Bingöl Üniversitesi

Bingöl Üniversitesi

Son dakika bingöl üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bingöl üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bingöl üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bingöl Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bingöl üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 653 bingöl üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm bingöl üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bingöl Karlıova depremi ne zaman olacak, Bingöl Karlıova fayı hangi illeri etkileyecek? 8 ili etkileyecek Bingöl Karlıova deprem fay hattı!
Bingöl Karlıova depremi ne zaman olacak, Bingöl Karlıova fayı hangi illeri etkileyecek? 8 ili etkileyecek Bingöl Karlıova deprem fay hattı!  7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür iki bölgeyi işaret ederek "Bizim endişe ettiğimiz yerler Bingöl ile Karlıova arasında, Doğu Anadolu fayının en Kuzey Doğu ucunda bir kesim var. Orada en son deprem 1766 gibi oldu, oradan endişe ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Peki, Bingöl Karlıova depremi ne zaman olacak, Bingöl Karlıova fayı hangi illeri etkileyecek? İşte 8 ili etkileyecek Bingöl Karlıova deprem fay hattı... 
24.02.2023 Gündem
Kapatılan fakülteler 2022! Kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı?
Kapatılan fakülteler 2022! Kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı? Kapatılan fen edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı? Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre 36 yeni fakülte kurulurken 16 fakülte kapandı. İşte kapatılan fakülteler 2022…
26.07.2022 Eğitim
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! Marmara Bölgesi'ni vuracak, biriken enerji artıyor! Tarih verildi...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! Marmara Bölgesi'ni vuracak, biriken enerji artıyor! Tarih verildi... Son dakika deprem açıklaması! Türkiye genelinde sık sık depremler yaşanıyor. Korkutan açıklamalar peş peşe geliyor. Vatandaşlar İstanbul'da büyük deprem ne zaman olacak? Marmara depremi kaç büyüklüğünde olacak? sorularını merak ediyor. Deprem uzmanları ise gerçekleşmesi beklenen Marmara depremi ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin her yerinin deprem tehlikesine maruz olduğunu söyleyen Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara depremi için beklenen büyüklüğün 7'nin üzerinde olacağını belirtti. Marmara’da 2030 yılına kadar 7 büyüklüğünde bir depremin olma olasılığı yüzde 64 olarak belirlendi. Marmara depremi ile ilgili yapılan son açıklamalar...
2.03.2022 Gündem
Cevdet Yılmaz: Türkiye aşı temininde sıkıntı yaşamayan nadir ülkelerden biridir
Cevdet Yılmaz: Türkiye aşı temininde sıkıntı yaşamayan nadir ülkelerden biridir TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, dünyada aşı temininde sorun yaşamayan, vatandaşına fazlasıyla bu imkânı sunan nadir ülkelerden bir tanesinin Türkiye olduğunu söyledi. Yılmaz, gençlere aşı olmaları konusunda çağrısında bulunarak, "Lütfen aşı olsunlar. Bu normal bir hastalık değil, bulaşıcı bir hastalık dolayısıyla aşı olduğumuz zaman sadece kendi hakkımızı, hukukumuzu, sağlığımızı korumuş olmuyoruz dedi.
18.10.2021 Gündem
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları!
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) açıklanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci tercihler ile ilgili detayları ve bölümlerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Özellikle de hemşirelik bölümü tercih edecekler hemşirelik taban puanlarını merak ediyor. Peki, Hemşirelik başarı sıralaması kaç? Hemşirelik bölümleri hangi üniversitelerde var? Hemşirelik taban puanları...
29.07.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 8 fakülte 2 enstitü kuruldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 8 fakülte 2 enstitü kuruldu Bazı fakülte ve enstitülerin kurulması, bazı fakülte, enstitü ve yüksekokulların kapatılması ile bazı fakültelerin isimlerinin değiştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yer aldı.
21.05.2021 Gündem
Bingöl Üniversitesi sürekli işçi alıyor! İşte başvuru şartları!
Bingöl Üniversitesi sürekli işçi alıyor! İşte başvuru şartları! Bingöl Üniversitesi sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere belirsiz süreli hizmet akdi ile güvenlik görevlisi alacak. Peki, Bingöl Üniversitesi işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Bingöl Üniversitesi güvenlik görevlisi alımı şartları!
9.02.2021 Personel Alımı
YÖK akademik kariyer-liyakat projesi nedir? YÖK Anadolu Projesi hangi üniversitelerde var, ne zaman başlıyor?
