Bilgisayar Oyunu

Bilgisayar Oyunu

Son dakika Bilgisayar oyunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bilgisayar oyunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bilgisayar oyunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilgisayar Oyunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilgisayar oyunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 538 bilgisayar oyunu haberi bulunmuştur. Tüm bilgisayar oyunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan ve deprem sonrası enkaz altındakileri arayarak dalga geçtiği iddia edilen S.A., polise verdiği ifade şoke etti. Bir TIR şoförü ise Bilecik’te de deprem olacağını, bu nedenle yardım malzemeleri götürmek için yola çıkanlara izin verilmediğine ilişkin asılsız ses kaydı paylaştığı için gözaltına alındı.
7.02.2023 Gündem
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro'nun 30 yıl boyunca nasıl saklandığı ortaya çıktı! İşte evinden çıkan eşyalar
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro'nun 30 yıl boyunca nasıl saklandığı ortaya çıktı! İşte evinden çıkan eşyalar Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ortaya çıktı. Öte yandan Denaro’nun evinden bulunan eşyalar şoke etti. İşte haberin detayları...
21.01.2023 Dünya
Kar kalınlığı 16 santimetreyi geçti, vatandaşlar Uludağ'a akın etti
Kar kalınlığı 16 santimetreyi geçti, vatandaşlar Uludağ'a akın etti Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uludağ'da kar kalınlığı 16 santimetreyi aştı. Kar yağışını duyan vatandaşlar Uludağ’a akın etti.
21.01.2023 Yaşam
Bilgisayar oyunu oynarken korkunç son! Bir anda oldu, soruşturma başlatıldı
Bilgisayar oyunu oynarken korkunç son! Bir anda oldu, soruşturma başlatıldı Gece yarısı korkunç bir olay yaşandı. - İzmir'in Karabağlar ilçesinde 27 yaşındaki kişi, bilgisayar oyunu oynadığı sıradan talihsiz şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İşte haberin detayları...
21.01.2023 Yaşam
Bakan Ersoy: Turizm geliri 35 milyar doları aştı
Bakan Ersoy: Turizm geliri 35 milyar doları aştı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "2022 yılı Ocak-Eylül döneminde turizm geliri, 35 milyar doları aştı. Ülkemize gelen toplam ziyaretçi sayısı 40 milyon 25 bin kişi oldu. 2022 sonunda 50 milyondan fazla turist ağırlayıp, 44 milyar dolarlık rekor gelir düzeyine ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
17.11.2022 Ekonomi
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir?
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? Kavak Yelleri dizisiyle tanınan, geçmiş yıllarda Survivor’da da yarışan ünlü oyuncu Dağhan Külegeç nişanlandı. Ünlü oyuncu, nişanda çekilmiş pozunu "Söz, isteme, nişan" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Peki, Dağhan Külegeç kimdir, kaç yaşında? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? İşte detaylar…
17.10.2022 Ünlüler Dünyası
Bu oyunda yenilen korona virüse yakalanıyor
Bu oyunda yenilen korona virüse yakalanıyor Zonguldak'ta iki üniversite öğrencisi mezuniyet projesi olarak hazırladıkları hayatta kalma oyununa Zonguldak'ın simgelerini de ekledi. Lavuar Alanı, Madenci Anıtı'nın yerleştirildiği oyunda korona virüse yakalanan kişilerle sosyal mesafe kuralları aşılırsa can barı düşüyor ve oyuncu "Korona oldunuz. Daha dikkatli olunuz" uyarısıyla yenilgiye uğruyor.
8.04.2022 Sağlık
Reddit R Place nedir? Reddit place son hali nasıl, ne zaman bitecek?
Reddit R Place nedir? Reddit place son hali nasıl, ne zaman bitecek? Reddit R Place son hali ile Reddit R Place ne zaman bitecek sorusunun yanıtı merak ediliyor. Reddit adlı sosyal medya platformunun R Place uygulaması milyonlarca insanın katılımıyla piksel sanatına dönüştü. Uygulama ile ortaya çıkan tablonun son halinde Türk Bayrağı, Atatürk portresi, İstanbul silueti, Barış Manço, Anıtkabir ve TB-2 Bayraktar yer aldı. Peki, Reddit R Place nedir? Reddit place son hali nasıl, ne zaman bitecek?
