Beyonc

Beyonc

Son dakika Beyonc haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beyonc ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beyonc haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyonc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyonc gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 beyonc haberi bulunmuştur. Tüm beyonc haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aşk gecesi
Aşk gecesi Eşini aldattığını itiraf eden Jay Z (47) ile evliliğine bir şans daha veren Beyonce (36), şu sıralar ikinci bahar yaşıyor.
22.09.2017 Magazin
95 bin TL’lik şıklık
95 bin TL’lik şıklık Beyoncé, kızıyla katıldığı Güzel ve Çirkin filminin galasına eşi ve kızıyla katıldı. Kızının giydiği kıyafetin 26 bin dolar olduğu öğrenildi
7.03.2017 Magazin
Ödülü parçaladı!
Ödülü parçaladı! 59. Grammy ödüllerinde ‘Yılın Albümü’ ödülünü kazanan Adele, “Bu ödülü kabul edemem. Beyonce’ın ‘Lemonade’ albümü de muazzamdı” diyerek, ödülünü ikiye bölüp diğer aday Beyonce ile paylaştı.
13.02.2017 Magazin
Ünlü şarkıcı bu ayakkabılara bir servet ödedi!
Ünlü şarkıcı bu ayakkabılara bir servet ödedi! Popun kraliçesi Beyoncé, yeni müzik klibinde kullanmak için bir servet değerindeki ayakkabıları satın aldı. Beyoncé'nin aldığı aksesuarların toplam maliyeti 1 milyon TL'yi aştı.
4.08.2015 Magazin
Beyoncé'un evde amatör klip denemesi
Beyoncé'un evde amatör klip denemesi Seksi şarkıcı Beyoncé evde tek başına klip çekti ve sosyal medyada yayınladı. Klip hayranları tarafından büyük ilgi gördü.
17.12.2014 Yaşam
Beyoncé'yi böyle yakaladılar
Beyoncé'yi böyle yakaladılar 32 yaşındaki şarkıcı Instagram'ında photoshop yaparken yakalandı...
11.04.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Beyonc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyonc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.