YÖK akademik kariyer-liyakat projesi nedir? YÖK Anadolu Projesi hangi üniversitelerde var, ne zaman başlıyor? Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen YÖK Anadolu Projesi Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç da birer konuşma yaparak, Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversitelerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla 'YÖK Anadolu Projesi'nin hayata geçirildiğini duyurdu. Proje kapsamında, belirlenen bazı alanlarda gelişimi desteklenmek istenen genç üniversiteler, akademik insan gücü ve araştırma altyapısı bakımından daha kıdemli üniversitelerle eşleştirildi. YÖK akademik kariyer-liyakat projesi nedir? YÖK Anadolu Projesi hangi üniversitelerde var?
5.02.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Çok önemli müjde' diyerek duyurdu! Üniversitelerle ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Çok önemli müjde' diyerek duyurdu! Üniversitelerle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YÖK Anadolu Projesi tanıtımında konuştu. Erdoğan, "YÖK'ün uygulamaya koyacağı bir projenin müjdesini vermek istiyorum. YÖK Akademik Kariyer Liyakat projesidir. Doktoralı insan kaynağının daha şeffaf bir şekilde istihdamına imkan sağlamaktır. Önümüzdeki haftadan itibaren uygulamaya geçiriyoruz." dedi.
4.02.2021 Siyaset
Fay kırılması nedir? Fay hattı neden kırılır? Fay hattı üzerinde bulunan şehirler!
Fay kırılması nedir? Fay hattı neden kırılır? Fay hattı üzerinde bulunan şehirler! İzmir'in Seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından açıklamalarda bulunan Kandilli Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, İzmir açıklarındaki depremde 30-40 kilometrelik bir fay hattının kırıldığını söyledi. Özener, depremde 30-40 kilometrelik bir fay kırılması olduğunu söyledi. Peki, Fay kırılması nedir? Fay hattı neden kırılır? Fay hattı üzerinde bulunan şehirler! İşte Kandilli'den yapılan açıklamalar...
30.10.2020 Gündem
Tsunami nedir, nasıl oluşur? Tsunami depremden ne kadar sonra olur? Tsunami hakkında bilmeniz gerekenler
Tsunami nedir, nasıl oluşur? Tsunami depremden ne kadar sonra olur? Tsunami hakkında bilmeniz gerekenler Tsunami deprem, sel, fırtına ve yanardağ patlamalarından sonra en çok insan kaybına yol açan 5'inci büyük afettir. İzmir Seferihisar depreminin ardından Tsunami ile ilgili bilgiler de araştırılıyor. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada, depremin 6.9 şiddetinde ölçüldüğü belirtildi. Kandilli aynı zamanda artçıların devam ettiğini belirterek Tsunami ile ilgili de uyarıda bulundu. Peki, Tsunami nedir, nasıl oluşur? Tsunami depremden ne kadar sonra olur? Tsunami nerelerde olur? Tsunami ile ilgili bilmeniz gerekenler ve alabileceğiniz önlemler...
31.10.2020 Gündem
YÖK Başkanı Saraç açıkladı! 26 Ekim'de hizmete sunulacak
YÖK Başkanı Saraç açıkladı! 26 Ekim'de hizmete sunulacak Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, "YÖK Sanal Laboratuvar uygulaması, 26 Ekim 2020 tarihinden itibaren 18 üniversitemizin Fen ve Mühendislik Fakülteleri ile Meslek Yüksek Okullarının çeşitli programlarında öğrenim gören yaklaşık 15 bin civarındaki öğrencimizin hizmetine sunulacak" dedi.
22.10.2020 Eğitim
Türkiye'de izine ender rastlanılan bitki türü Bingöl'de bulundu
Türkiye'de izine ender rastlanılan bitki türü Bingöl'de bulundu Bingöl Üniversitesi öğretim üyelerinin yaptığı araştırmada, Türkiye'de 150 yıldır görülemeyen bitki türünün bulunduğu bildirildi.
8.10.2020 Yaşam
Deprem uzmanından korkutan İstanbul depremi açıklaması
Deprem uzmanından korkutan İstanbul depremi açıklaması Boğaziçi Üniversitesi (BÜ) Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, "Marmara Denizi'nde bir deprem olursa 7,2'lik bir enerji var. Biz bunu hep söylüyoruz. Bunu bilelim bununla yaşamayı öğrenelim." dedi.
7.07.2020 Gündem
İbrahim Çapak kimdir? Bingöl Üniversitesi yeni rektörü İbrahim Çapak nereli?
İbrahim Çapak kimdir? Bingöl Üniversitesi yeni rektörü İbrahim Çapak nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Bingöl Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. İbrahim Çapak atandı. Bingöl Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. İbrahim Çapak kimdir?
