Bnd

Bnd

Son dakika BND haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BND ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BND haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bnd

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bnd gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 bnd haberi bulunmuştur. Tüm bnd haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüzyılın istihbarat skandalı ortaya çıktı
Yüzyılın istihbarat skandalı ortaya çıktı ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) ve Alman Dış İstihbarat Teşkilatının (BND), İsviçreli bir paravan şirket kanalıyla 120'den fazla ülkeye sattıkları cihazlar üzerinden bu ülkelerin hükümet yetkililerini on yıllarca dinlediği ortaya çıktı.
11.02.2020 Dünya
İşte Adil Öksüz'ün gizlendiği yer
İşte Adil Öksüz'ün gizlendiği yer Alman istihbarat ekipleri, Almanya'ya gönderilen 69 kişilik terör listesinin ilk sırasında yer alan Adil Öksüz’ü Berlin Mitte yakınlarında gizlendiği evde buldu ve kontrol altına aldı.
3.12.2019 Gündem
Adil Öksüz'ün saklandığı ülke...
Adil Öksüz'ün saklandığı ülke... İçişleri Bakanı Soylu'nun 'FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün yerini biliyoruz' açıklaması sonrası gözler o ülkeye çevrildi.
2.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e 69 kişilik terör listesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e 69 kişilik terör listesi Suriye'nin Lazkiye kentinde başarılı bir operasyonla Reyhanlı saldırısını planlayan Yusuf Nazik'i yakalayan MİT'in, aralarında FETÖ, PKK ve DHKPC'lilerin de bulunduğu bazı terör suçlularının bulunduğu 69 kişilik listeyi, Başkan Erdoğan'ın 3 günlük Almanya ziyareti öncesi Almanya Başbakanı Merkel'e ulaştırdığı öğrenildi.
28.09.2018 Siyaset
Almanya kabul etti: 'Nazi Prensesi'ne iş vermiş
Almanya kabul etti: 'Nazi Prensesi'ne iş vermiş BND, Nazi rejiminde Adolf Hitler'den sonraki en güçlü ikinci kişi olan Heinrich Himmler'in kızı Gudrun Burwitz'i istihdam ettiğini kabul etti. Mayıs ayında 88 yaşında ölene dek Nazi destekçiliğini sürdüren Burwitz, iki yıl boyu başka bir isimle BND'de sekreterlik yapmış...
30.06.2018 Dünya
Hitler'in çalışma arkadaşının kızı gizli servis için çalışmış
Hitler'in çalışma arkadaşının kızı gizli servis için çalışmış Yahudi soykırımının baş mimarı olarak görülen, Adolf Hitler'in yakın çalışma arkadaşı Heinrich Himmler'in kızının, 2. Dünya Savaşı'ndan sonra Almanya gizli servisi için çalıştığı ortaya çıktı.
29.06.2018 Dünya
Almanya FETÖ’ye bakışını sertleştiriyor
Almanya FETÖ’ye bakışını sertleştiriyor Alman hükümeti, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimindeki rolünü ilk kez net ifadelerle vurguladı.
11.06.2018 Gündem
FETÖ'cüler Almanya'ya sığınıyor
FETÖ'cüler Almanya'ya sığınıyor Mültecileri ülkesine sokmamak için ölüme terk eden Almanya, vatan hainlerine kucak açtı. Almanya Federal Göçmenlik Ajansı’nın kayıtlarına göre darbe girişiminden bu yana Almanya’ya sığınan FETÖ’cülerin sayısı 15 bin 654.
8.04.2018 Gündem
Vatanını Almanya'ya böyle sattı
Vatanını Almanya'ya böyle sattı FETÖ üyesi savcı Zekeriya Öz’ün Alman istihbaratı BND’ye, Alman vatandaşlığı karşılığında Türkiye’nin polis ve yargı sistemlerinin (UYAP, e-Devlet) bilgilerini teslim ettiği öğrenildi.
30.03.2018 Gündem
"Türkiye’yi durduramayız"
"Türkiye’yi durduramayız" Alman istihbarat teşkilatı BND’nin eski başkanı August Hanning, Türkiye’nin Suriye’deki operasyonlarını durdurmanın mümkün olmadığını söyledi. Hanning, "Türkiye’nin Suriye’ye müdahalesine eleştirel bakıyoruz. Ama Türkiye’nin tavrını etkileyebilecek bir müdahalede bulunma pozisyonunda değiliz" dedi.
21.03.2018 Dünya
Almanlardan flaş uyarı!
Almanlardan flaş uyarı! Alman dış istihbarat kurumu BND'nin, Kuzey Kore'nin kıtalararası füzelerine karşı uyarıda bulunduğu bildirildi.
19.03.2018 Dünya
Çavuşoğlu: Almanya adım atarsa Türkiye de atar
