Berlin Film Festivali

Berlin Film Festivali

Son dakika berlin film festivali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan berlin film festivali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını berlin film festivali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berlin Film Festivali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berlin film festivali gelişmeleri de dahil olmak üzere 225 berlin film festivali haberi bulunmuştur. Tüm berlin film festivali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türk yapımı dizilerin en çok izlendiği yerleri de sıraladı. Mumcu’nun Türk gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, yerli diziler, Amerika’dan Uzak Doğu’ya dünya genelinde 170’ten fazla ülkede seyrediliyor.
18.02.2024 Gündem
'Yargı' dizisinin İnci'si Ece Yüksel: 'Ölmeyi hak etmiş' dediler
'Yargı' dizisinin İnci'si Ece Yüksel: 'Ölmeyi hak etmiş' dediler Kanal D'nin pazar günleri yayınlanan ve ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı'da İnci karakterini canlandıran Ece Yüksel, diziyle ilgili merak edilenleri yanıtladı. İnci’nin yaptığı hataların ilerleyen bölümlerde ortaya çıkmasıyla izleyici tarafından eleştiriler de aldığını belirten oyuncu, "Hiçbir kadın ölmeyi hak etmez" dedi.
7.11.2021 Magazin
Masterchef jürisi Mehmet Yalçınkaya kimdir? Şef Mehmet Yalçınkaya kaç yaşında ve nereli?
Masterchef jürisi Mehmet Yalçınkaya kimdir? Şef Mehmet Yalçınkaya kaç yaşında ve nereli? Masterchef Türkiye'nin jüri üyelerinden Şef Mehmet Yalçınkaya, yeni sezonda da merak edilen isimlerin başında geliyor. Bolulu olan ve şef kariyerine pek çok ödülü sığdıran başarılı şef Mehmet Yalçınkaya hayatı ve kariyeri ile de dikkat çekiyor. Peki, Masterchef jürisi Mehmet Yalçınkaya kimdir? Şef Mehmet Yalçınkaya kaç yaşında ve nereli? Masterchef Mehmet şefin eline ne oldu? İşte Masterchef Mehmet Yalçınkaya'nın kariyeri ve hayatı hakkında merak edilenler...
26.06.2021 Gündem
Bakanlık az önce açıkladı! 25 milyon lira destek!
Bakanlık az önce açıkladı! 25 milyon lira destek! Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, 2021 yılında sinema sektörüne 26 proje için 25 milyon 50 bin lira destek sağlandı.
24.04.2021 Ekonomi
'Yatacak yerim olmadığından kömürlükte uyuyordum'
'Yatacak yerim olmadığından kömürlükte uyuyordum' ‘MasterChef Türkiye’ yarışması jüri üyelerinden, MYK Gastro Arena kurucusu şef Mehmet Yalçınkaya’nın mutfağına sızdık… Bize aşçıların ana üssü Bolu’da geçen çocukluğunun sofralarını, 11 yaşında çırak olarak girdiği kamyoncu lokantasını, Süreyya Lokantası’nda kasalarca küçük ‘çimçim karides’ ayıklarken kurduğu hayalleri, Katar Emiri’ne hazırladığı yemekleri ve onu bugünlere getiren serüvenlerini anlattı.
15.03.2021 Magazin
Tuncel Kurtiz ölüm yıldönümünde anılıyor! Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz'in hayatı
Tuncel Kurtiz ölüm yıldönümünde anılıyor! Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz'in hayatı Yüzden fazla sinema filminin yanı sıra "Alacakaranlık", "Hacı", "Asi", "Ezel" ve "Muhteşem Yüzyıl" dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Tuncel Kurtiz, vefatının ölümünün 7. yılında anılıyor. Peki, Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz ne zaman öldü? Tuncel Kurtiz sözleri, şiirleri...
27.09.2020 Gündem
Masterchef Mehmet şef kimdir? Masterchef Mehmet Yalçınkaya kaç yaşında ve nereli?
Masterchef Mehmet şef kimdir? Masterchef Mehmet Yalçınkaya kaç yaşında ve nereli? Masterchef yeni sezonu başladı. Sol elini sürekli cebine sokan Mehmet Yalçınkaya internette merak edilen isimler arasında. Pek çok kişi programın başlamasıyla birlikte Mehmet Şef'in parmaklarına ne oldu? MasterChef Mehmet şefin eline ne oldu? Şefi Mehmet Yalçınkaya'nın sol eli neden hep cebinde? Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir? Masterchef Mehmet şef kaç yaşında ve nereli? sorularını araştırıyor. İşte cevabı...
