Bing

Bing

Son dakika bing haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bing ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bing haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bing

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bing gelişmeleri de dahil olmak üzere 272 bing haberi bulunmuştur. Tüm bing haberleri aşağıda listelenmiştir.
Google ve Meta’yı dize getirip yasayı çıkarmıştı! Avustralya Komisyon Başkanı konuştu
Google ve Meta’yı dize getirip yasayı çıkarmıştı! Avustralya Komisyon Başkanı konuştu Google ve Meta’yı dijital yayıncılara ödeme yapmak zorunda bırak ilk ülke olan Avustralya, çıkardığı yasayı hem 2021 yılından bu yana başarılı bir şekilde uyguluyor hem de birçok ülkeye ilham veriyor. İnternet devlerini dijital yayıncılara ödeme yapmak için masaya oturtan yasayı hazırlayan, Avustralya eski Başbakanı Bob Hawke'un baş ekonomi danışmanı, dönemin Avustralya Rekabet ve Tüketici Komisyonu Başkanı Rod Sims süreci, yasayı, sektörde meydana gelen değişmeleri ve Google’ın tehditlerinin ardından devreye giren Microsoft’la ilgili ayrıntıları anlattı.
24.12.2023 Gündem
George Clooney'nin Matthew Perry itirafı şaşırttı! 'Bu dizi ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi'
George Clooney'nin Matthew Perry itirafı şaşırttı! 'Bu dizi ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi' Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin yakın arkadaşlarından biri olan ünlü aktör George Clooney, cansız bedeni evindeki jakuzide bulunan meslektaşı hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
20.12.2023 Magazin
Matthew Perry'nin arkadaşından dikkat çeken açıklama! 'Uyuşturucudan hiçbir zaman kurtulamadı!'
Matthew Perry'nin arkadaşından dikkat çeken açıklama! 'Uyuşturucudan hiçbir zaman kurtulamadı!' "Friends" dizisinde Chandler Bing karakterini canlandıran ünlü aktör Matthew Perry'nin evinin jakuzisinde ölü bulunduğu haber tüm sevenlerini hem yasa boşmuş hem de şaşırtmıştı. Perry'nin ölüm sebebinin ise ketamin (at uyuşturucusu) olduğu ortaya çıktı. Basına konuşan bir arkadaşı ünlü oyuncunun aslında uzun süredir yalan söylediğini iddia ederek, uyuşturucuyu hiç bırakmadığını söyledi.
18.12.2023 Magazin
Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor? Anestezi ketamin nedir?
Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor? Anestezi ketamin nedir? "Friends" dizisindeki "Chandler Bing" rolüyle tanınan 54 yaşındaki ABD'li oyuncu Matthew Perry'nin otopsi sonuçları, oyuncunun ölüm sebebinin anestezik ketamin kullanımı ardından havuzda boğulma olduğunu gösterdi. Peki, Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor?
16.12.2023 Sağlık
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin bir dönem aşk yaşadığı ünlü oyuncu Julia Roberts, eski sevgilisinin vefatıyla sonunda konuştu.
5.12.2023 Magazin
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu 'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle kitlelerce tanınan oyuncu Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti. ABD basını, 54 yaşındaki oyuncunun evindeki jakuzide ölü bulunduğunu aktardı.
29.10.2023 Magazin
Güllü 90 kilo verdi! Son haline beğeni yağdı
Güllü 90 kilo verdi! Son haline beğeni yağdı Türk fantezi müziği ses sanatçısı Güllü, son zamanlarda verdiği kilolarla adından sıkça söz ettiriyor. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo birden veren ünlü şarkıcı yeni klibi için 20 kilo daha vermişti. Verdiği kilolar sonrası imajını da yenileyen Güllü'den yeni poz geldi.
16.10.2023 Magazin
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok Fenomen dizi Sihirli Annem'de Cem karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Buğra Özmüldür, verdiği kilolarla herkesi şaşırttı. İşte son hali...
9.05.2023 Magazin
Bestemsu Özdemir kaza kurbanı Mia’ya sahip çıktı
Bestemsu Özdemir kaza kurbanı Mia’ya sahip çıktı Bestemsu Özdemir, araba çarpması sonucu bir bacağını kaybeden Mia’yı barınaktan sahiplendi.
26.04.2023 Magazin
Google için kötü haber! Samsung, Bing'e geçebilir
Google için kötü haber! Samsung, Bing'e geçebilir Güney Koreli teknoloji devi Samsung mart ayından bu yana cihazlarındaki varsayılan arama motorunu değiştirmeyi düşünüyor. Yıllardır Google'ı varsayılan olarak kullanan Samsung bir değişikliğe giderek bu noktada tercihini Microsoft Bing'den yana kullanabilir. Bu ihtimal Google'da büyük çaplı bir endişe yaratmış durumda.
19.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Ünlü isimlerin eski halleri!
Ünlü isimlerin eski halleri! Oyuncu Bora Akkaş sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla 'Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutladı.
27.03.2023 Magazin
Ünlü isimlerin eski halleri!
Ünlü isimlerin eski halleri! Fotoğraftaki kız çocuğu 12 sene sonra Türkiye'nin en güzeli seçildi ve hayatı değişti.
9.03.2023 Magazin
Songül Karlı'nın son hali bakın hangi ünlüye benzetildi!
