Beverly Hills

Beverly Hills

Son dakika Beverly Hills haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beverly Hills ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beverly Hills haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beverly Hills

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beverly hills gelişmeleri de dahil olmak üzere 302 beverly hills haberi bulunmuştur. Tüm beverly hills haberleri aşağıda listelenmiştir.
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi?
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi? Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren ve açtığı velayet davasıyla usta oyuncudan her ay binlerce dolar nafaka almayı garantileyen genç kadın, oğlunun babasıyla evlenip evlenmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı.
29.11.2023 Magazin
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu 'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle kitlelerce tanınan oyuncu Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti. ABD basını, 54 yaşındaki oyuncunun evindeki jakuzide ölü bulunduğunu aktardı.
29.10.2023 Magazin
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı Aralarında pop müziğin ünlü ismi Britney Spears ve ünlü ABD'li komedyen Jim Carrey'nin olduğu bir grup Hollywood yıldızının, Los Angeles'ta yürürlüğe girecek yeni vergi düzenlemeleri nedeniyle milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Magazin
Lisa Marie Presley'in ölümünde dikkat çeken detay! Trajedilerle dolu
Lisa Marie Presley'in ölümünde dikkat çeken detay! Trajedilerle dolu Dünyanın büyük müzik efsanesi Elvis Presley'in tek çocuğu olan Lisa Marie Presley'den, hayranlarını ve sevenlerini üzen haber geldi. Kendi hayatı da büyük trajedilerle dolu. Lisa Marie'nin doğumundan ölümüne kadar gözler önünde geçen hayatında en dikkat çeken detaylar birisi ise babasının ve eski eşi Michael Jackson'ın ölümleri. Hayatındaki en önemli iki insanı da aynı şekilde kaybeden Lisa'nın ölümünde şoke eden gerçek ortaya çıktı.
14.01.2023 Magazin
Kate Upton mavi bikinisiyle lüks villasında keyif yaptı!
Kate Upton mavi bikinisiyle lüks villasında keyif yaptı! 5 yıl önce Justin Verlander ile evlenen Kate Upton, eşi ve arkadaşlarıyla haftalık 450 bin dolarlık villada parti yaparken minik mavi bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi.
16.12.2022 Magazin
Edis'ten Brooklyn Beckham'a destek!
Edis'ten Brooklyn Beckham'a destek! David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham, Nicola Anne Peltz ile evlendi. Pazar günü görkemli düğün gerçekleşirken, Beckham'ın verdiği 'soyadı' kararı ise herkesi şaşırttı. Eşi Nicola Peltz’in soyadını alan Brooklyn Beckham’a Edis’ten destek geldi.
12.04.2022 Magazin
Almeda Abazi son noktayı koydu: O defter kapandı!
Almeda Abazi son noktayı koydu: O defter kapandı! Almeda Abazi ile oyuncu Tolgahan Sayışman 2014'te aşk yaşamaya başlamış, 2017'de Amerika Beverly Hills'de nikah masasına oturmuştu. Efehan ve Alina adından iki çocuğu olan tescilli güzel, üçüncü çocuk konusuna da net bir cevapla noktayı koydu. Abazi, daha önce iki kez katıldığı 'Survivor' yarışmasıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
7.04.2022 Magazin
Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı?
Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı? 94'üncüsü düzenlenen Oscar Ödülleri, üç yılın ardından ilk kez sunuculu gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Törene ödüllerden çok Oyuncu Will Smith’in komedyen Chris Rock'a attığı tokat damgasını vurdu. Ünlü komedyen Rock, Will Smith'in eşinin saç kıran hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapınca oldukça sinirlenen oyuncu sahneye çıkarak Rock’a tokat attı. Peki, Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı?
28.03.2022 Televizyon
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler! Sevgililer Günü akşamını renklendirecek çok sayıda romantik film var. Bu özel günü evde geçirmeyi planlayanlar için en güzel aşk filmlerini araştırdık. Roman uyarlamalarından, klasik ve sanatsal filmlere kadar, zevkinize göre seçim yapabileceğiniz en güzel romantik filmleri derledik! İşte ‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
13.02.2022 Kültür Sanat
Mikrofonu kapalı sanıp cinayeti itiraf etmişti! Emlak kralı Robert Durst’a ağır ceza
Mikrofonu kapalı sanıp cinayeti itiraf etmişti! Emlak kralı Robert Durst’a ağır ceza ABD'li emlak milyoneri Robert Durst, suç belgeseli The Jinx'e konuk olmuş, çekime ara verildiği sırada mikrofonun açık olduğunu fark etmeden yakın arkadaşı Susan Berman'ı öldürdüğünü itiraf etmişti. Cinayetten yargılanan ABD'li emlak milyoneri hakkında karar verildi.
15.10.2021 Dünya
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film!
