Bizimkiler

Bizimkiler

Son dakika bizimkiler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bizimkiler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bizimkiler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bizimkiler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bizimkiler gelişmeleri de dahil olmak üzere 673 bizimkiler haberi bulunmuştur. Tüm bizimkiler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak?
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak? Galatasaray Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’nın Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerini ziyaret ederek TOKİ tarafından deprem sonrası yapılan çalışmaları inceledi. Bakan Özhaseki, önümüzdeki ay itibariyle yapacakları konut sayısının 75 bini bulacağını söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Meral Çetinkaya'dan yıllar sonra 'Bizimkiler' açıklaması! ‘Köşe taşı işlerden biri oldu”
Meral Çetinkaya'dan yıllar sonra 'Bizimkiler' açıklaması! ‘Köşe taşı işlerden biri oldu” 1989-2002 yılları arasında 15 sezon kesintisiz yayınlanan, Türkiye’nin en sevilen kült dizilerinden 'Bizimkiler'de ‘Ayla Hanım’ karakterine hayat veren Meral Çetinkaya, bir AVM'de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çetinkaya Bizimkiler dizi ile ilgili de konuştu.
21.02.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Erdoğan 2019'da temelini atmıştı! Cumhuriyet’in ilk kilisesinde Süryani Ortodoks Ruhani Liderinden ilk röportaj
Erdoğan 2019'da temelini atmıştı! Cumhuriyet’in ilk kilisesinde Süryani Ortodoks Ruhani Liderinden ilk röportaj İstanbul’da Cumhuriyet tarihinde ilk kez sıfırdan yapılan bir kilise kapılarını açacak. İstanbul, Ankara ve İzmir Süryani Ortodoks Metropoliti ve Ruhani Lideri, Patrik Vekili Yusuf Çetin, ilk özel röportajını CNN Türk'e verdi. Serdar Korucu'nun sorularını yanıtlayan Çetin, “20 sene önce bu kiliseyi rüyamızda görsek inanmazdık. Cumhurbaşkanımızın siyasi iradesi bize tüm kapıları açtı” dedi.
6.10.2023 Gündem
Oya Alasya hayatını kaybetti!
Oya Alasya hayatını kaybetti! Türk Sineması'nın usta oyuncularından Zeki Alasya'nın 18 yıl evli kaldığı ilk eşi Oya Alasya hayatını kaybetti. Acı haberi Alasya’nın kızı Zeynep Alasya verdi.
17.09.2023 Magazin
GÜRZ, TEKNOFEST'te görücüye çıktı! Saniyede 400 mühimmat patlatıyor
GÜRZ, TEKNOFEST'te görücüye çıktı! Saniyede 400 mühimmat patlatıyor Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 5'inci ve son gününde büyük coşku ile devam ediyor. TEKNOFEST’te sergilenen GÜRZ Hava Savunma büyük merak uyandırdı. Altınbaş Üniv. Öğretim. Üyesi Eray Güçlüer, ‘Hepsini aynı anda bertaraf edecek bir kapasiteye sahip’ diyerek anlattı. İşte detaylar...
3.09.2023 Gündem
'Bizimkiler'in yıldızları yıllar sonra buluştu!
'Bizimkiler'in yıldızları yıllar sonra buluştu! 90'ların fenomen dizisi Bizimkiler'de rol alan Binnur Şerbetçioğlu (63) ile Ali Uyandıran (76), yıllar sonra bir araya geldi. Ekran yolculuğu 21 yıl önce bitmesine rağmen hafızalarda olan fenomen yapımda 'Dilek' ve 'Halis' karakterini canlandıran usta oyuncular, geçmişi yad etti İkili, Bizimkiler göndermesiyle de dikkat çekti.
31.07.2023 Magazin
'Dönence' dizisinden yepyeni bir tanıtım daha!
'Dönence' dizisinden yepyeni bir tanıtım daha! Kanal D’nin; D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi 'Dönence', 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor. Çekimlerinin İzmir Foça’da devam ettiği, başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence'den ilk bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı.
