Bilal Ekşi

Bilal Ekşi

Son dakika Bilal Ekşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bilal Ekşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bilal Ekşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilal Ekşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilal ekşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 233 bilal ekşi haberi bulunmuştur. Tüm bilal ekşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY Genel Müdürü Ekşi'ye Brezilya Devlet Nişanı verildi
THY Genel Müdürü Ekşi'ye Brezilya Devlet Nişanı verildi Türkiye ile Brezilya arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerin güçlendirilmesine katkı ve pandemi dönemindeki özverili çalışmalar nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi’ye Brezilya Devlet Nişanı verildi.
21.12.2023 Ekonomi
THY'de sorun giderildi! Uçuşlar yeniden başladı
THY'de sorun giderildi! Uçuşlar yeniden başladı Türk Hava Yolları'nda yaşanan network arızası nedeniyle bir süre ara verilen seferler, arızanın giderilmesiyle yeniden başladı.
1.11.2023 Gündem
Bakan Ersoy: En çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık
Bakan Ersoy: En çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı EMITT'in açılış programına katıldı. Bakan Ersoy, “Biz en çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık.  Hem krizi çok iyi yönettik hem de kriz sonrasında en iyi performans gösteren ülke olduk. Paylaştığımız rakamlar Türkiye’nin turizmde süper lige yükseldiğini gösteriyor. 2028 hedefimizi de 90 milyon turist ve 100 milyar dolar gelir olarak duyurduk. İnşallah bu hedefleri birer birer tutturacağız" dedi.  
12.04.2023 Ekonomi
THY ücretsiz tahliye uçuşunu 1 Mart'a kadar uzattı
THY ücretsiz tahliye uçuşunu 1 Mart'a kadar uzattı Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremlerin ardından bölgeden tahliye uçuşları düzenleyen Türk Hava Yolları(THY), bu tahliye uçuşlarının 1 Mart'ta kadar ücretsiz olarak devam edeceğini açıkladı.
18.02.2023 Gündem
THY 2022'de toplam 71.8 milyon yolcu taşıdı
THY 2022'de toplam 71.8 milyon yolcu taşıdı Türk Hava Yolları(THY), 2022 yılında yüzde 80.6 doluluk oranıyla toplam 71.8 milyon yolcu taşıdı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi "2022 yılını başarıyla bitirdik. 71.8 Milyon yolcumuz oldu. 1.7 Milyon ton kargo taşıdık. 394 uçak ile yılı bitirdik. 2023 yılında daha büyük başarılara imza atacağız" dedi.
6.01.2023 Ekonomi
THY, 2023 yılında kabin memuru ve pilot alımı yapacak
THY, 2023 yılında kabin memuru ve pilot alımı yapacak Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, 2023 yılında 2 bin 600 yeni kabin memuru ve bin 200 yeni pilot alacaklarını açıkladı.
17.12.2022 Ekonomi
THY'den indirimli bilet satışı başladı
THY'den indirimli bilet satışı başladı Türk Hava Yolları (THY), gazi, şehit veya gazi yakınlarına yüzde 50 indirimli bilet satışına başladı.
17.11.2022 Ekonomi
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı Uzun yıllardır Türk sporunun en önemli destekçilerinden olan Türk Hava Yolları, sponsoru olduğu spor federasyonlarının yöneticilerinin katılımıyla lansman düzenleyerek iyi niyet sözleşmesi imzaladı.
27.09.2022 Diğer Sporlar
Bakan Karaismailoğlu: 198 milyar dolar yeni yatırım yapacağız
Bakan Karaismailoğlu: 198 milyar dolar yeni yatırım yapacağız İstanbul Havalimanı'nda düzenlenen Birlikte Karar Alma Projesi Mutabakat Protokolü İmza Tören'inde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ,Adil Karaismailoğlu "Onlar bizim projelerimizi izlemeye devam etsinler. 5'er yıllık planlamalarla demiryolu, karayolu, denizyolu, havayolu ve haberleşme için 198 milyar dolar yeni yatırım yapacağız "dedi.
8.08.2022 Ekonomi
THY için tarihi gün! Rekora uçtu
THY için tarihi gün! Rekora uçtu Türk Hava Yolları (THY) 31 Temmuz Pazar günü yaptığı seferlerde yüzde 88 doluluk oranı ve taşıdığı 272 bin 275 yolcu ile tarihinin en yoğun gününü yaşadı.