24.06.2020 Gündem
YKS'ye girecek öğrencilere 'son gün çalışmayın' uyarısı
YKS'ye girecek öğrencilere 'son gün çalışmayın' uyarısı Bingöl Üniversitesi Psikoloji Bölümü Uygulamalı Psikoloji Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Alkayış, öğrencilerin Yükseköğretim Kurumları Sınavı'ndan (YKS) bir gün önce ders çalışmayı bırakması gerektiğini söyledi.
22.06.2020 Eğitim
Kandilli'den kritik deprem uyarısı: 10 gün sürecek
Kandilli'den kritik deprem uyarısı: 10 gün sürecek Boğaziçi Üniversitesi (BÜ) Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Doğu Anadolu Fayı ile Kuzey Anadolu Fayı'nın kesişim bölgesi olan Bingöl Karlıova bölgesinin önemli deprem potansiyeli taşıyan bölgelerden olduğunu söyledi.
14.06.2020 Gündem
İETT Genel Müdürlüğü'ne Alper Bilgili atandı
İETT Genel Müdürlüğü'ne Alper Bilgili atandı İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 9 ay önce İETT Genel Müdürlüğü'ne vekaleten getirdiği Hamdi Alper Kolukısa'yı görevden alarak yerine Aras Kargo, Mars Lojistik ve Ekol Lojistik firmalarında genel müdürlük yapan Alper Bilgili'yi atadı.
11.06.2020 Gündem
Bakan Pakdemirli duyurdu: 74 firmayı ifşa edeceğiz...
Bakan Pakdemirli duyurdu: 74 firmayı ifşa edeceğiz... Bakan Pakdemirli "Bu gece itibarıyla Bakanlığımızın sitesinden 74 firmayı da ifşa ederek tam 99 ürünle ilgili ifşalarımıza devam ediyoruz" dedi.
15.02.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Flaş yeni kadro kararı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Flaş yeni kadro kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "ihtisaslaşma alanlarında" kullanılmak üzere kadro tahsis edildiği açıklandı. YÖK, bölgesel kalkınma odaklı ihtisaslaşan 10 üniversiteye, kendi alanlarında kullanılmak üzere 50 kadro tahsis etti.
14.11.2019 Eğitim
Doğan Kalafat:O büyük deprem olacak
Doğan Kalafat:O büyük deprem olacak Boğaziçi Üniversitesi (BÜ) Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Dr. Doğan Kalafat, Marmara'da gelecekte önemli bir deprem beklediklerini belirterek, "Küçük depremler hiçbir zaman büyük depremin enerjisini almazlar. Büyük deprem üretme potansiyelinin çok yüksek olduğunu ve hazırlık safhasında olduğunu bize işaret ediyor" dedi.
24.09.2019 Gündem
Ek yerleştirmeye özel burs olanakları
Ek yerleştirmeye özel burs olanakları Tercih döneminde birçok üniversite, başarılı öğrencilere yüksek oranlarda burslar verdi. Ek yerleştirmede de pek çok üniversitede burs şansı devam ediyor. Öğrencilere 2.500 TL’ye varan bursların yanı sıra yurt dışında eğitim, iş garantisi, yurt, bilgisayar, ulaşım gibi imkânlar da sunuluyor.
6.09.2019 Eğitim
Yaşlılar sosyal medya ile yaşama sarılıyor
Yaşlılar sosyal medya ile yaşama sarılıyor Türkiye’de yaşlı nüfusun sosyal medya kullanımına dair Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde yapılan bir araştırma, yaşlı bireylerin yaşamlarında sosyal medyanın yerini ve sosyal medyadan beklentilerini ortaya koydu.
24.07.2019 Bilim ve Teknoloji
ABD'de öldürülen Türk akademisyenin katil zanlısı yakalandı
ABD'de öldürülen Türk akademisyenin katil zanlısı yakalandı ABD'de iki yıl önce balayı tatili için gittiği Florida eyaletindeki tatil köyünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Boğaziçi Üniversitesinden öğretim üyesi Doç. Dr. Osman Darcan'ın katil zanlısının yakalandığı bildirildi.
1.05.2019 Dünya
Binlerce öğretim üyesini ilgilendiriyor!
Binlerce öğretim üyesini ilgilendiriyor! Sakarya Üniversitesi 78,Batman Üniversitesi 27, Bingöl Üniversitesi 5 ve Bitlis Eren Üniversitesi 8 öğretim üyesi alıyor.
17.04.2019 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Bingöl Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bingöl üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.