Bina Çöktü

Bina Çöktü

Son dakika bina çöktü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bina çöktü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bina çöktü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bina Çöktü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bina çöktü gelişmeleri de dahil olmak üzere 457 bina çöktü haberi bulunmuştur. Tüm bina çöktü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kontrollü yıkım, kontrolden çıktı!
Kontrollü yıkım, kontrolden çıktı! İstanbul'un Esenler İlçesinde kontrollü yıkım, kontrolden çıktı. 5 katlı bina, iş makinesi operatörünün tek hamlesiyle yerle bir oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Kontrolden çıkan yıkım sırasında işletmesi zarar gören Muhammet Akman, "İkinci kattaki kolonu yıkarak binayı bir anda çökerttiler. İçeride çalışanlarımız varken bu yıkım gerçekleşti" dedi.
1.04.2024 Gündem
Öfkeli müşteri iş makinesiyle alkollü restoranı ve büfeyi yerle bir etti
Öfkeli müşteri iş makinesiyle alkollü restoranı ve büfeyi yerle bir etti Konya’nın Beyşehir ilçesinde, alkollü bir restoran, mekanda tartışma yaşayan müşteri tarafından iş makinesiyle yıkıldı. Şahıs, jandarma tarafından gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var Ordu merkezli 5 ilde, tefecilik yaptıkları belirlenen kişilere yönelik operasyonda 8 şüpheli, gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
HSK kararnamesiyle yeni başsavcılar belli oldu
HSK kararnamesiyle yeni başsavcılar belli oldu Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, İstanbul Anadolu Başsavcısı oldu.
18.01.2024 Gündem
Ümraniye'de bina çöktü
Ümraniye'de bina çöktü İstanbul Ümraniye'de metro inşaatı sırasında tahliye edilen bir bina çöktü. Bina çöken yol nedeniyle tahliye edilmişti.
18.01.2024 Vatan TV
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü Ümraniye'de çalışma yapılan metro hattında meydana gelen kısmi çökme nedeniyle biri dört diğeri üç katlı iki bina çöktü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, muhtemel bir çökme riskine karşı bölgede önlem alındı. Çökme anı ise kameraya saniye saniye yansıdı.
18.01.2024 Gündem
Esenyurt'ta yıkım sırasında bina caddeye çöktü
Esenyurt'ta yıkım sırasında bina caddeye çöktü Esenyurt'ta 6 katlı binanın kontrollü yıkımı sırasında çökme meydana geldi. Bina caddeye çökerken yoldakiler büyük tehlike atlattı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.12.2023 Gündem
Depremde hasar almış 5 katlı bina çöktü! Enkaz altında arama kurtarma çalışması başlatıldı
Depremde hasar almış 5 katlı bina çöktü! Enkaz altında arama kurtarma çalışması başlatıldı Diyarbakır’ın Sur ilçesinde daha önce depremlerde ağır hasar aldığı için boşaltılan 5 katlı bir bina çöktü. Olay yerine sevk edilen ekipler, enkaz altında canlı olması ihtimaline karşı çalışma başlattı.
7.12.2023 Gündem
Kocaeli'de 5 araç birbirine girdi, 2'si alev aldı: 4 yaralı
Kocaeli'de 5 araç birbirine girdi, 2'si alev aldı: 4 yaralı Kocaeli'de Kuzey Marmara Otoyolu'nda 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı. Alev alan araçlardan 2'si, kullanılamaz hale geldi.
1.10.2023 Yaşam
Trabzon’da sağanak; yollar göle döndü! Yağmur fena vurdu
Trabzon’da sağanak; yollar göle döndü! Yağmur fena vurdu Trabzon'un Sürmene ilçesinde etkili olan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Bazı ev ve iş yerlerinin zemin katlarını su bastı, caddeler göle döndü. Meteoroloji sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda Doğu Karadeniz'de şiddetli fırtına beklendiğini duyurdu.
1.10.2023 Yaşam
Malatya'da ağır hasarlı 2 katlı bina çöktü! Korkutan anlar
Malatya'da ağır hasarlı 2 katlı bina çöktü! Korkutan anlar Malatya'da ağır hasarlı olduğu için boşaltılan 2 katlı bina çöktü.
1.10.2023 Yaşam
Enkaz altında 108 saat! Hayata böyle tutundular
Enkaz altında 108 saat! Hayata böyle tutundular Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay'daki evlerinde yakalanıp 108 saat enkazda kalan Neslihan Karadeniz (41) ile çocukları Fatmanur (21), Münire Nur (14) ve Musab'ın (7) tedavileri Antalya'da sürüyor. Günlerce kaldıkları enkaz altında su ihtiyaçlarını kızı Münire Nur'un tükürüğüyle karşıladıklarını söyleyen Neslihan Karadeniz, “Münire Nur sürekli bize tükürüğünü veriyordu. Ben veriyordum, ben veremez olunca o vermeye devam etti" dedi.
27.08.2023 Gündem
Ünlü otelde toplu tecavüz dehşeti! Video kayıtları kan dondurdu
Ünlü otelde toplu tecavüz dehşeti! Video kayıtları kan dondurdu 18 yaşındaki genç kızın sabaha karşı ünlü otelin lobisinde ağlarken bulunmasıyla dehşet ortaya çıktı, saldırganların gülerken görüldüğü video kayıtları kan dondurdu.