1.08.2022 Ekonomi
THY'nin eski genel müdürü ve pilotu Atilla Çelebi hayatını kaybetti
THY'nin eski genel müdürü ve pilotu Atilla Çelebi hayatını kaybetti Türk Hava Yollarında (THY) 1994-1997 yılları arasında genel müdürlük görevini yürüten Kaptan Pilot Atilla Çelebi, 92 yaşında vefat etti.
13.07.2022 Ekonomi
Tüm havayollarının Avrupa uçuşlarında gecikmeler arttı
Tüm havayollarının Avrupa uçuşlarında gecikmeler arttı Avrupa'daki havalimanlarında yaşanan personel eksikliği ve hava sahası yoğunluğu nedeniyle başta Türk Hava Yolları (THY) olmak üzere tüm havayollarının Avrupa uçuşlarında gecikmeler meydana geliyor.
22.06.2022 Yaşam
Türk Hava Yolları (THY)'nda yeni dönem! Resmen değişiyor: Ucuz uçak bileti, bagajsız yolcu ve seferler...
Türk Hava Yolları (THY)'nda yeni dönem! Resmen değişiyor: Ucuz uçak bileti, bagajsız yolcu ve seferler... Türk Hava Yolları (THY)'de yeni dönem başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türksat Genel Müdürlüğünün Gölbaşı yerleşkesinde Türksat 5B Uydusu Hizmete Alma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Yerli ve milli gözetleme uydusu İMECE ve Türksat 6A ile ilgili son bilgileri aktaran Erdoğan, uluslararası alanda ülke ismi olarak 'Turkey' yerine 'Türkiye'nin kullanılmaya başlandığını da hatırlattı, THY uçaklarında da 'Turkish Airlines' yerine 'Türkiye Hava Yolları' ifadesinin yer alacağını açıkladı. Öte yandan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, havayolu taşımacılığına ilişkin yeni gelişmeleri aktardı. Ekşi, dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi konumundaki THY’nin, pandeminin yol açtığı zararı büyük ölçüde kapattığını dile getirdi. Dünyada 129 ülkede 340 noktaya uçuş yapan havayolu şirketi olduklarını, iç hatlarda da peş peşe Tokat ve Rize havalimanlarının açıldığını belirten Ekşi, “2021’de yine rakiplerimiz zarar ederken biz son belki yirmi yılın en fazla kârını elde eden havayolu olduk. Havacılığın dünyada emeklemeye başladığı bu dönemde biz koşuyoruz” dedi. Düşük maliyetli taşıyıcılar sistemleri üzerine de çalıştıklarını vurgulayan Ekşi, yüksek fiyat artışları karşısında gündeme aldıkları bagajlı - bagajsız yolcu ve ucuz bilet fiyatlandırması hakkında da bilgi verdi. İşte son dakika haberinin detayları...
14.06.2022 Ekonomi
THY mayıs ayında 6,3 milyon yolcu taşıdı
THY mayıs ayında 6,3 milyon yolcu taşıdı   Türk Hava Yolları(THY),  mayıs ayı yolcu ve kargo trafik sonuçlarına göre yüzde 80 doluluk oranını aşarak 6,3 milyon yolcu taşıdı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Mayıs ayı rakamlarımız hedeflerimizin ve hayallerimizin gerçekleşmeye başladığını gösteriyor" dedi.
9.06.2022 Ekonomi
Uçaklarda yeni dönem resmen başladı!
Uçaklarda yeni dönem resmen başladı! Uçak yolculuğu yapacakları çok yakından ilgilendiren karar! Uzun süredir devam eden uygulamaya son verildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 'hastaneler dışında maske zorunluluğu kalktı' açıklamasının ardından uçaklarda maske kullanım zorunluluğu da kaldırılıyor. 
30.05.2022 Gündem
THY'den son dakika maske kararı! Tüm yolcular için geçerli
THY'den son dakika maske kararı! Tüm yolcular için geçerli Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 'hastaneler dışında maske zorunluluğu kalktı' açıklamasının ardından uçaklarda maske kullanım zorunluluğu da kaldırılıyor. Bakan Koca'nın açıklamasından sonra THY’den ilk açıklama Genel Müdür Bilal Ekşi’den gelirken, yarından itibaren THY’de maske kuralının sonra ereceği açıklandı.
29.05.2022 Ekonomi
Rize-Artvin Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu
Rize-Artvin Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor. Dünyada sadece 5 tane olan dev havalimanının açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev gerçekleştirdi. Erdoğan açılış töreninde, yaş çay alım fiyatları konusunda da müjde verdi. Erdoğan, "Bir müjdede İkizdere Çamlıhemşinli çay üreticilerine vermek istiyorum. 100 ton kapasiteye sahip 5 binin üzerinde üreticiye sahip çay fabrikalarının inşaatlarını projeleri var." dedi.
