Bilal Özcan

Bilal Özcan

Son dakika Bilal Özcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bilal Özcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bilal Özcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilal Özcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilal özcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 bilal özcan haberi bulunmuştur. Tüm bilal özcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nagihan Karadere kanser mi, ne kanseri? Nagihan Karadere'nin hastalığı ne, sağlık durumu nasıl, Karadere’ye ne oldu?
Nagihan Karadere kanser mi, ne kanseri? Nagihan Karadere'nin hastalığı ne, sağlık durumu nasıl, Karadere’ye ne oldu? Survivor 2022 All Star'da yarışan Nagihan Karadere geçtiğimiz günlerde kanser olduğunu duyurmuştu. Karadere'nin iki kanser türüne birden yakalandığı ortaya çıktı. Peki, Nagihan Karadere ne kanseri? Nagihan Karadere'nin hastalığı ne, sağlık durumu nasıl, Karadere’ye ne oldu?
25.01.2023 Magazin
Yasmin Erbil o yoruma isyan etti!
Yasmin Erbil o yoruma isyan etti! Hadise'nin sahne tarzını eleştirenlere bir tepki de Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den geldi. Sunucuların "Bak külodunu gösteriyor" yorumuna isyan eden Erbil'e takipçileri babası Mehmet Ali Erbil'in üslubunu hatırlattı. Yasmin Erbil ise bu yorumlara sessiz kalmadı.
11.09.2022 Magazin
Cüneyt Arkın’ın vasiyeti nedir, Cüneyt Arkın mirasını kime bıraktı?
Cüneyt Arkın’ın vasiyeti nedir, Cüneyt Arkın mirasını kime bıraktı? Türk sinemasının en önemli isimlerinden 85 yaşındaki ünlü oyuncu Cüneyt Arkın, dün gece evinde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kalbi duran usta oyuncu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Peki, Cüneyt Arkın vasiyeti ne, Cüneyt Arkın mirasını kime bıraktı?
28.06.2022 Magazin
Koronavirüs tedavisi gören Selin Yeninci'den endişendiren haber!
Koronavirüs tedavisi gören Selin Yeninci'den endişendiren haber! Yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncusu Selin Yeninci'nin mutasyonlu virüse yakalandığı ortaya çıktı.
3.03.2021 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber!
Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber! Ekim ayından bu yana hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil, Instagram hesabından canlı yayınla hayranlarını sevindirdi.
29.04.2019 Magazin
Hazal Kaya hamile mi?
Hazal Kaya hamile mi? 14 gün önce oyuncu Ali Atay ile dünyaevine giren Hazal Kaya'nın hamile olduğu iddia edildi. Hamilelik haberini duyuran gazeteci Bilal Özcan, "Yakın arkadaşımdan öğrendim çifti tebrik ederim" dedi.
20.02.2019 Magazin
Demet'ten 'Seren Serengil' sorusuna ilginç cevap
Demet'ten 'Seren Serengil' sorusuna ilginç cevap Demet Akalın, Instagram'da Seren Serengil'i silmesi hakkında yayınlanan gönderiye, "Benim ne mesajla isim olur ne de düşmanlıkla. Yeni bir transferle zaten beni bol bol konuşacaksınız" diyerek müjdeyi verdi. Akalın'ın bu yorumu ise takipçilerini heyecanlandırdı.
2.10.2018 Magazin
Saadettin Saran Emina Jahoviç ile aşk mı yaşıyor?
Saadettin Saran Emina Jahoviç ile aşk mı yaşıyor? Saadettin Saran'ı yanağından öpen kadının Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahoviç olduğu ortaya çıktı.
21.09.2018 Magazin
'İnsanlar haddini bilecek!'
'İnsanlar haddini bilecek!' Konuk olduğu programda Özcan Deniz'le geçmişteki ilişkisinin hatırlatılması üzerine sinirlenen Ebru Destan, "İnsanlar sınırını, haddini bilecek" dedi.
17.03.2018 Magazin
İnşaat işçilerinden Seda Sayan'a sert yanıt!
İnşaat işçilerinden Seda Sayan'a sert yanıt! Seda Sayan programında Ece Gürsel'e "Sperm bankasına ne gerek var inşaat işçileri var ya" demişti. İnşaat işçileri sendikası, Kadırgalı'ya "Şarlatan" diyerek cevap verdi.
7.03.2018 Magazin
İlginç sözler! Sperm bankası da neymiş inşaat işçileri var ya
İlginç sözler! Sperm bankası da neymiş inşaat işçileri var ya Seda Sayan, sperm bankasından hamile kalmak istediğini belirten Ece Gürsel'e "Genleri güzel, tuttuğunu koparan bir inşaat işçisinden hamile kalabilirsin" önerisinde bulundu.
