Biberon

Biberon

Son dakika biberon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan biberon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını biberon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Biberon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan biberon gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 biberon haberi bulunmuştur. Tüm biberon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğum için geri sayım başladı! Ahmet Kural ile Çağla Gizem çiftinin oğulları olacak
Doğum için geri sayım başladı! Ahmet Kural ile Çağla Gizem çiftinin oğulları olacak Oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile Temmuz 2023'te Bodrum'da nikah masasına oturmuştu. Çiftten güzel haber geçtiğimiz aylarda geldi.
3.02.2024 Magazin
Ahmet Kural baba oluyor!
Ahmet Kural baba oluyor! Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile avukat eşi Çağla Gizem Şahin'den hayranlarını sevindiren haber geldi.
17.11.2023 Magazin
Ormanlık alanda buldukları yavru ayıyı evlerinde besliyorlar
Ormanlık alanda buldukları yavru ayıyı evlerinde besliyorlar Gümüşhane’de yaşayan Okan Berker dağlık alanda gezinti yaptığı sırada bulduğu yavru ayıya bebek bezi bağlayarak evinde beslemeye başladı, ‘Yogi’ ismini verdiği yavru ayı evin maskotu oldu.    
2.04.2023 Yaşam
Çöp evde bulunan 1,5 yaşındaki Asel'in annesi: Hava almak için dışarı çıkmıştım
Çöp evde bulunan 1,5 yaşındaki Asel'in annesi: Hava almak için dışarı çıkmıştım Konya'da apartman sakinlerinin çöp dolu evde yalnız buldukları 1,5 yaşındaki Asel'in annesi Fatma G.’nin ilk ifadesinde, evin 2 haftadır o şekilde olduğunu belirterek, ''Ailevi problemlerim vardı. Hava almak için dışarı çıktım. O sırada komşularım eve gelmiş'' dediği öğrenildi. İfadesi sonrası serbest bırakılan Fatma G.’nin, hakkında başlatılan 'Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali' suçundan soruşturma kapsamında, 1 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanması bekleniyor.
28.03.2023 Gündem
Konya'da çöp evde 1,5 yaşında kız çocuğu bulundu
Konya'da çöp evde 1,5 yaşında kız çocuğu bulundu Konya'da uzun süre çocuk ağlama sesi duyan apartman sakinleri teras katta oturan komşuları Fatma G.'nin kızı 1,5 yaşındaki Asel'i evde yalnız buldu. Her odası çöplerle dolu evde bulunan Asel, hastanede tedavi altına alınırken anne Fatma G. hakkında 'Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali' suçundan soruşturma başlatıldı.
27.03.2023 Gündem
Depremzedelere gönderdikleri eşyaların arasındaki notlar yürek ısıttı
Depremzedelere gönderdikleri eşyaların arasındaki notlar yürek ısıttı Hatay'daki depremzedeler için yurt içi ve yurt dışından eşya gönderen anne ve çocukların yazdıkları notlar duygulandırdı.
24.03.2023 Gündem
Çocuk odalarında depreme karşı nelere dikkat edilmeli?
Çocuk odalarında depreme karşı nelere dikkat edilmeli? Hepimizi yürekten sarsan büyük deprem felaketi, evlerde alınması gereken önlemleri de bir kez daha gündeme getirdi. Deprem gibi afetlerde binalar kadar evlerdeki mobilyalar da yaralanmalarda ve can kayıplarında rol oynayabiliyor.
3.03.2023 Ekonomi
Tüm Türkiye'den yardım yağıyor! En temel ihtiyaçlar açıklandı
Tüm Türkiye'den yardım yağıyor! En temel ihtiyaçlar açıklandı Türkiye’nin her yerinden deprem bölgesine yardım malzemeleri gönderiliyor. Yardımların depremzedelere vaktinde ulaşması için de iyi koordinasyon gerekiyor.
10.02.2023 Gündem
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın!
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın! 13 Ekim 2022 A101 kataloğu yayınlandı. En çok ziyaret edilen market zincirlerinin başına gelen A101 market bu hafta da birbirinden farklı ürünleri tüketiciye sundu. A101 13 Ekim kataloğunda; Teknoloji ürünleri, Beyaz Eşya, Elektrikli Ev Aletleri, Televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, mutfak ürünleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var, A101 13 Ekim 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte 13 Ekim A101 kataloğu 2022…
13.10.2022 Ekonomi
Bebeğini karınca zehri ile öldürmeye çalışmıştı! Tahliye talebine ret kararı
Bebeğini karınca zehri ile öldürmeye çalışmıştı! Tahliye talebine ret kararı Yalova'da 13 günlük bebeğinin mamasına karınca zehri katarak öldürmeye çalıştığı gerekçesiyle Serhat Oskan’ın (41) tutuklu yargılanmasına devam edildi. 'Tasarlayarak alt soya, beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak kişiye karşı öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıl hapsi istenen Oskan, cezaevinde mağdur olduğunu söyleyip, tahliyesini istedi. Mahkeme, Oskan’ın talebini reddetti.
