğini açıkladı. İşyerleri, çalıştırdıkları sigortalı sayısının yüzde 10’una kadar katılımcı talep edebilmektedir. Ayrıca, proje çerçevesinde çalışan kadın işçiye 0-66 ay aralığında çocuk sahibi olması halinde aylık 3 bin lira çocuk bakım desteği verilecek.
14.03.2024 Ekonomi
Konya'da Türk Yıldızları'nın askeri eğitim uçağı düştü: Pilot sağ kurtuldu, 1 personel şehit oldu
Konya'da Türk Yıldızları'nın askeri eğitim uçağı düştü: Pilot sağ kurtuldu, 1 personel şehit oldu Konya'da askeri eğitim uçağı düştü. Pilot uçaktan atlayarak kurtuldu. Uçağın düştüğü bölgede pist onarım çalışması yapan bir personel ise şehit oldu.
14.03.2024 Gündem
Kombide atık su sorununa ‘nötralizasyon kabı’ ile çözüm hedefi
Kombide atık su sorununa ‘nötralizasyon kabı’ ile çözüm hedefi Yoğuşmalı kombilerin asidik atık su sorununa ‘nötralizasyon kabı’ ile çözüm getirmeyi hedefleyen proje hayata geçirildi.
14.03.2024 Ekonomi
Üniversite öğrencileri üretti! Kampüste satılıyor
Üniversite öğrencileri üretti! Kampüste satılıyor Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü'ne bağlı öğrencileri günde 12 bin yuvarlak ekmek üretiyorlar ve kampüsde 15 TL'den satıldığını belirtiler.
14.03.2024 Gündem
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Kentsel dönüşüm hızlanacak! Evini dönüştürene büyük destek: Projenin şartları neler?
Kentsel dönüşüm hızlanacak! Evini dönüştürene büyük destek: Projenin şartları neler? Hükümetin kentsel dönüşüm seferberliği tam gaz sürüyor. 330 milyon euroluk kaynak ile ilk etapta 36 bin konut hızla dönüştürülecek. 5 ilin yer aldığı projeyle evini yenilemek isteyenlere aylık 0.69 faizle, 180 aya kadar 2.5 milyon lira finansman sağlanacak. Projenin pilot şehri İzmir olarak öne çıkıyor.
8.03.2024 Ekonomi
0,69 faizli, 180 ay vadeli kredi! Yeni dönem resmen başlıyor, işte aylık ödenecek taksit
0,69 faizli, 180 ay vadeli kredi! Yeni dönem resmen başlıyor, işte aylık ödenecek taksit Milyonlarca konutun kentsel dönüşüme girmesi için yeni kredi kampanyasını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki açıkladı. 180 ay vade, yüzde 0.69 faiz oranı ile 2.5 milyon liraya kadar kredi kullandırılacak. Pilot il olarak İzmir seçildi ve sonrasında İstanbul, Manisa, Kahramanmaraş ve Tekirdağ da kapsama alınacak ve toplamda 5 şehirde krediler dağıtılacak. İşte ödeme takvimi
7.03.2024 Ekonomi
Uçakta panik! "Bu uçakla uçmak istemiyorum"
Uçakta panik! "Bu uçakla uçmak istemiyorum" İstanbul-Elazığ seferi yapan uçak, elektrik arızası nedeni ile içinde yüzlerce yolcusuyla saatlerce havalimanından kalkmayı bekledi. Yaşı küçük yolculardan birinin korkup, ''Bu uçakla uçmak istemiyorum’' diyerek yakınlarına sarılması kameralara yansıdı.
5.03.2024 Gündem
Mesai saatleri kısalıyor mu? Maaş ve tazminat ödemeleri düşecek mi?
Mesai saatleri kısalıyor mu? Maaş ve tazminat ödemeleri düşecek mi? Çalışma hayatı tamamen değişiyor! Bütün dünyada mesai saatleri ile ilgili yeni düzenlemeler hayata geçiriliyor. Birçok ülkede uygulama pilot olarak başlatıldı. Türkiye 'de de çalışma saatleri tartışılmaya başladı. 45 olan haftalık çalışma saati için 35 ya da 40 saate düşürülmesi gündemde. Çalışma sürelerinin düşürülmesinin gündeme gelmesinin ardından çalışanlar arasında ücretler ve tazminatlar düşecek mi endişesi başladı.
