Beylerbeyi Sarayı

Beylerbeyi Sarayı

Son dakika beylerbeyi sarayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beylerbeyi sarayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beylerbeyi sarayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beylerbeyi Sarayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beylerbeyi sarayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 beylerbeyi sarayı haberi bulunmuştur. Tüm beylerbeyi sarayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müzeler bayramda açık mı, bayramın son günü müzeler kapalı mı? Bayramda müzelerin çalışma durumu
Müzeler bayramda açık mı, bayramın son günü müzeler kapalı mı? Bayramda müzelerin çalışma durumu Bayramda müzeler açık mı, , 9-12 Nisan’da müzeler kapalı mı? Bayramda müzelerin açık olup olmadığı, bunun dışında müzelerin ücretsiz olup olmadığı bayram tatilin müze gezmelerine ayıracaklar tarafından sorgulanıyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan’da başlıyor. Bayram tatilinin 10 güne uzatılmasıyla beraber vatandaşlar müzeler için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, bayramda müzeler de tatil mi, müzeler bayramda ücretli mi ücretsiz mi?
11.04.2024 Gündem
Sultan 2. Abdülhamid vefatının 104. yılında anılıyor! Abdülhamid han kimdir?
Sultan 2. Abdülhamid vefatının 104. yılında anılıyor! Abdülhamid han kimdir? 33 yıl Osmanlı tahtında kalan Sultan 2. Abdülhamid, vefatının 104. Yılında anılıyor. 2. Abdülhamid döneminde Osmanlı Devleti 2. Abdülhamid döneminde eğitim, sağlık, iktisat, kültür-sanat ve diğer birçok alanda gelişim gösterdi. Peki, Abdülhamid han kimdir? Abdülhamid han kaç yılında öldü? İşte 2. Abdülhamid hakkında merak edilenler…
10.02.2022 Gündem
Kars tamamen beyaza büründü! Kartpostallık görüntüler oluştu
Kars tamamen beyaza büründü! Kartpostallık görüntüler oluştu Kars, kar yağışıyla birlikte tamamen beyaza büründü. Kentin en önemli simgelerinden Kars Kalesi, Beylerbeyi Sarayı ve Havariler Kilisesi kartpostallık görüntüler oluşturdu.
20.01.2022 Yaşam
Fuat Oktay: Savunma sanayisinde devrim gerçekleştirildi
Fuat Oktay: Savunma sanayisinde devrim gerçekleştirildi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Savunma sanayisinde adeta bir devrim gerçekleştirildi. 2022'de HİSAR O+ kızılötesi güdümlü füze teslimatları tamamlanacak, Sungur portatif alçak irtifa hava savunma füzesi, AKYA harp torpidosu, MAM-T ve Atmaca teslimatlarına başlanacak, dikey atım sisteminin karadan atışlı testleri gerçekleştirilecek" dedi.
26.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Türkiye'nin çehresini tamamen değiştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Türkiye'nin çehresini tamamen değiştireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beykoz Cam ve Billur Müzesi'nin açılışında konuştu. Erdoğan, ''Yatay mimariyi yaygınlaştırmak suretiyle Türkiye'nin çehresini orta ve uzun vadede tamamen değiştireceğimize inanıyoruz'' dedi.
9.04.2021 Siyaset
Müzeler bayramda açık mı? Bayramda açık olan müzeler
Müzeler bayramda açık mı? Bayramda açık olan müzeler Türkiye’de en çok özel müzenin bulunduğu İstanbul, yaklaşık 60’ın üzerindeki müze ile ziyaretçilerini karşılıyor. Kurban Bayramı’nı İstanbul’da geçirmek isteyenler internette sıklıkla şehrin simge yerleri ve müzeleri ile ilgili aramalar gerçekleştiriyor. Peki, Bayramda müzeler açık mı? İstanbul'da gezilebilecek müzeler...
31.07.2020 Gündem
Milli Saraylar'a hafta sonunda ziyaretçi rekoru
Milli Saraylar'a hafta sonunda ziyaretçi rekoru İstanbullular hafta sonu Milli Saraylar'a yoğun ilgi gösterdi.
22.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Hafıza 15 Temmuz Müzesi'ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Hafıza 15 Temmuz Müzesi'ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Hafıza 15 Temmuz Müzesi'ni ziyaret etti.
4.04.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyük sürpriz! Bir anda karşısında görünce...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyük sürpriz! Bir anda karşısında görünce... Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapım çalışmaları devam eden Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında incelemelerde bulundu.
