Berna Laçin

Berna Laçin

Son dakika Berna Laçin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Berna Laçin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Berna Laçin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berna Laçin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berna laçin gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 berna laçin haberi bulunmuştur. Tüm berna laçin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Berna Laçin'in kızı gözyaşlarına boğuldu!
Berna Laçin'in kızı gözyaşlarına boğuldu! Fenerbahçe Beko'nun yıldız ismi Jan Vesely'nin ayrılığı bir çok taraftarın yanı sıra Berna Laçin'in kızı Ada'yı da derinden üzdü. Sosyal medyada paylaşılan videoda; Neden ağlıyorsun Ada? sorusuna ünlü oyuncunun kızı ''Yok öyle bir şey'' diyerek göz yaşlarına boğuldu.
22.06.2022 Magazin
Berna Laçin'in kızı gözyaşlarına boğuldu!
Berna Laçin'in kızı gözyaşlarına boğuldu! Fenerbahçe Beko'nun yıldız ismi Jan Vesely'nin ayrılığı bir çok taraftarın yanı sıra Berna Laçin'in kızı Ada'yı da derinden üzdü. Sosyal medyada paylaşılan videoda; Neden ağlıyorsun Ada? sorusuna ünlü oyuncunun kızı ''Yok öyle bir şey'' diyerek göz yaşlarına boğuldu.
22.06.2022 Magazin
Bakan Selçuk'tan Berna Laçin'e cevap
Bakan Selçuk'tan Berna Laçin'e cevap Berna Laçin, 1 Haziran'dan itibaren kreşlerin açılacağının açıklanmasının ardından yaptığı paylaşımda 18 yaş altının sokağa çıkma yasağını hatırlatarak "Kreşlere gidenler kaç yaşında?" sorusunu sordu. Laçin'e Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan yanıt geldi.
29.05.2020 Gündem
'Açmayın şuna soruşturma falan'
'Açmayın şuna soruşturma falan' Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Berna Laçin'in Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası yaptığı açıklamaları eleştirerek, "Açmayın şuna soruşturma falan" ifadelerini kullandı.
27.01.2020 Gündem
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı?
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı? Pazar günü yaşamını yitiren tiyatronun duayen ismi Yıldız Kenter dün son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı için ilk tören Kenter Tiyatrosu’nda düzenlendi. Yakınları, öğrencileri ve sevenlerinin konuşma yaptığı törende gözyaşları sel oldu.
20.11.2019 Gündem
Berna Laçin'den duygusal paylaşım
Berna Laçin'den duygusal paylaşım Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından "Tarifsiz duygular içinde bir yangının tam ortasındayım" diyerek kızının 17 yaşındaki arkadaşının kanserden öldüğünü sosyal medyadan duyurdu
23.06.2019 Magazin
Dostlarıyla bir araya geldi
Dostlarıyla bir araya geldi Oyuncu Berna Laçin, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
26.05.2019 Magazin
Berna Laçin beraat etti!
Berna Laçin beraat etti! Oyuncu Berna Laçin'in, "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" suçunu işlediği iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı.
19.02.2019 Magazin
Anne kız alışverişte
Anne kız alışverişte Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Berna Laçin, 16 yaşındaki kızı Ada Eşiz ile Nişantaşı City’s’de alışveriş turundaydı.
9.10.2018 Magazin
Usta oyuncu yoğun bakıma alındı!
Usta oyuncu yoğun bakıma alındı! 79 yaşındaki usta oyuncu Ferdi Merter, yoğun bakıma alındı. Acil kana ihtiyacı olan Merter için birçok oyuncu ünlü isim sosyal medya hesaplarından yardım çağrısından bulundu.
8.07.2018 Magazin
Yaşamak istediğim için  çalışmıyorum
Yaşamak istediğim için çalışmıyorum Oyuncu Berna Laçin, setlerdeki ağır çalışma koşullarından dolayı üç yıldır gelen teklifleri kabul etmediğini söyledi ve ekledi: “Ben yaşamak istediğim için çalışmıyorum.
4.05.2018 Magazin
Ormanda kayboldu!