14.09.2022 Yaşam
Ankara'da sokakta çocuk cesedi bulundu
Ankara'da sokakta çocuk cesedi bulundu Ankara'nın Keçiören ilçesinde, kaldırımda aydınlatma direğinin yanında 3 yaşlarında erkek çocuk cesedi bulundu.
6.09.2022 Yaşam
Bebeklikte emzik kullanıma dikkat!
Bebeklikte emzik kullanıma dikkat! Koruyucu ve önleyici tedaviyle önüne geçilebilen kötü ve zararlı ağız alışkanlıkları hakkında uyarılarda bulunan Pedodonti Uzmanı Dt. Zeynep Başak Yılmaz, “Çocuklar, dişlerine ve ağız içi yumuşak dokularına kalıcı ya da geçici zararlar verebilecek bir takım kötü alışkanlıklara sahip olabilirler. Özellikle bebeklikte parmak emme, tırnak yeme, biberon ve emziğin uzun süre kullanımı, ileride büyük sorunlara yol açabilecek ortodontik problemleri beraberinde getirebilir” dedi.
30.08.2022 Sağlık
Anneleri ölen yavru sincaplar, biberonla besleniyor
Anneleri ölen yavru sincaplar, biberonla besleniyor Tunceli’de araç çarpması sonucu ölen sincabın iki yavrusu Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Tunceli Şubesi’nde korumaya alındı. 'Munzur' ve 'Pülümür' isimleri verilen sincaplar, fındıkla ve biberonla süt verilerek besleniyor.
19.05.2022 Yaşam
Ortodontik tedavi hangi sorunlara çözüm üretir?
Ortodontik tedavi hangi sorunlara çözüm üretir? Uzman Diş Hekimi Dr. Cansın Kutay ortodonti tedavilerinin hangi durumlarda uygulanması gerektiğini sizler için derledi.
11.05.2022 Sağlık
14 Nisan A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu ile indirimli ürünler neler, perşembe günü A101’de neler var?
14 Nisan A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu ile indirimli ürünler neler, perşembe günü A101’de neler var? 14 Nisan A101 kataloğu 2022 ile ilgili aramalar arttı. 14 Nisan A101 kataloğu içeriği merak ediliyor ve “Peşembe günü A101’de neler var?” sorusunun yanıtı sorgulanıyor. Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan A101 Aldın Aldın katalog listesinden indirimli ürünleri kaçırmamak için haberimize bakabilirsiniz. 14 Nisan 2022 Aldın Aldın kataloğunda hangi ürünler indirimli? A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu…
14.04.2022 Ekonomi
Soğuk havada kuzulara bebek gibi bakıyorlar
Soğuk havada kuzulara bebek gibi bakıyorlar Muş'ta yeni doğan kuzuların soğuk havada hasta olup ölmemeleri için mücadele veren besiciler, yavruları biberon ile besleyip soba başında bakımlarını yapıyor.
9.01.2022 Yaşam
Cani baba 13 günlük bebeğini zehirledi! 'Rahatımı bozuyordu'
Cani baba 13 günlük bebeğini zehirledi! 'Rahatımı bozuyordu' Yalova’da 13 günlük bebeğinin mamasına karınca zehri katarak öldürmeye çalıştığı iddiasıyla tutuklanan Serhat Oskan (41), hakkındaki iddianame tamamlandı. Serhat Oskan'a 'Tasarlayarak alt soya, beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak kişiye karşı öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.
7.12.2021 Yaşam
Böyle baba olmaz olsun! 13 günlük bebeğini karınca zehriyle zehirledi
Böyle baba olmaz olsun! 13 günlük bebeğini karınca zehriyle zehirledi Yalova'da 13 günlük bebeğinin mamasına karınca zehri katıp öldürmeye çalıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan baba Serhat Oskan (41), sevk edildiği adliyede tutuklandı. Oskanın emniyetteki ifadesinde, Sarhoştum. Bebeğin rahatımı bozduğunu düşünüyordum. Bir kaşık zehri mamasına karıştırdım, ondan kurtulmak istemiştim dediği öğrenildi.
24.11.2021 Yaşam
Bebeklerde biberon çürüklerine dikkat!