6.03.2018 Magazin
'Beren Saat iki aylık hamile'
'Beren Saat iki aylık hamile' 2014 yılında şarkıcı Kenan Doğulu ile evlenen oyuncu Beren Saat'in, hamile olduğu iddia edildi.
22.01.2018 Magazin
'Ebru Şallı’ya tecavüze kalkıştılar'
'Ebru Şallı’ya tecavüze kalkıştılar' Son günlerin en çok konuşulan magazin figürü haline gelen Ebru Şallı hakkında yılın itirafı geldi. Güzel modele yıllar önce otel odasında tecavüz girişiminde bulunulmuş.
19.05.2017 Magazin
Polisten kaçtı, ayağından vurularak yakalandı
Polisten kaçtı, ayağından vurularak yakalandı Beylikdüzü'nde anne ve babasını rehin alan madde bağımlısı genç, ihbar üzerine olay yerine gelen polisten kaçarken ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Polise silah doğrultunca etkisiz hale getirilen şüpheli sahsın vurulması anı güvenlik kamera görüntülerine yansıdı
23.11.2016 Yaşam
İbrahim Tatlıses ateş püskürdü!
İbrahim Tatlıses ateş püskürdü! İbrahim Tatlıses, basında yer alan haberlere Twitter'dan tepki gösterdi.
10.12.2013 Magazin
'Askerdeyken, onu aldatıyordu!'
'Askerdeyken, onu aldatıyordu!' 2. Sayfa programının bugünkü konuğu bomba gibi açıklamalarda bulundu
8.02.2013 Magazin
Muhteşem Yüzyıl bitiyor mu?
Muhteşem Yüzyıl bitiyor mu? Muhteşem Yüzyıl senarist Meral Okay'ın ölümüyle sarsıldı.
10.04.2012 Magazin
Tatlıses ne demek istedi
Tatlıses ne demek istedi Tatlıses’in, “Bir şey oldu evlendik, olaylar böyle gelişti” açıklaması, dedikodulara neden oldu...
28.03.2012 Magazin
Şok iddiaya cevap!
Şok iddiaya cevap! Bugün Gazetesi yazarı Bilal Özcan, sevilen dizi 'Çocuklar Duymasın'la ilgili iddiasına cevap geldi...
21.03.2012 Televizyon
Çocuklar Duymasın'a şok iddia!
Çocuklar Duymasın'a şok iddia! Bugün Gazetesi yazarı Bilal Özcan, sevilen dizi 'Çocuklar Duymasın'la ilgili bir iddiayı gündeme getirdi..
20.03.2012 Televizyon
Ünlü oyuncu iyiliğinin esiri oldu
Ünlü oyuncu iyiliğinin esiri oldu 50 yıllık Devlet Tiyatroları sanatçısı, ameliyat olduğu hastaneye bağışta bulunmak isterken altından kalkamayacağı bir borçla karşı karşıya kaldı...
21.01.2012 Yaşam
Sekizinci kocasını neden boşuyor?
Sekizinci kocasını neden boşuyor? Ünlüler dünyasının evlilik rekortmeni Ahu Tuğba, gazeteci Bilal Özcan'ın sunduğu 'Laf Aramızda' programında çarpıcı sözler sarf ettiAhu Tuğba, geçen yıl dünyaevine girdiği ve evliliğini korumak için adını açıklamadığı sekizinci kocasından ihanet yüzünden boşanacağını söyledi...
25.04.2011 Magazin
Erdoğan'dan Hasan Kaçmaz'a sürpriz telefon!
Erdoğan'dan Hasan Kaçmaz'a sürpriz telefon! TRT'deki 'Halil İbrahim Sofrası'nda 'Berber Ali' karakterini canlandıran Hasan Kaçan, Bilal Özcan'ın Kanaltürk'te yayınlanan 'Laf Aramızda' programında çocukluğu ve oyunculuğu dönemindeki ilginç anılarını anlattı...
20.12.2010 Televizyon
Seray Sever’den ilginç açıklama
Seray Sever’den ilginç açıklama Seray Sever: Beni kaçıran eşekliğine doymasın
12.12.2010 Magazin
Dördüncü kez baba oluyor
Dördüncü kez baba oluyor 33 yıllık evliliğini bitirdikten sonra kendisinden 24 yaş küçük İdil Ergen ile evlenip Bodrum'a yerleşen Neco, 2 yaşındaki üçüncü kızı Leyla'nın ardından bu ay içinde erkek çocuk babası olacak...
5.12.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bilal Özcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilal özcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.