Berlusconi

Berlusconi

Son dakika berlusconi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan berlusconi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını berlusconi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berlusconi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berlusconi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.102 berlusconi haberi bulunmuştur. Tüm berlusconi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fahiş kira artışlarıyla mücadele! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: akından takip ediyoruz, çalışmalarımız sürüyor
Fahiş kira artışlarıyla mücadele! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: akından takip ediyoruz, çalışmalarımız sürüyor AK Parti MKYK toplantısı sonrası parti sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kiralarla ilgili iletilen bütün problemleri yakından takip ediyoruz. Bütün paydaşlarla birlikte enflasyonun tek haneye inmesi için yine hükümetimiz Türkiye Yüzyılı'nı kucaklayacak politikaları hayata geçirecek." dedi.
19.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, enflasyonu tek haneye düşüreceklerini söyleyerek seçim belirsizliğin ortadan kalktığını ve yeni ekonomi kadrosunun birinciliği önceliğinin bu olduğunu vurguladı.
17.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Berlusconi geride silinmez izler bıraktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Berlusconi geride silinmez izler bıraktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Haziran'da hayatını kaybeden eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi için İtalyan gazetesinde bir yazı kaleme aldı. Erdoğan, Berlusconi'nin nevi şahsına münhasır bir siyasetçi olduğunu belirterek, "İtalya siyasetini uzun yıllar domine eden Berlusconi'nin geride silinmez izler bıraktığına inanıyorum" dedi.
17.06.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan, Berlusconi’nin cenazesine katıldı
Dışişleri Bakanı Fidan, Berlusconi’nin cenazesine katıldı İtalya’nın Milano kentinde dün yapılan eski Başbakan Silvio Berlusconi’nin cenazesine Türkiye’yi temsilen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan katıldı.
15.06.2023 Dünya
Hakan Fidan ve Ömer Çelik Berlusconi’nin cenaze törenine katılacak
Hakan Fidan ve Ömer Çelik Berlusconi’nin cenaze törenine katılacak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İtalya eski Başbakanı Berlusconi’nin cenaze törenine katılmak üzere İtalya’ya gidiyor
14.06.2023 Gündem
Güney Afrikalı ünlü profesörden şaşırtan Türkiye iddiası: Ülkesindeki depremi Kahramanmaraş'a bağladı
Güney Afrikalı ünlü profesörden şaşırtan Türkiye iddiası: Ülkesindeki depremi Kahramanmaraş'a bağladı 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük depremin üzerinden aylar geçti. Güney Afrikalı ünlü jeolog Dr. Gideon Groenewald'ın açıklamaları ise felaketi tekrar gündeme getirdi.
12.06.2023 Dünya
İtalya eski başbakanı Silvio Berlusconi hayatını kaybetti!
İtalya eski başbakanı Silvio Berlusconi hayatını kaybetti! İtalya eski başbakanı Silvio Berlusconi 87 yaşında hayata veda etti.
12.06.2023 Dünya
Berlusconi yine Galatasaray'ın kapısını çaldı! Boey olmadı 20 yaşındaki orta saha için görüşmelere başladı
Berlusconi yine Galatasaray'ın kapısını çaldı! Boey olmadı 20 yaşındaki orta saha için görüşmelere başladı Daha önce Galatasaray'da Sacha Boey'i istemesine rağmen transferi gerçekleştiremeyen Monza, yine Sarı Kırmızılı kulübün kapısını çaldı. Sezon başında büyük umutlarla alınmasına rağmen Okan Buruk'un tercih etmediği 20 yaşındaki orta saha için girişimlere başlayan Serie A ekibinin Dursun Özbek'le görüşmelere başladığı öğrenilirken, bu ayrılığa teknik heyetin de onay verdiği bildirildi.
6.06.2023 Galatasaray
Belusconi bin pişman oldu! Yıldız futbolcuyu istedi sıradaki devleri görünce şok geçirdi
Belusconi bin pişman oldu! Yıldız futbolcuyu istedi sıradaki devleri görünce şok geçirdi Bu sezon oynadığı futbol ve gösterdiği başarılı performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken yıldız oyuncu için tam 7 kulüp sıraya girdi. Serie A ekiplerinden Berlusconi'nin ilgilendiği 22 yaşındaki Kamerun asıllının Arsenal, M.United, Udinese, Sassuolo'nun transfer listesinde olduğu ortaya çıkarken, Galatasaray'ın en az 15 milyon euro bonservis bedeli belirlediği ifade edildi.