5.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya platformu Reddit’te milyonların katılımıyla ‘piksel sanatı’
Sosyal medya platformu Reddit’te milyonların katılımıyla ‘piksel sanatı’ Reddit adlı sosyal medya platformunun ‘1 Nisan Şaka Günü’(April Fools’ Day’ kapsamında başlattığı ‘R Place’ uygulaması, milyonlarca insanın katılımıyla bir piksel sanatına dönüştü.
4.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Metaverse anlatılandan çok daha farklı, geniş bir kurgu!
Metaverse anlatılandan çok daha farklı, geniş bir kurgu! Metaverse kavramı son günlerde sıklıkla karşılaştığımız ve yanlış anlaşılan bir kavram. Doç. Dr. Dicle Yurdakul, bu çok merak edilen konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. “Öncelikle ne olmadığını anlatalım” diyen Yurdakul, “Metaverse bir bilgisayar oyunu, zenginleştirilmiş bir 3D ortamdan ibaret değildir. Avatarlarımızla şirket toplantısına katılalım, sanal mağazalardan alışveriş yapalım diye kurulan bir dünya da değildir. Meselenin özünü anlamak için Metaverse’ü bu indirgemeci yaklaşımdan uzaklaşarak irdelemek gerekiyor” ifadelerini kullandı.
25.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Annesinin yatak odasında görünce bıçakladı!
Annesinin yatak odasında görünce bıçakladı! Ankara'da annesinin sevgilisi Enis Y.'yi yatak odasında görünce 3 yerinden bıçaklayarak yaraladığı iddiasıyla tutuklanan ve hakkında 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla 20 yıl hapis cezası istenen Emre T. (19) "Enis Y. pişman oldu ve şikayetini geri çekti. Ya bana cezamı verin ya da tahliye edin" dedi.
21.12.2021 Yaşam
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor Kovid-19 salgını başta blokzincir ve NFT'ler olmak üzere neredeyse tüm çevrim içi hizmetlere yönelik talebi artırırken, teknolojiden para kazanmanın yeni yollarını arayan büyük şirketler "metaverse" ile "fiziksel dünyayı" ele geçirmeye hazırlanıyor.
29.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitch hacklendi! En fazla kazanan yayıncılar ifşa oldu
Twitch hacklendi! En fazla kazanan yayıncılar ifşa oldu Facebook, Instagram ve WhatsApp’ın çökmesinin ardından sosyal medya meraklılarını üzen bir haber de Amazon'un çevrimiçi canlı yayın uygulaması Twitch’ten geldi. Platform, siber saldırıya maruz kaldığını doğrularken, 2019 yılından bu yana en fazla kazananların listesi de ifşa oldu.
7.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitch hacklendi mi, twitch gelirleri sızdırıldı mı?
Twitch hacklendi mi, twitch gelirleri sızdırıldı mı? Twitch hacklendi mi, sorusuna yanıt aranıyor. Amazon’un sahibi olduğu sosyal paylaşım ve video platformu, özellikle online oyun oynayanların yoğun olarak kullandığı Twitch'in dün gece hacklendiği ortaya çıktı. Twitch gelirleri sızdırıldı mı?
7.10.2021 Gündem
'Hırsızlık yazılımı, arama motorunda ilk sayfada gösteriliyor'
'Hırsızlık yazılımı, arama motorunda ilk sayfada gösteriliyor' Kaspersky araştırmacıları, "Swarez" isimli kampanyada, siber suçluların, web sitelerini belirli anahtar kelimeler için optimize ettiğini ve bazı durumlarda kötü amaçlı sitelerini popüler arama motorlarının ilk üç sonucu arasına sokmayı başardığını tespit etti.
9.09.2021 Bilim ve Teknoloji
İBB Teknoloji Atölyeleri açıyor!
İBB Teknoloji Atölyeleri açıyor! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’da teknoloji atılımı yapacak bireylerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla Teknoloji Atölyeleri açıyor. İlk etapta 6 ilçede faaliyete başlayacak İBB Teknoloji Atölyeleri’nin öğrencileri sınavla belirlenecek. İlk ve orta öğretim öğrencilerinin başvurabildiği sınav 12 Eylül’de yapılacak. Peki, İBB Teknoloji Atölyesi sınav başvurusu nasıl yapılır? Kimler Teknoloji Atölyesi’ne başvuru yapabilir? İşte detaylar…
16.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın yakalandı mı? Tosuncuk Mehmet Aydın ne zaman Türkiye'ye getirilecek?
Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın yakalandı mı? Tosuncuk Mehmet Aydın ne zaman Türkiye'ye getirilecek? Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük dolandırıcılığına imza atan Çiftlik Bank kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın teslim oldu. Mehmet Aydın, yaptığı videolu açıklamada, kısa süre içinde Türk elçiliğine teslim olacağını söylemişti. Bu açıklamasının ardından, Mehmet Aydın'ın, Brezilya Sao Paulo'da teslim olduğu bildirildi. Peki, Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın kaç yaşında? Tosuncuk Mehmet Aydın ne zaman Türkiye'ye getirilecek? İşte detaylar...
1.07.2021 Gündem
Sedat Peker’i kim koruyor? Dikkat çeken tespitler...
Sedat Peker’i kim koruyor? Dikkat çeken tespitler... Sedat Peker'i yurtdışına kaçırarak koruyanlara yönelik dikkat çeken tespitler...
14.05.2021 Gündem
Pandemide çocukların kilo almasını engelleyecek öneriler
Pandemide çocukların kilo almasını engelleyecek öneriler Koronavirüs salgını çocukların kilo alması ile ilgili endişeleri de artırdı. Okulun uzaktan devam etmesi ve sokağa çıkma yasakları çocukların fiziksel aktivitelerini kısıtladı ve kilo problemleri ortaya çıktı. Uzmanlar, online dersler sırasında çocuklara yemek veya atıştırmalık verilmemesi konusunda uyarıyor.
10.03.2021 Sağlık
Ebeveynlere 'şiddet içerikli oyunlara karşı' uyarılar
Ebeveynlere 'şiddet içerikli oyunlara karşı' uyarılar Doç. Dr. Yavuz, şiddet içerikli video ve oyunların çocuklar üzerinde olumsuz etkileri olmakla birlikte asıl koruyucu ve belirleyici olanını çocuğun sağlıklı sosyal ilişkilere sahip olması ve başka ilgi alanlarının da bulunması olduğunu söyledi.
19.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye bu olayla sarsılmıştı! Öldüren oyun...
Türkiye bu olayla sarsılmıştı! Öldüren oyun... Geçen cumartesi günü tüm Türkiye, 13 yaşındaki bir çocuğun evine gelen aynı yaştaki ikiz kardeşlerden birini çekiçle öldürmesi, diğerini ise yaralamasıyla sarsıldı. Olayın sebebinin bir bilgisayar oyunu olması ise ikinci bir şok etkisi yarattı. Şimdi pek çok ailenin aklında aynı soru var. Bilgisayar oyunları ne kadar tehlikeli? İşte uzmanların yanıtları...
18.11.2020 Gündem
'Sınır Ötesi Afrin' bilgisayar oyunu oldu!
'Sınır Ötesi Afrin' bilgisayar oyunu oldu! Aksaray Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmenleri ve Genç Mucidler Bilim ve Sanat Derneği üyeleri, TSK'nin sınır ötesine operasyonlarını konu alan "Sınır Ötesi Afrin" bilgisayar oyunu tasarladı.
4.10.2020 Bilim ve Teknoloji
'Sınır Ötesi Afrin' bilgisayar oyunu tasarlandı
'Sınır Ötesi Afrin' bilgisayar oyunu tasarlandı Aksaray Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmenleri ve Genç Mucidler Bilim ve Sanat Derneği üyeleri, TSK'nin sınır ötesine operasyonlarını konu alan "Sınır Ötesi Afrin" bilgisayar oyunu tasarladı.
3.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Abdullah Ağar harita üzerinde anlattı! Kritik noktaya dikkat çekti
Abdullah Ağar harita üzerinde anlattı! Kritik noktaya dikkat çekti Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, CNN TÜRK canlı yayınında Azerbaycan-Ermenistan çatışmasını değerlendirdi.
1.10.2020 Gündem
Nvidia, Japon çip üreticisi ARM'yi satın aldı
Nvidia, Japon çip üreticisi ARM'yi satın aldı Amerikalı Nvidia, Japon SoftBank'ın çip üreticisi ARM'yi 40 milyar doların üzerinde bir hisse - nakit paketiyle satın alıyor. Yarı iletken ve çip endüstrisinin gördüğü en büyük satın alma olacak anlaşmanın 18 ay içinde tamamlanması bekleniyor. ABD'nin hakim olduğu yarı iletken ve çip pazarı Trump'ın, Çinli şirketlerin ABD menşeli ürünleri kullanmasını yasaklamasıyla son dönemde çok tartışılıyordu
14.09.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Bilgisayar Oyunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilgisayar oyunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.