Çavuşoğlu: Almanya adım atarsa Türkiye de atar Alman haber ajansına konuşan Dışişleri Bakanı, Ankara'nın Berlin yönetimiyle bir sorunu olmadığını belirterek Almanya ile ilişkilerde çok daha iyi bir yıl beklediğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Alman medyasından Merkel hükümetine "PKK ve FETÖ" eleştirisi
Alman medyasından Merkel hükümetine "PKK ve FETÖ" eleştirisi Alman medyasının, terör örgütü PKK ve Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yandaşlarına kucak açan Angela Merkel hükümetini son haftalarda eleştirmesi dikkati çekiyor.
20.09.2017 Dünya
196 FETÖ’cü resmen Almanya korumasında
196 FETÖ’cü resmen Almanya korumasında Almanya’dan iltica talebinde bulunan diplomatik pasaportlu 196 Türk vatandaşının başvurusu kabul edildi. İltica hakkı talep eden Türklerin sayısı eylül ayında 962’ye yükseldi
29.09.2021 Gündem
Türkiye, PKK ve FETÖ konusunda haklı
Türkiye, PKK ve FETÖ konusunda haklı Almanya’nın terör örgütlerine karşı tutumu sorgulanan haberde FETÖ “Hükümeti ele geçirmeye çalışan örgüt” olarak tanımlandı ve “Erdoğan haklı”’ denildi
19.09.2017 Dünya
Camileri FETÖ’ye verecekler
Camileri FETÖ’ye verecekler Darbe girişimi sonrası Diyanet imamlarını casuslukla suçlayan Almanya’nın amacı, bu camileri FETÖ’ye teslim etmek.
29.09.2021 Gündem
Almanya'dan gurbetçilere çirkin teklif!
Almanya'dan gurbetçilere çirkin teklif! Almanya, çifte vatandaşlık hakkına sahip gurbetçilerin “Türkiye’de, gözaltına alınır ya da tutuklanırsak Alman devletinin bize sahip çıkmasını istiyoruz” şeklinde dilekçe doldurup vermelerini istedi.
19.07.2017 Dünya
FETÖ’cüler yine MİT’i hedef aldı
FETÖ’cüler yine MİT’i hedef aldı 15 Temmuz kalkışmasının ardından büyük kan kaybeden hain örgüt, Avrupa’da Türk istihbaratını hedef hâline getirmeye çalışıyor.
29.09.2021 Gündem
Almanya yeni kriz peşinde! 'Türk avı'
Almanya yeni kriz peşinde! 'Türk avı' Almanya, FETÖ’cülerin verdiği uydurma listelerle Türk avına çıktı. 150 gurbetçiyi takibe aldı, kimisini de suikastçı yaftasıyla tutukladı.
23.06.2017 Dünya
Skandal! Almanya camilere el koymaya hazırlanıyor
Skandal! Almanya camilere el koymaya hazırlanıyor Alman hükümeti FETÖ'cülerle pazarlık masasına oturdu. FETÖ'cüler bazı camilerin kendilerine verilmesi konusunda Almanya'yla anlaştığı iddia edildi
29.09.2021 Gündem
Türkiye Almanya'ya karşı harekete geçiyor!
Türkiye Almanya'ya karşı harekete geçiyor! Türkiye, terörle mücadele kapsamında 16 Nisan sonrası büyük bir operasyona başlıyor. Hükümet, Almanya'nın Türkiye'deki tüm faaliyetlerini inceleyecek
29.09.2021 Gündem
Almanya ile ilgili flaş iddia! 'Gülencileri uyarıyor'
Almanya ile ilgili flaş iddia! 'Gülencileri uyarıyor' Almanya'nın, Türk makamlarının 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili kendilerine verdiği Gülenciler listesinde bulunanları uyardığı iddia edildi.
27.03.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan anketlerdeki son durumu açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan anketlerdeki son durumu açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Show TV-Habertürk TV-Bloomberg HT ortak canlı yayınında Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı. 16 Nisan'sa sayılı günler kala son anketlerin durumunu açıklayan Erdoğan, ibrenin yükselişte olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan Avrupa'ya mesaj! 'Sürprizlerle karşılaşabilirler'
Erdoğan'dan Avrupa'ya mesaj! 'Sürprizlerle karşılaşabilirler' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CNN Türk-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Şu anda gündeminde Almanya'ya gitmek olmadığını söyleyen Erdoğan, "16 Nisan'dan sonra sürprizlerle karşılaşabilirsiniz, onlar da (Avrupa) sürprizlerle karşılaşabilirler." dedi.
23.03.2017 Siyaset
Almanya maslahatgüzarı Dışişleri'ne çağırıldı!
Almanya maslahatgüzarı Dışişleri'ne çağırıldı! Alman İstihbarat Başkanı'nın FETÖ ile yaptığı açıklamaların ardından Almanya Maslahatgüzarı Dışişleri'ne çağırıldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bnd ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bnd haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.