24.06.2023 Televizyon
İrfan Can Eğribayat: Ne bir menajerim vardı, ne bir yol gösterecek bir ağabeyim vardı
İrfan Can Eğribayat: Ne bir menajerim vardı, ne bir yol gösterecek bir ağabeyim vardı Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi İrfan Can Eğribayat, Türkiye Kupası şampiyonluğuyla tamamlanan sezonun ardından Fenerbahçe Televizyonu’nda ‘Günün Röportajı’ programının konuğu oldu.
14.06.2023 Fenerbahçe
Yılmaz Morgül'den aşk itirafı: Dubaili sevgilim ile kutsal bir ilişkim var!
Yılmaz Morgül'den aşk itirafı: Dubaili sevgilim ile kutsal bir ilişkim var! Annesi Fatma Morgül'ü yılbaşı gecesi kaybeden şarkıcı Yılmaz Morgül, zor günleri yavaş yavaş atlatıyor. Önceki gün '2. Sayfa' programına konuk olan ünlü isim, Dubai'de iki yıldır 'kutsal bir ilişkisi' olan sevgilisi olduğunu itiraf etmesiyle gündeme geldi. İlişkisiyle ilgili detayları paylaşan ünlü isim, sevgilisinin ailesinin özel jeti olduğunu da açıkladı.
22.04.2023 Magazin
Ayşe Kökçü'den nostaljik paylaşım!
Ayşe Kökçü'den nostaljik paylaşım! 1989-2002 yılları arasında 15 sezon kesintisiz olarak yayınlanan 'Bizimkiler'in Nazan'ı Ayşe Kökçü, üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını sosyal medyada yayınlayarak, geçmiş yılları andı.
26.01.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı Metrosu 1 ay ücretsiz hizmet verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı Metrosu 1 ay ücretsiz hizmet verecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde konuştu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Günde 800 bin yolcu kapasiteli bu metro hattı sayesinde Kağıthane'den İstanbul Havalimanı'na 24 dakikada ulaşılabilecek. Metro hattımız 1 ay süreyle ücretsiz hizmet verecek" dedi. Erdoğan, "Kanal İstanbul projesini inşallah hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.
22.01.2023 Gündem
'Bizimkiler' dizisinin yönetmeni Yalçın Yelence hayatını kaybetti
'Bizimkiler' dizisinin yönetmeni Yalçın Yelence hayatını kaybetti 'Bizimkiler' ve 'Perihan Abla' dizilerinin yönetmeni Yalçın Yelence 69 yaşında hayatını kaybetti
20.01.2023 Magazin
Yalçın Yelence kimdir? Yalçın Yelence kaç yaşında, neden öldü?
Yalçın Yelence kimdir? Yalçın Yelence kaç yaşında, neden öldü? Bizimkiler dizisinin yönetmeni Yalçın Yelence hayatını kaybetti. Televizyon tarihine damga vurmuş yapımlarda yönetmenlik yapan Yalçın Yelence kimdir? Yalçın Yelence kaç yaşında, neden öldü?
20.01.2023 Televizyon
Nişan dönüşü korkunç kaza! 'Bu acının tarifi yok'
Nişan dönüşü korkunç kaza! 'Bu acının tarifi yok' Kırşehir'de 10 aracın karıştığı zincirleme kazada annesi Sündüs Yamak (64) ile hayatını kaybeden Görkem Yamak'ın (29) kendi nişan töreninden dönüş yolunda olduğu ortaya çıktı. Trabzonlu anne ve oğlundan geri kazadan 1 gün önceki nişanda çekilen fotoğraf kaldı.
11.01.2023 Yaşam
En acı fotoğraf! 'Oğlunun, karısının öldüğünden haberi yok'
En acı fotoğraf! 'Oğlunun, karısının öldüğünden haberi yok' Kırşehir'de 10 aracın karıştığı zincirleme kazada annesi Sündüs Yamak (64) ile hayatını kaybeden Görkem Yamak'ın (29) kendi nişan töreninden dönüş yolunda olduğu ortaya çıktı. Trabzonlu anne ve oğlundan geriye kazadan 1 gün önceki nişanda çekilen fotoğraf kaldı.