20.08.2023 Dünya
Yıkım sırasında bina çöktü! Operatör enkaz altında kaldı
Yıkım sırasında bina çöktü! Operatör enkaz altında kaldı Gaziantep'te 4 katlı ağır hasarlı bina, kontrollü yıkım sırasında çöktü; iş makinesi operatörü enkaz altında kaldı.
20.08.2023 Gündem
Yıkım sırasında ağır hasarlı bina çöktü
Yıkım sırasında ağır hasarlı bina çöktü Gaziantep'te 4 katlı ağır hasarlı bina, kontrollü yıkım sırasında çöktü; iş makinesi operatörü enkaz altında kaldı.
20.08.2023 Haber
Kuruçeşme'de restorasyon çalışmalarında 4 katlı bina çöktü: 1 ölü, 1 yaralı
Kuruçeşme'de restorasyon çalışmalarında 4 katlı bina çöktü: 1 ölü, 1 yaralı Beşiktaş'ta restorasyon çalışması yapılan 4 katlı yol yalısı henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Göçük altında kalan 2 kişiden biri hafif yaralı olarak kurtarıldı, itfaiye tarafından ağır yaralı olarak çıkarılan stajyer mimar Atilla Aydın (22), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
12.08.2023 Gündem
Bakırköy'de bina çöktü! 1 kişi göçük altında kaldı
Bakırköy'de bina çöktü! 1 kişi göçük altında kaldı Bakırköy'de 5 katlı binanın yıkımında çalışan Mehmet Turgut, ayakkabısını almak için düştüğü çukurdan itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
15.07.2023 Gündem
Gaziantep'te iş yerinin duvarı çöktü: 4 yaralı
Gaziantep'te iş yerinin duvarı çöktü: 4 yaralı Gaziantep'te 2 katlı binanın altındaki iş yerinin duvarı çöktü. Duvarın altında kalan 4 kişi, yaralandı.
12.07.2023 Gündem
Malatya'da ağır hasarlı bina çöktü, enkazda arama çalışması başlatıldı
Malatya'da ağır hasarlı bina çöktü, enkazda arama çalışması başlatıldı Malatya'da, ağır hasarlı olduğu için boşaltılan 4 katlı bina, kendiliğinden büyük bir gürültüyle çöktü. Bu sırada binaya hurda toplamak için giren ve enkaz altında kalan 4 kişiden 3'ü kendi imkanıyla kurtulurken, 1'i için arama-kurtarma çalışması başlatıldı.
5.05.2023 Gündem
Bakan Kurum Maltepe'de: 25 günde 100’ü aşkın projenin temelini attık
Bakan Kurum Maltepe'de: 25 günde 100’ü aşkın projenin temelini attık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Maltepe'de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Sadece 25 günde Maltepe’den, Bağcılar’a, Kağıthane’ye, Şile’ye 39 ilçemize emin olun milyarlarca lira değerinde 100’ü aşkın projenin temelini attık." dedi.
3.05.2023 Ekonomi
Kilis'te depremde ağır hasar gören 6 katlı bina çöktü
Kilis'te depremde ağır hasar gören 6 katlı bina çöktü Kilis'te depremde ağır hasar görünce boşaltılan 6 katlı apartman çöktü. Ekipler, enkaz altında kalan olup olmadığını araştırıyor.
14.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: Ataşehir’deki kentsel dönüşüm sorununu çözüyoruz
Bakan Kurum: Ataşehir’deki kentsel dönüşüm sorununu çözüyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İstanbul’umuzun 39 ilçesi 964 mahallesini karış karış gezeceğiz. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Başta kentsel dönüşüm olmak üzere tüm sorunları dinleyip, hepsine çözüm üreteceğiz. Seçim bölgemizden, Anadolu yakasından Ataşehir ilçesi ile Yenisahra ve Barbaros mahallelerinden başladık” dedi.
13.04.2023 Ekonomi
Güngören'de metruk bina araçların üzerine çöktü
Güngören'de metruk bina araçların üzerine çöktü Güngören'de daha önce yıkım kararı verilen 5 katlı bina çöktü. Binanın enkazı altında kalan araçlardan birinin içinde bulunan Emre Öztürk yaralı olarak kurtarıldı.
13.04.2023 Gündem
Depremde hasar alan Halk Sağlığı Birimine ait 4 katlı bina çöktü
Depremde hasar alan Halk Sağlığı Birimine ait 4 katlı bina çöktü Kahramanmaraş'ta depremde hasar aldığı için boşaltılan Halk Sağlığı Birimine ait 4 katlı bina çöktü.
11.04.2023 Yaşam
Beyoğlu’nda 5 katlı metruk bina çöktü
Beyoğlu’nda 5 katlı metruk bina çöktü Beyoğlu Karaköy’de 5 katlı metruk binada yaşanan kısmi çökme nedeniyle yol araç ve yaya trafiğine kapatılmıştı. Metruk bina, çevrede alınan önlemlerin ardından çöktü. Binanın yıkımı sırasında can kaybı ya da yaralanma olmadı.
6.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bina Çöktü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bina çöktü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.