Binyamin Netanyahu

Binyamin Netanyahu

Son dakika Binyamin Netanyahu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Binyamin Netanyahu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Binyamin Netanyahu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Binyamin Netanyahu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan binyamin netanyahu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.377 binyamin netanyahu haberi bulunmuştur. Tüm binyamin netanyahu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor Dünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
Kızıl İnek nedir, yeniden hortlayan Kızıl İnek Kehaneti ne anlama geliyor?
Kızıl İnek nedir, yeniden hortlayan Kızıl İnek Kehaneti ne anlama geliyor? Teksas eyaletinde bulunup İsrail'e getirilen ve antik bir kehaneti gerçekleştirmek iddiasıyla sosyal medyada büyük yankı uyandıran kızıl inekler yeniden gündeme geldi. Üçüncü Tapınak'ın inşasıyla ilgili 2 bin yıllık bir kehanetin gerçekleşmesine yönelik iddialar kızıl ineklerle birlikte sorgulanmaya başlandı. İneklerin yakın zamanda kurban edileceği ve bu durumun Mescid-i Aksa'nın kaderini etkileyebileceği öne sürülüyor. Peki, Kızıl İnek Kehaneti nedir?
12.04.2024 Yaşam
İsrail’de binlerce kişi Netanyahu ve hükümetini istifaya davet etti
İsrail’de binlerce kişi Netanyahu ve hükümetini istifaya davet etti İsrail’de yaklaşık 100 bin kişi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve hükümetinin Gazze Şeridi’ndeki politikasını protesto ederek istifa çağrısı yaptı.
6.04.2024 Dünya
İngiliz Tümgenerali'nden dikkat çeken İsrail açıklaması!
İngiliz Tümgenerali'nden dikkat çeken İsrail açıklaması! World Central Kitchen (WCK) çalışanının öldürülmesiyle sonuçlanan İsrail saldırısının bir ‘disiplinsizlik’ olmadığını vurgulayan Britanya Ordusu’ndan emekli Tümgeneral Charlie Herbert, İsrail ordusunun angajman kurallarındaki sistematik kusurlarının sonucu yaşandığını belirtti.
4.04.2024 Gündem
Netanyahu'dan ABD'ye rest! Gerekirse tek başımıza yaparız
Netanyahu'dan ABD'ye rest! Gerekirse tek başımıza yaparız İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dünyanın karşı çıktığı Refah'a kara operasyonu ile ilgili açıklamada “ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmemizde Refah'a girmeden ve oradaki taburların geri kalanını yok etmeden Hamas'ı yenmemizin mümkün olmadığını, bunu ABD'nin desteğiyle yapacağımızı umduğumuzu ama gerekirse tek başımıza yapacağımızı söyledim” dedi.
23.03.2024 Dünya
İsrail, Deir El-Balah'ta bir evi vurdu: 12 ölü
İsrail, Deir El-Balah'ta bir evi vurdu: 12 ölü İsrail’in Deir El-Balah’ta bulunan bir evi hedef aldığı saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuk 12 Filistinli hayatını kaybetti.
17.03.2024 Dünya
İran dünyaya duyurdu: İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu
İran dünyaya duyurdu: İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu Irak'taki İslami Direniş, İsrail'in Tel Aviv yakınlarındaki en büyük havalimanı Ben Gurion'u vurduğunu açıkladı. İran destekli grubun açıklaması sonrası İran devlet televizyonu saldırı haberini doğruladı. İslami Direniş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıda kullanılan drone'un görüntülerine de yer verdi.
12.03.2024 Gündem
Netanyahu, yeni esir takası anlaşmasını kabul etmeyecek
Netanyahu, yeni esir takası anlaşmasını kabul etmeyecek İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nden çekilmesini ve Filistinli mahkumların serbest bırakılmasını içeren yeni bir esir takası anlaşmasını kabul etmeyeceğini açıkladı.
30.01.2024 Dünya
Netanyahu'nun şok sözlerine Katar'dan yanıt geldi: Bizi dehşete düşürdü
Netanyahu'nun şok sözlerine Katar'dan yanıt geldi: Bizi dehşete düşürdü Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Dr. Majed Al Ansari, dünya basınında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya ait olduğu iddia edilen ses kaydındaki ifadelere yanıt verdi. Al Ansari “Bu ifadeler eğer doğrulanırsa sorumsuzcadır ve masum hayatları kurtarma çabaları açısından yıkıcıdır, ancak şaşırtıcı değildir” dedi.
25.01.2024 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüştü
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüştü ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail ziyareti kapsamında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve Savaş Kabinesi ile bir araya geldi.
9.01.2024 Dünya
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay İsrailli vekil Keti Shitrit, rehine yakınlarıyla adeta dalga geçen bir paylaşımda bulundu. Keti'nin sözleri kısa sürede tepki çekerden İsrail medyasında da eleştirilerin odağı haline geldi.
8.01.2024 Gündem
Netanyahu'dan kabineyi karıştıran talep!