26.02.2024 Çalışma Hayatı
Pilot Barbaros Demirbaş kimdir? KAAN pilotu Barbaros Demirbaş’ın rütbesi
Pilot Barbaros Demirbaş kimdir? KAAN pilotu Barbaros Demirbaş’ın rütbesi KAAN'ın ilk pilotu Barbaros Demirbaş kimdir? Türk Havacılık Uzay Sanayii tarafından yürütülen ve Türkiye'nin en önemli savunma sanayi projelerinden biri olan KAAN, ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Peki KAAN'ın pilotu Barbaros Demirbaş kimdir, rütbesi nedir?
24.02.2024 Gündem
Adana Yüreğirli gençler ‘drone pilotu’ olacak
Adana Yüreğirli gençler ‘drone pilotu’ olacak Yüreğir Belediyesi, geleceğin gözde meslekleri arasında yer alan ‘drone pilotluğu’ konusunda eğitim ve ehliyet almak isteyen gençler için ücretsiz destek programını hayata geçiriyor.
24.02.2024 Adana
Mesai saatleri kısalıyor: 4 gün iş, 3 gün tatil! Milyonlarca çalışanın beklediği düzenlemenin detayları...
Mesai saatleri kısalıyor: 4 gün iş, 3 gün tatil! Milyonlarca çalışanın beklediği düzenlemenin detayları... Çalışma hayatı tamamen değişiyor! Bütün dünyada mesai saatleri ile ilgili yeni düzenlemeler hayata geçiriliyor. Birçok ülkede uygulama pilot olarak başlatıldı. Türkiye 'de de çalışma saatleri tartışılmaya başladı. 45 olan haftalık çalışma saati için 35 ya da 40 saate düşürülmesi gündemde. Bu durumda hafta tatilinin 3 gün olması bekleniyor. Birçok sektörde haftalık 2 gün izin hakkı bulunmazken üç günlük izin imkanından kimler yararlanabilecek? Çalışma sürelerinin düşürülmesinin gündeme gelmesinin ardından çalışanlar arasında ücretler ve tazminatlar düşecek mi endişesi başladı. Peki uzaktan ve esnek çalışma ne zaman gelecek? İşte tüm çalışanların yakından takip ettiği konunun ayrıntıları...
21.02.2024 Çalışma Hayatı
Amerika'nın kimseye satmadığı F-22 Raptor'un muadili: Kaan savaş uçağının özellikleri neler? MMU Kaan savaş uçağında pilot var mı?
Amerika'nın kimseye satmadığı F-22 Raptor'un muadili: Kaan savaş uçağının özellikleri neler? MMU Kaan savaş uçağında pilot var mı? Türkiye'nin insansız savaş uçağı Kaan ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Milli Muharip Uçak ilk uçuşu başarıyla tamamladı. TUSAŞ tarafından geliştirildi. Türk Hava Kuvvetleri'nin envaterine 2028 yılında girmesi planlanıyor. Kaan savaş uçağının özellikleri de merak konusu oldu. Dünyanın en iyi savaş uçğı olarka gösterilen ve Amerika'nın kimseye satmadığı öne sürülen F-22 Raptor'un muadili olarak gösterilen Kaan Savaş uçağında pilot var mı, menzili ne kadar? İşte detaylar...
21.02.2024 Gündem
Türk Hava Yolları 2024 yılı için 5 bin kişiyi işe alacak
Türk Hava Yolları 2024 yılı için 5 bin kişiyi işe alacak Türk Hava Yolları İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 yılı için yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı planladıklarını duyurdu.
20.02.2024 Ekonomi
150 bin TL kredi desteği! Gençlere müjde, başvuru tarihleri belli oldu
150 bin TL kredi desteği! Gençlere müjde, başvuru tarihleri belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Aile ve Gençlik Fonu için başvurusu onaylanan kişilere toplam 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi desteği sunulacağını açıkladı.
9.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pilot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pilot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.