10.01.2023 Yaşam
‘Bizimkiler’ dizisinin yönetmeni Yalçın Yelence yoğun bakıma kaldırıldı
‘Bizimkiler’ dizisinin yönetmeni Yalçın Yelence yoğun bakıma kaldırıldı Bir dönemin fenomen yapımlarından ‘Bizimkiler’ isimli dizinin yönetmeninden kötü haber geldi. Ünlü yönetmen Yalçın Yelence, apar topar yoğun bakıma alındı.
5.01.2023 Yaşam
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Fuat Oktay duyurdu
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Fuat Oktay duyurdu EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "EYT ile ilgili sorunu yıl bitmeden çözüme kavuşturacağız" dedi.
23.12.2022 Emekli
Güzin Çorağan'ın son görüntüsü ortaya çıktı!
Güzin Çorağan'ın son görüntüsü ortaya çıktı! Bizimkiler dizisinde Almancı Davut’un eşi rolüyle hafızalara kazınan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Güzin Çorağan 79 yaşında yaşamını yitirmişti. Çorağan'ın son görüntülerini kendisi gibi oyuncu olan eşi Tayfun Çorağan paylaştı. Çorağan'ın köpeklerini sevdiği görüntüler yürek burktu.
6.12.2022 Magazin
Güzin Çorağan kimdir, kaç yaşındaydı? Bizimkiler’in Ulviyesi Güzin Çorağan hayatını kaybetti!
Güzin Çorağan kimdir, kaç yaşındaydı? Bizimkiler’in Ulviyesi Güzin Çorağan hayatını kaybetti! Bizimkiler dizisiyle hafızalara kazınan, dizide Almancı Davut’un eşi Ulviye’yi canlandıran Güzin Çorağan hayatını kaybetti. 73 yaşında yaşamını yitiren Güzin Çorağan’ın vefat haberini oyuncu Zafer Algöz paylaştı. Peki, Güzin Çorağan kimdir, kaç yaşındaydı? Güzin Çorağan’ın çocuğu var mı? Güzin Çorağan neden öldü? Güzin Çorağan hasta mıydı? İşte detaylar…
28.11.2022 Magazin
Tayfun Çorağan kimdir? Güzin Çorağan’ın eşi Tayfun Çorağan kaç yaşında? İşte Tayfun Çorağan’ın biyografisi!
Tayfun Çorağan kimdir? Güzin Çorağan’ın eşi Tayfun Çorağan kaç yaşında? İşte Tayfun Çorağan’ın biyografisi! 90'lı yıllarda sevilerek izlenen Bizimkiler dizisindeki hayırsız damadı Aydın’ı canlandıran Tayfun Çorağan, eşi Güzin Çorağan’ın vefatının ardından merak ediliyor. Peki, Tayfun Çorağan kimdir? Tayfun Çorağan kiminle evlendi? Güzin Çorağan’ın eşi Tayfun Çorağan kaç yaşında? İşte Tayfun Çorağan’ın biyografisi!
28.11.2022 Magazin
Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Güzin Çorağan hayatını kaybetti
Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Güzin Çorağan hayatını kaybetti Bizimkiler dizisinde Almancı Davut’un eşi rolüyle hafızalara kazınan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Güzin Çorağan 79 yaşında yaşamını yitirdi.
27.11.2022 Magazin
Ünlü ailede şok eden dava! Annesinin kafasını kapıya vurdu
Ünlü ailede şok eden dava! Annesinin kafasını kapıya vurdu ‘Bizimkiler’ dizisinin senarist ve yapımcısı merhum Umur Bugay’ın 75 yaşındaki eşi Ayşe Bugay, oğlu Ömer Bugay’ın şiddetine maruz kaldığını öne sürerek mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırdı.
16.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda TEKNOFEST 2022'de açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Ey Yunan tarihe bak. Çok daha fazla ileri gidersen, bunun bedeli ağır olur ağır. Yunanistan'a tek cümlemiz var. İzmir'i unutma." dedi.
3.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bizimkiler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bizimkiler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.