14.05.2022 Siyaset
THY, yurt dışı uçuş ağına 4 yeni hat ekledi
THY, yurt dışı uçuş ağına 4 yeni hat ekledi Pandemi sonrası uçuş ve yolcu sayısını arttırmaya başlayan Türk Hava Yolları (THY) yurt dışı uçuş ağına 4 yeni hat eklerken, ABD'de Seattle yapılacak ilk uçuşun 27 Mayıs'ta olacağı açıklandı.
9.05.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı ve THY, pandemi sonrası rekor uçuş sayısına bugün ulaşacak
İstanbul Havalimanı ve THY, pandemi sonrası rekor uçuş sayısına bugün ulaşacak İstanbul Havalimanı ve Türk Hava Yolları (THY) pandemi dönemi sonrası rekor uçuş sayısına bugün ulaşacak. İstanbul Havalimanı’ndan bugün bin 324 uçuş yapılması beklenirken, THY ise bin 457 sefer gerçekleştirecek.
8.05.2022 Gündem
THY'den uçak içinde maske zorunluluğu ile ilgili flaş açıklama!
THY'den uçak içinde maske zorunluluğu ile ilgili flaş açıklama! Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, uçak içerisi ve havalimanlarında maske kullanım zorunluluğunun kaldırılması konusunda alınacak karardan memnun olacaklarını söyledi.
20.04.2022 Gündem
THY'den İstanbul için flaş karar! Yeniden başlıyor...
THY'den İstanbul için flaş karar! Yeniden başlıyor... Türk Hava Yolları (THY), uzun transfer gerçekleştiren yolcuları için dünyanın aktarma merkezi olan İstanbul'u ve eşsiz güzelliklerini ücretsiz keşfetme hizmeti sunduğu 'Stopover (duraklama) Konaklama' hizmetini yeniden başlatıyor.
9.03.2022 Gündem
THY'den son dakika bilet fiyatı kararı! Yeni uygulama duyuruldu
THY'den son dakika bilet fiyatı kararı! Yeni uygulama duyuruldu THY'den son dakika bilet fiyatı kararı. Resmen açıklandı. Türk Hava Yolları, (THY) Rusya'nın saldırısı sonrası hava sahasının sivil uçuşlara kapalı olması nedeniyle Ukrayna'ya komşu ülkelerden Türkiye'ye dönecek yolcular için "özel ücret" uygulayacağını duyurdu.
26.02.2022 Ekonomi
Ukrayna uçuşları kapatıldı mı? Ukrayna hava sahası kapalı mı? THY-Pegasus uçak seferleri iptal edildi mi?
Ukrayna uçuşları kapatıldı mı? Ukrayna hava sahası kapalı mı? THY-Pegasus uçak seferleri iptal edildi mi? Rusya Ukrayna savaşı başladı. Ukrayna hava sahasını kapattı. Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’da yaşayan vatandaşlar için bir duyuru yayımladı. Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada "Ukrayna hava sahası halen kapalıdır. Mevcut aşamada evlerinizde veya güvenli bir yerde kalmanızı, seyahatten kaçınmanızı rica ediyoruz. Ülkeden ayrılmak isteyenler için gerekli destek ve yönlendirme sağlanacaktır" denildi. Bu uyarının ardından THY ve Pegasus açıklama yaptı. Peki, Ukrayna uçuşları kapatıldı mı? Ukrayna hava sahası kapalı mı? THY-Pegasus uçak seferleri iptal edildi mi? İşte detaylar…
24.02.2022 Dünya
THY'den flaş Ukrayna açıklaması! İptal edildi
THY'den flaş Ukrayna açıklaması! İptal edildi Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi "Ukrayna hava sahasının kapatılması sebebi ile bugünkü tüm Ukrayna seferlerimiz iptal edilmiştir" açıklamasında bulundu.
24.02.2022 Gündem
THY, uçuş güvenliğinde en başarılı havayolu şirketleri arasında gösterildi
THY, uçuş güvenliğinde en başarılı havayolu şirketleri arasında gösterildi Türk Hava Yolları (THY), Avrupa Sivil Havacılık Emniyeti Ajansı'nın (EASA) uyguladığı SAFA (Yabancı Hava Aracı Emniyet Denetimleri) programını kapsamında uygulanan denetimlerde 0,054 bulgusuzluk oranı ile Avrupa'nın en başarılı havayolu şirketleri arasında yerini aldı.
17.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bilal Ekşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilal ekşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.