Ormanda kayboldu! Berna Laçin, zayıflamak için Avusturya'daki detoks kampına gitti. Kampta tanıştığı bir Türkle yürüyüşe çıkan ünlü oyuncu beklemediği bir olayla karşılaştı.
15.03.2018 Magazin
Kışın ortasında denize girdi!
Kışın ortasında denize girdi! Ülke olarak kış mevsimini yaşadığımız şu günlerde, güzel oyuncu Berna Laçin tatil için gittiği Brezilya'da denize girdi.
15.12.2017 Magazin
Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım!
Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım! Şile’deki evinde öldürülen yönetmen Kemal Uzun’un vefat haberi sanat camiasını yasa boğdu. Acılarını sosyal medyada yayınladıkları mesajlarla paylaşan ünlü isimlerden Hazal Kaya duygularını “Çok üzgünüm. Üstümde çok emeği var. Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım” diye ifade etti
11.12.2017 Magazin
Ünlüleri şoke eden cinayet!
Ünlüleri şoke eden cinayet! Yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un öldürülmesi, ünlü isimleri şoke etti.
11.12.2017 Magazin
Biz geldik Yıldız Hoca
Biz geldik Yıldız Hoca Türk tiyatrosunun ünlü yıldızları Öğretmenler Günü’nde hocaları Yıldız Kenter’in evine koştu. 89 yaşındaki büyük usta, öğrencilerini görünce çocuklar gibi sevindi
25.11.2017 Magazin
Sınav isyanı
Sınav isyanı Berna Laçin, kızı Ada ile önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
22.10.2017 Magazin
Palamut ve uskumrunun tadını çıkarın
Palamut ve uskumrunun tadını çıkarın Henüz vakit varken, elimizde yiyebileceğimiz nispeten ekonomik ve sağlıklı az sayıdaki seçenekten biriyken balığın kıymetini bilmeli. O yüzden hazır denizden çıkan balıklar var iken afiyetle keyfini çıkarmalı...
30.09.2017 Arşiv
Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu evlendi! Rüzgar Erkoçlar kimdir?
Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu evlendi! Rüzgar Erkoçlar kimdir? Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu evliliği gündemde büyük yankı yarattı. Uzun süredir birlikte olan Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu çiftinin hayatları da merak edilir oldu. İşte Rüzgar Erkoçlar kimdir sorusunun cevabı...
29.09.2021 Gündem
'Kıskanma ne olur yeme senin de olur'
'Kıskanma ne olur yeme senin de olur' 47 yaşındaki oyuncu Berna Laçin, zayıflayarak adeta genç kız gibi oldu. Laçin fotoğrafın altına, "Photoshop yok, kıskanma ne olur yeme senin de olur." yazdı.
5.09.2017 Magazin
Berna Laçin teknede bamya ayıkladı
Berna Laçin teknede bamya ayıkladı Yaz aylarının son günlerini teknede geçirmeyi tercih eden Berna Laçin, sosyal medya hesabından keyifli bir paylaşımda bulundu.
11.08.2017 Magazin
Aile saadeti
Aile saadeti Oyuncu Berna Laçin, önceki gün anne ve babası ile Bodrum’daki evlerinin iskelesinde görüntülendi.
25.07.2017 Magazin
Anne kız alışverişte
Anne kız alışverişte Berna Laçin, önceki gün kızı Ada ile birlikte Emaar Square Mall’daydı.
15.06.2017 Magazin
Cem Yılmaz'dan 'ikizler' sürprizi!
Cem Yılmaz'dan 'ikizler' sürprizi! Cem Yılmaz yeni filminde yer alan ikiz kızlar rolü için İzmirli reklam yıldızı avukat kardeşler Tutku Hazal Uyma ile Dilan İlayda Uyma'yı seçti.
8.06.2017 Magazin
Köfte dağıttılar
Köfte dağıttılar Pelin Karahan ile Berna Laçin’in katıldığı, Marmara Forum AVM’de gerçekleşen 10. Geleneksel Fairy Yemek Şenliği’nde binlerce kişiye tüm gün ücretsiz köfte dağıtıldı.
14.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Berna Laçin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berna laçin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.