5.09.2020 Gündem
Masterchef jürisi Mehmet Şef kimdir, kaç yaşında? Masterchef Mehmet Yalçınkaya nereli?
Masterchef jürisi Mehmet Şef kimdir, kaç yaşında? Masterchef Mehmet Yalçınkaya nereli? Masterchef Türkiye'de 2020 yeni sezonu 16 kişilik yeni kadrosuyla başladı. Yarışmacılar bu sezonda da en iyi yemeği yapmak ve jürilerin zorlu sınavından geçmek için kıyasıya mücadele edecek. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye'de bu yıl izleyiciyi yine rekabet ve heyecan dolu bir sezon bekliyor. Masterchef yarışmacıları, yemekleri ve jüri üyeleri internette merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Masterchef Mehmet Şef kimdir? Şef Mehmet Yalçınkaya kimdir, kaç yaşında nereli? İşte Masterchef Mehmet Şef hayatı ve kariyeri...
12.12.2020 Gündem
Masterchef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya kimdir? Masterchef Mehmet Şef hayatı ve kariyeri
Masterchef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya kimdir? Masterchef Mehmet Şef hayatı ve kariyeri İlgiyle izlenen yemek yarışmalarından MasterChef başladı. MasterChef Türkiye 3. sezonunda ilk bölümlerinde yarışmacılar Masterchef jüri üyelerinin zorlu sınavından geçiyor. Tavırları, yarışmacılara getirdiği eleştiriler ve yorumları ile gündem olan Masterchef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Masterchef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya kimdir? Mehmet Şef kaç yaşında ve nereli? İşte Masterchef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya hakkında merak edilenler...
19.07.2020 Gündem
Masterchef ne zaman başlıyor? Masterchef jüri üyeleri kim? Masterchef başlıyor!
Masterchef ne zaman başlıyor? Masterchef jüri üyeleri kim? Masterchef başlıyor! MasterChef Türkiye 3. sezonu başlıyor. MasterChef Türkiye'nin yeni sezon fragmanları yayınlandı. MasterChef jürileri yarışmacıları bu sezonda da terletecek. Heyecanla beklenen yarışmanın başlayacağı tarih, yarışmacıları ve jüri üyeleri internette merak ediliyor. Peki, Masterchef ne zaman başlıyor? Masterchef jüri üyeleri kim? Masterchef jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya kimdir? İşte Masterchef yayın tarihi, yarışmacıları ve jüri üyeleri ile ilgili merak edilenler...
15.07.2020 Gündem
Uluslararası Göç Filmleri Festivali Uzun Metraj Yarışma jürisinde ünlüler geçidi
Uluslararası Göç Filmleri Festivali Uzun Metraj Yarışma jürisinde ünlüler geçidi 14 Haziran’da başlayacak Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nde, başkanlığını ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın yapacağı Uzun Metraj Film Yarışması’nın diğer jüri üyeleri de açıklandı.
9.06.2020 Kültür Sanat
Mehmet Şef kimdir? Masterchef Mehmet Yalçınkaya'nın hayat hikayesi
Mehmet Şef kimdir? Masterchef Mehmet Yalçınkaya'nın hayat hikayesi Masterchef Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden Şef Mehmet Yalçınkaya Survivor 2020 bu akşam yayınlanan bölümünde Masterchef heyecanı yaşanacak. Survivor’un bu sefer ki mücadelesinde Ünlüler ve Gönüllüler takımı Acun Ilıcalı ve ekibine yemek hazırlayacak. Masterchef yarışmasının jüri üyelerinden Şef Mehmet Yalçınkaya da talimatlarıyla Survivor yarışmacılarını yönlendirecek. Peki, Masterchef yarışmasının jüri üyelerinden Şef Mehmet Yalçınkaya kimdir? İşte Masterchef Mehmet Yalçınkaya hakkında merak edilenler…
29.04.2020 Gündem
Berlinale'de "Altın Ayı" ödülü İran'a gitti
Berlinale'de "Altın Ayı" ödülü İran'a gitti 70. Uluslararası Berlin Film Festivali'nde (Berlinale) en iyi film dalında verilen "Altın Ayı" ödülünü yönetmen Muhammed Rasoulof'un "Sheytan Vojud Nadarad" filmi kazandı.