Songül Karlı'nın son hali bakın hangi ünlüye benzetildi! Sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptırdığı estetiklerle adından söz ettiren Songül Karlı, bu kez son pozuyla gündeme geldi. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 49 yaşındaki Karlı, son halini sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
1.02.2023 Magazin
Merve Dizdar pozlarıyla dikkat çekti!
Merve Dizdar pozlarıyla dikkat çekti! Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın paylaştığı Ömer dizisinde Nisa karakterine hayat veren Merve Dizdar, kapak yıldızı olduğu dergiye oyunculukla ilgili açıklamalarda bulundu.
1.02.2023 Magazin
Melisa Döngel'den şarkı sürprizi!
Melisa Döngel'den şarkı sürprizi! Son olarak Kusuruz Kiracı dizisiyle izleyici karşısında olan Melisa Döngel, cuma günü vizyona girecek olan “Prestij Meselesi” filminde Harika Avcı’nın unutulmaz şarkısı “Sürünüyorum”u seslendirdi. Ünlü oyuncunun sesine övgüler yağdı.
1.02.2023 Magazin
Neslihan Atagül'ün transparan elbisesi olay yarattı! Fiyatı dikkat çekti
Neslihan Atagül'ün transparan elbisesi olay yarattı! Fiyatı dikkat çekti Neslihan Atagül'ün transparan elbisesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Cesur bir elbise tercih eden Atagül, iç çamaşırlarının üzerine tül bir elbise giydi. Tarzı sosyal medyadan olay yarattı.
1.02.2023 Magazin
Aleyna Tilki pijamalarıyla Bebek'te görüntülendi!
Aleyna Tilki pijamalarıyla Bebek'te görüntülendi! Genç şarkıcı Aleyna Tilki, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ses tellerinin yırtıldığını açıklayan Aleyna Tilki bir süre şarkı söyleyemeyeceğini sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Önceki akşam Bebek’te pijamalarıyla dikkat çeken şarkıcı, sahnelere ne zaman döneceğini de söyledi.
1.02.2023 Magazin
Burcu Özberk'in pozları sosyal medyaya damga vurdu!
Burcu Özberk'in pozları sosyal medyaya damga vurdu! 'Rüyanda Görürsün' filmiyle yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan 33 yaşındaki Burcu Özberk sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Özberk'in paylaşımına yorum yağdı.
31.01.2023 Magazin
Feci kaza sonrası Sergen Deveci'den ilk adımlar!
Feci kaza sonrası Sergen Deveci'den ilk adımlar! Kasım ayında “Baş Belası” oyununun ekibiyle geçirdiği kazada ölümden dönen Sergen Deveci’den yeni bir paylaşım geldi. Oyuncu yardım almadan yürüdüğü anların videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Deveci'nin sevinç gözyaşları dikkat çekti.
31.01.2023 Magazin
Ünlü ismin oğlu kaset skandalıyla ilgili konuştu!
Ünlü ismin oğlu kaset skandalıyla ilgili konuştu! Skandallarıyla ünlenen ve eski eşi Tommy Lee ile balayında çekilen seks kasetlerinin çalınmasıyla bir dönem tüm dünyaya damga vuran 'Baywatch' yıldızı Pamela Anderson, şimdilerde yeni yayına girecek olan belgeseliyle gündeme geldi. Son olarak Anderson ile Lee'nin oğulları Brandon Thomas ve Dylan Jagger'ın, ebeveynlerinin kasetiyle ilgili konuştuğu oraya çıktı. Abi-kardeş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
31.01.2023 Magazin
Meltem Miraloğlu hamilelik iddialarına yanıt verdi!
Meltem Miraloğlu hamilelik iddialarına yanıt verdi! ABD'ye yerleşen ve ardından kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile dünyaevine giren Meltem Miraloğlu'nun beşinci tüp bebek tedavisinde başarılı olduğu ve anne olmaya hazırlandığı iddia edilmişti. Çıkan iddiaların ardından Meltem Miraloğlu cephesinden açıklama geldi.
31.01.2023 Magazin
Özcan Deniz'den güzel haber! İkinci kez baba oluyor
Özcan Deniz'den güzel haber! İkinci kez baba oluyor Özcan Deniz, 20 Ocak'ta sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile dünyaevine girmişti. Balayından dönen çiftin apar topar evlenmesinin sebebi belli oldu. İranlı modacının hamile olduğu ortaya çıktı.
31.01.2023 Magazin
Oyuncu Funda Eryiğit'ten hamilelik pozu!
Oyuncu Funda Eryiğit'ten hamilelik pozu! Yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile anne-baba olmaya hazırlanan Funda Eryiğit'ten yeni fotoğraf geldi. Hamile olan oyuncu, ayna karşısında karnı burnunda pozunu paylaştı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda, "Evlenmeyi düşünüyor musun?” sorusuna yanıt vermişti.
31.01.2023 Magazin
Hayal Köseoğlu'dan iç çamaşırlı pozlar: Seni ne zaman görsek gözlerimiz kamaşıyor
Hayal Köseoğlu'dan iç çamaşırlı pozlar: Seni ne zaman görsek gözlerimiz kamaşıyor Mahallenin Muhtarları, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, İstanbullu Gelin, Mucize Doktor ve Mahkum gibi başarılı projelerdeki performansıyla beğeni toplayan Hayal Köseoğlu, , iç çamaşırıyla verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı.
31.01.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'dan spor paylaşımı!
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'dan spor paylaşımı! İlk olarak 2017'de "Adı Efsane" dizisinde yer alan oyuncu dizide Sibel Yılmaz karakterini canlandırdı. Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya, spor salonundan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.
30.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bing ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bing haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.