9.04.2023 Galatasaray
Eski İtalya Başbakanı Berlusconi yoğun bakımda
Eski İtalya Başbakanı Berlusconi yoğun bakımda Eski İtalya Başbakanı ve iktidar ortağı Forza Italia Partisi'nin lideri Silvio Berlusconi, hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.
6.04.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında 17'nci G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki temaslarını tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında kritik görüşmeler yaptı. Erdoğan, Endonezya ziyareti sonunda gazetecilerle söyleyişi gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili net mesaj veren Erdoğan, 'Biz hiçbir provokasyona Allah’ın izniyle pabuç bırakmayız. Gereği neyse bunun gereğini yaparız ve yapacağız' dedi. Togg için Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan gelen talebi açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'ye de 6'lı masa için çağrı yaptı.
17.11.2022 Siyaset
Giorgia Meloni kimdir, Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir?
Giorgia Meloni kimdir, Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir? İtalya’da düzenlenen genel seçimleri sandık çıkış anketine göre aşırı sağcı lider Giorgia Meloni’nin liderliğindeki İtalya’nın Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) kazandı. Peki, Giorgia Meloni kimdir, kaç yaşında, nereli? Giorgia Meloni’nin Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir?
26.09.2022 Dünya
Berlusconi'nin kapısından döndü mevkisinde Avrupa'nın en iyi futbolcularından biri oldu!
Berlusconi'nin kapısından döndü mevkisinde Avrupa'nın en iyi futbolcularından biri oldu! Geçtiğimiz sezon çok da parlak bir performans sergileyemeyen ve Monza ile görüşmelerini sürdürdüğü için kampa en geç katılan futbolcuların başında gelen genç yeteneğin takım arkadaşlarının önüne geçmesi Sarı Kırmızılı taraftarları hayretler içerisinde bıraktı. Okan Buruk'un sürekli şans verdiği oyuncunun Galatasaray'ın en büyük silahlarından biri olması teknik heyeti de hayli memnun ederken, durumun farkına varan yönetimin zamlı maaş ve yeni sözleşme için harekete geçmesi camiada sevinç yarattı.
16.09.2022 Galatasaray
Bütün transfer planlarını bozdu! Ali Koç Berlusconi'yle kapıştı yıldız futbolcu elden kaçtı
Bütün transfer planlarını bozdu! Ali Koç Berlusconi'yle kapıştı yıldız futbolcu elden kaçtı Fenerbahçe transfer haberleri... Samatta, Berisha ve Serdar Dursun'la bütün bir sezonu geçirmek istemeyen Fenerbahçe forvet arayışlarına devam ederken, Ali Koç'a İtalyan kötü haber geldi. Yıldız futbolcuyla masaya oturan sarı lacivertli yönetim Berlusconi engeline takılırken, milli forvetin Monaco'yla prensip anlaşmasına varması taraftarları bir hayli üzdü.
3.07.2022 Galatasaray
Ünlü gazeteci açıkladı! Silvio Berlusconi Adana Demirspor'un yıldızını istedi
Ünlü gazeteci açıkladı! Silvio Berlusconi Adana Demirspor'un yıldızını istedi talya Serie A'ya yükselmeyi başaran Monza, Adana Demirspor'un yıldız golcüsü Balotelli'yi istiyor.
1.06.2022 Adana DemirSpor
Büyükelçi Göktaş'a, 'Vatikan Devlet Nişanı' verildi
Büyükelçi Göktaş'a, 'Vatikan Devlet Nişanı' verildi Türkiye'nin Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaş'a, Vatikan Devlet Başkanı ve Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis tarafından, 'Pius Nişanı' (Vatikan Devlet Nişanı) verildi.
25.03.2022 Gündem
Berlusconi hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu...
Berlusconi hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu... İtalya’nın eski Başbakanı Berlusconi’nin 20 Ocak’tan bu yana hastanede olduğu ortaya çıktı.