29.02.2020 Kültür Sanat
Palu Ailesi korku filmi oluyor!
Palu Ailesi korku filmi oluyor! 30. Ankara Uluslararası Film Festivali kapsamında izleyiciyle buluşan Emin Alper, gelecek projelerinden birinin Palu ailesi üzerine bir korku filmi olduğunu söyledi.
22.04.2019 Magazin
Berlinale'de "Altın Ayı" ödülü İsrail'e gitti
Berlinale'de "Altın Ayı" ödülü İsrail'e gitti 69. Uluslararası Berlin Film Festivali'nde (Berlinale) en iyi film dalında verilen "Altın Ayı" ödülünü İsrailli yönetmen Nadav Lapid'in "Synonyms" filmi kazandı.
16.02.2019 Kültür Sanat
Bu hafta 9 film vizyona girecek
Bu hafta 9 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 9 film vizyona girecek.
26.10.2018 Kültür Sanat
Bu hafta 5 film vizyona girecek
Bu hafta 5 film vizyona girecek Sinemalarda bu hafta Drew Godddard'ın yazıp yönettiği, Cynthia Erivo, Jeff Bridges, Dakota Johnson, Jon Hamm, Chris Hemsworth, Cailee Spaeny, Lewis Pullman ve Nick Offerman'ın rol aldığı "El Royale'de Zor Zamanlar" izleyici ile buluşacak.
12.10.2018 Kültür Sanat
68. Berlin Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu!
68. Berlin Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu! Almanya’da düzenlenen 68. Berlin Film Festivali’nde Altın Ayı ödülüne Pintilie’nin ‘Touch me not’ adlı filmi layık görüldü.
26.02.2018 Kültür Sanat
Willem Dafoe'ya  'Altın Ayı' ödülü!
Willem Dafoe'ya 'Altın Ayı' ödülü! Berlin Film Festivali'nde yaşam boyu başarı ödülü 'Onursal Altın Ayı', Willem Dafoe'ya takdim edildi.
22.02.2018 Kültür Sanat
Ünlü isimden Türk hamamında cesur poz!
Ünlü isimden Türk hamamında cesur poz! Oscar ödüllü oyuncu Helen Mirren, Berlin'de reklamımızı yaptı. 72 yaşındaki yıldız, Türk hamamında çekilmiş fotoğrafını sosyal medyada yayınladı.
19.02.2018 Magazin
İlhamı Miyazaki!
İlhamı Miyazaki! Berlin Film Festivali'nde uzun zamandır beklenen filmi Isle of Dogs için basın toplantısı düzenleyen Wes Anderson, Hayao Miyazaki'ye göndermelerde bulundu.
19.02.2018 Kültür Sanat
Türkiye’nin Güvercin’i Berlin’e kanat çırpıyor!
Türkiye’nin Güvercin’i Berlin’e kanat çırpıyor! Tamamı Adana’da çekilen ve yönetmenliğini Banu Sıvacı’nın üstlendiği ‘Güvercin’ isimli sinema filmi Dünya prömiyerini 15-25 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek. 68. Berlin Film Festivali’nin Generation 14plus bölümünde yaparak ülkemizi temsil edecek.
13.02.2018 Kültür Sanat
Fatih Akın kimdir?
Fatih Akın kimdir? Fatih Akın kimdir? Sorusu gündemde sıkça araştırılmaya başlandı. 2018 Altın Küre Ödülleri'nde son filmi Paramparça (Aus dem Nichts), Yabancı Dilde En İyi Film ödülünü alan Fatih Akın'ın hayatı oldukça merak edildi. İşte Fatih Akın'a dair tüm bilgiler...
8.01.2018 Gündem
'Her Şey Yolunda' için destek arıyor!
'Her Şey Yolunda' için destek arıyor! 2016 yılında çektiği 7 santimetre ile ulusal ve uluslararası başarılara imza atan Metehan Şereflioğlu, yeni kısa film projesi "Her Şey Yolunda" için destek arıyor.
9.11.2017 Kültür Sanat
Yönetmen Fatih Akın Cannes'da ana kategoride yarışacak
Yönetmen Fatih Akın Cannes'da ana kategoride yarışacak Yönetmen Fatih Akın'ın filmi, 70. Cannes Film Festivali'nin ana kategorisinde yarışacak.
13.04.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Berlin Film Festivali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berlin film festivali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.