Netanyahu'dan kabineyi karıştıran talep! İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kabine toplantılarında konuşulan ve yaşanan olayların basına sızmasından rahatsız olduğunu belirterek, söz konusu toplantılara katılan kabine üyelerinin ve üst düzey yetkililerin yalan makinesine sokulmasını içeren bir yasa çıkarmak istediğini açıkladı.
7.01.2024 Dünya
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi Lübnan'daki Hizbullah hareketi, Hamas’ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri’ye yönelik suikasta misilleme olarak İsrail ordusuna ait bir askeri üssün 62 roketle hedef alındığını açıkladı.
6.01.2024 Dünya
İsrail Yüksek Mahkemesi, Netanyahu’ya bir darbe daha indirdi
İsrail Yüksek Mahkemesi, Netanyahu’ya bir darbe daha indirdi İsrail’de Yüksek Mahkeme, Başbakan Binyamin Netanyahu hükümeti tarafından meclisten geçirilen ve başbakanın Yüksek Mahkeme tarafından görevden alınabileceği durumları kısıtlayan yasayı erteledi.
3.01.2024 Dünya
Biden'dan İsrail açıklaması: Uluslararası toplumun desteğini kaybediyor
Biden'dan İsrail açıklaması: Uluslararası toplumun desteğini kaybediyor ABD Başkanı Joe Biden, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik devam eden saldırıları nedeniyle uluslararası toplumun desteğini kaybetmeye başladığını söyledi.
12.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
İsrail Cibaliya Mülteci Kampı'nı vurdu! Yüzden fazla ölü
İsrail Cibaliya Mülteci Kampı'nı vurdu! Yüzden fazla ölü İsrail ordusu Cibaliye mülteci kampını vurdu. Saldırıda yüzden fazla kişi yaşamını yitirdi.
2.12.2023 Dünya
İsrail ile Hamas arasında geçici ateşkes ve esir takası anlaşması kabul edildi
İsrail ile Hamas arasında geçici ateşkes ve esir takası anlaşması kabul edildi İsrail hükümeti, Gazze'deki Hamas hareketiyle esir takası anlaşmasını ve 4 günlük geçici ateşkesi kabul ettiğini açıkladı. Anlaşma kapsamında 50 esirin serbest bırakılması ve Gazze'deki çatışmalara 4 gün ara verilmesi öngörülüyor.
22.11.2023 Gündem
AK Parti'li Çelik: Netanyahu ve benzerleri, katliam siyasetinin takipçileridir
AK Parti'li Çelik: Netanyahu ve benzerleri, katliam siyasetinin takipçileridir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sözlerine ilişkin "Cumhurbaşkanımız insanlık onurunu ayakta tutan ve insani değerleri kararlılıkla savunan bir siyaset izlemektedir. Netanyahu ve benzerleri ise katliam siyasetinin takipçileridir" dedi.
16.11.2023 Gündem
Dışişleri: İsrailli yetkililerin hukuktan söz etmeye hakları yoktur
Dışişleri: İsrailli yetkililerin hukuktan söz etmeye hakları yoktur Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Filistin halkına karşı uyguladıkları zulüm ve katliamlarla tarihin kara sayfalarına girmiş İsrailli yetkililerin hukuktan söz etmeye hakları yoktur" ifadeleri kullanıldı.
16.11.2023 Gündem
Netanyahu hakkında yapılan suç duyurusu Adalet Bakanlığı'na gönderildi
Netanyahu hakkında yapılan suç duyurusu Adalet Bakanlığı'na gönderildi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Eski AK Parti Milletvekili Metin Külünk ile 2 avukatın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında yapılan suç duyurusunu Adalet Bakanlığı'na gönderdi. Suç duyurusunda Netanyahu'nun soykırım suçuyla Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde (UCM) yargılanması isteniyor.
14.11.2023 Gündem
Bloomberg'den analiz: 'Erdoğan vazgeçilmez, ABD elini çabuk tutmalı!'
Bloomberg'den analiz: 'Erdoğan vazgeçilmez, ABD elini çabuk tutmalı!' 'Türkiye Gazze krizinin çözümünün anahtarıdır' başlıklı yazıda ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Ankara seyahatinde azarlandığı ve küçümsendiği belirtildi, "Washington'ın Erdoğan'ı masaya getirmek için yoğun çaba harcayarak kaybedilen zamanı telafi etmesi gerekiyor" denildi.
9.11.2023 Gündem
İsrail ordusu, Gazze şehir merkezine girdi
İsrail ordusu, Gazze şehir merkezine girdi İsrail Savunma Bakanı Gallant, "İsrail ordusu Gazze şehrinin merkezine girdi. İnsani ara verilmesi için rehinelerin serbest bırakılması gerekiyor." ifadelerini kullandı. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Vedant Patel, ABD’nin Gazze Şeridi’nin yeniden işgalini desteklemediğini açıkladı.
7.11.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Binyamin Netanyahu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki binyamin netanyahu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.