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film! Güzel bir akşam yemeği ve iyi bir film, uzun süre hatırlayacağınız mükemmel bir Sevgililer Günü planı olabilir. Her ikinizin de sevdiği bir filmle biraz zaman geçirmek, 2021 yılı Sevgililer Günü'nü kutlamanın en güzel yollarından biri. Romantik komediden drama aşk hakkında en sevilen filmlerden bazılarını sizin için derledik.
14.02.2021 Kültür Sanat
Tori Spelling itiraf etti! 'Canım çok yandı'
Tori Spelling itiraf etti! 'Canım çok yandı' 'Beverly Hills 90210' adlı diziyle yıldızı parlayan Tori Spelling, Instagram paylaşımında, fiziksel görüntüye yönelik acımasız eleştirilerin kişileri nasıl etkilediğini açıkladı. Spelling,"Kurbağa gözlü laflarını duydukça canım çok yandı" dedi.
21.10.2020 Magazin
Adnan Şen’in evi 75 milyon dolara satışta!
Adnan Şen’in evi 75 milyon dolara satışta! 3 yıl önce ailesiyle Los Angeles’a taşınan Adnan Şen, kısa sürede şehrin en büyük müteahhitlerinden biri haline geldi. Şen’in Beverly Hills’te yaptırdığı, emlakçıların dudaklarını uçuklatan 75 milyon dolarlık ultra lüks evi TV programına bile konu oldu!
27.05.2020 Magazin
Bezos, Los Angeles'ta rekor fiyata malikane satın aldı
Bezos, Los Angeles'ta rekor fiyata malikane satın aldı E-ticaret ve bulut bilişim şirketi Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un ABD'nin Los Angeles kentinin Beverly Hills semtinde 165 milyon dolara bir malikane satın aldığı bildirildi.
13.02.2020 Dünya
Gigi Hadid ve Zayn Malik yeniden birlikte! Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında?
Gigi Hadid ve Zayn Malik yeniden birlikte! Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında? Yaklaşık iki yıl önce ayrılan Gigi Hadid ve Zayn Malik çifti barıştı. Ocak 2016’da tanışan ve hemen sonrasında ilişki içinde olduklarını duyuran çift, yaklaşık 28 ay boyunca birlikte olmuş, medya tarafından örnek çift olarak gösterilmişti. Peki Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında? İşte detaylar…
12.01.2020 Gündem
Tacizle suçlanan ünlü yapımcıya bir şok daha!
Tacizle suçlanan ünlü yapımcıya bir şok daha! ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein hakkında yeni cinsel taciz suçlamalarıyla dava açıldı.
6.01.2020 Dünya
Sürprizleri bitmiyor! Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya 15 milyon dolarlık hediye
Sürprizleri bitmiyor! Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya 15 milyon dolarlık hediye İş adamı Uğur Akkuş’un Ebru Şallı’ya sürprizleri bitmiyor. Akkuş eşine Beverly Hills’te değeri 15 milyon dolar olan bir malikane satın aldı.
30.11.2019 Magazin
Ünlü iş adamı hayatını kaybetti
Ünlü iş adamı hayatını kaybetti Ünlü kafe zinciri Hard Rock Cafe'nin kurucusu Peter Morton'ın oğlu Harry Morton evinde ölü olarak bulundu.
25.11.2019 Dünya
Sonunda satıldı!
Sonunda satıldı! Gwen Stefani, eski eşi Gavin Rossdale ile yıllarca birlikte yaşadığı Beverly Hills’teki malikanesini sonunda sattı.
4.08.2019 Magazin
Arap playboyların gizli yaşamı
Arap playboyların gizli yaşamı Birleşik Arap Emirlikleri’nden Şarika’da tahtın vârisi olarak gösterilen Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi, geçen hafta Londra’nın en pahalı semtlerinden birindeki dairesinde düzenlenen seks ve uyuşturucu partisinin ardından ölü bulundu. Bu trajik son, kimi Arap prenslerinin neden olduğu daha önceki vakaları da hatırlattı
7.07.2019 Dünya
Beverly Hills, ABD'de tütün satışını yasaklayan ilk şehir oldu
Beverly Hills, ABD'de tütün satışını yasaklayan ilk şehir oldu California eyaletindeki ünlü Beverly Hills şehri Belediye Meclisi, 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle tütün ve tütün ürünlerin Yönetmeliğe göre, 2021 yılı itibariyle Beverly Hills'de sigara, puro, elektronik sigara, pipo, tütün ve tüm tütün ürünlerinin satışı yasaklanacak.
6.06.2019 Dünya
ABD'li aktör Jed Allan hayatını kaybetti
ABD'li aktör Jed Allan hayatını kaybetti ABD'li dizi oyuncusu Jed Allan'ın 10 Mart Cumartesi günü 84 yaşında hayatını kaybettiği duyuruldu.
11.03.2019 Magazin
Ünlü oyuncu Luke Perry hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Luke Perry hayatını kaybetti ABD'li ünlü oyuncu Luke Perry 52 yaşında hayatını kaybetti.
5.03.2019 Dünya
Los Angeles'da gizli operasyon
Los Angeles'da gizli operasyon Meryem Uzerli, Los Angeles'ta bir ajansla anlaştı.
10.01.2019 Magazin
THY’ye 3 uluslararası ödül
THY’ye 3 uluslararası ödül “Turkish Airlines Corporate Club”, Global Traveler tarafından “En İyi Kurumsal Seyahat Programı” seçildi. THY ayrıca peş peşe ikinci kez “Business Yolcuları için En İyi Havayolu” ve “En İyi Havalimanı Personeli” ödüllerinin de sahibi oldu.
17.12.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Beverly Hills ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beverly hills haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.