Bebeklerde biberon çürüklerine dikkat! Biberon çürüğü, bebek dişlerinin biberonla süt içirilip dişlerin temizlenmeden bırakılması sonucunda oluşuyor. Ağızdaki bakteriler şekerle beslendiği için çoğalıyor ve asit üretiyor. Asit dişlere ve diş minesine saldırdığı için diş çürümesine neden oluyor. Diş Hekimi Arzu Yalnız, bebeklerde karşılaşılan ağız ve diş sorunları hakkında bilgi verdi, ebeveynlere tavsiyelerde bulundu.
26.10.2021 Sağlık
‘Pandemi sebebiyle bebeklerin ilk diş muayenesini ertelemeyin’
‘Pandemi sebebiyle bebeklerin ilk diş muayenesini ertelemeyin’ Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Dr. Nurgül Demir, pandemi sürecinde bebeklerin ilk diş muayenesinin ertelenmesinin doğru olmadığına dikkat çekerek, “Ebeveynler pandemi sebebiyle bebeklerinin ilk diş muayenelerini ertelememeleri gerekir. Olası problemlerin zamanla ilerlemesine sebep olarak erken diş kaybı riskini de artırmaktadır” dedi.
8.10.2021 Sağlık
Tehlike saçıyor! Bebeğinizi koruyun!
Tehlike saçıyor! Bebeğinizi koruyun! Bebek ve çocukların mikroplastik ve nanoplastiklere daha fazla maruz kaldığını belirten Uzm. Dr. Akif Çelik, “Bebeklerin dışkılarında plastik bulunması şaşırtıcı değildir. Çünkü biberon, giysiler, oyuncaklar, tabaklar, çocuk bezleri gibi malzemelerin hepsinde, yani bebeklerin etrafındaki her şey plastikle yapılır. Öte yandan bilimsel araştırmalarda içme sularında, midye, karides, balık, tuz, şeker, bal gibi yiyeceklerde mikroplastik tespit edildi” dedi.
3.10.2021 Sağlık
Bebeklerde karın ağrısı neden olur, nasıl geçer?
Bebeklerde karın ağrısı neden olur, nasıl geçer? Bebeklerde karın ağrısı; ilk aylarda sık sık karşılaşılan bir durum olmakla beraber şiddetli ağlamaya sebep olan bir sorundur. Bebeklerde karın ağrısı, bebeklerin konuşamamasından ötürü genel olarak ağlama krizleri ve huzursuzluk duyguları ile ortaya çıkar. Karnı ağrıyan bebekler; ağlar, uykuya dalarken çok zorluk çeker, ayaklarını karnına doğru çeker ve bu duruma karında şişlik eşlik eder. Tüm bu semptomlarla beraber bebeklerde kusma da görülebilir. Peki, Bebeklerde karın ağrısı neden olur, nasıl geçer? İşte bebeklerde karın ağrısı ile ilgili bilmeniz gerekenler...
16.02.2022 Sağlık
Diş çıkaran bebekler için ailelere öneriler
Diş çıkaran bebekler için ailelere öneriler Bebeklerin diş çıkarma belirtilerinin ağız ve diş etlerinde görülebileceğini belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Gökmen Alpaslan Taşkın, bebekleri bu dönemde rahatlatmanın ipuçlarını paylaştı.
23.06.2021 Sağlık
Parmak emme alışkanlığı çocukları peltekleştiriyor
Parmak emme alışkanlığı çocukları peltekleştiriyor Çocuklarda parmak emme davranışının 4 yaştan sonra sorun haline geldiğine dikkati çeken Uzm. Dr. Emin Çağlar, “Emilen parmaklarda, diş ve ağız yapısında bozulma meydana gelebilir. Ön dişlerde meydana gelen açıklık çocukta halk arasında ‘peltek konuşma’ diye bilinen probleme neden olabilir. Eğer tedaviye kritik dönemde başlanmaz ve parmak emme davranışı ilerleyen yaşlara kadar sürerse bu problemler kalıcı hale gelebilir” dedi.
6.06.2021 Sağlık
Çocuklarda obezitenin önüne geçmek için 10 ipucu!
Çocuklarda obezitenin önüne geçmek için 10 ipucu! Tüm dünyada çocuklarda obezite hızla yaygınlaşıyor. Uzmanlara göre çocukluk çağı obezitesi, çocuklar için ciddi bir sağlık tehdidi! İlerleyen yaşlarda kronik hastalıklara neden olan obeziteyi önlemenin yolu ise bebeklikten itibaren doğru beslenmeden geçiyor. Diyetisyen Neva Yeniçeri, çocuklarda obezitenin önüne geçmek için beslenme ipuçlarını paylaştı. İşte çocuklarda obezitenin önüne geçmek için 10 ipucu!
30.05.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Biberon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki biberon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.