24.01.2022 Dünya
5 suç kaydı ve kesinleşmiş 16 yıl hapis cezası vardı! Sevgilisinin evinde yakalandı!
5 suç kaydı ve kesinleşmiş 16 yıl hapis cezası vardı! Sevgilisinin evinde yakalandı! Denizli'de, uyuşturucu sattığı suçlamasıyla kesinleşmiş 16 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan Nuray Efesoy (42), sevgilisinin evinde saklanırken yakalandı.
11.01.2022 Gündem
İtalya'da cumhurbaşkanı adayı Silvio Berlusconi 53 yaş küçük sevgilisiyle gündem oldu!
İtalya'da cumhurbaşkanı adayı Silvio Berlusconi 53 yaş küçük sevgilisiyle gündem oldu! İtalya'da iki hafta sonra cumhurbaşkanlığı seçiminde yarışacak İtalyan siyasetçinin 32 yaşındaki milletvekili sevgilisiyle fotoğrafları, kampanyayı gölgede bıraktı. The Times'ın başlığı hayli çarpıcı, 'Berlusconi başkanlık için zamanı geri döndürmeye can atıyor.'
11.01.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Roma dönüşü çarpıcı mesajlar: Ne gerekiyorsa biz bunu yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Roma dönüşü çarpıcı mesajlar: Ne gerekiyorsa biz bunu yaparız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Roma'daki G-20 zirvesinden sonra yurda dönüşünde uçakta gazetecilere gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüşmesi hakkında "Bizim bu F-35 konumuz var. Malum bizim 1 milyar 400 milyon dolarlık yaptığımız bir ödeme var. Bununla ilgili olarak da F-16 tedarikini müzakere ettik. Biden 'Çok kısa zamanda netice alamayabiliriz. Biliyorsunuz iki farklı bölümden, Temsilciler Meclisi ve Senato’dan geçiyor. Malum, durum 50-50 ama ben elimden geleni yapacağım' dedi" ifadelerini kullandı.
1.11.2021 Siyaset
Afrika ziyareti dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Öyle veya böyle alacağız
Afrika ziyareti dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Öyle veya böyle alacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdemir Bayraktar'ın vefatı, erken seçim tartışmaları, büyükelçilerin Osman Kavala açıklaması, siyasi cinayetler iddiası, Birleşmiş Milletler, Yunanistan'ın Fransa ve ABD ile anlaşması konularıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "F-35'ler için şu anda tabi alt düzeyde bu görüşmeler söz konusu. Ama biz bu 1 milyar 400 milyon dolarımızı öyle veya böyle alacağız." dedi.
21.10.2021 Siyaset
Eski İtalya Başbakanı Berlusconi'nin hastanede olduğu ortaya çıktı
Eski İtalya Başbakanı Berlusconi'nin hastanede olduğu ortaya çıktı Eski İtalya Başbakanı ve Forza Italia partisinin lideri Silvio Berlusconi'nin (84) hafta başından bu yana hastanede olduğu bildirildi. Forza Italia Senatörü Licia Ronzulli de yaptığı açıklamaya göre ünlü liderini durumunun ciddi olmadığını, kısa süre içinde evine dönmesinin beklendiğini söyledi.
24.03.2021 Dünya
Berlusconi hastaneye kaldırıldı!
Berlusconi hastaneye kaldırıldı! 84 yaşındaki eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin Pazartesi gününden beri hastanede olduğu bildirildi.
24.03.2021 Dünya
Berlusconi’nin corona virüs testi yine pozitif çıktı
Berlusconi’nin corona virüs testi yine pozitif çıktı Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’ye yapılan corona virüs (Covid-19) testinin tekrar pozitif sonuç verdiği duyuruldu.
26.09.2020 Dünya
Berlusconi'nin Kovid-19 testi bir kez daha pozitif çıktı
Berlusconi'nin Kovid-19 testi bir kez daha pozitif çıktı Eski İtalya Başbakanı ve Forza Italia partisinin lideri Silvio Berlusconi’ye yapılan yeni tip corona virüs (Kovid-19) testi bir kez daha pozitif çıktı.
26.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Berlusconi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berlusconi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.