6.08.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan onu görünce hemen konvoyu durdurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan onu görünce hemen konvoyu durdurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğlen saatlerinde Kısıklı’da bulunan evinden çıkarak, Beylerbeyi Sarayı’na gitti. Erdoğan konutundan çıktığı sıra yolda kendisini bekleyen Aysel Karakuş ile konuşmak için konvoyu durdurdu.
2.06.2018 Siyaset
Erdoğan - Yıldırım görüşmesi sona erdi
Erdoğan - Yıldırım görüşmesi sona erdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Beylerbeyi Sarayı'nda bir araya geldi.
13.04.2018 Siyaset
Erdoğan sanatçılardan bakın ne istemiş Sibel Can anlattı
Erdoğan sanatçılardan bakın ne istemiş Sibel Can anlattı Sanatçılar dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edip doğum gününü kutlamıştı. Sibel Can, ziyaretin perde arkasını anlattı.
27.02.2018 Gündem
Sanatçılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı
Sanatçılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı Ünlü sanatçılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.
26.02.2018 Gündem
Konvoyunu durduran Erdoğan, kız çocuğu ile sohbet etti
Konvoyunu durduran Erdoğan, kız çocuğu ile sohbet etti CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Beylerbeyi Sarayı'na gitmek üzere Kısıklı'daki evinden saat 14.00 sıralarında ayrıldı.
26.02.2018 Siyaset
Hem uzak hem yakın Kars
Hem uzak hem yakın Kars Ani harabeleri, kalesi, tarihi yapıları ile Kars şimdi tam da hak ettiği gibi turizm cenneti olmuş durumda.
26.01.2018 Arşiv
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmud Abbas'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmud Abbas'ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin lideri Mahmud Abbas'ı kabul etti.
29.09.2021 Gündem
Alternatif formül aranıyor
Alternatif formül aranıyor Cumhurbaşkan Erdoğan’ın “TEOG’un kaldırılması lazım” sözleri eğitim cephesini hareketlendirdi. Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Başbakan Yıldırım’a sunum yaptı. Yıldırım o sunumdan sonra Erdoğan’a bilgi verdi, sistem için alternatif formül aranıyor
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın görüşmesi sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın görüşmesi sona erdi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın İstanbul Beylerbeyi Sarayı'ndaki görüşmesi sona erdi. Görüşme 2 buçuk saat sürdü
16.09.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Başbakan Yıldırım'la görüşüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Başbakan Yıldırım'la görüşüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı Beylerbeyi Sarayı'nda kabul etti.
29.09.2021 Gündem
Lucescu’dan Erdoğan’a ziyaret
Lucescu’dan Erdoğan’a ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte Milli Takım’ın yeni hocasını Beylerbeyi Sarayı’nda kabul etti, ay-yıldızlı ekipteki son gelişmeleri öğrendi.
17.08.2017 Futbol
15 Temmuz'da köprüdeki olaylar 8 saat 23 dakika sürdü
15 Temmuz'da köprüdeki olaylar 8 saat 23 dakika sürdü Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kontrol altına almak için Kuleli Askeri Lisesi Komutanlığı'ndan saat 21.23'te hareket eden şüphelilerden oluşan askeri birliğin, 21.52'de ulaştıkları köprüde trafiği kapattığı, vatandaşların üzerine silah ve topla ateş ettiği, 8 saat 23 dakika sonra 06.15'te de teslim olduğu anlatıldı.
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz anıtını inceledi
15 Temmuz anıtını inceledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında yapılacağını duyurduğu anıt için incelemelerde bulundu.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan talimat verdi: 15 Temmuz'a kadar yetiştirin
Erdoğan talimat verdi: 15 Temmuz'a kadar yetiştirin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında yapılacağını duyurduğu anıt için incelemelerde bulundu.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da destek verdi! 1 saat sürdü
İstanbul'da destek verdi! 1 saat sürdü Sultan Ahmet Camisi, Ayasofya, Topkapı Sarayı ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün de aralarında olduğu yapılar 20.30'da ışıklarını kapattı
29.09.2021 Gündem
Kritik 48 saat! Türk askeri...
Kritik 48 saat! Türk askeri... Siyasi ve diplomasi trafiği hız kazandı. Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Işık ve Genelkurmay Başkanı Akar’la bir araya geldi. Masada Rakka vardı. Operasyonunun planlarının 48 saatte hazır olması bekleniyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beylerbeyi Sarayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beylerbeyi sarayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.